Home
Bindingskracht.nl E-mail
'Wat heb je nou weer gekocht?' In haar stem klinkt verwijt vermengd met nieuwsgierigheid.
Uit de plasticzak haalt ze één van de rollen rood tape. Zonder toestemming te vragen verwijdert ze het cellofaan en trekt een stukje van het 5 cm brede tape los.
'Het plakt niet eens ....! Waar kan je dit nou voor gebruiken?'
'Ik denk dat het bijzonder geschikt is voor in de slaapkamer,' antwoord ik raadselachtig.
Mijn ogen zijn strak op de weg gericht. Toch voel ik dat ze me indringend aankijkt.
'Oohh ....? ooooooohh ....!!'
Door het tweede deel van haar reactie merk ik dat ze heel precies weet waar ik op doel. Bondage is al veel langer een speels element in ons intieme liefdesspel dat zich zeker niet alleen beperkt tot de slaapkamer.
'Volgens mij gaat het niet werken,' vervolgt ze met een uitdagende ondertoon. 'Laten we het straks maar eens proberen, maar uuhh .... als het niet lukt ben je de rest van de middag voor mij!'
Haar laatste opmerking is een heerlijke uitnodiging om het experiment te laten mislukken.
Volgens mijn inschatting heb ik op de rommelmarkt 8 rollen bondagetape gekocht, hoewel de verkoper geen idee had van de mogelijkheden. Dat het tape niet plakt bevestigt mijn vermoeden dat het pvc tape is dat door adhesie alleen op elkaar plakt en niet aan de huid of haren.
'Wat krijg ik van je als het me wél lukt?'
Ze werp me een kusje toe, waardoor ik weet dat het wel goed zit.

Op speelse wijze probeert ze me de hele middag te verleiden, maar allerlei kleine klusje moeten nog worden afgewerkt.
Als ze eindelijk naar boven mag vind ik haar naakt en bereidwillig op ons bed. Ik geniet van de groeiende onrust die ze niet langer kan beteugelen. Gewillig komt ze vlak bij me staan en laat toe dat ik haar polsen achter haar rug met tape tegen elkaar vastbind. Nog voordat ze de kans krijgt om haar veel gretige handjes te laten dwalen draai ik haar om. Ze kronkelt ondertussen in allerlei bochten in de hoop los te komen uit de bondage en gunt me daarbij de ruimte om haar uitdagende, slanke, naakte lichaam in volle glorie te mogen bewonderen. Al snel komt het besef dat het bondagetape perfect functioneert. Ontsnappen is niet mogelijk.
Expressievormen: 2013 Bondage verhalen: Uitgedaagd door bondagetape.
Vrijwel ongestoord glijden vlak voor haar ogen langzaam mijn kledingsstukken op de grond. Als ik eindelijk naakt voor haar sta neem ik de tijd om uitgebreid met mezelf te spelen.
'Toe nou schat ... dat doe ik straks wel voor je. Het is nu mijn beurt, ík wil jouw handen voelen.'

Ik laat haar op bed plaatsnemen. Extra tape net boven en onder haar heerlijke borsten fixeren haar armen strak langs haar lichaam. Op de eerste rol zit nog genoeg tape om rond haar boven en onderbeen te wikkelen. Pas als ze weet dat ik klaar ben gaat ze weer op zoek naar ruimte in de bondage.
'Wauw schat. Dit tape is fantastisch, ik kan echt geen kant uit. Trouwens, het zit best lekker en knelt nergens. Je mag me wel vaker zo intapen.' Met haar verleidelijke blik kijkt ze me aandachtig aan. 'Wat ga je nu verder doen?'
Ik vertrouw mijn eigen stem niet en zoek een plekje vlak naast mijn echtgenote. Het tape houdt haar inderdaad volledig gevangen, zodat ze niets terug kan doen. Samen nemen we de tijd voor ons intieme spel. Kronkelend van genot reageert ze op mijn vingers die teder haar verhitte lichaam verkennen.
'Schat .... raak me aan. Verwen me.'
Voor een buitenstaander zou haar verzoek vreemd overkomen, want mijn handen zijn al actief genoeg. Toch begrijp ik heel goed wat ze bedoelt. Juist het vermijden van al haar gevoelige vrouwelijke plekjes werkt bijzonder prikkelend, zowel op mij als op haar. Gelijktijdig weet ik dat dit "teasen" niet te lang mag voortduren.

