Home
Bindingskracht.nl E-mail

Voor de honderdste maal las ik het briefje dat Jack via een van zijn cursisten had laten overhandigen. Het grote handschrift was strak, netjes en mannelijk. Het paste bij het beeld dat ik inmiddels van mijn fotograaf had.
Dat ik de zaterdagochtend naar hem toe zou gaan stond voor mij al lang vast. Ik was te nieuwsgierig. Daarnaast verlangde ik ernaar om hem weer te spreken. Het modellenwerk met de touwen had een te diepe indruk achtergelaten. Er was trouwens geen enkele mogelijkheid om af te bellen, want adresgegevens of een nummer van een mobieltje ontbraken.

'Jij bent vandaag mijn assistent. We hebben in het verleden vaker samengewerkt bij een fotoshoot,' fluisterde Jack in mijn oor toen hij me met een stevige knuffel erg intiem begroette. Ondeugend bewoog ik mijn heupen verder naar voren en vond de bevestiging.
'Margot, dit is Luduine de extra assistente voor vandaag, tenminste ... als jij je erin kunt vinden?'
Jack nam de tijd om Margot gerust te stellen. Ondertussen had ik geen idee wat mijn rol kon zijn. Ineens zag ik beelden van twee naakte vrouwen, allebei vastgebonden, overgeleverd aan het alziende oog van zijn camera's.

'Zal ik je fiets meenemen op de trekhaak? Mijn studio is niet ver en ligt in de richting van jouw huis. Na afloop hoef je dan niet meer terug.'
Vreemd genoeg leek Jack totaal geen interesse te hebben in mijn vervoermiddel.
'Luduine, wil jij achterin plaats nemen, dan krijgt onze gast de ereplaats.' Jack versterkte daarmee het beeld dat we samen waren gearriveerd.
Direct bij binnenkomst bekeek ik nonchalant de ruime studio. Ik kon me niet aan de indruk onttrekken dat het grote bed in het midden van de ruimte speciaal voor deze gelegenheid was neergezet. Achter een met een gordijn afgeschermde berging stond ander meubilair opgeslagen.
Jack ging meteen aan slag met zijn model. Steeds weer hoorde ik de electronische sluiter van zijn beide camera's.
Met regelmaat riep hij mijn assistentie in.
'Durf je de touwen al aan?' Zorgvuldig polste Jack de reacties van Margot. Gelukkig hoefde hij zich geen zorgen te maken. 'Margot, geef zelf maar aan hoeveel kleding je uit wilt trekken. Als je zover bent mag je op je knieën op het bed gaan zitten.'
Ik keek toe hoe het model haar spijkerbroek uittrok. Ze wierp een blik in mijn richting. Even zag ik haar aarzeling, alsof ze overwoog toch haar beha uit te trekken. Dan nam ze plaats op het bed.
Steeds opnieuw reikte ik de Jack een stuk touw aan. Geobsedeerd keek ik toe hoe Margot uiteindelijk geen kant meer uitkon. Toen haar als eerste gebonden polsen aan een haak in het plafond werden vastgemaakt, had ze moeite om haar evenwicht te bewaren. Even was ik bang dat ze voorover zou vallen, maar ze herstelde zich.
Jack had mijn bezorgdheid gezien en wist dat ik over Margot waakte. Bijna gretig fotografeerde hij haar gevangen lichaam vanuit allerlei posities. Voor mij was het vreemd dat Margot geen enkele reactie op de touwen gaf, alsof het geen indruk op haar maakte. 'Wat als ik het model ben op het bed? Blijf ik dan ook zo onverschillig?' Voor mij was het ontkennende antwoord zonneklaar.
Veel sneller dan ik had verwacht maakt Jack zijn model los. De fotoshoot leek ten einde.
Het was vertederend dat Margot me vlak voordat ze wegging bedankte voor mijn aanwezigheid. Ze had het bijzonder op prijs gesteld.

