Home
Bindingskracht.nl E-mail
Zijn naakte lichaam was gevangen in de touwen. Zijn polsen zaten strak vast aan de stalen poten van het bureau.
Zijn enkels en knieën waren zorgvuldig met touwen bijeen gebonden. Gretig gleden mijn ogen over zijn klemgezette, begeerlijke lichaam. Zonder te weten waarom was ik ook nu weer de controle over mijn lichaam aan het verliezen.
Ik voelde de scheuten van genot die door mijn lichaam trokken. Ik wilde er nog niet aan toegeven. Nog niet. Ik wilde eerst genieten van het prachtige beeld van zijn gevangen lichaam. Daarnaast bood het hem de gelegenheid om de macht van de touwen te ervaren.

Ontroerd dacht ik terug aan het wonderlijke spel waarop hij míj gisteren trakteerde . De laagstaande herfstzon had de temperatuur in de slaapkamer, zelfs zonder verwarming, tot aangename hoogte opgestuwd. Hij had me midden op de dag onder een voorwendsel naar boven gelokt. De intentie van het al uitgespreide, zonovergoten badlaken was voor mij overduidelijk. Zonder verdere aanmoediging gleed ik al uit mijn kleren. Dat hij ondertussen alvast de touwen klaarmaakte bevestigde alleen maar mijn vermoeden. Het vooruitzicht was voor mij heel aangenaam. Het duurde niet lang of ik lag naakt op het bed, mijn armen en benen door de touwen wijd gespreid. Een breed stuk plakband dekte onverwachts mijn ogen af, zodat ik niets kon zien. De warmte van de zon mengde zich met de warmte die in reactie als vanzelf van binnen uit werd opgestuwd.

Geduldig wachtte ik wat komen zou. Zou hij ditmaal nog iets onverwachts in petto hebben? Of mocht ik gewoon uitgebreid genieten van zijn zachte, alles strelende handen? Hij hield de spanning er nog even in door juist helemaal niets te doen. Even meende ik te kunnen voelen hoe zijn ogen over mijn naakte lichaam gleden. Ik lag helemaal open en bloot voor hem. Heel kwetsbaar. Het uitdagende overheerste boven de schaamte, die ik door hem al lang geleden naast me neer had gelegd. Dat ik er nu zo uitdagend bij lag verhoogde juist de sensualiteit in mijn gevangen lichaam.
Totaal onverwachts viel een druppel heet kaarsvet precies op mijn tepel. De enorme pijnscheut was gigantisch prikkelend. Ik probeerde me te verzetten tegen de volgende druppel die onvermijdelijk zou volgen. Daarvoor kende ik hem te goed. Ruim voordat het écht ondragelijk kon worden was hij alweer gestopt. Mijn pijnlijke tepels probeerden in reactie steeds van vorm te veranderen. Ik genoot intens van het geraffineerde spel van het gestolde kaarsvet dat nu mijn gevoelige tepels in bedwang probeerden te houden.

Heel behoedzaam kwam hij naast me liggen, zonder me aan te raken. Ongeduldig wachtte ik op zijn handen die me zouden gaan verwennen. Ik schudde wanhopig met mijn hoofd in een poging bevrijd te worden van mijn blinddoek.
Bij de gewone blinddoek lukte het me vaak genoeg. Ditmaal had hij echter voor mijn ogen het brede plakband gebruikt dat hij soms over mijn mond plakte. Hij had het plakband heel zorgvuldig aangebracht, zodat ik zelfs geen enkele glimp kon opvangen.
Ik werd aangenaam verrast door een vingertop die zijdezacht contact zocht met de huid van mijn buik. Pas nadat de vinger wat langer mijn huid had beroerd kon ik me wat beter ontspannen. Elk moment kon er immers een onverwachts uitstapje komen. Het principe van "Yin Yang" kon hij soms heel geraffineerd inbrengen. Ditmaal nam hij uitgebreid de tijd om mijn lichaam heel zorgvuldig af te tasten. Geen plekje liet hij onberoerd, zo leek het. Totdat het tot me door drong dat hij zorgvuldig elk contact met mijn vagina vermeed. Ik kon zijn langdurige, ontspannen aandacht enorm waarderen. Zonder moeite kon ik me overgeven aan het wonderlijke prikkels die inmiddels lekker door me heen trok. Hij wist inmiddels precies hoe hij me kon bekoren.

