Home
Bindingskracht.nl E-mail

'Hé mam, wat brengt jou zo vroeg al hierheen?' hoor ik Elise verbaasd uitroepen, nadat ze de deur opent.
'Hai lief. Heeft Gerard niet doorgegeven dat ik op de kleintjes kom passen?'
Voordat Elise vragend kan omkijken verdwijn ik snel om de hoek.
Een tijdlang praten de beide dames over koetjes en kalfjes. Ik wacht op die éne specifieke reactie.
'Echt ...? Heeft Gerard dit geregeld? Wil hij weer eens een boswandeling maken zoals we vroeger wel vaker deden?
Wat lief van hem.'
In haar stem hoor ik haar warme, ondeugende ondertoon.
Het is zonneklaar dat ze feilloos aanvoelt wat mijn plannen zijn.
'Jongens, oma is er. Ze zal jullie vandaag verwennen. Mama en papa gaan een paar uurtjes op pad.'
Twee paar kleine voetjes stormen haastig over de trap naar beneden. De pretoogjes bij mijn jongste dochter zorgen ervoor dat ik me ondanks het vroege uur geen zorgen hoef te maken. Oma is ditmaal veel belangrijker dan met ons meegaan. Gelukkig maar, want ze passen beslist niet in mijn plannen.

'Moet ik me nog omkleden?' Met een typisch vrouwelijk gebaar wijst Elise naar haar kleding.
Aandachtig bestudeer ik de vale spijkerbroek. Dan blijven mijn ogen rusten op haar blauwe topje. Vergeefs zoek ik naar de bandjes van haar beha. Ook de brede band richting haar rug ontbreekt.
'Nee hoor ..., het is prima zo,' reageer ik enthousiast, terwijl ik bedenk dat ik straks tijdens de wandeling kan genieten van de ondeugende deiningen van haar nog jonge, stevige borsten die gelukkig deels worden opgevangen in haar
t-shirt. Het is heerlijk om te merken dat Elise ineens veel meer haast heeft dan ik. Ze wil zo snel mogelijk aan de boswandeling beginnen. Ook zij weet heel goed dat we moeten opschieten, om de mensenmassa voor te zijn. Goedkeurend kijkt ze naar de rugzak die ik nog snel te voorschijn graai.
We duiken diep het bos in, ver weg van de geëigende paden. Onderweg hebben we alle tijd voor de alledaagse praatjes. Ik merk dat Elise gaandeweg onrustiger wordt. Verwachtingsvol onderzoekt ze de omgeving.
'Dit lijkt me een prima plek.' Ze kijkt me baldadig aan. Schrijlings zoekt ze een plekje op de omgevallen boomstam.
'Als je wilt mag je nu eindelijk mijn polsen op mijn rug vastbinden.' Ter bevestiging houdt ze gretig haar polsen op haar rug tegen elkaar.
Het is fantastisch om te merken dat ze moeite heeft haar opwinding te bedwingen. Uit ervaring weet dat ik dat ze nu heel heftig naar de touwen verlangt, zodat ze weer wat tot rust kan komen. Haastig haal ik een touw uit de tas en wikkel het een aantal maal om haar beide polsen. Als laatste voer ik het uiteinde tussen haar polsen door en trek het strak.
'Oohh ...,' kreunt Elise fel.
Inmiddels weet ik precies wat ze doormaakt. De touwen blijven haar boeien, net als de meeste andere keren. Uitgebreid neem ik de tijd om haar lichaam verder te vangen, maar ditmaal met de digitale camera. Haar nu fier naar voren wijzende borsten brengen me in verwarring. Steeds opnieuw merk ik dat mijn ogen zich er op richten. Door haar strakke topje is er genoeg te fantaseren. Ik neem me voor dat ze voorlopig nog niet loskomt. Ze hoeft ook nog lang niet uit de kleren.
Zoals zo vaak test Elise de bondage, op zoek naar een zwakke plek. Ze wil de bevestiging dat ze onmogelijk zelfstandig los kan komen. Gefascineerd volg ik haar gevecht.
In haar hals zie ik aderen snel en hard bewegen, in het ritme van haar felle, onregelmatige hartslag. Als mijn blik opnieuw afdwaalt zie ik haar harde tepels die een poging doen door de dunne stof te prikken.