'Jack ..., heb jij nooit behoefte om je modellen aan te raken?'
Hij schudt ontkennend zijn hoofd.
'En wat als een model er zelf om vraagt?'
'Er is een gouden regel waar ik nooit van afwijk. Een model is een model en daar blijf ik van af,' antwoordt Jack resoluut.
'Doe je privé dan nooit aan bondage?' Ik bespeur mijn verwarring, zeker als ik terugdenk aan mijn eigen fotosessie. 'Wat zou jij willen doen als ik je de toestemming geef, bijvoorbeeld als je vriendin?'
'Helemaal niets ...'
Blijkbaar ziet hij de vele vraagtekens die in antwoord op mijn gezicht verschenen. 'De passieve partij moet aangeven wat ze verlangt. Hij of zij bepaald goeddeels het spel,' vervolgt hij.
'Doe je dan alles wat ik vraag?' Ik word steeds nieuwsgieriger.
'Ik heb een heel duidelijke eigen voorkeur, waar lang niet alles in past. Ik houd van de subtiliteit en de oprechtheid.
Pijn en macht vallen daar niet onder.'
'Heb je dit bed vaker gebruikt? Wat zijn zoal de mogelijkheden?' Mijn fantasie maakt overuren. 'Hoe zou je me vastbinden als ik naakt op bed lig?'
'Als je wilt kan ik het je wat opties tonen.' Zijn stem klinkt gejaagd en hees.
'Laat je me dan ook de touwen voelen?' Mijn aandacht is vol gericht op de voorkant van zijn spijkerbroek. Hij heeft het moeilijk. Als extra kolen op het vuur trek ik vlak voor zijn ogen snel al mijn kleding uit. Er wordt me een kans geboden die ik niet kan, of wil, laten lopen.
Naakt strek ik me uit op het bed. Ik kruip wat verder omhoog en test de nabijheid van de stalen bedrand boven mijn hoofd. Jack volgt nauwkeurig mijn bewegingen en raadt mijn wens. Het duurt niet lang of allebei mijn polsen zijn strak tegen de opstaande stijlen gebonden. Kort trekt een golf van paniek door me heen als ik besef dat niemand weet waar ik uithang.
Ik lig klemvast op een vreemd bed, weerloos overgeleverd aan een nog vrijwel onbekende man.
'Hoe mag ik je benen vastbinden?' Jack pakt verlangend mijn enkels beet en sluit mijn benen. 'Of wil je liever met je benen wijd?' Hij laat me voelen hoe het kan zijn.
Mijn gezonde verstand heeft het al lang afgelegd tegen een betoverend opwindend gevoel dat al mijn terughoudendheid verdrinkt. Tegen beter weten in spreid ik mijn benen net wat verder. Veel te gretig worden touwen om mijn beide enkels gewikkeld, de uiteinden vastgemaakt aan de poten van het bed.

Vlak voor mijn ogen begint Jack zich uit te kleden. Hongerig glijdt ondertussen zijn blik over mijn gevangen lichaam, zonder een plekje over te slaan. In mijn fantasie voel ik hoe zijn handen zacht strelend mijn huid beroeren. Onbedoeld test ik de touwen om mijn enkels. Het is onmogelijk om mijn benen te sluiten. Jack heeft mijn bewegingen gevolgd, waardoor zijn aandacht wordt verlegd naar de onbeschermde plek. Een heftige tweestrijd probeert vergeefs de beste strategie te bedenken. Ik word geleid door mijn lichaam. Ik wil hem voelen, overal, liefst zo lang mogelijk.
Jack houdt een blinddoek voor mijn ogen. Met een kort knikje geef ik haast onbedoeld toestemming, waardoor één van mijn zintuigen wordt uitgeschakeld. Jack komt naast me op bed zitten. Ik voel een wonderlijke sensatie als speelse vingertoppen mijn verhitte lichaam aftasten. Eindelijk is er de aandacht waar ik sinds mijn fotosessie zo naar smachtte. Met zachte kreuntjes weet ik Jack's aandacht te sturen, hoewel hij het contact met mijn erogene zones steeds opnieuw uitstelt.
Ik merk dat mijn hele lijf super gevoelig is. Ik wil de tijd stilzetten, zodat zijn spel eindeloos zal doorgaan.
Mijn hart bonkt in mijn keel als Jack onverwachts opstaat. Het gemis aan van mijn ogen speelt me parten, als ik zijn verwijderende voetstappen volg. Gelukkig komt hij snel weer naderbij. Opnieuw is er de spanning voor het onbekende.
Totaal onverwachts dringt een koud object soepel mijn kletsnatte schede binnen. Ik heb het gevoel dat een fors lid bij me binnendringt, hoewel ik me absoluut geen voorstelling kan maken van wat steeds dieper glijdt. Een dildo kan het niet zijn, daarvoor is het te koud. Het idee van een gynaecoloog met een eendenbek past nog het beste. Dat mijn schaamlippen zich weer om het voorwerp sluiten klopt niet in dat beeld.
Nog voordat ik half in paniek raak voel ik de geruststellende handen van Jack op mijn bovenbenen. Ondeugend trekken zijn vingers door mijn zorgvuldig bijgewerkte schaamhaar in de richting van mijn clitoris. Zijn eerste aanraking met mijn genotsknobbeltje is zo overweldigend dat ik me al kronkelen wil verzetten. Met het bewegen van mijn onderlichaam voel ik overduidelijk het harde, stijve voorwerp dat mijn hele schede vult. Wederom ervaar ik de sensatie die me sinds afgelopen maandag in zijn greep heeft. Er is weinig nodig om een uiterst bevredigend, maar zeer mysterieus orgasme te bereiken.

