Home
Bindingskracht.nl E-mail

Twee keer had ik ons heftig, heerlijke, gezamenlijke bondagespel een nét iets andere wending gegeven dan hij vooraf had gepland. Ik wist dus precies waar hij het over had toen hij aangaf dat ik ditmaal zwaar in de problemen zat.
'Esther, je hebt me toen in de maling genomen, nu ga je de consequenties aanvaarden.' Dylan had volgens mij moeite de boosheid te veinzen . In zijn ogen meende ik de twinkeling te zien. Ik wist vrijwel zeker wat er werkelijk door hem heen ging. Hij had het me de beide keren achteraf absoluut niet kwalijk genomen, integendeel zelfs. Allebei hadden we enorm genoten van het spel dat door toeval was ontstaan.
Het vooruitzicht van ongetwijfeld weer een bondagesessie gaf me een wonderlijk, warm gevoel. Vrijwel zeker lag er weer iets boeiends in het verschiet, waarbij ik dus dit keer overduidelijk het lijdend voorwerp mocht zijn.
Ergens ook voelde ik me het leidend voorwerp, want ik zou dan heel sterk zijn onverdeelde aandacht krijgen ...., althans, zo hoopte ik.

Ik bracht inmiddels steeds meer tijd door met mijn gevoelige, expansieve minnaar. Samen hadden we bij toeval de gigantische rijkdom van het "teder wederzijds naakt vastbinden" ontdekt. Het spel bood ons zoveel tijd en ruimte voor "quality time", voor het experimenteren, voor het ontdekken van elkaars lichaam tot de meest intieme en indringende plekjes.
Binnen ons spel was geen ruimte voor wreedheid en pijn, wel voor passie, uitdaging, vervoering en zachtheid.
Dat ik nu "straf" kreeg paste daar helemaal niet bij. Gelijktijdig herkende ik wel de zoektocht naar een aanleiding om onverwachts met ons bondagespel te kunnen beginnen.
Het kon natuurlijk nog altijd zijn dat Dylan een geheel andere koers wilde varen dan hij tot nu toe had getoond. In dat geval zat ik dan écht zwaar in de problemen. Het was voor mij afwachten dus, en hopen dat ik mijn minnaar inderdaad op zijn juiste waarde had ingeschat.

'Mee naar boven,' sprak Dylan nors. De vijf minuten die ik nu al bij hem binnen was had hij me nog altijd niet aangeraakt.
Ik schatte in dat het er de komende minuten ook niet in zat. Blijkbaar was het onderdeel van de "straf"? Gewillig liep ik mee, terwijl mijn opwinding merkbaar toenam.

Dylan keek me verlangend aan. 'Hé lief, ik wil je graag liefdevol verwennen. Mag ik verder gaan met het spel waarmee ik begonnen ben?'
Misschien was dit zíjn manier om te zeggen: 'schat ik heb je enorm gemist. Ik verlang zo naar je.'
Ik was heel benieuwd waarop hij me wilde tracteren. 'Wat moet ik doen,' vroeg ik hem nieuwsgierig. Niet langer voelde ik mijn onzekerheid. Wel was er de warmte die plotseling kwam opzetten.
'Zou je de komende tien minuten heel precies willen doen wat ik opdraag?' ging Dylan verder.
Natuurlijk wilde ik dat. Zeker voor hem. Mijn ogen dwaalden af naar zijn broek die plotseling veel te klein geworden was. Oohh .... , wat verlangde ik weer naar hem. 'Is tien minuten wel toereikend?'

Als eerste kreeg ik de opdracht om hem heel rustig uit te kleden. Ik mocht daarbij geen overdadig contact maken met zijn lichaam. Het moest neutraal gebeuren.
'Ja hoor ...., neutraal. Denk je zelf echt dat het me zal lukken?'
Toch slikte ik mijn vragen in. Ik probeerde zo goed mogelijk mijn best te doen.
Dan stond hij voor me, naakt, in volle glorie. Mijn verlangen naar hem, en naar zijn aanraking, werd steeds heftiger.
Ik had de grootste moeite om me in te houden.
Dylan ging op zijn buik op het bed liggen. Zijn polsen bracht hij gekruist op zijn rug. Met een stuk touw moest ik ze tegen elkaar vastbinden. Zodra ik klaar was draaide hij zich gedeeltelijk op zijn rug. Opnieuw kreeg ik de kans om mijn ogen over zijn gevangen lichaam te laten dwalen. Door het touw werden diverse spieren extra aangespannen.
Duidelijk kon ik de kracht zien die in hem school. 'Maar uuhh ... , hoe zat het dan mijn "straf".'

