Home
Bindingskracht.nl E-mail
In de mailbox van de website vind ik een berichtje van Linda, waarin ze begint met uit te leggen dat ze recentelijk
50 jaar is geworden. Zelf vindt ze dat ze er nog goed uit ziet en ter bevestiging heeft ze als bijlage een kort geleden gemaakte foto meegestuurd.
Ze beschrijft dat ze al meer dan 4 jaar weduwe is, en dat het gemis aan tederheid in haar slaapkamer steeds meer haar leven begint te beheersen. Wat ze vooral zoekt is een partner, al is het maar voor af en toe, die invulling kan geven aan haar ultieme wens om weer eens uitgebreid verwend te worden terwijl ze is vastgebonden. Ze wil het kostbare spel herbeleven dat ze samen met haar echtgenoot deelde. Natuurlijk kan het nooit hetzelfde worden, maar toch ...
Uit de rest van de tekst blijkt dat ze steeds opnieuw wordt aangetrokken tot de inhoud van de website. Het tedere en subtiele spel met de touwen blijft haar boeien. Bijna wanhopig vraagt ze of we een idee hebben hoe ze veilig invulling kan geven aan haar langzaam nijpender wordende verlangen.

Ik begrijp heel goed wat ze meemaakt. Sinds mijn partner 3 jaar terug onze relatie heeft verbroken ben ik zelf ook verstoken van een speels en geraffineerd bondagespel.
Het duurt lang voordat ik een geschikt antwoord heb samengesteld. Als eerste bevestig ik dat veiligheid voorop staat en dat terughoudendheid geboden is. Het zal daarom niet meevallen een geschikte omgeving te vinden in deze verharde maatschappij. Best jammer eigenlijk, want een stukje touw kan een enorme verrijking zijn tijdens het vrijen.
Ik overweeg om de workshop aan te stippen, maar daar heeft ze vermoedelijk niets aan, omdat ze zonder partner is. Feitelijk moet ik haar het antwoord schuldig blijven. Wel bied ik aan dat ze een mailcontact mag onderhouden en misschien kunnen we samen een erotisch verhaal maken voor op de website.

In de nieuwe mail is weer een foto als bijlage meegestuurd. Onomwonden gaat Linda in op de details. Hoe ze op een zwoele avond half naakt op de bank bijkwam van een drukke werkdag.
Expressievormen: 2015 Bondage verhalen: Kostbare herinneringen .
Speels had haar man een touwtje om haar polsen gewikkeld en het uiteinde vastgemaakt aan de poot. Zonder haar verder aan te raken had hij haar verwend met de koude waterdruppels van een smeltend ijsblokje die op haar lichaam vielen. Later volgde het directe contact op haar harde tepels. Haar koud geworden tepels had hij weer opgewarmd door er gepassioneerd aan te sabbelen.
De zwarte blinddoek kwam als een verrassing. De verwennerij met het ijsblokje was daardoor nog intenser, net als de perfect gedoseerde hete druppel kaarsvet die precies op haar anders toch al zo gevoelige tepel viel.
Gewillig had ze haar billen opgetild, zodat hij haar strakke zwarte slipje over haar brede heupen omlaag kon schuiven. Met nog altijd gebonden polsen had hij haar uiteindelijk hartstochtelijk genomen.

In de prachtige, gevoelige beschrijving proef ik haar gemis en ga er in mijn nieuwe mail verder op in. Ook beantwoord ik zo eerlijk mogelijk haar vragen, hoewel het me moeite kost om te schrijven over mijn eigen privé-situatie. Ik realiseer me maar al te goed welke richting we daardoor opvaren. Aandachtig bestudeer ik haar lichaam op de beide foto's en zoek antwoord op de vraag wat me weerhoudt.

Veel sneller dan ik had verwacht is er al weer een berichtje van haar. Zonder dat ik er om had gevraagd geeft ze een uitgebreide beschrijving van haarzelf. Niet roker, lengte 183 cm, gewicht 62 kg, cupmaat 80B die haar door de strijd met de zwaartekracht iets aangetaste borstjes opvangen. Zorgvuldig geschoren oksels en bijgewerkt schaamhaar, zodat ze gemakkelijk een bikini kan dragen, hoewel ze veel liever gebruikt maakt van het naaktstrand.
In het besef dat ik nauwelijks meer mag verwachten open ik eindelijk de bijlage. Ook deze foto is inmiddels bijna 5 jaar oud. Toch verzekert ze me dat haar lichaam er nog net zo goed uitziet als destijds. Iets magerder misschien.
Opnieuw omschrijft ze haar verlangen om naakt, met armen en benen wijd op bed te worden vastgebonden door een gepassioneerde minnaar. Wel hoopt ze dat de touwen beter worden aangebracht dan destijds, want toen waren ze halverwege het spel onverwachts losgekomen, waardoor de magie werd verbroken.
Speels beschrijft Linda hoe ze fantaseert dat ik bij haar ben. Het lijkt haar heerlijk als ik eerst touwen om haar polsen bind en de uiteinden vastmaak aan de bedpoten. Dan wil ze toekijken als ik me voor haar ogen heel geleidelijk van mijn kleding ontdoe. Daarna hoopt ze dat ik haar benen wijd uiteen spreid en met touwen om haar enkels zorg dat ze deze niet meer kan sluiten. Wat ik dan verder wil doen mag ik zelf weten. Alles is toegestaan, zonder grenzen, zolang ik haar vertrouwen maar niet beschaam en het totale spel minstens een heel uur in beslag neemt.
Aan het eind van de mail sluit Linda af met de hoop dat ik snel langs wil komen en haar meteen bij binnenkomst al vastbind.
Voordat ik kans krijg om te reageren op de mail is er een nieuw bericht van Linda. Zakelijker dit keer, met haar veiligheid als onderwerp. Als eerste is er haar verzoek of ik in een erotisch verhaal op de website een kleine aanpassing wil doen, zodat ze weet dat ik de webmaster ben. Ook verlangt ze een recente foto van mij, maar liever geen naaktfoto.
Als laatste hoopt ze dat ik er geen bezwaar tegen heb als een goede vriendin van haar in de woonkamer aanwezig is, terwijl we samen in de slaapkamer aan de slag gaan.

