Home
Bindingskracht.nl E-mail
Het wijdse strand aan de Italiaanse Middenlandse zeekust is vrijwel verlaten. De voorjaarszon doet verwoede pogingen om het heldere water van de winterse koude te ontdoen. Talrijke vissen zwemmen nog onbekommerd in scholen tot dicht langs de kust.
Onze lastminute vakantie is vrijwel net zo perfect als ik in mijn dromen al had beleefd. De rust tijdens de afgelopen dagen heeft Mark goed gedaan. Niet langer is er bij hem de gehaastheid. De dagelijkse lange strandwandelingen worden daardoor allangs speelser en spontaner. Zonder moeite laat ik mijn normaal zo strakke teugels wat vieren en gun hem wat meer ruimte. Zijn steeds ondeugender wordende verwennerijen bevallen me wel.

Op aanraden van andere vakantiegangers nemen we de lokale bus genomen naar een verlaten baai op zo'n twaalf kilometer van ons nostalgische appartementje.
Tijdens de lange rit met vele stops voel ik de starende, gretige mannenogen en de jaloerse blikken van hun echtgenoten. We zijn verreweg de langste personen in de bus. Staande in het gangpad steken we met kop en schouders boven de anderen uit. Het vest over mijn doorschijnende witte blouse wordt al snel te veel. Mijn zwarte beha blijkt ditmaal geen goede keuze. De strakke lange spijkerbroek geeft nog enige houvast. Mark heeft het veel makkelijker. Zijn witte overhemd is half losgeknoopt, tot volle tevredenheid van een aantal jongedames.

Het lijkt een eeuwigheid te duren voor we eindelijk onze bestemming bereiken. We zijn de enigen op het smalle onverharde pad naar de baai, zodat ik me eindelijk kan verlossen van het veel te warme kledingsstuk.
'José, de rest mag ook hoor ... hoewel ... je zwarte heha bevalt me wel op deze manier.'
"Oohh mannen ...," bedenk ik zuchtend. Ze zijn soms echt zó voorspelbaar. Schichtig neem ik de omgeving in me op. Het lijkt veilig, op Mark na. Tijdens het wegdraaien open ik de knoopjes van mijn blouse.
'Hè, je doet het nog echt ook?'
Grappig. Deze wending had hij niet zien aankomen.
'Het lijkt me ... uuhh ... beter als je lichaam wat bedekt blijft. De zon en zo ... Het was maar een grapje,' geeft hij half stotterend aan.
Quasi overstoorbaar ga ik verder. Onder mijn blouse reik ik naar achteren en haak mijn beha los. Geroutineerd glijdt het zwarte kleinnood in mijn handen als beurtelings een arm wordt ontbloot. Snel schiet ik mijn blouse weer aan en bedek mijn ferme borsten. Mark is zichtbaar opgelucht. Toch duurt het even voordat hij weer voldoende is hersteld en zijn speelse ondeugd opnieuw de overhand krijgt.
Best leuk hoor dat ik hem zo heb laten schrikken.

Galant neemt Mark mijn schoenen van me over en stopt ze in zijn rugzak. Het fijne zand is aangenaam warm en masseert bij elke stap mijn voeten. Pas aan de waterkant komt er meer vastigheid. Het kabbelende water spoelt af en toe omhoog tot over mijn voeten.
Opnieuw kijk ik om me heen. Het strand in onze nabijheid is vrijwel verlaten. Met een gerust hart trek ik mijn strakke spijkerbroek uit. Opgerold past hij gemakkelijk in Mark's rugzak.
Het aanlokkende water is nog altijd erg koud. Gaandeweg lukt het om eraan te wennen tot ik knie diep door het water worstel. Tal van spieren protesteren lichtjes onder de inspanning als ik probeer Mark bij te houden.

'Kom schat. Laten we even pauze nemen, zodat je kunt opwarmen.'
Hand in hand lopen we naar hoge zandheuvel. Pas als ik me neervlei op de beschutte plek realiseer ik me dat we niet langer zichtbaar zijn voor eventuele anderen.

