Home
Bindingskracht.nl E-mail
'Lotte ... Lotte ... ! Lottuuuhh ...?'
Pas na drie keer beland ik eindelijk terug op aarde.
Caitlin kijkt me aandachtig aan. 'Waar zat je met je gedachten?' klinkt het bezorgd.

Ik durf niet te uiten wat me bezighoudt. Ik wil haar er niet mee belasten.
'Is het onderwerp soms bondage ...?' hoor ik als vanuit de verte.
Van schrik mist mijn hart diverse slagen. Misschien is Caitlin wel een van de weinigen die écht begrijpt wat me bezighoudt? Het zou mooi zijn, want zelf ben ik wat dat betreft de controle sinds de afgelopen dagen volledig kwijt geraakt. Steeds opnieuw vraag ik me af waarom ik zo heftig reageer op het spel met de touwen.
Vastgebonden worden ... niets kunnen doen ... overgeleverd zijn aan de ander.
De grootste schok is wel dat ik genoot van het vastbinden van Caitlin, van het wisselen van de rol die ik mezelf had toebedeeld in mijn fantasie. Het onderscheid tussen de woorden dominantie en onderdanigheid verliest kracht.
In het recente bondagespel was er sprake van gelijkwaardigheid en vooral van ultiem genot, zowel tijdens het geven als tijdens het ontvangen.
Het raakt me allemaal dieper dan ik ooit in mijn wildste dromen had kunnen vermoeden. Ik begrijp het gewoon niet.
In al het andere ben ik zo helder en analytisch. Bondage is wat dat betreft wezenlijk anders. De ongrijpbare sturing komt van diep in mij en bedwelmt me.

Na een heerlijk ontspannen gezamenlijk ontbijt waarbij ook een wat stille Martijn aanwezig was, loodst Caitlin me naar een hemelbed in de geurrijke tuin. Naakt liggen we naast elkaar.
Er is geen spoortje schroom te bemerken, zeker niet bij haar.
Laat de vorige avond heb ik haar uitgebreid vastgebonden ten overstaan van Martijn, die we samen vooraf hadden vastgebonden, naakt. Beelden van zijn heftig pulserende fors opgezwollen lid hebben voor eeuwig een mooi plekje in mijn geheugen gekregen en maken me weer onrustig.
Voor het eerst in mijn leven mocht ik daarna ongedwongen met een vrouwenlichaam spelen, zonder dat ik er ooit eerder naar verlangde. Het was erg ... educatief en inspirerend ... verfrissend bijna. Misschien eerder nog verrijkend, want mijn voorkeur blijft uitgaan naar een krachtig mannenlichaam, en dan liefst compleet naakt ... hoewel subtiel bedekt de ruimte geeft voor vrije invulling van de fantasie.

Alvorens een antwoord te formuleren op Caitlin's vraag haal ik een flesje water uit de koelbox en drink het half leeg.
Het lukt me heel geleidelijk om mijn gedachten wat te ordenen.
Ik kruip terug op het matras en de schaduwrijke plek. Speels is er even de aanraking als mijn hand over haar rug omhoog glijdt. Haar heftige reactie verwart me. Dan bedenk ik me dat haar leven waarschijnlijk net zo complex is als het mijne. Allebei verlangen we naar het bondagespel, maar dan wel met de juiste partner.

'Caitlin, gaat het met jóu wel goed,' probeer ik voorzichtig..
'Ach ....' Haar diepe zucht komt als verrassing. 'Net als jij hebben de touwen me stevig in hun macht, zelfs als ik niet vastgebonden ben.'
'Hoe bedoel je ...,' pols ik voorzichtig.
'Ik wil vandaag opnieuw machteloos vastgebonden te worden.' Ze heeft mijn vraag niet gehoord.
Dromerig vervolgt ze: 'maar dan moet het wel oprecht gebeuren, en niet zoals Martijn tegenwoordig bezig is. Bij hem gaat het nu alleen nog maar om het artistieke. Genegenheid komt er nauwelijks meer aan te pas.'
'Ik weet dat Martijn je stiefbroer is. Wat heb jij zoal samen met hem gedaan ...?' Het lukt me niet om mijn gedachten af te maken.
'Het is allemaal begonnen met een grote partij bondagespullen die ik via internet heb overgenomen. Martijn heeft geholpen om dit huis in Spanje daarop verder in te richten. Samen hebben daarbij ook uitgebreid geëxperimenteerd.
Ik heb intens genoten van vooral het wonderlijke ontspannen gevoel dat het me bracht. Een paar dagen samen met hem en ik was weer helemaal opgeladen, klaar om de wereld aan te pakken.'
Ze slaak een diepe zucht.
Ik wacht geduldig af.