Mijn nog altijd in kaarsvet gevangen, harde tepels ontkwamen niet aan zijn aandacht. Hij kende het effect dat hij in dit gebied te weeg kon brengen. Zelfs bij het ongewoon langzaam verwijderen van het kaarsvet. Pas toen werd de aanwezigheid van het donsachtig, nauwelijks waarneembare haar op mijn lichaam weer glashard voelbaar. Ik kreeg alle tijd om de sterk uiteenlopende prikkels uitgebreid te registreren.
Zorgvuldig docerend groeven zijn nagels zich diep in mijn tepels. Weer was er de stekende pijn die tevens uiterst genotvol was en steeds opnieuw doorschoot naar beneden. Ik wilde dat hij zou stoppen en gelijktijdig smeekte mijn lichaam dat hij nog even door zou gaan. Even plotseling verbrak hij plotsklaps al het contact met mijn lichaam.
Het lukte me al lang niet meer om mijn eigen lichaam te doorgronden. Ik werd er gewoon door geleefd. Door de touwen was ik helemaal aan hem overgeleverd. Ik kon hem met geen mogelijkheid zelf aanhalen. Ik kon slechts ongeduldig afwachten op wat nog komen zou. Even overwoog ik om hem te smeken om vooral door te gaan, maar ik hield me in.

Ik hoorde hem bewegen. Blijkbaar om iets te pakken. Ik probeerde zo aandachtig mogelijk te luisteren. Was daar het knisperen van het lont van de kaars die opnieuw oplichtte? Ik zette me schrap voor een korte, nieuwe serie, secuur neervallende hete druppels.
De zeer koude druppel vloeistof die volkomen onverwachts door mijn spleetje gleed, bracht me helemaal van mijn stuk. De emoties werden me bijna te veel. Mijn lichaam begin ongecontroleerd te schokken. Zorgzaam nam hij mijn gezicht in zijn handen. Losmaken deed hij me niet. Hij was mijn heftige uitbarstingen inmiddels wel gewend.

Nadat ik weer tot mezelf was gekomen ging hij quasi onverstoorbaar verder met het laten vallen van de koude druppels. Ik had nog altijd geen idee wat hij aan het doen was. Behoedzaam zocht zijn vinger zich een weg tussen mijn schaamlippen. Plotseling begreep ik dat het druppels massageolie waren geweest, want zijn vinger gleed heerlijk soepel over de vele lekkere plekjes. Ditmaal sloeg hij mijn clitoris niet over. Hij besteedde er juist extra tijd aan.
Zacht bewegend voerde hij me mee over steeds woester wordende golven van extase. Ik liet me steeds hoger en hoger meevoeren, totdat ... totdat hij ineens stilviel. Ik kon het niet geloven. Mijn lichaam kronkelde wanhopig in een poging weer contact te maken met zijn vinger. Vergeefs. Ik werd helemaal teruggeworpen op mezelf, weerloos gevangen in de touwen

Voordat ik ongelooflijk boos kon worden was zijn vinger weer terug, alsof hij niet weggeweest was. Voor mijn lichaam pakte het hernieuwde contact ongewoon heftig uit. Ik snakte naar adem toen ik totaal verrast werd door een alles overheersend orgasme. Het uitstel pakte helemaal verkeerd uit ..., hoewel ...?
Hij gunde me geen tijd om op adem te komen. Vreemd. De signalen waren toch meer dan overduidelijk? Met zijn vinger ging hij rustig verder met het stimuleren van mijn lekkerste plekjes. Een volgend orgasme kwam als een mokerslag over me heen. Ik voelde mijn onregelmatige, snelle hartslag bonken in mijn borstkas. Ik rukte aan de touwen om verlossing te vinden, maar de verwennerij bleef aanhouden. Ik raakte de tel kwijt.

