Home
Bindingskracht.nl E-mail

Het zachte najaarsweer is ideaal om nog even een lange fietstocht te maken. We laten ons op de route leiden door de straffe wind. Eerst maar tegenwind, en op de terugweg wind mee.De kracht van de aanwakkerende wind is goed te voelen bij het open landschap. Met moeite komen we er nog tegenin. Toch ook is het lekker uitdagend om ons eraan te meten.
De ondeugende, zoekende hand van Dylan in mijn rug roept allerlei wonderlijke herinneringen op, vooral als zijn hand steeds verder omhoog gaat en met de haakjes van mijn beha speelt. 'Zou hij ... ?'

Zware, donkere wolken drongen zich aan. Het wordt tijd om stevig naar huis te racen. Toch lukt het niet om de eerste druppels voor te blijven. Onze dunne zomerkleding biedt geen enkele bescherming tegen de zachte motregen. Al snel zijn we door en door nat. Ondanks de warmte ril ik van de kou.
Even onverwachts als de wolken waren gekomen verdwijnen ze weer. Ze laten een strak blauwe lucht achter, alsof er niets gebeurd is.
Thuis gekomen trekken we onze doorweekte kleding uit, en Dylan hangt ze buiten te drogen. Weer verbaas ik me erover hoe gemakkelijk ik me in zijn bijzijn bloot durf te geven. We kennen over en weer totaal geen schaamte. Het is een volkomen vertrouwd proces.
Nog voordat ik een handdoek heb gevonden om mijn halflange haar te drogen, stelt Dylan voor om samen onder de douche te stappen en ons te warmen aan het hete water. Hij kijkt me speels ondeugend aan. Kort meen ik bij hem een spontane lichamelijk reactie te zien, want ook hij geniet enorm van het uitgebreid inzepen van elkaars lichaam.

Achter elkaar lopen we de trap op naar boven. Op de bijna lege traptreden zie ik één van de vele, inmiddels bekend, zwart nylon bandjes liggen. 'Vreemde plaats trouwens voor het bandje. Waarom lag het daar? Wat kan de bedoeling zijn?'

Op dit punt aangekomen is het aan de lezer om nu een keuze te maken. Bij wie van hen worden de polsen op de rug gebonden? Is het weer de beurt aan Dylan, of juist aan Esther?
Hieronder zijn beide verhaallijnen terug te vinden. Afhankelijk van de persoonlijke voorkeur kan/moet een deel van de tekst worden overgeslagen ... of juist niet?Esther neemt het "voortouw".

Vanuit een onderbewustzijn, en met een soepele, nauwelijks waarneembare handeling, gris ik het bandje van de traptrede. Gelijktijdig dringt zich een stout plan bij me aan.
Dicht tegen elkaar staan we in de kleine badkamer te wachten tot het moment dat het water uit de douchekop aangenaam warm wordt. Dylan wil die tussentijd benutten om zijn handen alvast teder, maar vooral heel gretig, over mijn lichaam te laten dwalen. Met zachte dwang leid in zijn polsen op zijn rug. Ik voel het contact van onze lichamen. Gelukkig levert hij geen verzet, want in feite is hij vele malen sterker dan ik. Dan schuif ik het nylon bandje over zijn inmiddels gekruiste polsen. Hij laat toe dat ik zijn polsen met het bandje strak op zijn rug fixeer. Het zal hem behoorlijk wat moeite kosten om los te komen.
Wonderlijke, subtiele prikkels trekken ondertussen door mijn eigen lichaam als ik voel hoe zijn lichaam spontaan reageert op de nieuw ontstane situatie. Verwonderd vraag ik me af of het puur komt door zijn duidelijk waarneembare reactie of juist door de magie van het bondagespel, de magie die ik vaker in zijn nabijheid heb ervaren.

