Home
Bindingskracht.nl E-mail

De voorbereidingen voor het bondagespel, waarbij jij de passieve partij bent, zijn in volle gang. Je voelt het bloed naar je hoofd stijgen. De lichte tinteling die door je heen trekt verhoogd de opwinding die het spel altijd al oproept. Je bent je bewust van het trillen van je lichaam als je nauwlettend gadegeslagen wordt als jij je broek losknoopt. De tijd lijkt te vervagen. Als in slow-motion trek je al je kleren uit. Je bent je terdege bewust van de blik van de ogen die verlangend je hele lichaam zorgvuldig onderzoeken.
Het moment waarop de touwen contact maken met je polsen roept iets magisch in je op. Je verbaast je over de macht die de touwen over je hebben. Een macht die op een hoger niveau ligt dan de weerloze toestand waarin je terecht zult komen. Je verliest de controle over je lichaam. De touwen lijken te vervagen. Je raakt langzaam in een soort trance. Je hebt het gevoel te zweven door de ruimte. Je laat je meevoeren. Je geeft je er helemaal aan over.

De actieve partij ziet hoe zijn partner opeens verandert. Het lijkt wel of ze het contact met de wereld verliest, of ze niet alles meer meekrijgt wat er gebeurt. Niet langer lukt het haar het lichaam in balans te houden. Zorgzaam ontferm jij je over haar en geeft haar de ruimte en rust om verder te dwalen door een heel andere (spirituele) omgeving.
Je herkent beschrijvingen uit het tantrische, hoe energiebanen worden geopend. Je geniet er ten volle van dat zij zich zo makkelijk lichamelijk kan overgeven. Je laat haar verder zweven, zonder haar in haar stroming te storen. Je geeft je intuïtief over aan het wonderlijk gevoel dat langzaam zowel haar als jou in zijn macht krijgt. Het eerdere erotische spel dat je voor ogen had krijgt een geheel eigen wending.
Uiteraard mag bovenstaande ook vanuit de andere partner worden gelezen.

Terug.

Boek:
Tantra: een weg naar intimiteit en extase
Margot Anand

Introductie: Tantra