'In het begin nam Martijn alle tijd voor mij en het spel. Nu mis ik het oprechte lichamelijke contact.'
'Doen jullie het nog steeds samen?' vraag ik verbaasd.
'Tja ... soms ... heel soms. Vooral als hij wat heeft bedacht en een fotomodel nodig heeft.' Een diepe boosheid klinkt door in haar stem.
'Als ik weet dat hij in Spanje is probeer ik hem op te zoeken in de hoop dat we samen tijd kunnen doorbrengen, echte quality time.' Ze kijkt me indringend aan.
'Weet je Lotte ... het lijkt me heerlijk als jij het aandurft om samen met mij te experimenteren.' Dromerig kijk ze voor zich uit, haar blik op oneindig.

Ik weet me geen houding. Vrijen met een vrouw gaat voor mij te ver. Al sinds ik mannen heb ontdekt ben ik als een blok voor hen gevallen. Het zijn vooral de rijpere, grijze exemplaren, die mijn lichaam heel oprecht weten te bespelen als een delicaat muziekinstrument. Ondertussen weet ik ook dat lang niet elke man het geduld heeft om mij te behagen, mijn lat ligt wat dat betreft inmiddels een stuk hoger. Soms denk ik wel eens dat een spel met touwen dan veel zou kunnen bieden. Toch is het er zelden van gekomen. Daarvoor mis ik nog het vertrouwen en de juiste partner. Daarnaast is er nog zoiets als handigheid en veiligheid.

Het aanbod van Caitlin doen mijn hersennen spinnen. Er is veel voor te zeggen. Het biedt mij de mogelijkheid om antwoord te vinden op de vele vragen die me de laatste tijd bezighouden. Had een man het aanbod gedaan, dan had ik waarschijnlijk niet getwijfeld, zeker niet bij de juiste man. Is haar idee wijsheid?
'We weten allebei dat we er intens naar verlangen,' dringt Caitlin aan.
'Je hebt me al eerder vastgebonden. Volgens mij vond je het niet echt erg, ... of wel soms?' probeert Caitlin.
Ergens heb ik het idee dat Caitlin een dubbelspel speelt. Zou Martijn hier achter zitten, of komt haar behoefte écht uit haarzelf? Er is maar één manier om erachter te komen. Misschien geeft het mij uiteindelijk meer rust.

Gewillig legt Caitlin uit hoe ze het graag wil hebben. Vreemd eigenlijk dat ze er zelf aan meewerkt. Ik vraag me af of ik ook zo zou reageren als een vrouw met mij aan de slag zou gaan.
Een dubbelgevouwen lange stuk touw positioneer ik tot net onder haar borsten. Haar harde tepels vallen op. Wanneer is dat gebeurd? Ook mijn tepels zijn allang in opspraak. Het is ongrijpbaar.
Expressievormen: 2018 Bondage verhalen: Bindende experimenten (3).
Terwijl ik een soort lasso maak, brengt Caitlin haar armen tot achter haar rug. Elke hand ondersteunt de andere elleboog.
'Lotte, kan jij je vingers af en toe subtiel en bijna onopvallend over mijn huid laten glijden. Niet op de afstandelijke wijze die Martijn hanteert,' volgt haar aanwijzing.
Het huidige gedrag van haar stiefbroer zit haar dus aardig dwars. Ik begrijp precies wat ze bedoelt. Ik heb het juist wél via Martijn mogen ervaren toen hij met mij bezig was.
Het kost me moeite me te concentreren. Het is daarom des te bewonderenswaardiger dat Caitlin haar kalmte zo weet te bewaren. Door haar gerichte aanwijzingen lukt het me om haar polsen zodanig op haar rug tezamen te binden dat ze absoluut niet meer zelf los kan komen.
'Wil je nog meer touw?' Ergens weet ik het antwoord al.
Benieuwd volg ik haar instructies. Bijna speels beroert mijn duim het harde knopje van haar linkerborst. Onder mij kronkelt heftig haar lichaam. Het fysieke, onverwachte contact geeft het spel een extra dimensie.
Veel bewuster voer ik het touw tweemaal over de bovenkant van haar borsten.
Bij elk toevallige contact krimpt Caitlin ineen. Niet van pijn, eerder van ingetogen genot.
Ik voel de rebellie in mijn lichaam. Hoe zou het zijn als een vrouw dit met mij zou doen?
Moeten we de rollen toch maar omdraaien?
Een nieuw stuk touw loopt vanaf haar gebonden polsen over haar linker schouder. Hijgend haalt Caitlin adem als ik het touw voorlangs tussen haar borsten laat lopen, onder de reeds aangebrachte windingen. Bedeesd maak ik daarbij contact met het zachte, gevoelige weefsel. Bewuster en subtieler contact verhoogt de opwinding bij zowel Caitlin, als bij mij. Ons spel krijgt langzaam een veel waardevollere dimensie.

