Home
Bindingskracht.nl E-mail

De mensen achter deze website zijn zeer benieuwd naar de reacties van de lezer. Biedt de informatie inderdaad de verrijking binnen de speelse liefde? Zijn de instructies helder en duidelijk?
In het gastenboek zullen we steeds anoniem de geschikte positieve reacties samenvatten die we via het e-mail adres ontvangen (tenzij aangegeven is dat de tekst niet voor publicatie is bedoeld).


24 juli 2007:
Wij staan nog aan het begin, maar jullie site heeft ons wel duidelijk in de juiste voor ons passende richting gebracht.

16 juli 2007:
Het is voor mij bijzonder bondage te zien, in deze vorm. Het deed mij plezier te zien dat het geen, lichamelijk geweld was. Ik moet zeggen, het trekt mij wel aan.

5 oktober 2006:
Ik kwam uw site toevallig tegen toen ik aan het 'surfen' was en heb het gelezen en ik moet eerlijk toegeven dat dit nu weer eens een site is die niet van die extreme dingen laat zien. Mijn dank is daarom zeer groot dat er toch nog van zulke site's bestaan waardoor het niet meteen afschrikt om aan bondage te doen.

Wel mis ik in het hele verhaal de 'subspace' die toch wel belangrijk is om uit te leggen aan de mensen die de andere parij 'vastmaakt'. Hoe herken je een subspace, hoe handel je als je een subspace meemaakt?
(Redactie: Naar aanleiding van de reactie zal de website worden aangevuld. Extra informatie van buitenaf is welkom.)

5 september 2006:
Vandaag heb ik voor het eerst jullie website bezocht en heb deze volledig doorgenomen en bestudeerd. Wat een fantastische website! Ik ben ontzettend onder de indruk en ben er helemaal door geraakt.
Het lijkt wel alsof ik altijd op zoek ben geweest naar deze site. Het internet biedt veel op het gebied van "bondage", maar niet zoals het op jullie site wordt beleefd. In tegenstelling tot de vele andere websites voel ik via jullie site de liefde, het verlangen, het spel en de binding die het vastbinden zo ontzettend bijzonder maken. Ik vind dit een bijzondere prestatie van jullie en vandaar mijn complimenten.

11 juli 2006
Hmm....lijkt me niks.
Slappe hap.

29 juni 2006:
Ik ben onder de indruk van uw integere en open wijze van uitleggen van het begrip 'bondage' dat voor mij/ons een negatieve lading heeft en had. Een bijzondere eerste ervaring rijker heb ik wel een 'opmerking'.
Ik mis een beschrijving van het 'einde' van het spel. Juist dat is een moment dat een ervaringsdeskundige goed zou kunnen beschrijven. Het voelde als een soort 'spelbreker' hoewel mijn partner juist gelukkig was met een rustige maar vastberaden 'ontknoping'.
(Redactie: Naar aanleiding van deze reactie is de website aangevuld. Bij "het spel" is "Hoe verder?" toegevoegd.)

Terug.

Communicatie: Gastenboek