Even nog neem ik de tijd om te bedenken wat ik met Dylan zal doen. Met een snelle blik inventariseer ik de mogelijkheden. Mijn oog valt op de shampo. Doelbewust leid ik Dylan nu tot direct onder de douchekop. Ik maak zijn klamme haar opnieuw nat. Ik druk mijn lichaam dicht tegen het zijne als ik zijn haren begin te wassen. Soepel glijden mijn vingers door zijn korte haar. Ik geniet intens van ons onderlinge lichamelijk contact dat ik ditmaal helemaal zelf kan sturen.
Ik probeer zo ontspannen mogelijk de door mijzelf gestelde taak tot een goed einde te brengen. Wel merk ik dat het me moeilijk valt. Mijn lichaam verlangt naar zijn aandacht, naar zijn onderzoekende handen.
Gedecideerd ga ik verder. Uitgebreid was ik zijn hele lichaam met zeep. Soepel glijden mijn vingers over de atletische bouw van zijn lichaam. Geen plekje laat ik onberoerd. Hoewel ...? Aandacht luister ik naar het versnellen van zijn ademhaling zodra ik in de buurt kom van zijn erogene zones . Ik bespeel hem. Ik stel steeds opnieuw weer uit, terwijl hij kronkelt en draait in een poging extra contact te maken.

Ik zeep me handen opnieuw in en breng de zeep aan op de stoppels van zijn twee dagen oude baard. Eigenlijk is het best eng om het scheermesje over zijn gezicht te halen, ook voor hem. Het liefst zou hij het van mij overnemen. Het nylon bandje bewijst nu duidelijk zijn nut. Hij weet dat hij ditmaal aan mij is overgeleverd. Ik vind het super spannend. Voorzichtig ga ik verder. Ik wil hem niet kwetsen. Toch ook eis ik van mezelf dat ik hem zo glad mogelijk scheer. Ik haal me de handelingen voor de geest die ik hem eerder onder de douche heb zien maken. Ik probeer ze zo goed mogelijk na te bootsen.
Ik bewonder zijn geduld, want ik ben immers lang niet zo bedreven. Wel ben ik aan het eind tevreden met mijn noeste arbeid, en uuhh .... met het bandje dat hem zo vakkundig in bedwang houdt.

Ik verleg mijn aandacht naar het enige plekje dat ik tot op heden zo zorgvuldig heb gemeden ... Niet omdat ik het niet zou durven, maar gewoon ... om hem ze lang mogelijk te "plagen", om uit te stellen, om te bewaren. Ik neem de douchekop ter hand. Ik stel hem bij zodat alleen een smalle, krachtige straal overblijft. Ik ontbloot zijn eikel en verbaas me erover hoe glad zijn eikel aanvoelt door al het voorvocht. 'Mijn spel kan hem bekoren?' Dylan reageert heel heftig op zelfs het geringste contact van de diverse dunne waterstralen op zijn ontblote eikel. Uit zijn reacties kan ik opmaken dat hij er intens van geniet. Gelijktijdig besef ik dat deze direct stimulans wel erg veel voor hem moet zijn? Via een geraffineerd en zorgvuldig spel probeer ik hem optimaal genot te bieden. Met de douchekop in mijn hand ga ik op zoek naar andere gevoelige plekjes bij hem. Al snel ervaar ik dat het hele gebied van zijn penis en balzak voor heftige reacties zorgen. Dylan heeft het nu knap moeilijk. Ik merk dat hij probeert zijn polsen te bevrijden. Wonderlijk genoeg lukt het hem niet. Gelukkig maar! Ik proef de opwinding die het spel mij schenkt.
Ik besef ondertussen terdege dat ik hem volledig in mijn macht heb. Uiteraard maak ik er dankbaar gebruik van.
Het subtiel verwennen hoort bij onze geraffineerde spelvormen. Ik ga nog maar even door. Het is geweldig om hem met zulke eenvoudige hulpmiddelen zoveel genot te kunnen schenken.