De geur van verbrande zwavel complementeert het geluid van een afgestreken lucifer.
'Au ...,' schreeuw ik uit, meer van schrik dan van pijn. Het lukt me niet om te begrijpen wat er nu weer gaande is.
Een nieuwe pijnscheut op mijn andere tepel is al even verwarrend. De napijn werkt zinnenprikkelend. Gretig verlang ik naar meer. Weer valt een koude druppel op me, ditmaal in mijn lies. Dan besef ik dat het hete, gesmolten kaarsvet moet zijn dat door Jack bijzonder geraffineerd wordt gedoseerd. Het is bijna een teleurstelling als ik merk dat hij de kaars alweer uitblaast, hoewel ik weet dat het zijn bewuste keuze is.
Een volgende sensatie trekt door me heen als een super lichte zijden doek op me neerdaalt. Tergend traag wordt de doek steeds lager getrokken en onthult op begeerlijke wijze weer mijn lichaam. Driemaal glijdt de doek extatisch over mijn lichaam. Dan valt totaal onverwachts een druppel gloeiend hete kaarsvet bruusk midden op mijn rechter tepel.
De contrasten tussen de verschillende prikkels is groot. Samen met het subtiel beroeren van mijn clitoris proef ik de opbouw van een volgend orgasme. Niet langer is er mijn vermeende verzet.
Jack komt naast me liggen en schuift dicht tegen me aan. Zijn hand glijdt geruststellend over mijn wang. Ik voel de druk toenemen als hij mijn hoofd naar hem toe draait. Verlangend wijken mijn lippen in afwachting van een tedere kus.
Ik voel zijn hete adem als hij nog probeert uit te stellen.

Ik hef uitnodigend mijn hoofd. Verlangend beantwoord ik de innige tongzoen.
Ik heb de behoefte om hem aan te halen, maar de touwen beletten het. Ik heb daardoor de toestemming om me te concentreren op het voelen, te ervaren hoe zijn handen alweer uitgebreid op onderzoek gaan. Jack neemt alle tijd om heel traag het kaarsvet los te trekken van mijn gevoelige tepels. Speels klemt hij de harde punten tussen zijn vingertoppen.
Kort stimuleert hij met een rollende beweging mijn tepel alvorens zijn hand over mijn volle borst sluit. Beurtelings herken ik het lichte masseren en het stevigere kneden. De vreemde indringer in mijn vagina laat zich gelden door absoluut niet mee te bewegen met de onbedoelde schokjes in mijn onderlichaam. Een verwarrende sensatie trekt door me heen als het ding langzaam naar buiten glipt, ondanks het aanspannen van mijn spieren.
Ik hoop dat Jack binnen afzienbare tijd op een andere wijze de vrijgekomen plek opvult.


©Bindingskracht. Juli, 2011

Terug.


Expressievormen: 2011 Bondage verhalen: Modellenwerk (2).