Home
Bindingskracht.nl E-mail
Het begon met ondeugend flirten. Jij stond achter me in de veel te lange rij bij de kassa.
'Tjeetje ... wat ben je lekker lang,' fluisterde je van nabij in mijn oor.
Nieuwsgierig geworden draaide ik me om en keek je indringend aan. Onze ogen maakten contact, zonder het schuldige wegdraaien dat ik had verwacht.
'Hai, aangenaam. Ik ben Michael.'
In jouw blik meende ik een speelse tinteling te zien, of was het slechts verbeelding?
'Annelies ... aangenaam ...' Er trok een schok door me heen toen ik je uitgestrekte hand vastpakte.
Dus toch? Gewoon iemand treffen bij Albert Hein. Niet zoals mijn vriendinnen altijd opperden om half zeven bij de diepvriesmaaltijden, maar bij de kassa. Nauwkeurig nam ik je in me op. Dat daarbij mijn blik misschien net iets te lang over jouw strakke lichaam gleed kon me nu niet schelen. Zeker niet toen ik merkte dat jij mijn goed gevulde borsten aandachtig bestudeerde. Ik beschouwde het ditmaal zowaar als een compliment.
Verward liet ik ineens je hand los, overmand door de bijzondere aantrekkingskracht die in me opwelde. Naarstig ging ik op zoek naar de ring om één van je vingers. Die moest er zijn, het kon niet anders. Toch kon ik niets bespeuren.
De achter mij op de band uitgestalde boodschappen konden toebehoren aan een alleenstaande man. "Je bent vast gescheiden en hebt elke andere week je veel te jonge kinderen over de vloer," hield ik me voor. "Of ... zou je nog vrij zijn, net als ik? Wachtend op de ware?" Een onbekende, wilde huivering trok door me heen. Het verwarde me.

'Heeft u een bonuskaart?'
De banale, aardse vraag van de caissière bracht me weer tot het hier en nu. Het onstuimige, vrolijke gevoel in mijn lichaam bleef. Gelukkig maar, want ik wilde deze bijzondere prikkels nog niet kwijt.
Snel rekende ik af, terwijl ik ondertussen verwoede pogingen deed om mijn aankopen geordend in mijn tas te deponeren. Ik durfde je niet aan te kijken, bang dat mijn droom uiteen zou spatten, als een luchtkasteel.
Nog een laatste, gehaaste blik. Mijn benen leken me niet langer te kunnen dragen.
Ik snelde naar buiten. Gulzig vulde ik mijn longen met de koude, frisse lucht. Even was er de verkoeling.
Plotseling stond je dicht naast me. Precies zoals ik had gehoopt ... of gevreesd. Ik wist het niet meer.
Na een brutale onverwachtse, intense zoen werd mijn lijf gevuld met een onweerstaanbaar verlangen.

'Kom je vanavond bij me eten?'
Ik werd totaal verrast door de jeugdige baldaad in je ogen.
"Verdomme ... dit gaat veel te snel. Ik heb tijd nodig om na te denken, heel veel tijd. Ik weet helemaal niets over je.
Waar doe ik goed aan? Uitstellen en deze unieke kans laten lopen, of dit fascinerende avontuur maar aangaan?"
'Tot vanavond dus ...' Niet langer was het een vraag, meer een constatering. Alsof jij mijn gedachten kon lezen, of natuurlijk mijn lichaamstaal.

Thuis gekomen tikten de seconden heel langzaam voorbij en regen zich aaneen tot minuten en uiteindelijk tot uren.
Het moment van mijn onverwachtse afspraak was aanstaande.
Tot driemaal toe staakte ik mijn wandeltocht. In mijn hoofd woedde een geweldig tweestrijd. Ik leek niet goed wijs. Voors en tegens streden om het hardst. Dan kwamen de heerlijke herinneringen aan de ongepaste zoen op de parkeerplaats in alle heftig weer boven, net als dat onweerstaanbare, bijna alles overheersende verlangen.
Even twijfelde ik nog voordat ik dan toch aanbelde.

'Weet je het zeker,' vroeg je nog.
In je stem klonk iets van zorgzaamheid. Een vrijwel uitgestorven eigenschap bij mannen, zo meende ik op basis van mijn eigen bittere ervaringen. Ik was benieuwd wat me na de hoge drempel te wachten stond. Zachtjes werd de deur achter me gesloten. Er leek geen weg terug te zijn.
Je zocht de toestemming om me te mogen kussen, net als toen ongevraagd op de parkeerplaats. Was het werkelijk pas vier uur geleden?

