Home
Bindingskracht.nl E-mail

Deze website heeft tot doel om de rijkdom die "teder wederzijds naakt vastbinden" aan (echt)paren kan bieden ter verrijking van het intieme, erotische liefdesleven. Via deze site wordt inzicht gegeven in hoe het spel zorgvuldig en oprecht kan worden bedreven. De site richt zich op zaken als subtiliteit, zachtheid, tederheid, het samen delen en genieten van zowel het geven als het ontvangen.
Op de wijze waarop twee mensen elkaar intiemer kunnen naderen.
Hoe ze kennis kunnen nemen van de manieren om reacties op te roepen.
Hoe ze situaties ontdekken die het bevordelijkst zijn voor flirten, romantiek en liefde.
Manieren vinden om te vrijen zonder gemeenschap, zodat ze elkaar op het meest zinnelijke niveau leren kennen, waardoor het vrijen hopelijk vele malen opwindender wordt.

Deze site gaat niet in op gebieden als BDSM (Bondage, Discipline, Sado-Masochisme), spelen met macht, zweepjes en pijn. Daarvan is al genoeg aanwezig op het internet.
Het woord "bondage" wordt op deze site wel gehanteerd. Immers een vertaling uit het Engels levert onder meer de omschrijving: " vorm van seksuele omgang waarbij de partner vastgebonden is".

De site "Bindingskracht" bevat de algemene uitleg over het "teder wederzijds naakt vastbinden" met enkele stukjes touw. De diverse basisvormen voor het aanbrengen van de bondages komen via beeldinstructies uitvoerig aan bod. Daarnaast is er kort aandacht voor de elementaire veiligheidsnormen waarmee men rekening moet houden, binnen de op deze website gepropageerde milde en subtiele uitingsvorm.

De tal van (fictieve) bondageverhalen zijn bedoeld als inspiratiebron voor de lezer om een (geheel) eigen spel te ontwikkelen. Een gezond uitgangspunt binnen het eigen spel blijft dat de passieve partij de uiteindelijke regie in handen houdt.
Verhalen over "ontvoering" en "macht" houden de rijke geest van de mens ondertussen ondeugend bezig, maar zullen hopelijk nooit waarheid worden. Het onderlinge uitdagende karakter van een "kaartspel" of "samen douchen" heeft een veel speelser en daarmee meer erotische uitstraling.

Onder het kopje "communicatie" is een begin gemaakt met de rubriek contactadvertenties om gelijkgestemden dichter bij elkaar te brengen.

Suggesties, opmerkingen en vragen naar aanleiding van deze website kunt u sturen naar info@bindingskracht.nl
(Discretie verzekerd).

Terug.

Introductie / home