Home
Bindingskracht.nl E-mail

'Esther, mag ik jouw dan de volgende keer vastbinden?', vroeg Dylan, nadat ik min of meer was ingegaan op zijn uitnodiging voor een volgende ontmoeting, onze tweede pas.
Ik voelde hoe de opwinding ruw door me heen trok. Onze eerste ontmoeting had destijds een veel grotere impact gehad dan ik ooit had voorzien. Voor het eerst in mijn leven had ik daarbij mijn obsessie voor subtiele bondage met hem, een gelijkgestemde, mogen delen. Voor mij was het heerlijk om te ervaren dat we elkaar al direct vanaf het eerste moment zo sterk vertrouwden. Even dacht ik terug aan hoe het allemaal was begonnen door het vreemde eerste contact in de ijzerwarenwinkel. We hadden elkaar toen heel indringend uitgedaagd, zonder elkaars achtergrond te kennen. Allebei hadden we in twijfel gestaan. Was het inderdaad mogelijk dat we allebei dezelfde passie hadden? Heel voorzichtig hadden we elkaar afgetast. Uiteindelijk was er die bijzondere ontmoeting bij hem thuis geweest. Hij had me daarbij volledig in vertrouwen genomen, en nu hij vroeg hetzelfde van mij.
'Okee, ik doe het,' antwoord ik met ondeugende stem. Direct nadat ik die ene zin heb uitgesproken vraag ik me wel vol verwondering af wat ik aan het doen ben. Het verbaast me dat ik het toch met hem aandurf. In een flits denk ik terug aan de vorige keer die me zo enorm had aangegrepen.

De avond bij hem thuis start heel relax. Kort kijk ik naar het plafond. Het enige wat ik zie zijn de dopmoeren die de stokeinden afdekten en half laten wegvallen, precies zoals ik al had ingeschat.
Dylan biedt me alle tijd om me opnieuw te oriënteren. Hij behoud zelfs zijn afstand. Ondertussen vraagt hij mij hoe het mij is vergaan sinds de vorige ontmoeting. Of ik nog stil gestaan heb bij het gegeven dat hij mij, feitelijk nog een vreemdeling, toegestaan heeft om hem geheel naakt, weerloos vast te binden. Natuurlijk had ik er bij stilgestaan. Ik was er dagen door van slag geweest. Ook zijn nieuwe verzoek hield me al een tijd sterk bezig.
Ik leg Dylan de tweestrijd uit die me bezighoudt. Zelf vastgebonden worden is een diepgeworteld innige wens van mij, maar de uitvoering had ik nooit voor mogelijk gehouden. Ik kon immers geen enkele zekerheid inbouwen. Wel realiseerde ik mij dat hij het toen ook niet had kunnen doen. Er zit eigenlijk niets anders op dan het gewoon te ervaren, te zien hoe het zal uitpakken.
'Wat zijn precies je plannen? Wat kan ik verwachten?' vraag ik hem. Ik probeer hem uit de tent de lokken. Ik ben enorm nieuwsgierig naar wat er komen zal.
Geduldig legt Dylan uit dat hij me heel uitgebreid wil verwennen tijdens een subtiele, tedere bondagesessie. Min of meer in de vorm die ik eerder aan hem had gegeven. Ik zal zelfs volop de gelegenheid krijgen om tijdens het spel mijn grenzen aan te geven. Hij belooft er met zorg op te reageren.

Het uur der waarheid is gekomen. Ik moet me voor zijn ogen geheel uitkleden. Weer voel ik de wonderlijke mengeling van opwinding, spanning en onzekerheid. Oohhh .... lekker !!
Ik zie de gretige blik van Dylan als ik langzaam mijn geheimen voor het eerst aan hem prijsgaf. In het begin gun ik hem alleen de contouren van mijn lange, slanke lichaam, dan geleidelijk de omvang van mijn kleine, ferme borsten, en uiteindelijk de donkerblonde krullen op mijn schaamstreek. Even nog heb ik de behoefte om me met mijn armen te beschermen, dan toon ik hem vol trots mijn naakte lichaam. Ik kijk hem daarbij indringend aan. Ik geniet enorm van de oprechte bewondering die ik duidelijk bij hem kan zien. Wat ik te bieden heb spreekt hem blijkbaar geweldig aan.
Zelf ben ik trouwens ook best wel onder de indruk van zíjn krachtige lichaam.

