Home
Bindingskracht.nl E-mail
Als vanzelf kwam het gesprek over websites, erotische websites in het bijzonder. Even nog vroeg ik me af hoe we daar waren beland. Uit zijn glimlach merkte ik dat hij blijkbaar met iets bijzonders bezig was. Door al mijn charmes in te brengen lukte het me om het achterliggende verhaal bij hem los te peuteren.

Langzaam ook begreep ik dat hij behoefte had aan een model die hij kon gebruiken om illustratieve foto's bij zijn website te maken. Zonder het te merken dwaalde ik in gedachten af. Hoe zou het zijn als ik hem mocht helpen? Hoe zou het zijn om daadwerkelijk model voor hem te staan? Ach ..., het zou altijd een droom blijven.
Die avond kon ik de slaap niet vatten. De inhoud van het gesprek bleef me achtervolgen. In mijn droom liet ik me meevoeren in een uiterst opwindende fantasie.

Natuurlijk wilde ik mijn bijdrage wel leveren door als model te fungeren voor de foto's die hij wilde maken ter illustratie van zijn nog te bouwen website. In de afgelopen maanden had hij zijn fantasieën geleidelijk verder uitgewerkt op de pc. Nu zocht hij vooral de foto's bij de tekst. Heel voorzichtig had hij mij gepolst. Hij kon zich voorstellen dat ik niet zou durven.
Ik had nadere details gevraagd. Hoe meer hij vertelde over de foto's die hij wilde maken, hoe meer de opwinding zich in mij opbouwde. Natuurlijk zou het superspannend zijn. Het zou heel waarschijnlijk ongelooflijk prikkelend zijn. Hoe meer ik er over nadacht, hoe groter de wens om daadwerkelijk mee te mogen werken. Uiteindelijk had ik geveinsd, schoorvoetend ingestemd. Samen maakten we de concrete plannen en selecteerden we een datum.

Zonder specifieke gedachten belde ik die dag kort voor het afgesproken tijdstip bij hem aan. Het was voor mij nog onduidelijk wat er in detail van me verwacht werd, maar de mogelijkheid om zijn handen weer eens over mijn lichaam te voelen had ik maar al te graag met beide handen aangegrepen. Het was al lang geleden dat we voor het laatst intiem waren geweest. Ik probeerde te bedenken wanneer ik zelf voor het laatst ... Ach, het deed er niet echt toe. Ik zou een goede vriend helpen, hield ik me voor.

Onder het genot van een kop koffie en een koekje nam hij nogmaals kort met me door wat hij voor ogen. Het leek allemaal heel eenvoudig en onschuldig. Een zwak gevoel van teleurstelling drong tot me door. Ik had er wel eens van gedroomd dat ik ontvoerd werd. Weerloos vastgebonden stond ik dan uiteindelijk naakt, oog in oog met de Oosterse prins. De prikkels die het toen bij me opriep kwamen weer even bovendrijven, en bezorgden me een licht gevoel in mijn hoofd. Toch maakte ik me geen illusie over vandaag. Ergens verwachte ik dat zijn normale zakelijkheid de overhand zou houden.

Boven gekomen leidde hij me naar de vrijwel lege slaapkamer die keurig was omgebouwd tot een warme, comfortabele, serieuze fotostudio. Ik keek zorgvuldig rond, en zag uiteindelijk in een hoekje de attributen die hij waarschijnlijk zou gebruiken, waaronder een camera, en diverse stukken touw.

Zoals ik al had ingeschat moest ik me direct helemaal uitkleden. Het paste bij het onderwerp "teder wederzijds naakt vastbinden" van zijn website. Even schoot de vraag door me heen of het "wederzijds" ook in mijn geval zou gelden. Ik vermoedde van niet. Daarvoor was ik niet ingehuurd. Ik had trouwens geen idee hoe ik touwen moest aanbrengen. Ik had daarvoor eerst zijn website nodig om dat te achterhalen. Een website die hij met behulp van míjn foto's verder vorm zou geven.

Snel en zorgvuldig werkte hij zijn draaiboek voor de fotosessie af. Ik had nauwelijks tijd om stil te staan bij wat er allemaal gebeurde. Polsen parallel op mijn rug gebonden, polsen voor mijn lichaam gebonden, duimen bij elkaar gebonden, vastgebonden liggend op mijn buik op de bank en ga zo maar door. Het enige wat ik merkte dat ik enorm genoot van zijn handen die mijn blote huid steeds opnieuw weer beroerde, als logisch gevolg van het aanbrengen van de touwen. Voor mij had het een heel andere betekenis. Ik sloot mijn ogen om bewuster te genieten van het onderlinge contact. Ik voelde hoe het bloed naar mijn hoofd steeg, hoe de opwinding sterker door me heen trok, hoe een blos op mijn wangen verscheen.