Ik schrik als dichtbij stemmen zijn te horen. Het is echter al te laat om Elise nog ongemerkt los te maken. Voor de zekerheid neem ik achter haar plaats, om haar gebonden polsen te verbergen. De stemmen blijven in de buurt, maar komen nog niet naderbij. Ondeugende vingers van Elise vinden plagend de bobbel in mijn broek, die nu onaangenaam beklemd zit.
In reactie rits ik mijn broek open en schuif de rand van mijn onderbroek tot onder mijn ballen, zodat Elise vrij spel heeft.
Het blijft me verbazen hoe lenig haar vingers zijn. Zelfs met gebonden polsen weet ze het me knap lastig te maken. Plagend gaat ze onverstoorbaar verder als het jonge stel langsloopt. Hun kleine meid heeft totaal geen haast.
Ik buig me voorover en kus mijn gepassioneerde echtgenote in de nek. Ik verberg daarmee voor de zekerheid zowel haar gebonden polsen als mijn omlaaggeschoven broek.
'Schat alsjeblieft ..., nu even niet meer,' fluister ik half hijgend in haar oor. 'Het is te veel lekker. Dadelijk kom ik nog klaar en uuhh ... dat lijkt me nu niet echt handig.'
Ze verlegt haar aandacht. Haar soepele vingers glijden over mijn natte, gladde eikel.
'Zo ... jij hebt het dus ook prima naar je zin merk ik.' In haar stem is geen verwondering te bespeuren, eerder een bevestiging van iets dat ze toch al weet.
'Wil je me straks tussen die bomen vastbinden,' klinkt haar zweverige, gedempte stem van nabij.
'En dan ... wat zou je dan willen?' Mijn vraag is eigenlijk overbodig, want ik weet heel precies waar ze naar verlangt.
Ik had er al op gehoopt. Als die mensen nu maar gauw verdwijnen.
De vrouw kijkt ons een laatste keer onderzoekend aan. De kleine maakt aanstalten om naar ons toe te lopen.
'Kom Janneke, we gaan verder.' Resoluut neemt de vrouw het jonge kind bij de hand, alsof ze haarscherp aanvoelt wat ons naar het bos heeft gebracht.

Voor de zekerheid wacht ik nog vijf minuten. Terwijl mijn hand onder het blauwe t-shirt verdwijnt, zijn er weer haar fantastische, veel te bedreven handen, die proberen te achterhalen hoelang ik nog op deze wijze durf te blijven zitten.
Veel eerder dan gepland kruip ik toch maar achter haar vandaan. Met nog altijd gebonden polsen help ik haar opstaan.
Ze moet toelaten dat ik de riem van haar spijkerbroek losgesp, het drukkertje lostrek en de ristsluiting langzaam omlaag schuif. Mijn hand maakt al aanstalten om haar slipje binnen te glippen. Zodra ik bemerk dat Elise precies hierop heeft gewacht, verleg ik snel mijn aandacht naar haar schoenen en laat haar langer wachten.

Expressievormen: 2013 Bondage verhalen: Boswandeling in de lente.
Met ontbloot onderlichaam, en met haar gespreide benen vastgebonden, staat ze tussen de beide bomen die ze eerder al had uitgezocht.
Ik maak de volgende touwen gereed voor haar polsen.
Ze gunt me de ruimte als ik haar polsen losmaak en haar
t-shirt uittrek. Kort erop heb ik haar polsen met touw vakkundig vastgezet aan de twee stammen.
Voor haar ogen ontdoe ik me langzaam van mijn eigen kleding en geniet van haar goedkeurende, bemoedigende woordjes, waarmee ze me tot extra spoed maant.
Langzaam kom ik naderbij, maar zorg dat ik buiten het bereik van haar prachtige lichaam blijf. Voorlopig moet ze het stellen met het voorzichtige contact met haar hongerige lippen.
'Toe schatje. Raak me nou aan .... Ik wil je voelen,' smeekt ze hongerig van begeerte.
In reactie strelen mijn vingertoppen nauwelijks waarneembaar over haar rug. Er gaat een wilde siddering door haar heen als ik de energiebanen open. Ze kronkelt met haar lichaam op zoek naar meer en voller contact. Toch houd ik afstand, terwijl ik quasi onverstoorbaar doorga.
Mijn eigen lichaam verlangt inmiddels naar meer, veel meer. Ik weet het oerinstinct te onderdrukken en laat me ook door haar opzwepende smeekbeden nog niet afleiden.
Voor de zekerheid ga ik toch maar achter haar staan en druk mijn lichaam tegen haar bereidwillige rug. Ze reageert fel als ze mijn harde penis in haar onderrug voelt.
'Ohh schat, ik verlang zo naar je,' brengt ze hijgend uit. Wild rukt ze aan de touwen om te zien of ze los kan komen.
Ik kus haar opnieuw in de nek, zodra mijn vingers haar lange lokken naar achteren hebben geschoven. Ze laat haar wang in mijn warme handpalm rusten. Mijn andere hand trekt liefkozend langs haar zij omlaag. Ze draait uitnodigend haar lichaam in de hoop dat ik haar borst zal aanraken. Steeds lager glijdt mijn hand en maakt speelse uitstapjes over haar ribbenkast. Als mijn hand over haar buik glijdt drukt ze haar lichaam weer verwachtingsvol naar achteren. Haar snelle, onrustige ademhaling is duidelijk te horen en te voelen.
Mijn beide handen verwennen in reactie haar heerlijk lichaam, zonder in de buurt te komen van haar hunkerende vrouwelijke plekjes. Ik weet dat ik haar daarmee langzaam gek maak, terwijl ze deze onverdeelde aandacht juist ook zo hard nodig heeft.
Door mijn knieën zakkend kan ik beter bij haar bovenbenen. Steeds weer vertroetelen mijn vingers de binnenkant van haar dijen. Hoger en hoger verwen ik het warme, zachte vlees. Zodra ik in de buurt kom van haar grote schaamlippen, merk ik dat ze prachtig opgezwollen zijn. Mijn vingertoppen bespelen uitgebreid het gebied dat zo mooi aansluit bij haar bovenbenen en haar lies.
Elise begint steeds heftiger te reageren. Ze kan niet veel meer hebben. Het wordt haar bijna te veel. Nog even ga ik door. Uiterst voorzichtig glijdt mijn vinger in de richting van haar schede. Onverwachts stuit ik op een langgerekte, natte draad. Speels vang ik haar naar buitenstromende voorvocht op en laat het haar proeven.
'Hhmm. Zie je nou wel schat. Is dit dan de uitnodiging waar je op zat te wachten? Toe ..., maak me nou los.'
Eigenlijk wil ik nog veel langer van haar gevangen lichaam genieten, maar het is inderdaad tijd om haar los te maken.

