Home
Bindingskracht.nl E-mail

Martijn bindt mijn polsen met zachte, brede nylon bandjes bijeen en maakt ze boven mijn hoofd aan het bed vast.
Ik kan me niet verzetten als allerlei plekjes weer heerlijke, verfijnde aandacht krijgen. In combinatie met bondage is er weinig nodig om mijn vuur krachtig op te stoken.

Het is de ochtend na "boeiende experimenten (1)". Samen hebben we de nacht doorgebracht in zijn bed.
De meeste tijd lagen we naakt in elkaars armen, genietend van wederzijdse, tedere verwennerij.
Met zijn ruwe, een dag oude stoppelbaard verwent hij mijn kleine, door de opspanning extra gevoelige borsten.
Enerzijds bespeelt hij mijn lichaam met een wonderlijke gepassioneerdheid, anderzijds is het frustrerend dat hij me totaal geen uitweg en verlossing gunt. Veelvuldig zweef ik langs de scherpe, rafelige rand van een orgasme, dat net buiten bereik blijft.

Met nog altijd gebonden polsen komt hij bovenop me liggen. Zijn lichaam ondersteund met zijn armen. Ik voel zijn harde lid tegen mijn schaamlippen. Normaal zou ik ze allang geopend hebben in de hoop snel gevuld te worden.
Zijn uitstelgedrag werkt kalmerend, terwijl onbedoeld sterke prikkels weergalmen in allerlei uithoeken van mijn smachtende lichaam.
Ik kan niets doen ... Ik moet lijdzaam ondergaan ... maar zo zie ik het niet. Ik mág ondergaan. Hij gunt me het genot, ogenschijnlijk zonder rekening te houden met zichzelf.

Ons heerlijk langgerekte spel wordt onderbroken door een nare ringtone.
'Lotte, het is mijn zusje Caitlin. Ik moet opnemen. Het duurt niet lang,' verontschuldigt Martijn.
Met een snelle handeling bevrijdt hij me uit de nylon bandjes. Ik trek me discreet terug in zijn badkamer, nagekeken door begerige ogen vergezeld met een afstandskus.

'Alsof ze ruikt dat ik hier ben,' bromt Martijn chagrijnig. 'Soms verdenk ik haar ervan dat ze hier beveiligingscamera's heeft hangen.'
Ik merk zijn frustratie. Ineens begrijp ik de ringtone. 'Wat wilde ze?' informeer ik voorzichtig.
Ze is in de buurt en hoopt dat ik een paar dagen met haar kan doorbreng.'
'Is ze in Spanje ...? Doet ze dat wel vaker ...?' Mijn verbazing kan ik niet verbergen.
'Ze hoopt dat ik haar weer vastbind. Voor haar werkt het therapeutisch. Ze komt dan helemaal tot rust ... zegt ze.
Als ik haar daarbij ook nog wat verwen is ze helemaal tevreden. Ze vindt dat ze het af en toe heel hard nodig heeft.'
Ik kijk hem vragend aan.
'Ik kan het nu niet opbrengen,' klinkt het mopperend. 'Ik wil me de komende dagen helemaal op jou richten.
Samen ontdekken waar we staan, zeker op het gebied van bondage. Gelijktijdig mag ik haar niet teleurstellen.'
Zijn hand streelt zachtjes mijn wang en glijdt omlaag naar mijn harde tepel. Er trekt een aangename huivering door me heen. Aarzelend vormt zich een idee in mijn hoofd.
'Wat als ik haar chaperonne ben. Jij geeft instructies over het gebruik van de touwen, zo kan ik er meteen van leren.'
Martijn kijkt me onderzoekend aan. 'Ik weet niet of polyamorie een goede uitkomst is. Ik kan niet met meerdere mensen een intieme relatie opbouwen. Feitelijk is Caitlin mijn stiefzusje, dus daar ligt het probleem niet. Ik vind het gewoon te complex,' verzucht hij. 'Jouw optie is aantrekkelijk. Het mes snijdt dan inderdaad aan twee kanten. Ik weet zo snel geen andere uitweg. Dus ... graag ja. We zien dan wel waar het schip strand.'