Dylan verlangde van mij een stripteaseshow terwijl hij nog altijd weerloos vastgebonden op bed lag. Langzaam gaf ik de geheimen van mijn lichaam bloot. Ik kon zijn bewondering zien. Niet alleen voor de show die ik hem bood, maar ook om mijn lichaam dat hij zo begeerde.
Uit zijn penis sijpelde inmiddels rijkelijk het voorvocht, ten teken van zijn opwinding. Even overwoog ik om zijn penis aan te raken, maar dat zou waarschijnlijk niet mogen?
Terwijl steeds meer kleding op de grond gleed vroeg ik me af wanneer ik mijn "straf" zou krijgen. Dan stond ik naakt voor hem. Ik draaide met mijn lichaam zodat hij alle delen zo goed mogelijk kon bekijken. Ondertussen werd ik steeds meer geobsedeerd door zijn sterk opgezwollen mannelijkheid.

Nauwelijks had ik hem losgemaakt of hij bond mijn polsen voor mijn lichaam strak tegen elkaar. Met een volgend stuk touw bond hij mijn ellebogen vast. Ik moest met gedeeltelijk opgetrokken knieën op het bed gaan zitten. Kort erop waren ook mijn enkels en knieën met touw vastgebonden. Voorzichtig legde Dylan mij op mijn zij. Een dunner stuk touw gebruikte hij om de touwen die om mijn polsen en enkels zaten tegen elkaar aan te trekken. Dan trok hij zich even terug, zodat ik de tijd kreeg om mijn bondage te onderzoeken.

Ik werd me bewust van de heel gesloten, comfortabele houding waarin ik door de strak aangebrachte touwen was gefixeerd. Ik lag min of meer in de foetushouding. Ik voelde me volkomen veilig. Al snel merkte ik dat zelf loskomen absoluut onmogelijk was. Gelukkig wist ik dat ik me daar geen zorgen over hoefde te maken.
Geleidelijk raakte ik in de ban van de magie van de touwen. Mijn ademhaling werd onrustiger. Mijn bloed begon sneller te stromen. Ik raakte in een soort trance. Het zweet brak me aan alle kanten uit, en dat kwam niet alleen door de warmte van de in alle volheid binnentredende zon.
Voordat ik de kans kreeg om Dylan te smeken extra aandacht aan mij te schenken hield hij mij een balletje voor.
Ik herkende het balletje uit het beeldmateriaal dat ik tijdens zoektochten op internet had gezien. Ik wist waarvoor het diende. Even overwoog ik om tegen te sputteren. Dan opende ik toch mijn mond en liet het balletje toe. Ik werd nog verder op mezelf teruggeworpen.

Ik bedacht me weer hoe Dylan had aangegeven dat ik ditmaal straf zou krijgen. 'Hoe ver zou hij gaan,' vroeg ik verwonderd af. 'Zou hij me een tijdlang laten liggen?' Ik hoopte van niet. Voor mij waren de touwen niet genoeg. Ik merkte dat ik boven alles verlangde naar de aanraking. Dat ik daarbij vastgebonden werd gaf mij een gigantische, extra dimensie.
Ik had er spijt van dat ik ingestemd had met het balletje. Ik had daarmee de kans verspeelde om me te kunnen uiten.
Ik had de controle over het spel verloren. Ik moest nu ongeduldig wachten op wat komen zou.
'Waar was Dylan eigenlijk? Wat was hij aan het doen?'
Vooral de onzekerheid zweepte mijn opwinding op tot ongekende hoogte.

Ik slaakte een diepte, ingehouden zucht toen enkele van zijn vingertoppen uiterst teder over mijn strak gespannen billen gleden. Koude rillingen trokken wild door me heen. De opbouw van de spanning in mijn lichaam zocht een gewelddadige uitweg. Ik vroeg me af of Dylan besefte wat het me deed.
Even nog meende ik dat zijn vingertoppen slechts argeloos over mijn onbeschermde, half gekromde rug gleden. Dan besefte ik dat zijn aanrakingen te zorgvuldig gekozen waren. Ik wist vrijwel zeker dat Dylan heeeel precies wist wat hij deed. Vooral toen er onverwachts de zachte strelingen over mijn schouderbladen waren. Ik genoot er enorm van.
Ik kreeg er zelfs kippenvel van.
Verder en verder ging de verwennerij met zijn vingertoppen die mijn huid nauwelijks beroerden. Ik kreeg het steeds moeilijker om alle verwennerij binnen mijn lichaam op te vangen. Dat ik nog altijd weerloos lag vastgebonden verhoogde alleen maar de fantastische sensatie die al wild door me heen trok.

