Home
Bindingskracht.nl E-mail

De slaapkamer is een ideale plek om elkaar staande of liggend heel uitgebreid te verwennen. Tal van mogelijkheden zijn beschikbaar, waarvan er enkele hieronder staan beschreven.

Polsen op de rug

Een van de partijen kleedt zich al (gedeeltelijk) uit. De polsen worden gekruist of parallel samengebonden met een stukje touw of een nylon bandje.
Tal van positie zijn nu mogelijk, zoals staand, liggend op bed, in een stoel met de armen achter de leuning.

Armen langs het lichaam

Breng een arm langs het lichaam. Voer een stuk touw om de pols en het bovenbeen (ter hoogte van het kruis). Gebruik hierbij dezelfde techniek als voor het samenbinden van de polsen of de enkels.
Beschaam het vertrouwen van de nu volkomen weerloze passieve partij absoluut niet, want daarmee bederf je het voor de toekomst. Verwen daarentegen je partner.

Haak in het plafond

Bind de polsen tegen elkaar aan. Houd een stukje touw over en maak dit vast aan een haak in het plafond. Je hebt nu alle gelegenheid om je partner heel subtiel over het hele lichaam te strelen. Maak af en toe heel nadrukkelijk lichaam tot lichaam contact.

Het bed

De mogelijkheden met het bed zijn talrijker dan men in de stoutste dromen kan bedenken. Laat de fantasie de vrije loop.
De meest voorkomende is de houding waarbij de armen en benen wijd gespreid liggen. De touwen vastgemaakt aan de poten of spijlen aan de uiteinden van het bed. Hanteer de uitgangspunten zoals beschreven bij de "één ledemaat bondage" of gebruik de nylon bandjes met de oogjes.
Enkele andere opties zijn:

Benodigdheden: locaties: slaapkamer

• 


• 

polsen op de rug
met je hoofd over de rand van het bed, je samengebonden polsen boven je hoofd, het uiteinde van het touw vastgemaakt ergens onder het bed
liggend op bed, de armen met diverse nylonbandjes vastgemaakt aan een lange stok.

Terug.