Ik kijk toe hoe Dylan een stuk touw uit een zak haalt.
'Weet je nog hoe jij de vorige keer lussen om mijn polsen aanbracht?', vroeg Dylan.
Natuurlijk weet ik het nog. De enorme eenvoud had me geweldig verbaasd.
'Als het mag wil ik die lussen vervangen door iets anders.' Gelijktijdig toont Dylan me een paar stevige, gevoerde, leren boeien. 'Met deze boeien kan ik hetzelfde doen. Het verhoogt vooral het comfort.'
Het is duidelijk dat Dylan me gerust probeert te stellen. Vooral door zijn onhandigheid wordt zijn oprechtheid benadrukt.
Bijna plagend bied ik Dylan mijn pols. 'Probeer het maar uit!'
De stijve polsboei sluit gemakkelijk om mijn pols. Via de gesp zet hij hem vast. Het duurt niet lang of er zitten boeien om mijn beide polsen en enkels. Met zachte dwang leidt Dylan mijn armen op mijn rug. Met een simpel, dubbel haakje klikt hij mijn beide polsboeien aan elkaar. Opeens zijn mijn armen op mijn rug gefixeerd. Het besef dat ik nu helemaal aan hem ben overgeleverd wordt overschaduwd door de heerlijke opwinding die ik voel. Ik moet op de bank plaatsnemen. In een flits bedenk ik me nog dat het mij misschien kan lukken mezelf te bevrijden.

Dylan komt vlak voor me staan. Dan laat hij me toekijken hoe hij heel geleidelijk zijn kleren stuk voor stuk uittrekt. Mijn toch al heftige opwinding neemt daardoor nog veel verder toe. Onrustig beweeg ik op de bank heen en weer. Als vanzelf open ik uitnodigend mijn benen. Ik verlang inmiddels intens naar hem.
Ik vind het geweldig om te zien dat Dylan door mijn indringende uitnodiging sterk wordt afgeleid. Toch past het blijkbaar niet in zijn oorspronkelijke planning. Met een snelle, duidelijke handeling brengt hij mijn benen weer bij elkaar. Een volgend haakje klikt de enkelboeien tezamen. Het verbaast me dat ook deze handeling zo'n wonderlijk effect op me heeft. Hoe meer ik ingeklemd word, hoe meer mijn opwinding toeneemt. Net als het verlangen om uitgebreid met hem te vrijen.
Quasi onverstoorbaar kleedt Dylan zich voor mijn ogen verder uit. Plagend daagt hij mij verder uit. Het is fantastisch om gebonden en naakt zijn striptease te mogen zien.

Ik heb nu de boeien om, maar ergens had ik verwacht dat hij de schroefogen in het plafond zou gebruiken. Kort erop lijk ik inderdaad alsnog gelijk te krijgen. De nu naakte Dylan neemt de tijd om 4 van de 6 dopmoeren te vervangen door schroefogen. Met musketonhaken haakt hij 4 touwen vast aan de oogjes. Ondertussen gunt hij mij verder de ruimte om heel uitgebreid zijn lichaam te bewonderen. Een lichaam dat ik al eerder uitgebreid had mogen vangen in de touwen.
Zorgvuldig plaatst Dylan de massagetafel tussen de omlaaghangende touwen die net de vloer niet raakten.
Alles lijkt gereed te zijn voor deel twee van de bondagesessie. Ergens weet ik dat ik op dadelijk op de massagetafel zal belanden.
Het vooruitzicht dat de boeien en de touwen dan één geheel zullen vormen, met mij als leidend, of lijdend, voorwerp, vind ik ineens uiterst spannend, omdat ik een vaag vermoeden krijg wat er zal gaan gebeuren. Mijn hart gaat wild te keer als Dylan langzaam op me afloopt. Steeds weer zie ik zijn steelse blik die moeite heeft met mijn aantrekkelijke lichaam.
Dylan helpt me overeind en haakt mijn polsen en enkels los. Dan moet ik op de massagetafel gaan liggen. Mijn billen precies op de rand. De voeten van mijn opgetrokken benen mag ik even laten rusten op de leuning van een snel bijgetrokken stoel. Vaag dringt het tot me door wat hij nu van mij verlangt. Ergens voel ik weer mijn verzet, maar ik ben te nieuwsgierig om me terug te trekken. Ik schenk hem mijn vertrouwen.

