Home
Bindingskracht.nl E-mail
Ondanks het grijze weer trokken we er met de fiets op uit, om even de waan van de dag te ontvluchten. Als bij toverslag veranderde het weer, zodat we getrakteerd werden op veel zonneschijn. De warmte was voor ons meer dan welkom. Het gaf altijd een extra dimensie aan het buiten zijn.

Ergens bespeurde ik zijn ondeugd toen hij aangaf ditmaal de fietsen aan de rand van het bos achter te willen laten. Blijkbaar had hij zin in een wandeling door het ruime, vaak geheel verlatenbos. Hand in hand liepen we over de kronkelende bospaden. Door het nog wassende bladerdek was de kracht van de zon duidelijk voelbaar.
Hij was onrustiger dan anders, alsof hem wat dwars zat. Ik drong nog niet aan, want uit ervaring wist ik dat hij vanzelf zou openen. Vreemd genoeg merkte ik dat hij steeds om zich heen keek. Toch begreep ik de oorzaak niet.
Totdat ..., totdat hij aangaf dat hij graag wat foto's van me wilde maken. Ik voelde de vreugde in me opwellen, want ik genoot altijd enorm van zijn belangstelling voor mijn slanke, lange lichaam. Ineens begreep ik waarom hij steeds zo had rondgekeken. Hij was op zoek geweest naar een geschikte plek, en hij had proberen in te schatten wat de kans was dat we tijdens de fotosessie gestoord zouden worden. Ergens wist ik vrijwel zeker dat ik voor de foto's uit de kleren zou moeten. Hhmm ... lekker hoor.

Hij wees op de grote, omgezaagde boom, met een prachtige achtergrond. Hij verzocht me om op de stam te gaan zitten, liefst naakt. 'Zie je wel! Ik wist het.'
Onverwachts haalde hij ook nog een stuk touw tevoorschijn. Ik voelde direct weer de wonderlijke golven van puur genot die in alle macht probeerden mijn lichaam totaal op zijn kop te zetten. Dat lukte overigens heel aardig. De ongrijpbare magie van de touwen bleef me verbazen.
Ik bood hem mijn polsen aan, hoewel ik niet precies wist wat hij ditmaal zou willen. Kort erop had hij mijn polsen gekruist voor mijn lichaam tezamen bond. Uitgebreid nam hij de tijd voor me. Hij kwam achter me staan en liet zijn handen streelden in alle rust de voorkant van mijn warme, klamme lichaam. Even bedacht ik me nog dat we in een vrij toegankelijk bos waren. Dan drong de invloed van de aanraking ten volle tot me door. Vooral de aandacht voor mijn borsten kon ik enorm waarderen.

Met moeite wist hij zich los te rukken uit de lekkere omklemming. Hij hielp me om plaats te nemen op de grote, omgezaagde boom. Diverse foto's later verzocht hij mij in de greppel te stappen, om daar de sessie nog kort voort te zetten.
De boom en greppel lagen eigenlijk veel te dicht langs het wandelpad. Wonderwel werden we nog altijd niet gestoord. Toch besloot hij het geluk niet langer op de proef te stellen. Hij legde zijn dilemma uit. Ik kon het begrijp. Ik had er deels vrede mee.

Kort erop liepen we weer keurig netjes hand-in-hand door het bos, hoewel mijn passie inmiddels flink was aangewakkerd. Ik zou er geen bezwaar tegen hebben als we ergens door konden gaan met vrijen.

Het was net alsof hij mijn gedachten kon raden, of kwam het omdat we elkaar inmiddels door en door kennen?
Samen zochten we naar een plekje in het bos dat meer afgelegen was. Steeds dieper drongen we door tot we opeens een wonderlijk, zonovergoten stukje tegenkwamen. Ik hielp hem met het verwijderen van de vele dennenappels die het zachte, mosachtige plekje nog ontsierden.

Terwijl ik me uiterst gewillig voor de tweede maal alvast uitkleedde, graaide hij opnieuw in de tas. ´Zou hij nog meer wilde plannen hebben?' vroeg ik me opgewonden af. 'Blijkbaar wel!'.
Dan haalde hij de brede nylon banden tevoorschijn, die we thuis zo vaak gebruikten als pols- en enkelboeien. Ik had geen idee wat zijn plannen waren hier in dit bos , maar zijn bedoelingen zouden ongetwijfeld goed zijn. Gewillig bracht ik zelfs alvast de polsboeien aan. Hij deed bij mij ondertussen de enkelboeien om.
Expressievormen: Erotische verhalen 1: Anders gepland
Ik moest op de grond gaan liggen. Met zachte dwang spreidde hij mijn armen en benen. 'Oohh, ik zou hem maar wat graag bij me toelaten. Vrijen in de buitenlucht bezorgde me altijd veel extra prikkels.' Ontspannen wachtte ik op wat komen zou.

Ik keek nieuwsgierig toe hoe hij een nieuwe greep deed in de tas. Nog voordat ik begreep wat de bedoeling kon zijn van de tevoorschijn getoverde grondpennen, drukte hij er al een aantal in de grond. Direct merkte ik dat hij daarmee gelijktijdig de polsboeien aan de grond vastprikte.
Dan lag ik met armen en benen wijd gespreid op de grond. Niet langer had ik de vrije controle. Ik was totaal aan hem overgeleverd. Hij kon nu met mij doen en laten wat hij wilde.
Ik testte de bindingen, maar loskomen was er niet echt bij. Ik sloot mijn ogen en liet me meevoeren op mijn eigen gedachten.

Blijkbaar voelde hij zich op dit plekje prima op zijn gemak, want hij nam alle tijd om mijn lichaam zijdezacht, overal te strelen. De combinatie van de warme zonnestralen en zijn onverdeelde aandacht liet ik me zeer welgevallen. Ik genoot enorm. Doordat ik weerloos was vastgebonden had ik de toestemming om niets te hoeven doen. Al mijn aandacht kon ik richten op het voelen, op het ervaren, op het ontvangen.
Het duurde lange tijd voordat zijn speelse vingers eindelijk contact maakten met mijn vurige, verlangende schede. Dat ik inmiddels ongelooflijk nat was verbaasde me absoluut niet. Wat dat betreft beheerste hij dit spel tot in de finesses.

Behoedzaam gleden zijn vingertoppen over mijn clitoris en de directe omgeving. Het voelde geweldig lekker aan. Zachtjes dirigeerde ik soms even zijn bewegingen, zodat het genot voor mijn optimaal was. Het was heerlijk om te merken dat hij steeds vrijwel direct reageerde op mijn subtiele aanwijzingen.
Veel te snel bereikte ik een orgasme, maar zoals altijd gingen zijn vingers haast onverstoorbaar verder. Hij kende immers zeer goed de geheimen van mijn lichaam, en mijn haast onverzadigbare honger. In een intens samenspel van "dwingende" aanwijzingen bezorgde hij mij menig, uiterst aangename momenten.

Dan merkte ik dat hij aanstalten maakte om deze voor mij zo fantastische sessie af te bouwen. Opnieuw liet ik me voorzichtig gelden. Ik had nog veel meer wensen, waarvan ik er minstens één heel graag ingevuld wilde hebben.
Ik wilde hem diep in mij voelen. Nu!!. Hier ter plekke ..., terwijl ik nog vast lag.

©Bindingskracht, maart 2007

Terug.