Jouw woonkamer was sfeervol ingericht. De aanwezige kaarsen zorgden voor dansende taferelen op de lichte muren. De warmte kwam als een verrassing. Mijn half geopende vestje was veel te warm. Ik had er spijt van dat ik mijn nieuwe beha had aangetrokken, waardoor mijn volle borsten nog prominenter hun aanwezigheid accentueerden in het strakke lichtblauwe t-shirt. Ik kon zien dat Michael gecharmeerd was van het beeld dat ik hem voorschotelde.

Eén glaasje wijn was voldoende om mijn hoofd weer helemaal op hol te laten slaan, of kwam het door Michael's nabijheid. Ik kon niet vaststellen wat jouw standpunt was ten aanzien van alcohol. Lustte jij eigenlijk wel wijn? Durfde je niet, bang dat het van invloed is op jouw potentie? De laatste gedachte was als een "wake up call". Waar was ik in hemelsnaam mee bezig? Toch stond mijn besluit eigenlijk al vooraf vast. Ik wilde de nacht met je doorbrengen, wat er ook gebeurde. Het was voor mij al te lang geleden en doorspekt met slechte herinneringen.

Na de voortreffelijke, eenvoudige maaltijd hielp ik met het afruimen van de tafel. Het voelde heel vertrouwd om samen de afwas te doen. Alsof we elkaar al jaren kenden, en niet pas een paar uurtjes.
Op de bank nestelde ik me in jouw armen. Voor de zekerheid controleerde ik nog even of het pakje nieuwe condooms binnen handbereik in mijn broekzak zat. Gerustgesteld opende ik me voor wat de avond nog meer in petto had.

Veel te snel verloor ik ongedwongen mijn kleren, totdat ik volledig naakt op bank lag.
"Zie je wel ... altijd weer die mannelijke haast. Ik tref het nooit."
Michael kwam met ontbloot bovenlichaam op zijn knieën naast me zitten. Elk moment kon het nu gebeuren. "Waar zijn mijn condooms? Moet ik er zelf om vragen of ben jij heer genoeg."
Zijdezacht strelende handen gleden onderzoekend over mijn naakte lichaam. Eerst mijn hoofd en gezicht, daarna mijn hals en langzaam verder. Niet eerder waren mijn borsten zo teder en uitgebreid verwend. De rust die van je uitging voelde zalig aan. Voorlopig had ik geen klagen. Het werd steeds moeilijker om stil te blijven liggen. Als vanzelf opende ik geleidelijk mijn benen. Ik was me terdege bewust dat ik je daarmee toestemming gaf tot meer. Steeds heftiger reageerde ik op de subtiele aanrakingen. Ik zette me schrap voor het moment dat jij écht tussen mijn benen kwam. Jouw uitstellend gedrag kwam als een complete verrassing.
Ik opende me nog meer voor mijn onbekende minnaar, zonder enige reden tot klagen. Hoewel ... het liefst zou ik gevuld worden. Toch hield ik me in.

Jouw ervaren vingers werkten betoverend, terwijl je het directe contact steeds opnieuw uitstelde.
"Hoe kan een man toch zoveel geduld opbrengen om een vrouw zo tergend langzaam te behagen?"
Ik richtte mijn aandacht op het ontvangen van alle oprechte aandacht. Het genot dat ik ervaarde was totaal nieuw voor mij. Subtiel naderde een onbekend, verrassend orgasme, misschien wel pas voor de tweede keer in mijn leven. Zonder verder nadenken gaf ik me maar al te graag gewonnen.
Nauwelijks was ik bijgekomen of jouw hoofd zocht een plekje tussen mijn benen. "Dit kan toch niet ... dat gaat niet ... ik heb net al zoveel gehad." Ik wilde me verzetten, maar de kracht ontbrak. Je tong vond instinctief en uiterst bekwaam de nauwelijks begane weg. Niet opdringerig, doch zeer geraffineerd.
"Hoe is het mogelijk? Twee keer kort op elkaar?" Het moest een droom zijn. Dit kon niet waar zijn.