Nu lag hij dus vastgebonden op de grond, machteloos aan mij overgeleverd. Ik wist dat zijn polsen onwrikbaar aan de poten van de tafel vastzaten. Ik had de touwen mede op zijn verzoek bewust strak aangetrokken, omdat hij graag zijn hulpeloosheid ten volle wilde ervaren. Voor mij was het nu dus volkomen veilig. Even nog merkte ik dat hij de bondages nauwgezet controleerde. Uiteindelijk gaf hij zich over de touwen. Zijn normale gejaagdheid maakte plaats voor de totale overgave. Ik kon zien hoe hij toeliet om weg te glijden in de onstpannning.
Het werd mijn taak om hem heel veel aandacht te gunnen en te geven. Ondertussen wist ik uit ervaring dat het spel ook op mij zijn uitwerking had. Ik voelde nu al de opwinding die als vooraankondiging alvast wild door me heen trok.
En dat terwijl mijn spel pas met hem pas kort geleden was gestart.
Expressievormen: Bondage fantasieën 2: Beide gebonden
Ik ging schrijlings op hem zitten. Ik voelde zijn opzwellende penis verlangend tegen mijn spleetje kloppen. Ik was me sterk bewust van mijn eigen opwinding. Met moeite lukte het me om het contact nog even uit te stellen. Ik had immers geen haast. Hij ook niet, bedacht ik me, want hij kon toch geen kant uit.

'Hoe zou het zijn?' mijmerde ik. 'Hoe zou het zijn als ik nu gelijktijdig ook vastgebonden was. Als mijn polsen zorgvuldig gekruist samengebonden waren op mijn rug? Als extra touwen mijn armen strak tegen mijn bovenlichaam drukten?' Als we pas los gemaakt zouden worden als we een orgasme hadden bereikt?
Ik dacht terug aan de keren dat hij mijn polsen op mijn rug had vastgebonden. Extra touwen om mijn bovenlichaam hielden mijn armen nadrukkelijk in bedwang. Hij kon me niet vaak genoeg vastbinden. Voor mij was het bijna een noodzaak om het subtiele bondagespel met regelmaat te spelen.

Hij ging dan zelf op bed liggen. Behoedzaam zorgde hij ervoor dat ik veilig op hem kon komen zitten. Ik kon dan de kracht van de touwen voelen die mijn polsen en armen bedwongen. Het was voor mij altijd pure verwennerij als hij me vervolgens zeer uitgebreid met zijn handen verwende. Afwisselend zacht en krachtig mijn borsten masseerde.
Me stevig in een positie fixeerde en opzweepte tot een onontkoombaar orgasme.

Ik wist dat het heel anders zou zijn als we ineens allebei waren vastgebonden. We zouden dan onze handen niet kunnen gebruiken. We konden dan alleen door sturing met ons lichaam toewerken naar een orgasme, helemaal aangewezen op het voelen en zorgvuldig stimuleren. Ik sloot mijn ogen, bracht mijn polsen zelf op mijn rug en probeerde me voor te stellen hoe het dan zou voelen.

Half in gedachten liet ik hem met een soepele beweging bij me binnen. Vrijwel direct voelde ik de fabelachtige uitwerking van mijn fantasie . Nog voordat zijn penis over de volle lengte bij me binnen was geschoven zocht mijn sterk geprikkelde lichaam al een geweldadige uitweg.
Gelukkig voor mij kon hij zich altijd zeer goed beheersen, terwijl hij gelijktijdig met volle teugen genoot van al de aandacht. Ik kreeg daardoor de kans voor de herhaling. Ditmaal in slowmotion . Opnieuw klemde ik mijn handen achter mijn rug tezamen.

©Bindingskracht, november 2007


Bovenstaande is een onderdeel uit de bundel "bondage fantasieën".
Het idee om zo samen vastgebonden te zijn zal me steeds blijven bezighouden. Ik besef echter terdege dat het altijd een fantasie zal blijven. Samen met mijn partner moet ik een tussenvormen ontwikkelen. Het past niet in ons liefdesleven om het bondagespel met anderen te delen. Mijn opmerkelijke fantasie zal ondertussen onverminderd blijven bestaan, en af een toe een prominente rol spelen. Ik laat het toe.

Terug.