Home
Bindingskracht.nl E-mail
Ze was er weer, net zoals de afgelopen acht weken. De andere bezoekers van de kleine sauna hadden me ook al herkend. Als bij toverslag werd de stoel naast haar ontruimd. Men wist inmiddels dat we "altijd" samen optrokken, eerst diverse rondjes in de kleine cabine en daarna de volle anderhalf uur in het zwembad. Ze zagen ons ook gelijktijdig vertrekken, zonder te weten dat we op de parkeerplaats steeds onhandig afscheid namen. We kenden elkaars achtergrond. Allebei gescheiden, allebei nog erg onzeker over een nieuwe invulling van het leven.

'Tim, droom je wel eens van me,' fluistert Kyla nauwelijks hoorbaar als we onverwachts alleen achterblijven in de sauna. We liggen allebei languit op de bank, zij op de hoogste trede, ik een verdieping lager.
Ik mompel bevestigend.
Ze draait half op haar zij en kijkt omlaag, waardoor haar rijpe linkerborst volledig tot haar recht komt. Ik merk dat ze precies weet welk uitdagend effect ze op me heeft.
'Vertel me eens over je mooiste fantasie over mij. Als ik onder de indruk ben laat ik hem misschien wel uitkomen.'
Met haar fraaie fel lichtblauwe ogen kijkt ze me uitdagend aan.
Ik voel hoe een sterk prikkelende opwinding door me heen trekt en opzichtig een uitweg zoekt. Op haar verhitte gezicht verschijnt een ondeugende glimlach, als ze ziet dat het voor mij onmogelijk blijkt om de beginnende erectie te onderdrukken.
Ik besluit open kaart te spelen en maar te zien waar het toe leidt. Terwijl mijn lid onder haar gretige blik steeds verder opzwelt, vertel ik over mijn fascinatie voor subtiele bondage. Ze schrikt niet eens als ik uitleg dat ik haar maar wat graag met armen en benen wijd naakt op bed wil vastbinden.
Nieuwsgierig geworden verlangt ze naar véél meer details. Ze geniet zichtbaar van het vooruitzicht dat haar hele lichaam dan uitgebreid gestreeld wordt, en dat via subtiele verwennerij wordt toegewerkt naar een orgasme, zonder daadwerkelijk door te zetten.
Helaas krijgen we de rest van de zondagmiddag geen ruimte om verder diepgaand op het onderwerp in te gaan. Wel merk ik dat Kyla nu intiemer in mijn nabijheid is. Iedere keer als haar hand onschuldig mijn arm of schouder aanraakt, trekt verwachtingsvol een golf van opwinding door me heen, die nauwkeurig door haar wordt geregistreerd.
Onder de douche neemt ze vlak voor mijn ogen net wat langer de tijd om haar borsten in te zepen. In de grote gezamenlijke kleedkamer gunt ze me uitgebreid de ruimte om toe te kijken, terwijl ze traag en sensueel haar slipje en beha aantrekt. Ik besef dat ze beide keren genietend mijn reacties scherp in de gaten heeft gehouden.

De volgende zondag rijd ik weer in de richting van de door de feestdagen gesloten sauna. Onzeker bel ik bij haar huis aan. Ook Kyla is super nerveus, zeker als ze de grote tas ziet die ik heb meegenomen.
Schuchter kust ze me op de wang. 'Ik vind dit doodeng. Kan ik er nog onderuit ...,' fluistert ze.
Het kost me moeite om haar gerust te stellen. 'Als je wilt mag je mij wel eerst vastbinden, dan kan je zien hoe het werkt,' bied ik aan.
Kort erop zit ik midden in de huiskamer naakt op een van de stoelen die bij de eettafel hoort. Ik geef haar de aanwijzingen die nodig zijn om mijn polsen strak langs de achterleuning vast te binden. Tevreden merk ik dat het haar vrij soepel lukt om vervolgens mijn enkels aan de buitenzijde van de poten te fixeren. De extra touwen om mijn bovenlichaam brengt ze geheel zelfstandig aan. Het wordt me al snel duidelijk dat ze heel precies weet hoe het spel met de touwen gespeeld wordt. Blijkbaar is ze volledig bekend met de theoretische kant van de bondage.