Na jouw onvergetelijk intro volgde de nacht samen, zonder dat jij bij me binnenkwam. Steeds opnieuw zocht ik contact met jouw stijve penis en bood me gewillig aan, maar je gunde mij de ruimte om het heerlijke gevoel in mijn lichaam zo lang mogelijk vast te houden.
De dagen, weken en uiteindelijk maanden erop ontmoetten we elkaar zo vaak mogelijk. Het verlangen naar elkaar was enorm intens. Al snel ervaarde ik dat er niets aan jouw potentie markeerde, noch aan de behoefte om me te behagen. Gaandeweg merkte ik dat jij vooral genoot als je mij steeds weer mocht verwennen. Wel had ik telkens het gevoel dat jij jezelf daarmee te kort deed, maar daar wilde je niets van horen.
Expressievormen: 2017 Bondage verhalen: Boeiend minnespel.
Vlak voor je ogen kleed ik me heel langzaam uit. Zorgvuldig houd ik je reacties in de gaten. Met je ogen volg jij nauwgezet al mijn bewegingen. Je hebt blijkbaar niet eens in de gaten dat je harde lid daarbij schoksgewijs steeds verder lijkt op te zwellen.
Je hebt voorlopig genoeg gezien. Jouw gulzige blik maakt me zenuwachtig. Zachtjes bind ik je een blinddoek voor en trek de knoop stevig aan. Ik zoen je en onze tongen vinden elkaar. Ik knabbel aan je oorlel en lik een beetje in je oor. Je kreunt en fluistert hijgend dat je meer wilt.
Nog altijd ben ik terughoudend. Wil ik wel aan jouw wens tegemoet komen? Wat zal het met mij doen? Als ik toegeef moet ik je dan steeds vaker vastbinden? Kom ik dan ook aan de beurt? Wil ik dat dan wel?
Ik spreek mijn bezorgdheid uit. Jij toont alle begrip en toch zie ik bij jou dat intense, fel opgelaaide verlangen. Zeker nu je me deelgenoot hebt gemaakt van jouw diepste geheimen.
Samen lopen we naar boven waar je me de touwen laat zien. Zenuwachtig vraag je toestemming om een touw om mijn polsen te winden om te laten voelen hoe het is. Ik kan er niet mee instemmen, omdat ik niet weet wat me dan te wachten staat. Je biedt jezelf aan als model, zodat ik alvast wat kan oefenen.

Het moment is aangebroken om een beslissing te nemen. Gelukkig forceer je niets.
Dit keer durf ik je niet aan te raken, nog niet. Ik kijk toe als stuk voor stuk je kleren uitgaan. Zelf door je spijkerbroek zie ik de enorme bobbel, die uiteindelijk fier te voorschijn komt als ook jouw onderbroek omlaag schuift.
Je kijkt me verlangend aan, in de hoop dat ik je toch even zal aanraken. Het zal moeten wachten.

Je ligt uitgestrekt en volledig naakt op bed. De gladde touwen naast je.
'Ik ben nu helemaal van jou!' fluister je schor, terwijl je ondertussen onzeker met de touwen friemelt.
De onrust in jouw trillende stem raakt me. Ik wil, mag en kan je niet teleurstellen. Niet na alles wat ik al zo vaak van jou heb mogen ontvangen.

Nog voordat ik me op jou kan concentreren strelen je handen automatisch alweer teder mijn lichaam. Je vingertopjes verwennen mijn harde, gevoelige tepels. Ik dreig me te verliezen in mijn eigen genot, dat sinds ik jou ken steeds sneller oplaait. Ik moet zo snel mogelijk je polsen vastbinden. Het is immers jouw beurt om te genieten op de manier waar jij zo naar verlangt.

Door jouw aanwijzingen vind ik de zorgvuldig verborgen oogjes die aan je bed zijn bevestigd. Je geeft zelfs vrijwillig aan hoe ik ze kan gebruiken om je verder vast te binden.
Na enkele pogingen lukt het me om rond elke pols een stuk touw aan te brengen. De uiteinden leid ik tot aan de rand van het bed en maak ze vast aan de oogjes. Dan herinner ik me het tekening die je me hebt laten zien. Voordat je kunt reageren heb ik de touwen van je polsen vastgemaakt aan de beide stijlen van het hoofdeind. Je laat toe dat ik je benen spreid. De touwen rond je enkels maak ik vast aan de andere uiteinden van het bed.
Het aanbrengen van de touwen om je bovenbenen brengt me in verwarring. Je stijve lid ligt nu immers direct binnen bereik, en dan bedoel ik niet alleen handbereik. Toch weet ik me nog net in te houden. Ditmaal gebruik ik de schroefoogjes van het bed om de touwen strak aan te brengen.
Dan op een druilerige, herfstachtige middag vertel je me over de touwen ... Dat je er intens naar verlangt om niets te kunnen doen of te kunnen ontspannen als mijn handen over jouw lichaam glijden.
Het is nieuw voor mij, maar nieuwsgierig geworden wil ik dat ook jij eens écht geniet.
Je hebt het inmiddels ruimschoots verdiend. Toch kan ik me nog geen voorstelling maken waar jouw behoeften dan precies liggen en wat je van mij verlangt.
Schoorvoetend haal je een plaatje met een tekening te voorschijn. Uit je hele reactie maak ik op dat het voor jou ontzettend spannend moet zijn om erover te vertellen.
Jouw verlangens zijn diep geworteld, als een lang gekoesterde wens.
Ondertussen praat ik zenuwachtig honderd uit en stel veel vragen om grip te krijgen op deze onverwachtse wending binnen ons minnespel.