Onder het genot van krachtige zonnestralen verwarmen handen teder mijn afgekoelde lichaam.
Automatisch wil ik de hand wegduwen die al te voortvarend mijn linkerborst omsluit. Zachte lippen leiden me af.
Gretig beantwoord ik zijn tongzoen. Mijn verzet hapert als steeds meer knoopjes van mijn blouse worden losgemaakt. Met gesloten ogen volg ik de vingers die al voelend en strelend in de richting van mijn onderlichaam trekken. Verdwaalde zandkorrels zorgen voor een speelse onderbreking.
Mijn strakke witte slipje wordt netjes gerespecteerd als handen verder omlaag bewegen. Het kost me moeite om stil te blijven liggen als mijn voeten ondeugend worden gekriebeld. De koude in mijn lichaam maakt plaats voor een aangename prikkelende warmte.
Mijn fantasie dat we naakt de liefde bedrijven in de buitenlucht wordt gevoed door vingers die inmiddels mijn schede verwennen. Met een half oor zoek ik naar geluiden van naderende voetstappen. De kust is veilig. Nou ja ... niets is veilig als het nu aan Mark ligt. Hij kent nauwelijks grenzen als ik hem de ruimte geef.
Mijn rechterhand reikt naar zijn kruis. Het opgezwollen lid heeft moeite met de strakke jeans. Voorzichtig masseer ik de gevangen edele delen. Mijn verlangen naar meer groeit daarmee eveneens in omvang. Het verliezen van nog meer kleding is helaas geen optie door de onbekendheid met de Italiaanse wetgeving.
Terwijl mijn gedachten nog ronddwalen komt mijn lichaam in de ban van de heerlijke verwennerij. Geen plekje in mijn schede blijft onberoerd. Hijgend laat ik me meevoeren op de kabbelende golven van genot die door mijn lichaam trekken. "Hoe zal het zijn om te vrijen in de branding?" schiet nog kort door me heen.
Krachtig druk ik mijn benen tezamen als een wild orgasme tot in de uithoeken van mijn lichaam doordringt.
'Oohh ... schat, dat was lekker ...,' stoot ik totaal overrompeld uit.

We vervolgen onze wandeling langs het strand, onderbroken door de inhoud van ons "picknickmandje".
Het verrukkelijk voldane gevoel in mijn lichaam weet ik de rest van de middag vast te houden.
Allengs wordt het drukker, waardoor een tweede act absoluut geen optie meer is. Ergens heb ik medeleiden met Mark, want hij heeft nog niets gehad. Als ik hem ernaar vraag antwoordt hij ontkennend. Het geven van genot werkt voor hem ook al bevredigend.

Nogmaals trek ik een zandduin in om even te plassen, terwijl Mark op het strand achterblijft. Verscholen achter een heuveltje struikel ik haast over een gevulde plastic zak. Het ziet er nieuw uit en kan er nog niet zo lang liggen. Voorzichtig maak ik met mijn teen ruimte om de inhoud te inspecteren. De opgerolde stukken blauw touw maken me nieuwsgierig. De ongeschonden, ongeopende verpakking van de Durex Play Pure Fantasy Vibrator zorgt voor een opwindende opstand in mijn lichaam. In de verte zie ik Mark onschuldig langs de waterkant struinen. In de duinen lijkt niemand zich om de tas te bekommeren. Ik kan me niet inhouden.
Expressievormen: 2017 Bondage verhalen: Ondeugende strandwandeling.
Op de weg huiswaarts draag ik braaf de grote rugzak, waarin ik het totale pakket heb verstopt. Regelmatig voel ik mijn felle hartslag als ik bedenk wat ik heb gedaan.
Terug in ons huisje ruim ik de gevoelige plastic tas snel op.

Zodra ik de kans krijg spreid ik de inhoud op het bed uit en probeer een voorstelling te maken van de mogelijkheden. Vooral de splinternieuwe vibrator houd me bezig. Voor de zekerheid maak ik hem onder de kraan grondig schoon en veeg hem af met een nieuwe handdoek. Even is er de verwarring als elke reactie bij de vibrator uitblijft. Na het verwijderen van een beschermend stukje plastic trilt het speeltje er lustig op los. De regelbare standen doen mijn lichaam tintelen. Ik weet me nog net in te houden.
Er rest zo weinig tijd.
De zes stukken touw hebben allemaal dezelfde lengte. De combinatie vibrator en touw brengt me op geheel andere ideeën dan in de tijd dat ik nog wedstrijd zeilde. Op zoek naar een nieuw kopje thee valt mijn oog op de strakke lange eettafel. De stevige poten bieden ineens talrijke opties.
De ligstoel in de tuin is een zeer geschikte plek voor het bedenken van vervolgstappen. Ik besef me daarbij terdege dat zodra ik  A  zeg, automatisch  B  zal volgen. De verwarrende beelden van de film  "fifty shades of grey"  komen weer in alle heftigheid bovendrijven. Het is niet de richting die ik zoek. Een fragment uit de film  "Shooter"  trekt me meer. Weerloos vastgebonden liggen, overgeleverd aan een ander. Met Mark wil ik zo'n experiment wel aangaan.

