Home
Bindingskracht.nl E-mail

De datum 13 augustus kwam met rasse schreden dichterbij, net als de door mij zo gevreesde leeftijd van 30 jaar die in het verschiet lag. In mijn leven had ik al best veel bereikt, zoals ondermeer een goede opleiding en een prima baan met bijbehorend fors salaris.
Door omstandigheden was ik nooit toegekomen aan een relatie, terwijl mijn kinderwens langzaam diep in mij groeide, zonder het wonderlijke gevoel van een dikke buik.
Er was slechts één begeerte die op dit moment nog sterker overheerste. Als verjaardagscadeau wilde ik door een oprechte man naakt vastgebonden en uitgebreid verwend worden.
Na weer een onrustige nachtrust wist ik wat me te doen stond.

Met het toenemen van mijn frustratie vormde zich donkere wolken boven mijn anders zo zonnige humeur.
Het alom geprezen Internet werd voor mij een ware nachtmerrie, door de hardheid binnen de wereld van bondage.
In alles leek de vrouw een lustobject voor de man. Tederheid en subtiliteit kregen vrijwel nergens aandacht.
Blijkbaar was er geen markt voor.

Ontgoocheld besloot ik een lange mail te sturen naar een opmerkelijke man die via een contactadvertentie op zoek was naar een "ondeugende" vrouw die zich bloot durfde te geven binnen een teder bondagespel. Zijn reacties waren zowel spontaan als oprecht. Het versterkte mijn vertrouwen. Samen kwamen we overeen dat het bij een eenmalige ontmoeting moest blijven, waarbij hij zich zou beperken tot bondage, zonder sexuele handelingen.
Geduldig hielp hij met het inbouwen van veiligheidsmaatregelen. Zo kwamen we overeen dat op de bewuste namiddag gedurende het spel onverwachts een aantal keer mijn mobieltje zou afgaan. Door op de juiste manier te antwoorden kon ik bevestigen dat alles nog volgens mijn vooraf opgestelde draaiboek verliep.

Voor de zekerheid huurde ik een vakantiehuisje, zodat we niet gestoord konden worden door ongenode gasten.
Tevens bood het mij de gelegenheid om mijn werkelijke adres verborgen te houden.
Uit voorzorg legde ik al mijn persoonlijke papieren in de kofferbak van mijn elders geparkeerde auto.
Elk moment kon een wildvreemde man via de achterdeur binnensluipen. Hij nam de rol van inbreker op zich die werd geconfronteerd met de bewoonster die onverwachts toch thuis bleek te zijn. Er zat voor hem niets anders op om haar zo snel mogelijk vast te binden. Om het spel echt te laten lijken zou hij boosheid fingeren.

Zenuwachtig draaide ik in mijn stoel heen en weer. Ik voelde duidelijk mijn verhoogde hartslag. Daarnaast trokken wilde, opwindende prikkels door mijn gespannen lichaam.
Precies op het moment dat mijn hand onrustig in mijn bloes verdween stond plotseling een aantrekkelijk man vlak voor me. Ondanks mijn eigen 1,80 meter schrok in van zijn krachtige postuur.
'Wie bent u ....,' stamelde ik en probeerde in mijn rol te komen. Ik hoopte dat zijn norse houding gespeeld was, want anders had ik een gigantisch probleem.
'Wat wil u van me ...' probeerde ik nogmaals.
'Ik had verwacht dat het huis leeg was. Dat ik nu iemand aantref past niet in mijn plannen. Ik zal u moeten vastbinden en knevelen.'
Schichtig keek hij om zich heen. 'Bent u alleen thuis?'
Beduusd knikte ik bevestigend, terwijl de adrenaline door me heen raasde.
'Trek je kleren uit en schiet een beetje op,' vervolgde hij met rauwe stem.
Angstig sloeg ik hem gade. Dit paste niet binnen onze overeenkomst.
'Maak je niet ongerust,' fluisterde hij zachtjes van dichtbij in mijn oor. 'Kijk maar in hoeverre je mee durft te gaan.'