Caitlin blijkt een spontane vrouw. Schaarse kledingstukken verbergen nauwelijks haar aantrekkelijke, slanke, lange lichaam. Van het verwachte bitserige is totaal geen sprake. Ze heeft eerder iets kwetsbaar, verhuld in gemaakte stoerheid. Met haar zou ik onder andere omstandigheden best wel eens een beschuitje willen eten.
Gedrieën overleggen we de opties. Gelukkig kan Caitlin zich vinden in mijn eerder geopperde voorstel.
Die middag nog krijg ik via een spoedcursus beter inzicht in de vele manieren om iemand teder en zorgzaam vast te binden. Aan het eind realiseerde ik me dat er sprake is van slechts enkele simpele basistechnieken, die ik snel onder de knie heb, met dank aan de jarenlange cursus macramé.
Het wordt tijd om mijn nieuwe vaardigheden daadwerkelijk in praktijk te brengen. Onder twee paar toeziende ogen bind ik de polsen van Caitlin tezamen. Het uiteinde van het touw maak ik hoog boven haar hoofd vast aan de boom.
Zelfstandig loskomen is er niet meer bij, precies zoals ze verlangt.
Het besef dat ik dolgraag met haar van rol wil ruilen doet mijn hoofd tollen. Ineens ben ik reuze benieuwd wat me de komende dagen te wachten staat. Hopelijk komt er veel bondage in voor.
We laten Caitlin alleen, maar blijven binnen gehoorafstand.

Nieuwsgierig sluip ik na twintig minuten zachtjes naar haar toe. Ik wil weten hoe het haar vergaat. Ondanks haar precaire toestand lijkt Caitlin volkomen ontspannen. Haar ademhaling is diep en regelmatig, haar ogenleden gesloten. Het is alsof ze is weggezakt in een diepe trance.
Ik moet ineens weer denken aan het eerder gevallen woord "polyamorie". Eén van de betekenissen vermeldde: "meervoudige liefde" of "veel liefde", met als ingrediënten een emotionele band, spirituele verbondenheid en/of seksualiteit. Ik heb geen behoefte aan liefde met een vrouw. Het past niet bij wie ik ben. Nu met Caitlin zijn er vooral de prikkels door mijn voorliefde voor bondage, zowel het geven als het ontvangen. In mijn rijke fantasie en schaarse ervaring was er altijd een man, nooit een vrouw.

Aandachtig neem ik Caitlin in me op. Ze ziet er fantastisch uit. Slank, bijna mager, in een positie gedwongen die ik maar wat graag zelf wil ervaren. De onrust in mijn onderbuik neemt verder toe als mijn hand zacht strelend via haar taille omhoog trekt. Ze geeft geen krimpt. Pas in de buurt van haar tepel is er de versnelling in haar ademhaling.
Ik doe alsof ik niets heb gemerkt. Rustig dwalend glijdt mijn hand subtiel over haar buik, in de richting van haar schaamstreek. Ze wordt onrustiger, net als ik. Ik moet stoppen, het wordt te gevaarlijk.
Voor wie eigenlijk? Voor haar, voor mij, voor ons beide? Voor mijn eigen veiligheid moet ik haar losmaken, maar kan me er niet toe zetten. Oogcontact durf ik niet te maken. Mijn hand streelt voorzichtig de binnenkant van haar dij.
'Ga door ...please?', klinkt het verlangend.
Teder streel ik de zachte huid. Traag gaat mijn hand steeds verder omhoog, tot onder sjaal die haar schaamstreek nauwelijks verhult. Ik neem de tijd voor mijn onderzoek of ze een slipje draagt. Haar felle ademhaling moedigt vooral aan tot uitstelgedrag. Mijn lip beroert haar harde linker tepel. Ik word totaal verrast door haar heftige orgasme.