Diverse kaarsje brengen die avond sfeer in de huiselijke kamer. De gesloten gordijnen houden eventuele nieuwsgierige en/of geïnteressserde blikken buiten.
'Mark, vandaag was heerlijk op het strand,' begin ik.
'Maar ...,' klinkt het aanmoedigend.
'Ik wil dat je naakt op tafel gaat liggen, zodat ik ditmaal jou kan verwennen.' Met moeite lukt het me om mijn stem onder controle te houden. Het spel met de touwen heeft me nu al in de greep.
Mark heeft er totaal geen moeite mee om zijn kleding uit te trekken.
Ik voel zijn uitdagende blik als hij zich slechts gehuld in zijn slipje uitstrekt op de tafel.
'Sluit je ogen. De komende vijf minuten mag jij je niet verroeren.'
Het valt me reuze mee dat Mark toelaat dat ik zijn polsen met het touw bijeen bind.
Mijn eigen onrust groeit met de minuut als ik met de rest van het touw probeer zijn polsen boven zijn hoofd te fixeren.
'En nu ...?'
De vraag van Mark houdt me bezig.
Wat wil ik eigenlijk?
Een snelle blik op de bobbel in zijn broek is de bevestiging die ik zoek om door te gaan.

'Tja ... je slipje moet echt uit hoor.' Mijn eigen hese stem is nauwelijks herkenbaar.
Nog voordat ik verder kan nadenken tilt Mark zijn billen al op. Met een snelle beweging trek ik zijn onderbroek uit.
Ik heb alleen nog oog voor zijn fors opgezwollen lid. "Hij moet zo snel mogelijk los," bedenk ik me, smachtend van het verlangen om hem in me te voelen.

Zodra ik enigszins ben hersteld neem ik een volgend stuk touw en bind daarmee zijn enkels bij elkaar. Het andere uiteinde van de tafel is uitermate geschikt om hem helemaal vast te leggen. Het is net alsof Mark heeft gewacht tot ik klaar was. Hij spant steeds meer spieren, vergeefs op zoek naar ruimte in de touwen. Hij kronkelt en friemelt.
Het is prachtig om te merken dat de touwen hem helemaal in bedwang houden. Hij kan geen kant op. Ditmaal is hij echt helemaal van, en voor mij. Heftige kriebels in mijn onderbuik verlangen naar aandacht ... zijn aandacht.
Even overweeg ik om op hem te klimmen.

De vibrator zet ik op een zachte stand. Ik schrik van zijn heftige reactie als ik de trillende kop tegen op zijn linker bal duw. Snel trek ik me terug.
'Sorry lieverd.'
'Nee ... ga door. Het is juist lekker,' kreunt hij, terwijl de spanning in zijn spieren blijft.
Ik had niet verwacht dat een vibrator ook de man genot kon bezorgen. Er gaat een geheel nieuwe wereld voor me open. Samen onderzoeken we hoe we mijn nieuwe speeltje optimaal kunnen benutten.
'Even stoppen ...,' klinkt het benauwd.
Niet langer maak ik me zorgen. Nog altijd voel ik de protesten van mijn naar aandacht snakkende schede.
Toch houd ik me in. Het is ditmaal écht zijn beurt. Met mijn hand verwen ik heel rustig zijn forse opgezwollen lid.

Mark heeft het ongelooflijk moeilijk. Zelfs de meest subtiele aanraking doen hem wild schokken en trillen.
Dat hij ditmaal stevig ligt vastgebonden biedt mij de ruimte om al mijn aandacht op hem te richten.
Desondanks is het net alsof zijn vingers weer mijn schede verwennen. Ik waan me terug op het strand.
Het genot dat ik toen voelde komt in alle heftigheid terug.
De tijd glipt te snel door mijn vingers. Er is nog zoveel dat ik wil ervaren. Hoe is het toch mogelijk dat ik die tas heb gevonden? Wie heeft hem achtergelaten? Dat het niet voor mij was bedoeld is me overduidelijk. Het doet er nu niet meer toe. Terugbrengen is geen optie meer. Nu maar hopen dat ik geen roet in het eten heb gegooid van een Italiaanse casanova.

Dolgraag wil ik met Mark van positie ruilen. Ervaren wat het mij doet als ik zo vastgebonden op tafel lig. Liefst met wijd gespreide benen.
Ik moet me concentreren als ik vol liefde weer zijn hele lichaam streel. Steeds opnieuw sta ik verbaasd over de reacties die zachte aanrakingen bij hem uitlokken. Niet eerder heb ik met zoveel zorg zijn schaamstreek verwend. Ik kreeg nooit de gelegenheid. Ditmaal is het anders. Ik geniet intens van de rust en de ruimte. Gelijktijdig raak ik zelf steeds meer ontspannen.
Voor Mark werkt het volledig anders. Hij krijgt het steeds moeilijker. Ik laat hem balanceren op de ragfijne grens, vlak voor een orgasme.
Onbewust dwaalt mijn hand over zijn ballen. Zodra één bal tussen mijn vingers naar buiten floept komt deze in contact met de rustig trillende kop van de vibrator. Mark krimpt in elkaar, in bedwang gehouden door mijn met zorg aangebrachte touwen. Zijn zaad spuit ongecontroleerd heftig naar buiten. Helaas in de vrije ruimte ... niet in mij.

Snel maak ik mijn liefje los en druk zijn nog altijd naschokkende lichaam teder tegen me aan.


©Bindingskracht, 2017

Terug.