'Wat moet ik doen?' Ik weet me geen houding.
'Ik wil dat jij je uitkleedt, hier, voor mijn ogen, en vlug een beetje. Daarna bind ik je vast, zodat je geen kant meer uit kunt.'
Hoewel ik bijna zeker weet dat ik hem kan vertrouwen, kost het me moeite om tegemoet te komen aan zijn verzoek. Mezelf bloot geven is nu eenmaal niet mijn sterkste kanten. Gelijktijdig trekken felle opwindende reacties kriskras door mijn lichaam. Ik heb ze vaker gevoeld, steeds in combinatie met fantasieën over bondage.
In de wetenschap dat ik nog veel meer wil ervaren ga ik vlak voor hem staan. Uitdagend laat ik mijn losgeknoopte bloes over mijn schouders omlaag glijden. Hoewel ik de rits van mijn rok heb losgemaakt kost het net als altijd moeite om hem over mijn brede heupen omlaag te schuiven. Ondertussen houd ik hem sterk in de gaten en geniet van zijn felle, oprechte reacties.
Even nog twijfel ik over mijn beha. Dan reiken mijn handen tot achter mijn rug en maak ik de haakjes los.
Mijn linkerarm houd ik beschermend voor mijn fraaie borsten.

'Draai je om,' klinkt bruusk zijn volgende opdracht.
Hij pakt mijn polsen beet en dwingt ze hardhandig op mijn rug, waardoor mijn beha achteloos op de grond valt. Voordat ik de kans krijg te reageren zijn mijn polsen al met een stuk touw tezamen gebonden. Op het moment dat hij de touwen strak trekt, voel ik hoe mijn lichaam van diep binnenuit heftig begint te stuiteren. Met een volgend stuk touw bindt hij mijn ellebogen bijeen. Ik besef dat het onmogelijk is om nog los te komen, maar voorlopig heb ik het veel te druk met mijn eigen verhitte reacties
Brutaal grijpt hij mijn bovenarm stevig beet en voert me mee door het huisje. In de keuken controleert hij of de deur daadwerkelijk op slot zit. In de ruime sauna moet ik op de bank plaatsnemen.

Expressievormen: 2011 Bondage verhalen: Eigen verjaarscadeau.
'Mag ik je slipje uittrekken?'
Onzeker schud ik mijn hoofd. Ik durf niet ..., nog niet.
Door zijn vraag weet ik dat hij zich gelukkig nog altijd aan ons draaiboek houdt.
Ik geniet enorm van zijn trillende handen als hij een stuk touw om mijn enkels windt. Ik probeer te bedenken wat er in het echt zou gebeuren. Zal de overvaller zich vergrijpen aan zijn slachtoffer, of sluit hij haar eenzaam op?
'Mag ik je vragen of jij je ook uitkleedt?'
Het is onbegrijpelijk dat ik het aandurf om deze vraag te stellen. Toch weet ik dat het een reactie is op zijn blik die onbeschaamd over mijn sterk naar voren gerichte stevige borsten dwaalt. De kans om zelf nog meer aan mijn trekken te komen kan ik niet meer laten lopen.

Het is een genot om toe te kijken hoe gedecideerd steeds meer van zijn kleding op de grond beland.
'Hoe komt die donkere plek in je onderboek,' vraag ik onschuldig.
Eerder waren de vage zweetplekken in zijn overhemd al opgevallen. Bijna trek ik meewarig mijn neus op, tot ik me realiseer dat hij net zo nat is als ik.
Nauwkeurig kijk ik toe als zijn slipje omlaag zakt.