Het besef dat Martijn op ons wacht, noopt mij om haar los te maken.
Gedrieën strijken we neer op het terras en genieten van een glas zoute witte wijn. De gesprekken zijn luchtig, bijna oppervlakkig. Het lijkt alsof bondage voor Martijn en Caitlin volkomen normaal is.
Tegen het avonduur dwingt de aangewakkerde wind ons binnenshuis.

'Zal ik wat te eten maken? De supermarkt heeft ongetwijfeld iets te bieden,' vraagt Martijn nonchalant.
Caitlin schrikt als hij daadwerkelijk opstaat en zijn schoenen aantrekt. Het is alsof hij probeert te vluchten, weg van de gecompliceerde situatie die hij voelt aankomen.
'En ik dan ...?' klinkt het verward van nabij.
Caitlin verwacht waarschijnlijk dat Martijn haar vastbindt, op een manier die ze vaker samen deden.
'Ooohhh ... ik hoop eigenlijk dat Lotte je wel ter wille kan zijn.' Het is meer een statement dan een vraag.

Er valt een korte, ongemakkelijke stilte.
Ik kijk Caitlin aan. Ze wil maar één ding. Stevig vastgebonden worden door Martijn, zodat ze onmogelijk zelfstandig los kan komen. Nu is ze op mij aangewezen. Het diepe verlangen overheerst.

Expressievormen: 2019 Bondage verhalen: Bindende experimenten (2).
Ze komt dicht bij me staan, haar polsen al bijeen op haar rug.
Ze geeft aanwijzingen hoe ik haar polsen strak bijeen moet binden. Met een lang stuk touw dwing ik haar bovenarmen stevig tegen haar lichaam. Als ik bij de volgende rondgang het touw over haar rechterborst aanbreng maken mijn vingertoppen onbedoeld contact met haar warme huid. De siddering die door haar heen trekt weergalmt in mijn eigen lichaam. Het maakt me weer onrustig, onzeker bijna. Ik begrijp mezelf niet.
Ze strijkt neer op de bank, zodat ik ook haar enkels met touw tezamen kan binden.

Roerloos zit ze op de bank. Zodra ze zich overgeeft aan haar precaire positie trekt de intense moeheid uit haar gelaat.
Haar snelle ademhaling komt tot rust.
Minuten tikken voorbij terwijl ik haar observeer en geniet van betoverende prikkelingen die door me heen trekken. In gedachten verplaats ik me in haar positie. Machteloos gevangen in touwen, niets kunnen doen, teruggeworpen op jezelf. Het enige dat ontbreekt is de plagende, sporadische streling.
Naarmate ik langer met de gedachten speel dwaalt mijn hand ongemerkt over mijn gevoelige onderbuik.
Ik voel het effect van haar hitsige, smekende blik in mijn eigen schaamstreek. Mijn dunne zomerjurkje wordt me veel te warm en belandt op de grond. Slechts gehuld in een slipje glijdt mijn hand tussen mijn licht gespreide benen.