Ik pak een zijdezachte sjaal en laat hem uitgespreid over je naakte lijf glijden. Ik zie dat het je verder opwindt. Met het puntje van de sjaal streel ik je gevoelige tepels. De sjaal bedekt je bovenlichaam en mijn handen glijden over je heen. Bij elke aanraking kronkelt je hele lichaam, in bedwang gehouden door de strakke touwen. Mijn spel wind je nog meer op, misschien precies zoals je hebt bedoeld. Het valt me op dat je super gevoelig bent. Heel langzaam trek ik de sjaal over je lichaam naar beneden.

Het is heerlijk om naar jouw naakte, gevangen lijf te kijken. Ik raak er zelf ook super opgewonden door. Het wordt me bijna te veel. Het zweet breekt me aan alle kanten uit. "Waarom lig je nu zo vastgebonden?
Ik wil je in me voelen. Diep en hard gevuld worden."
Lichtjes ga ik op je zitten en met mijn borsten glijd ik over je lijf. Mijn toch al harde tepels worden nog stijver. Ik druk mijn tepels tegen je lippen en je neemt ze een voor een in je mond. Zelfs nu je vastligt weet je me buitengewoon bekwaam te verwennen. Het is tijd om mijn aandacht te verleggen.
Nieuwsgierig bekijk ik jouw stevige paal, waaruit een druppel vocht lekt.
"Heb ik dat op geweten? Het moet haast wel."
Als mijn hoofd jouw onderlichaam nadert ruik ik je zwoele opwinding. Een volgende druppel valt op mijn tong, zonder dat ik je écht aanraak. Toch schrik ik van je heftige reactie. Het lijkt net alsof je nu al klaarkomt. Snel staak ik mijn activiteit en laat je wat bijkomen.
Ik pak de massageolie en masseer je zachte lijf. Teder en stevig raak ik je aan. Ik zie je spieren aanspannen en weer ontspannen. Je tepels geef ik extra aandacht en ook de plekjes schuin onder je navel. Je bent zo ongelooflijk opgewonden. Je smeekt om meer, veel meer. Ik kan ook niet van je afblijven.
Jouw penis is hard en zacht tegelijk. Soepel en stijf. Ik maak mijn handen nat met wat olie en pak jouw speeltje stevig vast tussen mijn twee handen en voer pulserend de druk op. Je ballen masseer ik ook zachtjes en ook hier knijp ik een beetje. Je kunt veel hebben als je erg opgewonden bent. Je beweegt uitnodigend je billen op en neer, maar ik wil nog zo lang mogelijk doorgaan met dit opmerkelijke spel. Alles wat ik weet over penismassage wil ik op je uitproberen.
Ik kan ditmaal ongestoord aan de gang, want de touwen houden je volledig in hun macht. Door jouw felle reacties weet ik dat je met volle teugen geniet. Ik trek je velletje omlaag en masseer heel rustig je eikel. Ik sla geen randje over.
Je verliest meer voorvocht en ik kan het niet laten ook dit op te likken.

Weer verlang ik ernaar om je in me te voelen glijden, maar ditmaal verdien jij al mijn oprechte aandacht. Ik laat mijn handen een voor een over je eikel naar beneden glijden. Je bewegingen worden steeds onrustiger en je spant je beenspieren aan. Ik hoor je ademhaling licht hijgen. Dit keer zal ik niet stoppen. Ik ga je klaar laten komen. Als we vrijen houd jij het heel lang tegen. Die kans krijg je nu niet. Met een siddering kom je klaar. Het vele zaad vormt een klein meertje in je navel.
'Ik wil jou verwennen ...,' fluister je.

Ondanks de verrukking voel ik mijn onzekerheid. Ik weet niet hoe ik zelf zal reageren als je mij vastbindt. Ik zal je dan moeten vertrouwen, net zoals jij dat deed.
Ik laat je nog even vastliggen en vlei mijn naakte warme lijf dicht tegen je aan. Het indringende gesprek moet nog even wachten. Ik merk dat mijn hand alweer je lichaam streelt, zonder dat jij je kunt verweren. Hmm, best lekker rustig zo.


Geïnspireerd op de herinneringen van Beertje.

©Bindingskracht, 2017

Terug.