Nog altijd is Caitlin niet verzadigd.
Ze wil een lang stuk touw tweemaal strak om haar taille, met het knooppunt op haar navel. Ondanks de touwen weet ze soepel op te staan. Ik speur een intens verlangen als ze haar benen lichtjes spreidt.
'Voer het touw tussen mijn benen door, net langs de buitenkant van mijn schaamlippen.' Haar gretige, hese stem is nauwelijks hoorbaar.
Het laatste restje schroom zet ik gemakshalve overboord. Ik trek het touw extra strak aan voordat ik ze in haar kruis aanbreng. De uiteenwijkende touwen drukken haar genotsknobbeltje naar buiten. Voor nu besteed ik er geen aandacht aan. Op haar rug vind ik een plek om de beide uiteinden van het touw vast te maken.

Nog altijd is het niet genoeg volgens Caitlin. Zelf zou ik inderdaad ook nog touwen om mijn knieën en enkels willen. Haar verzoek is niet zo vreemd.
Niet langer is er de weifeling als mijn handen contact maken met de binnenkant van haar klamme bovenbenen. Eigenlijk is het best prikkelend om zo met een vrouwenlichaam bezig te zijn.
In mijn fantasie voel ik ruwe handen van een stoere man als ik een zelfde lot mag ondergaan. Zou een vrouw dezelfde gevoelens in mij kunnen oproepen? Het lijkt er bijna op dat het niet uitmaakt met wie het spel met de touwen wordt gedaan, zolang mijn lichaam maar de intensieve aandacht krijgt waar het inmiddels zo naar hunkert.

Zoals ik verwend wil worden, zo ga ik met Caitlin aan de slag en verbeeld me dat ze man is. Al tijdens het vastbinden van haar enkels strelen mijn handen zachtjes haar voeten. Het valt me daarbij op dat hoe lichter de aanrakingen, hoe heftiger de reacties.
Subtiel glijden mijn handen al cirkelend over haar benen omhoog. Het maakt nauwelijks uit waar ik haar aanraak.
De meest eenvoudige aandacht is voldoende om haar intens te prikkelen.
Een speels uitstapje over haar schaamstreek ontlokt een oprechte zucht van verlangen.
'Oohh ... toe ... ga door. Verwen me.'
Ze moet wachten, machteloos.

Aandachtig observeer ik haar als ze op zoek gaat naar ruimte in de touwen. Het is prachtig om te zien dat ze geen kant uit kan. Ik weet precies wat ze meemaakt. Haar verhitte lichaam is heel herkenbaar, want zo voel ik me ook in mijn steeds vaker opduikende nachtelijk fantasieën. Weerloos gevangen, verlangend naar ontlading. Niet kunnen toegeven aan de opwinding die steeds verder overheerst.

Mijn vingertoppen bewegen terloops over de touwen om haar borsten. Ze heeft weinig nodig om in verwarrende vervoering te geraken. Voorzichtig strelend verken ik haar bovenlichaam. De aandacht gaat naar haar schouders, nek, kin en hals. Als mijn vingers onverwachts kortstondig haar tepel betasten, kronkelt ze van intens genot.
Aandachtig luisterend naar haar lichaam, bespeel ik haar bovenlichaam. Elke aandacht is goed, vooral als het vederlicht is. Het zijn niet alleen haar tepels, maar het totaal van haar borsten ... of haar hals ... of schouders.
Een orgasme lijkt voor haar zó nabij. Ook voor mij zou er nu weinig nodig zijn.
Hoe meer ik met haar bezig ben, hoe meer vraagtekens het spel met de touwen oproept. Waarom overheerst het zo?
Ik kom er niet uit. Het is te complex.
Voor nu is het vooral zaak om al spelend te ontspannen, tot rust te komen. Me te richten op mezelf.
Ik wil met haar ruilen! Vastgebonden zijn, verwend worden. Ondergaan wat zij ondergaat. Net als zij in extase raken.

Caitlin is machteloos aan mij overgeleverd. Toch heeft ze daar geen moeite mee. Ze geniet intens van het tedere, van het aantrekken en afstoten, van het pleasen en teasen. Na elke subtiele aanraking gun ik haar tijd om tintelingen een plek te geven. Telkens als ik even haar tepels prikkel ligt bij haar een orgasme op de loer, maar blijft net buiten bereik.

Het liefst wil ik nog uren met haar doorgaan. Gelijktijdig ben ik me bewust dat pijn de touwen kan gaan overheersen. Het wordt tijd voor de grand finale.
'Nog niet ...,' smeekt Caitlin als ik haar enkels en knieën losmaak.
Ik zet door en dwing zachtjes haar benen wat uiteen tot haar knobbeltje binnen bereik komt. Via de binnenkant van haar rechterbeen trekken vingers geleidelijk omhoog. In een soort kat en muisspel weet ik steeds opnieuw het echte contact uit te stellen. Haar vroegtijdige, heftige orgasme overvalt me.
Tijd om haar los te maken, zodat ze in alle rust kan bijkomen.

Praten komt later wel ... net als het bedenken van de vervolgstappen.
Die zullen zeker volgen, neem ik me voor. Met haar, met Martijn, met hen beide. Ik wil zoveel. Er rest zo weinig tijd.©Bindingskracht, 2019

Terug.