Home
Bindingskracht.nl E-mail

Bondage is de vorm van seksuele omgang waarbij de partner vastgebonden wordt. Zoals elders aangegeven houdt deze site zich verre van vernedering, pijn en macht. Bondage wordt gebruikt om het genot te verhogen in het liefdesspel.
Deze site hanteert daarbij het uitgangspunt dat de passieve partij de ultieme regie in handen houdt. Het is deze partij die zonodig de richting van het spel aangeeft.
Voor het vastbinden van je partner zijn een aantal basistechnieken beschikbaar die door het hele spel gehanteerd worden. De wijze waarop polsen parallel aan elkaar worden vastgebonden, kan ook voor de enkels worden gehanteerd.
Daarnaast kan deze vorm worden gebruikt om je partner bijvoorbeeld tegen een paal vast te binden.
Er is dan alleen wat meer touw nodig.

Duimen

Een 3 mm dun stukje touw van zo'n 1 meter lengte, en de toepassing van de techniek zoals aangegeven bij "Polsbondage 3" levert bijgaande, zeer doeltreffende resultaat.
Dezelfde handelingen kun je overigens ook heel mooi bij de beide grote tenen toepassen.

Enkel

Deze bondage is gemaakt met een 4 meter lang, dubbel gebruikt plat stuk polyamide touw van 5 bij 10 mm
Aangezien alle bondages zoals beschreven bij de polsen ook toepasbaar zijn op de enkels, zelfs op gekruiste enkels, wordt er hier niet verder op doorgegaan.
Er wordt volstaan met de verwijzing.

Stok

De wijze waarop polsen gekruist op elkaar worden gebonden is iets minder toepasbaar bij de enkels. Wel is deze bondage om bijvoorbeeld een enkel aan een spreidstok vast te binden
Het schroefoogje aan het eind van de stok is handig om te zorgen dat de benen niet onverwachts naar binnen schuiven.
Bedenk wel dat de passieve partij hierdoor uiterst kwetsbaar is geworden. Beschaam het vertrouwen niet dat in je is gesteld.

Bondage: inleiding

Terug.