Home
Bindingskracht.nl E-mail

Buiten

Buitenlocaties zijn in principe nauwelijks geschikt voor het spel. De bondages maken het moeilijk om je snel en discreet terug te trekken. Toch gaat daar ook weer een zekere spanning van uit. Soms lukt het inderdaad om een totaal verlaten plekje te vinden.
Het is vooral een kwestie van de gelegenheid aangrijpen als deze zich aandient. Neem daarom bij een bewust dagje uit een camera en wat stukjes touw mee. Een verlaten bos of een naaktstrand biedt al snel wat opties. Daarnaast valt het nauwelijks op als de polsen tijdens het wandelen met een klein stukje touw op de rug zijn samengebonden.

Overige in huis

Naast de slaapkamer biedt de rest van het huis haast onbegrensde mogelijkheden. Wel moet rekening gehouden worden met de buurt. Overdag gesloten gordijnen in de huiskamer is vragen om moeilijkheden, net als exhibitionisme.

Enkele andere opties zijn:

Benodigdheden: locaties: overige locaties
• 
• 
• 

polsen op de rug gebonden, zittend op de bank.
polsen vastgebonden aan de leuningen van de lekkere luie stoel, benen licht gespreid
het gebruik van de (massage)tafel

Indien men in het rijke bezit is van een massagetafel zijn er tal van opties om intens van elkaar te genieten. Het is heerlijk om de partner te verwennen met een uitgebreide massage, om te genieten van het contact met het lichaam.
In alle rust kan men zich laten meevoeren in het wonderlijke gevoel dat daardoor in het lichaam wordt opgewekt.
Ongemerkt verschuift na verloop van tijd misschien wel de aandacht naar de erotische aanraking, waarbij de behoefte kan ontstaan om het wonderlijke spel met de touwen te integreren.

Terug.