Met een voorzichtig duwtje valt ze op haar zij. Zachtjes dwing ik haar benen verder uit elkaar, waardoor ze weerloos open en bloot voor me ligt. Ik kan zien dat ze haar schaamteloze positie beseft, waardoor ze alleen maar meer opgewonden raakt. Gewillig blijft ze liggen, zodat ik haar intieme omgeving van alle kanten kan bekijken.
Haar gezwollen grote schaamlippen zijn een bevestiging van haar opwinding.
Ze reageert heftig als ik haar de zwarte blinddoek voorhoud. Opnieuw verwen ik subtiel haar lichaam, maar ditmaal kan ze niet zien wat ik van plan ben. Onder de kraan spoel ik de kantige kwartskristallen zuil. Moeiteloos glijdt het koude dildovormige speeltje diep haar vochtige schede binnen. Ze kreunt van genot als ik daarbij onbedoeld contact maak met haar genotsknobbeltje. Met haar kleine schaamlippen probeer ik haar schede weer te sluiten in de hoop dat het de zuil op zijn plek houdt

Mijn hand sluit halverwege om de vele strengen van het zweepje en voorzichtig deel ik er zachtjes enkele tikjes uit op haar schaamteloos onbeschermde vagina. Gretig spreidt ze haar benen, waarmee ze aangeeft dat ze nog wat meer wil ontvangen. Ze deinst iets terug als onverwachts ook haar borsten kort in het spel worden betrokken. Zorgvuldig luister ik naar haar gekreun en weet daardoor wat haar genot schenkt.
Ze slaakt een diepe zucht als mijn handen weer heel lichtjes over tal van gevoelige plekjes plekjes glijden, waardoor ze wegzakt in een diepe ontspanning. Ze schrikt geweldig als ik in schril contrast haar samengetrokken, donkere tepelhofjes met het prikkertje verwen.

Ik ga achter haar liggen met mijn stijve lid ter hoogte van haar lenige vingers. Een verdere aanmoediging heeft ze niet nodig. Haar subtiel verwennerij is altijd een bijzonder aangename beloning als ik weer gericht met haar lichaam aan de slag ga. Ze reageert bijzonder heftig als ik haar harde tepels stevig tussen duim en wijsvinger masseer.
'Oohh schat ..., laat me vastgebonden klaarkomen,' klink haar smeekbede.
Iets in haar stem zegt me dat ze het niet veel langer kan uithouden. Mijn vinger glijdt in haar spleetje heen en weer.
Bij elke beweging duw ik ritmisch de kwartskristal zuil steeds diep bij haar binnen en betast gelijktijdig haar clitoris.
'Alsjeblieft, ga door. Niet stoppen,' kreunt ze als ze merkt dat ik haar opkomende orgasme nog wat langer wil uitstellen.

Terwijl ze nog heftig nahijgt maak ik snel haar benen los. Met nog altijd gebonden polsen en armen rolt ze haar verhitte, klamme lichaam dicht tegen me aan. Teder kussen we elkaar en maken onze tongen innig contact.
'Paul, vind je het erg om jouw beloning pas morgen te krijgen?' Ze kijkt me moe en voldaan aan.
'Wat zou je dan graag willen?' vraagt ze nog in de hoop het leed te verzachten.
'Nou .... op de stoel vastgebonden worden lijkt me wel wat en dan wil ik dat je mijn penis weer uitgebreid met het prikkertje verwent.' De vorige keer had ze heel precies mijn instructies opgevolgd, waardoor ik kon genieten van de heftig indringende prikkels op de flinterdunne scheidslijn tussen wonderlijk genot en net geen pijn.
'Wil je zelf niet eerst het tape niet ervaren?' vraagt ze verbaasd
'Ach, dat komt toch wel. De stoel heeft op dit moment mijn voorkeur,' waarmee ik haar aan mijn beloning herinner.
Mijn handen dwalen als vanzelf weer over haar nog altijd gevangen lichaam. Nog immer stevig in de macht van het bondagetape draait ze verwachtingvol op haar zij en opent weer schaamteloos haar benen.

©Bindingskracht, oktober 2013

Terug.