Home
Bindingskracht.nl E-mail

De uitnodiging van Ester om ditmaal de nacht bij haar door te brengen had een veel grotere impact op mij dan ik vooraf had ingeschat. Nog altijd kon ik niet bevatten dat ik in haar een levenspartner had gevonden die dezelfde passie voor tedere bondage deelde. Al vanaf onze eerste ontmoeting, iets minder dan drie maanden geleden, beheerste het boeiende spel met de touwen een groot deel van onze samenzijn. De rijkheid van het vrijen op energetisch niveau had al vrijwel direct de oerdrang verdrongen. Ook zonder de touwen namen we uitgebreid de tijd voor elkaar.
Ik voel mijn hart onrustig en heftig te keer gaan als ik haar huis nader. Als ze me binnen laat is haar begroeting onstuimig, wild en ... veel te kort. Vanuit de keuken maant de geur van een vers bereide maaltijd ons tot kalmte.

'Dylan, je mag de massagetafel uitklappen,' roept Ester vanuit de keuken als ze na het eten druk doende is om de borden te spoelen.
Ik loop naar haar toe en kijk haar verbaasd aan. Ik zie de onschuld in haar ogen.
'Ik heb zin om je te verwennen,' zegt ze met een zachte, hese stem.
Ik heb het idee dat haar konen rood opgloeien, of is het slechts mijn verbeelding?
Ik voel mijn opwinding toenemen als ik besluit om geheel naakt op de tafel te gaan liggen. Mijn flink reagerende penis ligt gelukkig onder mij verborgen.

Als een uiterst bedreven masseuse gaat ze voortvarend aan de slag. Haar anders zo tedere lange vingers vinden op krachtige wijze de gespannen plekken in mijn spieren. Vrijwel direct merk ik de helende werking van de gerichte aandacht.
Ik geniet van het onbedoelde contact van haar bovenbeen tegen mijn lichaam. Mijn vingers zoeken op speelse wijze haar nabijheid. Terwijl mijn lichaam door de massage steeds meer ontspannen raakt, voel ik de heftige reactie in mijn onderlichaam. Zo onopvallend mogelijk zorg ik dat er meer ruimte vrijkomt.

'Je mag je omdraaien,' hoor ik haar als vanuit de verte.
Ik heb het idee dat ik een tijdje ben weggezakt, alsof ik een groot deel van haar massage heb gemist. Slaperig draai ik me om, mijn ogen gesloten.
Ze doet me een blinddoek voor. Het verwart niet. Ik krijg de toestemming om opnieuw weg te zakken tijdens het tweede deel van de massage.
Ik heb nauwelijks in de gaten dat ze iets over mijn polsen schuift. Even voel ik haar handen onder mijn rug. Pas als ze het laatste stuk touw strak trekt merk ik dat mijn polsen gefixeerd zijn op de bank.
Mijn enkels ondergaan hetzelfde lot. Ik laat haar begaan als ze mijn benen licht spreidt.
Voorzichtig test ik de touwen. Ze zitten strak om de tafel. Mijn polsen kunnen geen kant meer op. Slechts in de omklemming van de drievoudige lus is er wat beweging mogelijk. Zelfstandig loskomen is er niet bij. Ik ben aan haar overgeleverd. Gelukkig!

Een al lang sluimerende opwinding forceert een overduidelijke, zichtbare ontsnapping. Elk moment hoop ik op de erkenning. Toch blijft lichamelijk contact uit.
Ongeduldig spits ik mijn oren. Ik hoor het geritsel van haar kleding. In mijn fantasie trekt ze op onschuldige, speelse wijze vlak voor mijn ogen haar kleding uit. Ze gunt me een duidelijk blik als haar handen naar achteren reiken om de haakjes van haar beha los te maken. Verward vraag ik me af welk setje ze heeft geselecteerd. 'Is het de lichtblauwe of juist de gele?'
Het kenmerkende geluid van de gesp van haar riem bevestigt mijn vermoeden, dat ze inmiddels half naakt naast me staat.
Mijn rijke fantasie wordt nog verder aangewakkerd door de zorgvuldig aangebrachte blinddoek. Het lukt me al lang niet meer om mijn heftige opwinding verborgen te houden. Ik voel haar gretige blik over mijn gevangen lichaam. Ik meen het zacht soppende geluid te horen als haar vingers voorzichtig in haar vagina verdwijnen.

Koude druppels massageolie ploffen als een verlossende voorjaarsregen op mijn onderlichaam neer. Diverse druppels vallen op de top van mijn eikel en zoeken prikkelend een weg naar beneden.
Haar lange vingers zijn zich ogenschijnlijk van geen kwaad bewust als ze mijn schaamstreek begint te masseren.
Door de rijkelijk aanwezig olie glijden haar handen soepel en speels over mijn penis en ballen. Ze vindt de balans van het steeds opnieuw opstuwen van mijn opwinding en het bijtijds verleggen van de aandacht.
Door de krachtige touwen kan ik haar verwennerij niet beantwoorden. Ik mag meegenieten van haar ontdekkingsreis over nauwelijks ontgonnen gebieden die we samen nog moeten ontdekken.
Al masserend schuift ze de voorhuid steeds verder omlaag tot mijn eikel helemaal bloot ligt. Ondeugend gaan haar vingers op zoek naar mijn meest gevoelige plekjes, om ze vervolgens zorgvuldig te mijden. Afwisseld is er de zachte, tedere streling van haar vingertopjes, het plagend gekras met haar lange, scherpe nagels of de krachtige omsluiting van haar vinger net aan de onderzijde van mijn eikel.
Mijn behoefte aan een verlossend orgasme ebt langzaam weg. Gelijktijdig lijkt het net alsof ik al menig orgasme heb gehad. Ik geniet van een wonderlijk gevoel van bevredigende ontspanning.

Onder de douche gunt ze me de gelegenheid om mijn waardering voor haar werk te uiten. Ze reageert heftig als ik haar borsten voorzichtig verwen met overvloedig scrubzout. De speelse, zachte aanrakingen zoeken een uitweg in haar flink opgeladen lichaam.


©Bindingskracht, mei 2008


Terug.

Expressievormen: Bondage fantasieën 1: Collega's; bondage massage.