Ik zie hoe Caitlin ontwaakt uit haar trance. Pas nu begint ze de touwen te testen, op zoek naar een zwakke plek.
Door het vele gekronkel toont ze haar sierlijke vrouwelijke vormen van alle kanten. We kijken elkaar geïntrigeerd aan, waardoor de intensiteit verder toeneemt.
Onbedoeld smacht mijn spleetje naar aandacht. Mijn hand verdwijnt in mijn slipje. Mijn middenvinger glijdt traag heen en weer door de kletsnatte omgeving.
Ditmaal is er niet mijn gebruikelijke haast.
Ik wil eindeloos genieten van het lekkere gevoel. We vullen elkaar nu perfect aan. Haar touwen projecteer ik op mezelf. Omgekeerd ervaart zij misschien de virtuele sensatie van mijn strelende vinger.
Ik geniet van haar totale machteloosheid en vooral van haar onrust. Het kost me moeite om uit te stellen. Met mijn andere hand streel ik speels mijn ontblote borst. Vooral mijn tepel is supergevoelig. Zachtjes knijpend word ik veel te vroeg getrakteerd op een wilde explosie van genot.
Het wordt tijd om Caitlin te bevrijden uit de touwen, zonder verder te gaan. Voor nu is het genoeg.
Het is laat in de avond, bijna bedtijd, als Caitlin aangeeft dat ze nogmaals vastgebonden wil worden.
Zij toont wat dat betreft meer lef dan ik. Ze spreekt haar verlangen hardop uit in plaats van te malen zoals ik doe.
Kennelijk wil ze haar tijd met Martijn en/of mij optimaal benutten.
'Lotte ...?' klinkt het zachtjes. Ze kijkt me weer met die intense blik aan. Er is meer dat Caitlin bezig houdt.
In haar haast struikelt ze over haar eigen woorden.
'Martijn en ik hebben wel eens gefantaseerd hoe het is als we allebei tegelijk vastgebonden zijn. Niet als gijzelaars in een duister complot, eerder in een soort oprechte, romantische setting.'
Ik draai me naar Martijn en zie bevestiging. Weer ben ik benieuwd wat die twee allemaal samen hebben geëxperimenteerd. Het moet heftig geweest zijn. Ik had er graag bij geweest. Spontaan word ik getrakteerd op prikkelende kriebels in mijn onderbuik.

Nu is het aan mij om met een erotische setting te komen. Als eerste is Martijn aan de beurt. Om en om verwijderen Caitlin en ik een kledingsstuk bij hem. Naakt moet hij plaatsnemen op de stoel van de eettafel. Vreemd genoeg is er nog altijd geen echte reactie bij Martijn te zien. Dan volgen de touwen. Caitlin geeft aan hoe we zijn polsen stevig aan de poten van de stoel gaan vastmaken. Zodra de touwen om zijn beide polsen worden aangebracht ontdek ik zijn fier opgerichte lid. Even is er oogcontact met Caitlin, dan streel ik vederlicht het mooie apparaat.
Van puur genot rukt Martijn wild aan de zojuist aangebrachte touwen. De afgelopen uren hebben blijkbaar meer impact gehad dan ik vooraf had ingeschat.
We binden zijn enkels stevig vast tegen de buitenkant van de stoelpoten. Andere touwen dwingen zijn bovenlichaam krachtig tegen de leuning.

We staan vlak voor hem en kleden elkaar om en om uit. Uitdagend staan we tenslotte naakt voor hem. Vooroverbuigend breng ik mijn rechtertepel tot vlak bij zijn mond, maar net buiten bereik.
'Hoe zal ik haar vastbinden? Wat vind je mooi?' fluister ik zachtjes in zijn oor. Mijn hand ligt nonchalant op zijn fel pulserende lid. Ik wil hem voelen, diep in me. Ik kan me nog net herstellen.

Martijn weet zowel dat Caitlin super lenig is, als een perfecte bondagehouding voor haar. Op zijn verzoek moet ze op de grond gaan liggen, op haar rug, haar rechter been optrekken en haar enkel bij haar bil plaatsen. Een stuk touw fixeert de positie van haar been. Op gelijke wijze volgt haar ander been. Haar armen moet ze langs de onderkant en bovenkant van het rechter bovenbeen brengen, waarna ik haar polsen vastbind. Meer touw is niet nodig.
Door een steelse blik in de richting van Martijn weet ik dat hij intens geniet van de show die ik opvoer.
'Nou ... probeer maar los te komen,' moedig ik hen beide aan. Het geeft me de ruimte om na te gaan waarom dit unieke spel me zo raakt. Het is vooral Caitlin die intrigeert, terwijl ik eigenlijk op Martijn val. Het bondagespel vormt een extra dimensie. Vanuit de zachtheid de tijd nemen voor elkaar. Niets kunnen doen, wachtend op de ander, genieten van het uitstellen, van het kijken, van het uitdagen, van het willen smeken.
Als gever mag ik het in mij gestelde vertrouwen niet beschamen. Alles wat ik doe heeft ook consequenties voor mij, zodra de rollen hopelijk worden omgekeerd. Weer wil ik Caitlin losmaken om haar positie in te nemen en gelijktijdig wil ik met Martijn ruilen om te zien hoe hij haar zal verwennen. Nu is het aan mij.