Ik hang de douchekop weer terug. Het wordt tijd voor weer een ander facet binnen het wassen van zijn lichaam.
Het wordt tijd voor een intieme wasbeurt. Ik zeep mijn handen goed in. Dan reik in naar zijn penis. Zelfs het minste contact lijkt al te veel te zijn voor hem. Ik besluit het contact langzaam op te bouwen, zodat hij weer aan mij kan wennen. Tevens biedt het mij de gelegenheid om het hele gebied van penis en balzak uitgebreid te verkennen.
Ik pak opnieuw wat zeep. Dan glijden mijn handen op en neer over zijn ferme, opgerichte penis. Door aandachtig naar zijn ademhaling te luisteren kan ik hem steeds meevoeren in de opbouw van een aanstaand orgasme. Door bijtijds te stoppen weet ik bij hem een hoogtepunt elke keer weer te vermijden.

Ik zet de kraan uit en loods Dylan meer naar voren. Zijn polsen zijn nog altijd gebonden. Met een zachte handdoek droog ik hem helemaal af. Ik ga voor hem staan en droog ook mezelf af. Ik gun hem het beeld.
Dan maak ik hem los. Ik wil eindelijk zijn handen weer voelen .... overal!


Dylan brengt het nylon bandje aan.

Vanuit een ooghoek zie ik nog net hoe Dylan het bandje met een soepele beweging van de trap grist. Ik denk er verder niet bij na. Samen stappen we onder de douche. Dylan wringt zich langs me heen en draait de thermostaatkraam open.
Totaal onverwachts pakt Dylan mijn polsen beet en leidt ze tot achter mijn rug.
Ik laat hem rustig begaan en besteed even aandacht aan ijn spiegelbeeld. Ik ken zijn - en ook mijn - voorliefde voor het bondagespel, dat we soms ook zuiver fictief spelen, dat we soms doen alsof.
Dan ineens voel ik hoe hij iets om mijn polsen schuift. Ineens realiseer ik mij wat er met het nylonbandje is gebeurd.
'Ik ben zo terug', geeft Dylan nog aan. Dan snelt hij weg. Ik benut de tijd om te proberen of ik los kan komen. Spoedig besef ik dat het me niet zal lukken. Ik zal dus moeten wachten tot hij terugkomt. Ik ben benieuwd wat nog volgen zal.

Zodra Dylan terug is leidt hij me tot onder de douchekop. Ik buig mijn hoofd opzij, want ik wil niet dat mijn halflange haren nog natter worden dan ze al zijn. Met zachte hand dwingt hij mijn hoofd tot vol onder de straal. Het water loopt aan alle kanten langs mijn hoofd omlaag.
Verbaasd kijk ik toe hoe hij uit een flesje shampo op zijn hand laat stromen. Ik schrik geweldig als ik me realiseer dat hij mijn haar zal gaan wassen. Nooit eerder heeft iemand dat bij mij gedaan. Nou ja ... vroeger misschien? ... toen ik nog heel klein was misschien? ..., maar dat telt niet mee. Ik test opnieuw het bandje. Vergeefs.

Hij komt nu heel dicht tegen me aan staan. Heel rustig begint hij mijn haren met de shampo te wassen. Ik kan zijn krachtige vingers overal op mijn hoofd voelen. Hij neemt zelfs de moeite om mijn lange haren uitgebreid in te soppen.
Ik tracht te begrijpen wat er allemaal in mij gebeurt, maar ik kan het allemaal niet bevatten. Zo goed mogelijk probeer ik mij te ontspannen, zodat ik zoveel mogelijk van het voor mij zo aangename spel kan opnemen.

Dylan lijkt geen oog te hebben voor wat er allemaal met mij - en in mij - gebeurt? Onverstoorbaar gaat hij verder.
Hij spoelt mijn haren weer uit. Hij zeept zorgzaam mijn hele lichaam in. Mijn armen, oksels, nek, rug, schouders, buik, billen en benen. Ik sluit weer mijn ogen.
Speels glijden zijn vingers steeds opnieuw langs de binnenkant van mijn dijen omhoog. Even ben ik bang dat er zeep in mijn vagina zal komen, maar zijn vingers buigen steeds bijtijds weg ... helaas?
Ik bespeur mijn eigen dubbelheid. Ik verlang naar meer, veel meer ....