Zodra ze los is duwt ze me languit op de grond. Vanuit de bovenpositie drukt ze boven mijn hoofd mijn polsen stevig tegen de grond. Uiteraard ben ik veel sterker. Onder normale omstandigheden kan ik haar gemakkelijk overmeesteren. Gedwee laat ik Elise echter haar gang gaan. Zonder verder voorspel neemt ze mijn stijve lid diep in haar op. Heel subtiel en geraffineerd beweegt ze langzaam op en neer en stimuleert daarmee veel te goed mijn al zolang naar aandacht snakkende harde penis.
'Laat je gaan,' kreunt ze hijgend van verlangen. 'Je hoeft je niet in te houden.' Ze ondersteunt haar smeekbeden met het krachtig aanspannen van tal van spieren diep in haar onderbuik. Ze maakt het me op deze wijze wel heel erg moeilijk.
Ik zet mijn voorzichtigheid opzij en laat me ditmaal verleiden.
'Oohh ja, schat. Kom dan. Ik wil je zaad voelen. Toe ... '
In haar hese stem hoor ik haar wanhopige smeekbeden. Als ze opnieuw verwachtingsvol haar spieren samentrekt weet ik dat ik dat het me ditmaal niet zal lukken om me in te houden. Veel sneller dan verwacht voel ik hoe mijn warme zaad haar binnenste rijkelijke opvult.
Uiterst voldaan glijdt Elise van me af. Snel schiet ze al liggend haar kleren aan, zonder aanstalten te maken om op te staan. Niet veel later heb ik de touwen netjes opgeruimd en vlij me tegen de boomstam aan. Zodra Elise haar hoofd in mijn schoot legt streel ik zachtjes haar hoog rode konen. Ze schuift nog iets meer onderuit en trekt haar benen wat hoger op.
Ik schrik als ik de jonge stem van het kleine meisje naderbij hoor komen.
De timing is zoals zo vaak weer veel te perfect geweest.
'We kunnen beter opstaan,' fluister ik.
'Nog niet ... Ik wil nog even zo blijven liggen.'
Ze buigt haar hoofd verder naar achteren. Haar ogen zoeken uitgebreid contact.
'Hoe mooi zou het zijn als deze dag aan de vooravond van nieuw geluk staat,' fluistert ze zacht.
Ik kijk haar verbouwereerd aan en besef direct wat ze bedoelt. Ik voel de wonderlijke reactie in mijn lichaam.
'Weet je Gerard, je hebt helemaal gelijk. Een derde kind past inderdaad goed bij ons ...'
' Twee maanden geleden ben ik al gestopt met de pil, maar heb het nog als verrassing voor me gehouden,' gaat ze verder, terwijl ondeugende pretoogjes zorgen voor een heerlijke bevestiging.


©Bindingskracht, maart 2013

Terug.