Ik zoek een positie achter Caitlin, zodat Martijn kan zien wat ik doe. k raap al mijn moed bijeen.
Het blijft voor mij moeilijk dat zij een vrouw is.
Mijn vingertoppen beroeren lichtjes haar harde tepel. Het heftige kreunen verwart me, net als de weer fier opgerichte penis van Martijn. Ik mag me niet laten afleiden.
Traag streel ik haar rug en merk dat ze intens geniet. Ik verleg mijn aandacht naar haar toegankelijke tepel en kwetsbare hals.
'Toe dan... ga door .... Laat me niet weer alleen,' smeekt ze, als ik opsta.

Op de achtergrond heeft Mark het moeilijk. Zijn snelle ademhaling moedigt mij aan.
Onbeschaamd ga ik verder met Caitlin.
Sensueel masseer ik haar weerloos gevangen lichaam, lichtjes op zoek naar gevoelige gebiedjes.
De echte plekjes weet ik nog net te vermijden. Ze reageert heftig op elk subtiel uitstapje over haar tepel of door haar schaamstreek. Verhit laat ik haar gebonden achter.

Ik kruip achter Martijn en streel hem net zo zachtjes als ik bij Caitlin deed. Hij heeft moeite om zijn ogen te sluiten en zich over te geven aan de machteloosheid. Zijn blik dwaalt vaak af naar zijn in touwen gevangen stiefzusje.
Even overweeg ik om zijn gezichtveld te blokkeren. Een volgende keer moet ik Martijn alleen voor mezelf opeisen, zodat hij niet wordt afgeleid.
Ik voel de hitte bij Martijn en het verkrampen van zijn lichaam.

Ik verdeel mijn aandacht tussen de beide vastgebonden personen. Elk van hen wacht ongeduldig af, hopend op verdere verwennerij. Even is er mijn schroom als ik mijn aandacht gericht verleg naar haar schaamstreek. Haar ultieme genot is mijn uiteindelijke beloning.
Terug bij Martijn zie ik hoe voorvocht rijkelijk uit zijn harde paal vloeit. Mijn vingertopjes glijden gemakkelijk over zijn ontblote eikel. Krachtige omsluit ik zijn lid en beweeg super traag mijn hand op en neer. Elk moment kan hij exploderen. maar dat gun ik hem niet. Keer op keer moet ik mijn voorgenomen werk onderbreken.
Ook Caitlin heeft het moeilijk als mijn vinger heel geleidelijk steeds dieper haar schede binnendringt. Bij haar kan ik verder gaan dan bij Martijn. Bij een opkomend orgasme houd ik bewust stil, net als bij Martijn. Haar schokkende lichaam zoek wanhopig naar de verlossing. Er is nog maar weinig nodig als mijn vinger weer wat beweegt.
De controle over mijn eigen lichaam ben ik lang geleden al kwijt geraakt.
Toch zal ik moeten wachten, tenzij ik het zelf doe. Hun tongen zijn helaas buiten bereik.
Tijd om deze bijzondere mensen los te maken.

