Home
Bindingskracht.nl E-mail

Het wonderlijke spel van het vastbinden van een persoon biedt vaak ook een prachtig beeld. Dit gegeven kan nader uitgewerkt worden in de kunst.
Langzaam wordt toegewerkt naar een project waarbij een karakteristiek mensenlichaam op subtiele, gracieuse wijze wordt gebonden, wordt omwonden, met korte of langere stukken touw. De innerlijke zoektocht naar de wijze waarop de juiste sfeer kan worden bereikt krijgt steeds meer richting.
Door de hardheid van de hedendaagse maatschappij is extra zorg nodig om juist de geraffineerdheid vast te leggen waaruit de meditatieve, trance-achtige richting correct wordt weergegeven. Gelijktijdig is er ook de behoefte om de invalshoek vanuit de erotiek erin te verweven.
Via voorzichtige experimenten wordt onderzocht op welke wijze deze fantasieën via de fotografie en de beeldende kunst mogen ontstaan.

De resultaten zijn onder andere terug te vinden onder het hoofdstuk "expressie vormen". In dat zelfde hoofdstuk zijn ook verhalen opgenomen die een weerspiegeling geven van de mogelijkheden bij de verfijnde toepassing van het concept "Teder wederzijds naakt vastbinden".

Terug.

Introductie: kunst