'Tja ..., wat denk je zelf? Ongetwijfeld zal ik tussen jouw benen hetzelfde voelen. Ga maar staan, dan kan ik het verifiëren.'
'Ik wil het graag beter bekijken. Wil je wat dichterbij komen?' Met mijn wedervraag wimpel ik zijn verleidelijke uitdaging nog net op tijd af.
Terwijl hij langzaam nadert, schuift hij de voorhuid naar achteren. Met volle belangstelling bekijk ik aandachtig zijn glanzende natte eikel. Met zijn vingertoppen glijdt hij over het gladde, harde oppervlakte. Speels biedt hij mij de vochtige vingers aan om af te likken. Ik heb geen extra aanmoediging nodig.
'Mag ik zelf ook voelen? Wil je naast me komen zitten?' Ondanks mijn gebonden polsen wijs ik de plek aan waar hij binnen handbereik plaats mag nemen.
Het is heerlijk om te zien dat hij moeite heeft met de situatie. De ingezette koers past al lang niet meer binnen onze zakelijke afspraak.
'Als je wilt mag je mijn borsten strelen?' Ik zet me schrap en wacht ongeduldig op het eerste contact.

Nu er geen beperkingen meer binnen ons spel zijn, verwennen gretige vingertoppen uitgebreid elke centimeter van mijn lichaam. Diep in mij groeit de behoefte aan een meer gepassioneerd liefdesspel met mijn opmerkelijke minnaar. Toch ook is het heerlijk om geboeid te zijn. Ik kan vrijwel niets terug doen. Verzet is zinloos. Ik word gedwongen om te ontvangen. Ik besef terdege dat dit het mooiste verjaardagscadeau is dat ik ooit heb ontvangen.

Mijn lichaam snakt inmiddels naar een orgasme. Gelijktijdig ervaar ik de enorme bevrediging die van dit spel uitgaat. De daad kan wachten tot later. Ik wil nog veel meer van de touwen voelen.
'Wil je me losmaken? Mijn ellebogen beginnen op te spelen en moeten los. Als je wilt mag je me in een andere positie vastbinden.' Ik hoop dat ik niet hebberig klink.

Samen lopen we naar de slaapkamer. Op bed liggen twee stukken zwart touw vlak naast mijn nieuwe zwarte setje dat ik speciaal voor deze verjaardag had aangeschaft.
Met zijn zakmes snijdt hij het kaartje los. 'Wil je deze aantrekken?'
Vlak voor zijn ogen stap ik langzaam uit mijn witte slipje. Vrijwel direct springt zijn penis weer stijf omhoog. Nadat ik me heb omgekleed bindt hij zowel mijn polsen als mijn enkels met touwen vast. Opnieuw weet ik dat ik niet zelfstandig los kan komen. Terwijl mijn overvaller op bed gaat zitten moet ik tussen zijn gespreide benen plaatsnemen. Mijn toch al stevige borsten komen door de nieuwe push-up beha extra prominent uit.
Ik voel de blik van zijn alles onderzoekende ogen en druk mijn bovenarmen dichter tegen elkaar, waardoor mijn borsten nog voller lijken.

De pure kracht van zijn opwinding is duidelijk waar te nemen. Zonder toestemming te vragen sluiten mijn gebonden handen weer om zijn penis. Hij geeft me alle ruimte om te onderzoeken. Terwijl mijn hand op en neer beweegt, streel ik met mijn tong de glanzende kop van zijn gevoelige eikel.
Dan sluit mijn mond om zijn forse mannelijkheid.
Ons mooie spel wordt wreed verstoord door mijn mobieltje. Jammer ..., ik moet hem aannemen. Met nog altijd gebonden polsen en enkels sta ik mijn ongeruste vriendin te woord. Ondeugende vingers spelen onder mijn beha met mijn gevoelige tepels. Het kost me moeite om normaal te blijven ademen.
Voor de zekerheid verlangt mijn vriendin het eerste wachtwoord, om te verifiëren dat alles nog naar wens verloopt.

Door de heldere, abrupte onderbreking kom ik weer met beide benen op de grond. Ik besluit mijn overvaller uit te nodigen in het nabijgelegen restaurant. Het wordt tijd om te overleggen wat we vandaag verder zullen doen om mijn honger te stillen.

©Bindingskracht, juli 2011

Terug.