'Wij ruimen nog even op,' klinkt het als vanuit de verte.
Martijn leidt me naar de slaapkamer en legt me in bed. Onverwachts bind hij mijn polsen bijeen. Het uiteinde van het touw maakt hij boven het bed vast. Pure opwinding zoekt vergeefs een uitweg. Een heerlijke onrust domineert en verdringt elke rationele gedachte. Het voelen overheerst. Ik sluit mijn ogen.
Eindelijk kruipt Martijn achter me, in een lepeltje- lepeltje houding. De harde bobbel bij mijn billen ontbreekt.
In plaats daarvan zijn er zachte heuvels in mijn rug en een slanke hand vol op mijn borst.
Ik kan me niet verzetten als Caitlin traag en subtiel mijn gevoelige huid streelt. Lichtjes verwent ze plekjes waarvan ik niet wist dat ze zó gevoelig konden zijn. Andere gebieden slaat ze bewust over. Mijn lichaam komt weer in opstand, ditmaal veel heftiger dan ooit tevoren.
Door de touwen kán ik niets doen, gelijktijdig hóef ik niets te doen. Ik mag mijn aandacht richten op het voelen, op het ervaren wat de wonderlijke verwennerij met me doet. Caitlin weet me beter te raken dan de mannen die ik tot nu toe heb gehad. Ik geniet intens als een al zolang uitgesteld orgasme nog altijd net buiten bereik blijft. Even fantaseer ik dat Martijn haar plaats inneemt, maar zelfs hij kan nog niet tippen aan het wonderlijke genot dat Caitlin me schenkt.
Ik draai op mijn rug en spreid mijn benen. De hint wordt begrepen. Haar hand glijdt al strelend over de korte haartjes op mijn schaamheuvel. Kronkelend probeer ik haar vingers in de juiste richting te sturen, op zoek naar de verlossing. Even ben ik de wanhoop nabij als ze haar aandacht verlegt naar mijn lies en de binnenkant van mijn bovenbeen.
Hoe kan het dat ze zo precies weten hoe ze me moet raken? Heb ik destijds de verkeerde keuze gemaakt in het leven?
Is Caitlin een uitzondering? Komt het genot door de touwen of door het niets kunnen doen? Is het de gedwongen gerichtheid op het ontvangen?
Een volle hand en vier vingers masseren geraffineerd als een eenheid mijn schaamstreek. Haar mond sabbelt teder mijn harde tepel. Spieren in mijn lichaam spannen samen. Dan geef ik me over.

Zorgvuldig brengt Caitlin een zwarte blinddoek aan. Het zicht wordt me ontnomen. Ze kruipt weer dicht tegen me aan.
Aan mijn andere zijde zoekt nog iemand een positie. Ik mag hopen dat het Martijn is.
Ruwe handen proberen mijn lichaam te verwennen. Het gaat te snel, waardoor het erotische effect achterblijft.
Ik voel andere handen die tot rust manen. Ongesproken worden aanwijzingen geven, als door de meester die zijn pupil steeds opnieuw bijstuurt. De bewegingen van Martijn worden verfijnder en speelser. Volledig ontspannen neem ik de verwennerij tot me, niet langer smachtend naar een orgasme. Het is goed zo, beter zelfs.
Bedaard zoekt Martijn de positie tussen mijn benen. Ik voel zijn harde lid aan de ingang van de schede.
Uit ervaring weet ik dat het niet lang zal duren voordat ik diep en hard wordt gepenetreerd.
Weer bemerk ik de rustgevende aanwezigheid van Caitlin. Opnieuw begeleidt ze Martijn. Al haar eigen kennis en kunde brengt ze op hem over. Zijn natte eikel verwent fijnzinnig de ingang van mijn liefdesschacht. Zijn onverwijld stijve paal voelt zacht aan. Soms heel diep in mij, soms alleen vooraan, soms overal tegelijk. Slanke vrouwenhanden verwennen gelijktijdig mijn opstandige lichaam, maar vooral mijn borsten en tepels.
Orgasme na orgasme walsen over me heen in fantastische, steeds veranderende varianten.©Bindingskracht, 2019

Terug.