Home
Bindingskracht.nl E-mail

Sub-space: een toestand waarin de passieve partij geleidelijk opbouwend, en toch onverwachts, de lichamelijke controle verliest. Een vorm van tijdloosheid neemt de overhand. Dit kan als uiterst prettig ervaren worden door de passieve partij. Even (mogen) toegeven aan het warme, zweverige gevoel dat door het lichaam trekt. Door de geboden veiligheid met je partner durf jij je over te geven aan de totale ontspanning.
Soms gaat het door de touwen opgewekte magische proces veel te snel, te onverwachts, voor de passieve partij. Het genot dat het lichaam opbouwend overspoelt, verandert in een gevoel van overheerst worden, van overrompeling. Heel duidelijk moet worden nagegaan of het spel (tijdelijk) onderbroken moet worden.
De precieze toedracht, op medisch gebied, is bij de mensen van de website niet geheel bekend. Lezers worden specifiek uitgenodigd aanvullingen te geven op dit onderwerp.

Onderstaand gedeelte geeft verhalend weer wat er kan gebeuren.

Samen besluit je om lekker op te gaan in een bondagespel. Je wilt dat ze plaatsneemt op de massagetafel, naakt. Ontspannen geeft ze gehoor aan je verzoek. Kort erop zit ze op de tafel. Als vanzelf brengt ze alvast haar polsen gekruist op haar rug. Je voelt je eigen opwinding sterk toenemen als je een stuk touw ter hand neemt om haar polsen mee vast te binden. Het kost je moeite om de handeling precies en secuur uit te voeren. Je gaat helemaal op in het spel.
Totaal onverwachts merk je dat ze ineenzakt. Direct herken je de symptomen, hoewel het medische proces je nog ontgaat.
Je vangt haar op en legt haar behoedzaam om de tafel. Je blijft in haar buurt. Met een hand houd je contact met haar. Je weet dat je haar niet mag laten ontwaken. Je laat haar rustig begaan. Je weet dat ze vanzelf weer terug zal keren, en de draad van het spel zonder problemen zal oppakken, alsof er niets bijzonders is gebeurd.

Terug.

Het spel: sub-space