Home
Bindingskracht.nl E-mail
De hoofdrolspelers binnen de verhaallijn "Collega's" zijn Esther en Dylan. Ze werken bij hetzelfde, wat grotere bedrijf, maar kennen elkaar nog niet. Natuurlijk hebben ze elkaar wel eens zien lopen in de gangen, maar ze hebben er verder geen aandacht aan besteed.

Beide personen zijn jong, maar niet zo jong. Ergens net voorbij de dertig. Ze hebben allebei al enkele korte relaties achter de rug, zonder dat het echte, diepe indruk op hen heeft gemaakt. Wel hebben ze ervaren dat ze veeleisend zijn (geworden) in de liefde en in het liefdesspel. In de loop der jaren hebben hun fantasierijke geesten een ideaalplaatje ontwikkeld van hoe een relatie eruit hoort te zien. Hun huidige wensenpakket ten aanzien van het leven maakt het voor hen des te moeilijker nieuwe mensen diepgaand en intiem te ontmoeten.

De verhalen zijn trouwens zuiver "bondage fantasieën". Ze kennen hun oorsprong in eigen ervaringen en eigen rijke fantasieën. Uitgangspunt bij de verhalen is dat de lezer het genot in de erotiek kan en mag (her)ontdekken.
Binnen de verhaallijn is gekozen voor jonge hoofdrolspelers die elkaar nog durven te ontdekken, om zo de setting waarschijnlijker te maken. Het bondagespel dat steeds tussen hen ontstaat kan echter evengoed worden opgepakt door echtlieden binnen een al langer bestaand huwelijk. Het toelaten van enkele stukjes touw, het toelaten om de tijd te nemen voor het voorspel, het toelaten om oprechte aandacht te geven of te ontvangen maakt mogelijk de weg vrij voor geheel nieuwe ervaringen. Als het spel met de touwen eenmaal vertrouwd gebied is, en men zich ervoor opstelt, ligt misschien een geheel nieuw gebied open om verder te worden verkend. De uitgewerkte "bondage fantasie" over de collega's kan daarbij een leidraad zijn.

Terug.

Expressievormen: Bondage fantasieën 1: Collega's; voorwoord.