Dylan kwam achter me liggen, in de lepeltjeshouding. Zijn borstkast raakte mijn rug. Ik was totaal niet voorbereid op zijn vlakke volle hand die onverwachts krachtig om mijn borst sloot. Zijn sterke arm trok mijn lichaam dichter tegen hem aan. Mijn billen raakten daarbij zijn gezwollen lid. Toch leek hij niets te merken?
In alle rust liet hij nu zijn hand over mijn lichaam dwalen, althans ... voor zover hij erbij kon. Ik lag immers nog altijd gevangen in de touwen, in een positie waarvan ik eerder nog had gemeend dat het volkomen veilig was, dat hij nergens bij kon komen.
Terwijl Dylan eveneens roerloos bleef liggen gleed zijn hand over mijn billen en de scherpe overgang van mijn brede heupen naar mijn slanke taille. Uitgebreid accentueerde hij mijn ribben. In die krachtige zoektocht leek hij mijn ferme borstjes te negeren, zodat zijn vingers diep in het tere vlees boorden. De scherpe pijn was prima te verdragen en eigenlijk uiterst genotvol . Weer verbaasde ik me over de kunde die Dylan bezat. Onbewust leek hij precies te weten tot hoever hij kon doorgaan, zowel in het tedere als in het krachtige.

Nauwelijks waarneembaar bewoog Dylan even. Toch was het meer dan genoeg om zijn penis totaal onverwachts diep bij me binnen te laten dringen. Ik slaakte een grommende, onderdrukte kreet van genot. Nu pas besefte ik hoe zeer ik naar hem verlangd had. Door het voorspel met de touwen was ik ongelooflijk opgewonden geraakt. Natuurlijk had Dylan nog uren door mogen gaan met het subtiele verwennen, maar uiteindelijk ging er voor mij niets boven het intieme contact tussen man en vrouw, zeker als er zoveel zorg aan werd besteed.
Ik hoopte dat Dylan wild te keer zou gaan, maar het tegendeel gebeurde. Hij bleef heel stil liggen. Ik probeerde van alles om hem te kunnen voelen. Ik zocht naar ruimte in de touwen om toch zoveel mogelijk te bewegen. Ik spande de spieren in mijn vagina om hem zo vol mogelijk te ervaren.
Mijn lichaam smachtte naar een verlossend orgasme. Gelijktijdig merkte hoe bevredigend het was om zo intens verwend te worden. Het gaf me een fantastisch voldaan gevoel.
Dylan bewoog nauwelijks waarneembaar, toch gleed zijn penis over de volle lengte van mijn vagina heen er weer. Soms zat zijn eikel een tijdlang aan de ingang, dan zat hij weer heel diep in me. Even schoot de theorie van de Tantra door me heen, waarbij werd aangegeven dat de man moest afwisselen tussen het diepe stoten en het verwennen aan de ingang.
Tien keer ondiep, één keer diep, dan negen keer ondiep en twee keer diep, etc.
Blijkbaar waren die aanwijzingen bedoeld om de mens de echte waarde van het leven te laten ontdekken, om van daar uit het volle genot te ontdekken.

Met zijn spel bracht Dylan me in hogere sferen. Niet langer streefde ik een orgasme na. Deze vorm van vrijen sprak mij enorm aan. Door de touwen had ik de toestemming om te ontvangen, zonder iets terug te hoeven doen.
Ik had niet eens in de gaten dat een orgasme zich toch nog heel subtiel opbouwde. Totaal onverwachts was er dan de zachte, indringende, tintelende ontlading die tot in de laatste vezels van mijn lichaam doordrongen.

Even nog liet Dylan mij nagenieten. Dan maakte hij me resoluut los. Ik wilde nog veel langer blijven liggen, maar hij was uiterst strikt. Hij gaf aan er sinds mijn binnenkomst al twee uren waren verstreken.
Voor de veiligheid moesten de touwen nu écht losgemaakt worden.
Ik had absoluut niet in de gaten gehad dat er al zoveel tijd verstreken was.
Ik voelde me ongelooflijk voldaan en ongewoon diep ontspannen.

©Bindingskracht, januari 2008

Terug.

Expressievormen: Bondage fantasieën 1: Collega's; speelse wraak.