Onwennig loop ik haar woonkamer binnen. Nog voordat het ongemakkelijk wordt gaat Linda mij voor de trap op. In de badkamer kijkt ze me uitdagend onderzoekend aan en vraagt me de touwen te laten zien die ik voor haar polsen wil gebruiken. Ze worden goedgekeurd.
Zonder schroom trekt ze vlak voor mijn ogen haar trui omhoog en gunt me een blik op haar strakke buik en zichtbare ribben.
Het laat me beslist niet koud.
'Linda, zal ik meteen je polsen op je rug vastbinden?'
'Moet ik me dan niet eerst helmaal uitkleden,' vraagt ze verbaasd. 'Wil je me niet naakt zien?' In haar stem klinkt iets van teleurstelling.
'Oohh, maak je niet ongerust. Ik zou het heel graag willen,' bevestig ik. 'Als je het niet erg vindt gun ik ons liever wat meer de tijd om aan elkaar te wennen.'
Opgelucht haalt ze adem, hoewel ik niet precies weet waarom.
Ik leg mijn handen in haar slanke taille, net boven haar brede heupen. Voorzichtig dwing ik haar om haar rug naar me toe te draaien. Er is geen weerstand als ik haar armen tot achter haar rug voer. Even nog controleer ik hoe ze haar polsen gekruist wil hebben. Dan breng ik zorgvuldig en beheersd het touw aan. Als ik het uiteinde strak trek kreunt ze heftig.
'Gaat het,' vraag ik bezorgd.
'Oohh ... lekker .... Precies waar ik nu naar verlang.'
Ze draait haar gezicht naar me toe. 'Wil je me zoenen?'
Nog voordat ik kan reageren naderen haar lippen al mijn mond.

Alsof we elkaar al jaren kennen, zo vertrouwt en vanzelf gaat het tongzoenen. Ze trilt op haar benen als mijn handen zachtjes haar ontblote rug strelen. Heel rustig onderzoek ik nog meer van haar lichaam en ga op zoek naar de sluiting van haar broek. Er is totaal geen weerstand als ik het knoopje losmaak en de rist omlaag schuif. Speels glijdt mijn hand in haar broek en over de nat geworden zijdezachte stof die haar schaamstreek bedekt. Haar ademhaling wordt steeds onrustiger als ik op zoek ga naar haar verborgen genotknobbeltje.
Ik draai haar om, zodat ze weer met haar rug naar me toestaat. Mijn vingertoppen beroeren heel lichtjes de bovenkant van haar borsten en verdwijnen via de kanten randjes van haar licht blauwe beha in de richting van haar tepels. Ondanks haar gebonden polsen weet Linda haar handen om mijn verharde lid te sluiten. Ik sabbel aan haar oorlelletje en open gelijktijdig mijn eigen broek, zodat ze betere toegang heeft.
'Bind me vast op bed, alsjeblieft,' stoot ze hijgend uit.

'Linda ...?' De stem komt van beneden.
Er trekt een schokreactie door haar heen. 'Maak mijn polsen los, dan kan ik even naar haar toe,' klinkt het verward.
Snel geef ik gehoor aan haar verzoek.
'Ik ben zo terug, leg de touwen maar klaar.' Ze geeft me een kusje op mijn wang.
Vanaf beneden dringen delen van het gesprek tot me door.
'Ja, het gaat goed. Heel goed zelfs. Maak je geen zorgen. Ga maar naar je moeder, ze heeft je nu nodig. Ik red me verder wel.'
'Zodra ik thuis ben bel ik even,' klinkt de onbekende, bezorgde stem.
'Wel lang laten overgaan hoor, want misschien ben ik wel bezig. Beter nog, gun me een uurtje.'

Linda is al zo snel weer boven dat ik nog niet eens klaar ben met het onderzoeken van de mogelijkheden van het bed en het klaarleggen van de touwen. Rustig ontdoet zij zich van haar kleren. Samen zoeken we de beste positie voor haar op het bed. Zorgzaam en zorgvuldig breng ik de touwen aan om haar polsen en enkels. Het duurt niet lang of ze ligt wijd gespreid vastgebonden.
'Dring bij me binnen,' smeekt ze gesmoord.
Het past niet in mijn plan. Toch geef ik maar al te graag gehoor aan haar verzoek, omdat ik zelf nog niet precies voor ogen had hoe ik daaraan op gepaste wijze invulling zou geven.
Zonder weerstand laat ze me binnen. Opnieuw zoeken onze lippen contact. Mijn stijve lid beweegt over de volle lengte heen een weer, steeds iets dieper. Ondanks de touwen maakt ze het mij knap lastig, mede door mijn eigen opwinding. Ze kreunt als ik me voor de zekerheid toch maar terugtrek.
Ik breng mijn hoofd tot tussen haar gespreide benen. Mijn tong bespeeld haar clitoris en daarmee haar uitgehongerde lichaam. Ik voel haar verkrampen in de touwen als ze wordt overrompeld door een lang uitgesteld orgasme.
'Zal ik je losmaken?'
'Nee, nog lang niet. Ik wil nog veel meer ontvangen, als je het niet erg vindt.'


©Bindingskracht, 2015

Terug.