Verwonderd vroeg ik me af of hij het zou merken. Tot nu toe kon ik bij hem niets bespeuren. De hele setting was eigenlijk best vreemd. Hij droeg nog vrijwel al zijn kleren, terwijl ik in allerlei compromitterende houding werd vastgebonden. Feitelijk was ik dan compleet weerloos aan hem overgeleverd. Het moest voor hem toch ongelooflijk prikkelend zijn om zo over me te mogen beschikken. Ergens verwenste ik zijn zakelijkheid. 'Toonde hij maar eens zijn ware emoties,' bedacht ik me. Even proefde ik mijn eigen boosheid.

Het was tijd voor de volgende setting uit zijn "verdomde" draaiboek. Ik begon dat ding stevig te haten. 'Had hij wel in de gaten wat zich allemaal in mij afspeelde, wat me allemaal bezighield?'
Ik moest ditmaal op de tafel gaan zitten en mijn benen optrekken. Gedwee volgde ik zijn instructies op. Even overwoog ik om uit mijn rol te schieten en hem aan te raken. Voordat ik al mijn moed had verzameld pakte hij teder mijn polsen beet en leidde ze tot nabij mijn enkels.

Ik keek toe hoe hij van een lange stuk touw zorgvuldig het midden opzocht. Dan leidde hij het touw om zowel mijn enkels als mijn polsen. Ik had de indruk dat ik gemakkelijk los kon komen, zelfs toen hij het touw in omgekeerde richting terugvoerde. Zodra hij de beide uiteinden van het touw had opgesplitst en tussen mijn beide polsen doorwerkte, voelde ik dat het al wat moeilijker zou worden om los te komen. Dan volgde een langer stuk touw ter hoogte van mijn knieën en ellebogen. Nadat hij de laatste knoop had gelegd testte ik nauwelijks merkbaar de touwen. Vol verbazing constateerde ik dat ik onmogelijk meer los kon komen, en ik besefte terdege dat ik wederom totaal weerloos aan hem was overgeleverd. Mijn opwinding leek door die gedachte wel te vertienvoudigen. Ik verlangde er nu heel sterk naar om losgemaakt te worden en hem te voelen, diep in me, zoals hij vroeger had gedaan. Ik zou hem willen smeken, maar ik hield me in. De strakke touwen schonken me inmiddels enorm veel genot. Ik zou zo best uren kunnen blijven zitten, want het zat heel comfortabel.

Vaag hoorde ik de geluidjes van de camera op het moment dat er weer een foto werd gemaakt. Als in een trance reageerde ik traag op zijn instructies.

Dan was er zijn vertrouwde warme hand die voorzichtig strelend over mijn onbeschermde rug gleed. 'Oohh ... wat had ik dat gemist!' Alsof hij wist wat ik doormaakt gaf hij aan dat hij me nog niet los zou maken. Ik mocht nu aangeven wat ik van hem verlangde. Ik mocht de regie overnemen. Als ik niets zou zeggen zou hij gewoon doorgaan met wat hij op dat moment deed. 'Was er een einde gekomen aan de fotosessie? Had hij inmiddels genoeg materiaal?' Ik wist het niet, want ik had geen inzage gehad in zijn draaiboek. Ergens hoopte ik dat het voorbij was, en dat er tijd vrij kwam voor andere, veel belangrijkere dingen.

Ik gleed vrijwel direct weg in een roes. Elke plek van mijn rug die hij aanraakte bleef nog lange tijd natintelen. Ik kon er geen genoeg van krijgen. 'Je mag mijn zij strelen,' hoorde ik een vreemde stem zeggen. Mijn eigen stem kon het niet zijn, want die vertrouwde ik al lang niet meer.
'Streel mijn borsten ...', bracht ik na een tijdje zuchtend uit. De eerdere voorzichtige golfjes van genot die door me heen trokken werden groter en wilder. De touwen die me gevangen hielden leken op te lossen in het niets. Niet langer stoorden ze mij. Ze droegen juist bij in de pure opwinding die ik nu voelde.
'Speel met mijn tepels, zodat ze hard worden.' Ik wist dat mijn diepe verlangen duidelijk had doorgeklonken in de half gesmoorde kreet. Langzaam drong het geheim, de magie, van zijn spel tot mijn vertroebelde brein door. Ik liet me zo lang mogelijk verwennen. Veel sturing was er trouwens niet nodig, daarvoor kende hij een vrouwenlichaam veel te goed.

Ik probeerde vooruit te blikken op wat ik nog meer zou willen. Hoe zou het zijn om stevig vastgebonden het echte liefdesspel met hem te bedrijven? Welke positie zou dan het meest comfortabel zijn?
Ik schoof de gedachten nog even terzijde. Ik had op dit moment genoeg aan zijn zorgzame, tedere handen.


©Bindingskracht: juli 2005

Terug.

Expressievormen: Erotische verhalen 1: Foto sessie