Kyla neemt plaats op de bank. Heel rustig begint ze de knoopjes van haar bloes los te maken. Plagend gunt ze me telkens een korte blik op de inhoud in haar zwarte beha. Haar priemende ogen houden heel secuur bij welk effect het op me heeft. Door de zorgvuldig aangebrachte touwen heb ik geen enkele mogelijkheid om mijn oprechte reacties te verbergen. Ze maakt er een bijzonder geraffineerd spel van om te zien hoe lang het duurt voor mijn stijve penis weer ontspant. Kort erop verwent ze me dan weer met uiterst prikkelende beelden tot ze tenslotte naakt voor me staat.
In de sauna heb ik haar vaker van nabij zonder kleren gezien, maar nu is de lucht tussen ons sterk erotisch geladen.
Ondeugend glijden haar vingertoppen in de richting van mijn kruis, waarbij ze direct wordt getrakteerd op mijn fors in de houding springende penis. Haar hand sluit om de kloppende stijve paal en met een soepel beweging ontbloot ze de eikel om vol belangstelling te onderzoeken waar het rijkelijk vloeiende voorvocht vandaan komt.
'Zo ..., die is nat,' zegt ze vol bewondering. 'Heeft meneer het een beetje naar zijn zin?'
'Volgens mij ben jij net zo nat,' kaats ik terug. 'Zodra je me losmaakt wil ik het wel eens controleren.'
Als antwoord plaatst Kyla één voet tussen mijn benen op de stoel. Voorzichtig schuift ze verder naar voren tot haar tenen tot onder mijn ballen verdwijnen. Direct voor mijn ogen glijdt haar hand soppend door haar schede. Ze kreunt zachtjes als ze haar clitoris beroert. Zowel de touwen als haar gewaagde spel houden me geboeid in hun macht. Naarmate haar hoogtepunt nadert krijg ik het steeds moeilijker.
'Zal ik zelf maar doorgaan, of wil je het overnemen?' vraagt ze hijgend met een schorre, hese stem.
Mijn reactie doet gelukkig al lang niet meer terzake. Ze leeft in een eigen opwindend wereldje.

Geheel voldaan valt ze terug op de bank. Toch heeft ze blijkbaar nog lang niet genoeg gehad. Uitdagend spreidt ze haar benen. Kort erop glijden haar beide handen brutaal over de meest aantrekkelijke plekjes van haar lichaam. Ze mist echter de sprankelende energie die ik eerder bij haar heb opgemerkt. Met een laatste krachtinspanning maakt ze een groot deel van de touwen los. Snel neem ik het van haar over.
Ze gaat me voor naar de slaapkamer en strekt zich uit op het bed.
'Ik wil dat je me vastbindt,' hijgt ze en spreidt alvast haar armen en benen. Haastig geef ik gehoor aan haar verzoek.
Ik heb haar toestemming.
Expressievormen: 2011 Bondage verhalen: Na de sauna.
Zodra ze vastligt draaien haar ogen opzij, alsof ze in een soort trance wegzakt. Geamuseerd kijk ik toe hoe ze onrustig haar lichaam beweegt, op zoek naar ruimte. Het is overduidelijk dat ze enorm geniet van de touwen. Ik heb zelfs het idee dat ze al spontaan een volgend orgasme bereikt.
'Tim ..., ik wil je voelen.'
In haar zwoele stem hoor ik een intens verlangen, waardoor ik weet dat ze geen genoegen zal nemen met alleen mijn strelende handen. Gokkend dat ik de juiste inschatting heb gemaakt dring ik in één vloeiende beweging diep bij haar binnen.