Opnieuw zeept hij zijn handen in. Uit zijn bewegingen weet ik dat nu mijn ferme, kleine borsten zijn volle aandacht zullen krijgen. 'Voor het eerst vandaag,' dringt plotseling tot me door. Eerder heeft hij deze gevoelige plekjes zorgvuldig gemeden.
Hij staat achter me. Zijn handen maken nog altijd geen contact. Toch is het net alsof ik zijn handen al kan voelen.
Ik stel me open om al het moois te kunnen ontvangen. Opeens merk ik dat ik met mijn gebonden handen toch zijn penis en balzak kan aanraken. Ik vind het fijn dat Dylan mij die ruimte geeft.
Dan voel ik de zachte zeep neerdalen op mijn borsten. Zijn handen zweven slechts een fractie van een millimeter boven de contouren van mijn borstjes. Slechts de zeep is voelbaar. Ik sta versteld over de heftige uitwerking van puur genot die dat op me heeft. Mijn hele lichaam schokt en trilt. Hoe is het mogelijk? Er is toch nog steeds geen fysiek contact?
Ik snap het niet? ... Het doet er niet toe! ... zolang hij maar doorgaat!
Langzaam verstevigt hij het contact. Speelse vingers draaien rondjes over mijn tepelhofjes. Mijn harde knopjes glijden soepel tussen zijn vingers door. Dan is er af toe toch de lichte druk als zijn vingers zich vroegtijdig sluiten. Zijn grote handen sluiten zich vol om mijn borstjes. Netjes gedoceerd masseert hij het tere weefsel zowel gemeend zacht als ook behoorlijk krachtig. Door het bandje kan ik me niet verzetten. Ik kan hem niet tegenhouden. Er rest mij slechts het voelen, het ervaren. Langzaam komt het besef dat zijn spel uiterst genotvol is, zeker voor mij. Ik besef terdege dat hij ondertussen heel aandachtig naar mijn lichaam luistert. Hij verkent mijn grenzen van genot! - en pijn? - , zonder die laatste grens daadwerkelijk te overschrijden.

Dylan komt weer voor me staan. Hij neemt de douchekop ter hand en spoelt mijn borsten zorgzaam schoon. Ik kijk toe hoe hij de douchestraal smaller, maar daardoor ook krachtiger, instelt. Speels laat hij de harde stralen over mijn gevoelige tepels dansen. Ik krimp ineen. Niet van pijn, maar van onverklaarbaar genot. De prikkels worden me bijna te veel.
Dylan verlegt zijn aandacht naar de enige plek die hij tot nu toe heeft overgeslagen. Onder zachte dwang van zijn handen spreid ik licht mijn benen. Ik voel hoe zijn vingers mijn kleine schaamlippen opzij schuiven. Mijn clitoris krijgt onverwachts vol de aandacht van de doelgerichte stralen van de douchekop. De ontelbare, direct gestimuleerde zenuweinden in dat wonderlijke gebiedje sturen een overdonderende, niet te bevatten hoeveelheid prikkels kriskras door mijn lichaam.
'Stopppp ....!!!!!' wil ik smekend uitstoten.
Gelukkig gaat hij "onverstoorbaar" verder. De harde stralen fixeren zich op één plek. Voordat het me echt teveel wordt beweegt de kop rustig heen en weer, tot het opnieuw een plekje vindt. Dylan weet me te bespelen als een uiterst kostbaar instrument. Hij weet me te raken tot in het diepst van mijn ziel. Ik voel me honderdvoudig bevredigd, en dat terwijl ik niet eens een intens lichamelijk hoogtepunt heb bereikt.

Dylan nadert mij met een grote handdoek. Ik weet dat hij vast van plan is om mijn haren te drogen.
Ik geef aan dat ik bang ben voor klitten; dat straks het uitkammen een hele opgave zal worden.
Zonder moeite maakt hij me los. Behoedzaam volgt hij nog wel al mijn bewegingen als ik mijn hele lichaam afdroog.

@Bindingskracht, december 2008

Terug.

 


Expressievormen: Bondage fantasieën 1: Collega's; samen douchen.