Kort erop lig ik inderdaad weerloos op de massagetafel. Precies zoals ik al had bedacht. Zowel mijn armen als mijn benen zijn schuin omhoog gefixeerd door de touwen. Een gevoel van schaamte trekt door me heen. Daar lig ik dan. Bloot, en helemaal open. Ik heb totaal geen mogelijkheid meer om me te verweren. Ik ben geheel aan hem over ge leverd. Gelijktijdig realiseer ik mij weer hoe de rollen de vorige keer geheel omgekeerd waren. Toen had hij mij moeten vertrouwen.
Verbaasd kijk ik toe hoe Dylan een grote rol breed plakband tevoorschijn haalt. Hij scheurt er een stuk vanaf. Dan houdt hij het voor mijn mond.
'Ik zou graag je mond willen afplakken. Durf jij dat aan?'
Natuurlijk durf ik het niet aan. Wat denkt hij wel ...!. Ik ben immers al compleet hulpeloos. Toch ook ben ik heel erg benieuwd hoe ik het zelf zal vinden. Ik had wel vaker bondageplaatjes gezien met vergelijkbare situaties.
Met een klein voorzichtig knikje geef ik hem aarzelend de toestemming. Een volgende stuk plakband brengt hij, weer met mijn instemming, over mijn ogen aan, zodat ik ook niets meer kan zien.
Ik vind het vreselijk om niets te kunnen. Ik word helemaal teruggeworpen op mezelf. Ik ben compleet aan hem overgeleverd. Gespannen ..., en ook geweldig opgewonden, vraag ik me af wat zou volgen. Dit is pas echt mijn bondage. Ik had hier al zo vaak over gedroomd. Nu mag ik het zelf ten volle ondergaan.

Ik kan zijn blik voelen die over mijn gevangen, naakte lichaam dwaalt. Vooral mijn onbeschermde schaamstreek zal zijn volle aandacht hebben. Ik vraag me af hoe lang het zal duren voor hij diep bij me binnendringt. Ik probeer me voor te stellen hoe het zal zijn om op deze gevangen wijze met hem te vrijen.
Plotseling voel ik zijn zacht strelende handen langs de binnenkant van mijn onbeschermde dijen. De tedere aanraking van zijn warme handen heeft een overweldigend effect. Ik kan mezelf geen houding geven. Een wilde mengeling van opwinding, schaamte, genot, angst en spanning trekt door me heen. Nooit eerder was ik zo zacht, zo zorgzaam gestreeld. Steeds opnieuw zijn er zijn handen of zijn vingers. Steeds opnieuw vermijdt hij zorgzaam de aanraking van bekende erotische plekjes. Zijn ongewone aandacht verhoogt enorm de opwinding die al door me heen raast. Ik verlang naar meer, naar veel meer. Even trekt hij zich terug. Blijkbaar krijg ik de tijd om me te herstellen, om wat uit te hijgen.

'Au ..., au ...,' wil ik uitroepen. Door het brede tape rest slechts een onbegrijpelijk gemompel . Even onverwachts als het was begonnen is het al weer weg. Ik weet zeker dat Dylan mijn tepels heeft "verwend" met gesmolten kaarsvet. Uit de toegediende dosering kan ik opmaken dat Dylan ruime ervaring heeft ..., of dat hij heel precies heeft ingepeild tot hoever hij kan gaan. De wonderlijke prikkels van pijn en genot tintelen nog lang na in mijn tepels.
Dylan komt op het vrije gedeelte van de massagetafel zitten. De helft is immers slechts in gebruik. Weer zijn er zijn strelende handen die ditmaal volle aandacht schenken aan mijn gezicht, hals en schouders. Opnieuw neemt hij alle tijd om mij te verwennen. Langzaam schuiven zijn vingers verder omlaag. Speels glijden zijn vingers over mijn harde, in kaarsvet gevangen, tepels. Ik heb moeite met alle pulsen die mijn toch al sterk geprikkelde tepels daarop door me heen sturen.
Voorzichtig verwijdert Dylan het tape dat over mijn ogen en mond zit. Dan kust hij mijn bevrijde lippen.

Ik wil nog veel langer zoenen, maar Dylan staat ineens op. Hij loopt om de tafel en komt tussen mijn wijd gespreide benen staan. Rustig neemt hij de tijd om het kaarsvet van mijn tepels te verwijderen. Dan plaatst hij zijn grote handen vol op mijn borsten. Bijna ruw masseert hij mijn al zo verwende, overprikkelde borsten.
Ik voel de bewegingen van zijn heupen als hij ondertussen met zijn stijve penis de ingang van mijn natte vagina opzoekt. Een tijdlang schuift zijn eikel door mijn vochtige spleetje. Ik vind het moeilijk om me in te houden. Mijn lichaam wil al een hele tijd veel meer. Als ik los was geweest had ik hem allang bij me binnen gedwongen. Door de touwen moet ik echter gedwee wachten tot hij eindelijk zover was. Even nog vraag ik me af of hij het inderdaad zal aandurven. Dan komt eindelijk de verlossing, en het al zolang uitgestelde orgasme. Gevolgd door een tweede en een derde.

Met een snelle beweging maakt Dylan de gespen van de boeien los. Dan moet ik hem volgen naar de slaapkamer. In bed kruip ik heel dicht tegen hem aan. Het duurt een hele tijd voordat mijn heftig trillende lichaam geleidelijk tot bedaren komt.

©Bindingskracht, november 2007

Terug.

Expressievormen: Bondage fantasieën 1: Collega's; rollen omgekeerd.