Machteloos rukt ze aan de touwen, terwijl ze naar adem snakt. Even ben ik bang dat ik een gigantische fout heb gemaakt en overweeg me terug te trekken.
'Nee, niet doen,' gilt ze in paniek uit. 'Blijf in me. Verwen me.'
Aangemoedigd door haar gretige reacties beweeg ik met lange, trage bewegingen in haar geweldig natte omgeving op en neer. Nergens is sprak van weerstand. Haar lichaam spant opnieuw verwachtingsvol aan. Het kost me steeds meer moeite om mijn eigen snel naderende zaadlozing te onderdrukken. Wanhopig voer ik een nauwelijks te winnen gevecht om haar met een geweldig orgasme te belonen, zonder zelf al mijn kruit te verschieten. Ik besef maar al te goed dat haar machteloosheid door de touwen mijn redding is. Als ze los was geweest, had ik totaal geen weerstand kunnen bieden tegen de enorme hoeveelheid prikkels van de afgelopen momenten.
Heftig nahijgend zoek ik haar lippen om haar voor het eerst van mijn leven uitgebreid te zoenen. Nog voordat ik de kans krijg draait ze ontstemd haar hoofd weg.
'Wat is er?' vraag ik bezorgd.
'Waarom kwam je niet mee ...? Ik had je zaad willen voelen. Deed ik het niet goed?' klinkt onzeker haar stem.
Ik sluit haar hoofd in mijn handen en zoen haar vol op de lippen. Geduldig probeer ik uit te leggen dat de vrouw veel rijker bedeeld is dan de man, omdat zij onder de juiste omstandigheden meerdere orgasmen achter elkaar kan bereiken, terwijl het bij een man vaak lang duurt voordat hij opnieuw in actie kan komen.
Ter verduidelijking dring ik opnieuw bij haar binnen. Lange tijd speel ik aan de ingang en glijdt mijn penis veelvuldig speels over haar clitoris. Zodra ik het zelf moeilijk krijg dring ik diep bij haar binnen en doe het wat rustiger aan.
Het is geweldig om te voelen hoe Kyla onder me op zoek gaat naar een nog voller en beter contact.
'Kom je nu wel mee?' smeekt ze me.
Ik zoek oogcontact en bedenk hoe kostbaar ze voor me is. Ineens ben ik benieuwd naar haar vroegere leven.
Toch weet ik bijna zeker dat nooit eerder zo vaak achter elkaar een hoogtepunt heeft bereikt.
'Ik wil nog wachten,' breng ik steunend uit. 'Ik wil vandaag nog veel meer van je lichaam genieten, zeker nu je nog vastligt.'
Voordat ze de kans krijgt om fel te protesteren beweeg ik weer heftig op en neer. Snakkend naar adem wordt ze bijna bedolven onder de nieuwe vloedgolf van intens genot als een volgend orgasme aandringt.
Ik gun haar absoluut geen ruimte om bij te komen. Nadat ik me heb teruggetrokken is het mijn tong die een uiterst geslaagde en zeer gerichte aanval op haar gezwollen genotsknobbeltje doet. Ze rukt aan de touwen in een vergeefse poging om aan me te ontsnappen. Veel sneller dan ik had voorzien bereikt ze wild stuiterend een onstuimig hoogtepunt.
Eigenlijk wordt het hoog tijd om haar los te maken. Toch kan ik niet laten en dring ongevraagd nogmaals diep bij haar binnen. Weer hoor ik haar smeekbeden en voel hoe ze haar spieren aanspant om me te verleiden. Ditmaal laat ik me meevoeren. Even vrees ik een te vroege zaadlozing. Dan voel ik hoe vlak voor mijn zaadlozing mijn lid verder opzwelt. Uit haar ongeremde reacties weet ik dat ook zij het heeft opgemerkt. Gulzig ontvangt ze het warme vocht.

Het is bijna jammer dat ik moet opstaan om haar los te maken. Dan sluit ik haar innig in mijn armen.


©Bindingskracht. Juli, 2011

Terug.