Home
Bindingskracht.nl E-mail

Ongeduldig wachtte ik die avond op haar thuiskomst. Helaas zou het nog wel even duren. De onrust in mijn lichaam nam steeds verder toe. Het was voor mij vreemd om te merken dat ik alweer naar haar verlangde.

Naarmate het wachten lager duurde, dwaalden langzaam mijn gedachten af naar weer een spel met de touwen. Ik zou haar uitgebreid willen verwennen. Ik zou willen zorgen dat ze zich gemakkelijk kon ontspannen. Ik had echter geen idee of mijn plannen straks bij haar in goede aarde zouden vallen.

Al mijn wikken en wegen maakte het steeds moeilijker voor mij. Hoe meer ik nadacht over het vastbinden, hoe groter mijn behoefte werd. Ik besloot uiteindelijk toch toe te geven aan mijn eigen gevoel. Ik zou wel merken of ze er op in kon gaan. Ik legde demonstratief een badlaken en een stuk touw klaar op de bank, zodat ze het direct bij binnenkomst zou opmerken.
Ik had me geen zorgen hoeven maken. Bijna gretig nam ze mijn voorstel aan.

Vanwege mijn eigen opwinding besloot ik doelbewust haar nu nog niet in mijn armen te sluiten. Gelukkig drong ze niet aan. Binnen twee minuten na binnenkomst lag ze al op haar buik op de bank, naakt, en met de polsen op haar rug gebonden. Het was prachtig om te zien hoe geleidelijk haar opgebouwde spanning van de afgelopen uren als vanzelf uit haar lichaam vloeide. Ze kon zich altijd al makkelijk omschakelen.

Ik zocht een plekje op de grond om vlak bij haar te zijn. Ik bekeek haar sprankelende gezicht dat steeds zo tot mijn verbeelding sprak. Rustig nam ik de tijd om te vragen hoe haar avond was geweest. Ondertussen vermeed ik nog steeds iedere aanraking.
Het leek wel een extra element in ons spel om te zien wie zich het langst kon bedwingen. Weer was er de immer opkomende vraag wie er nu het meest genoot van het spel, de ontvanger of juist de gever. Wij hadden het antwoord nog nooit gevonden. Het deed er ook niet toe.

Mijn ogen gleden bewonderend over haar heerlijke slanke lichaam. Uiteindelijk kon ik niet langer weerstand bieden tegen de magische verleiding. Zijdezacht gleden mijn vingertoppen als eerste over haar dijbenen.
Haar reacties waren veel sterker dan ik had voorzien. Ze spinde van genot. Haar knorrende geluidjes waren een extra impuls aan mijn toch al opgewonden lichaam. Mijn verlangen om uitgebreid met haar te vrijen groeide met de minuut, zeker als mijn handen weer speels afdwaalden naar de half verboden plekjes. Even overwoog ik om haar zo snel mogelijk los te maken, zodat ik ten volle van haar kon genieten. Toch wist ik me te bedwingen, zij het met moeite.

Haar wonderlijke reacties op de tedere aanraking van haar bovenbenen spoorden mij aan om die plek nog een tijdje verder te verwennen. Soms verlegde ik mijn aandacht naar haar onderbenen en voeten. Ook daar reageerde ze uiterst heftig. Gretig dronk ik van het genot dat zij ervaarde. Onze energieën leken te versmelten.
'Zou de Tantra zo bedoeld zijn?', drong nog even een vraag bij me aan. Ik keek haar recht in haar ogen en zag weer haar opmerkelijk grote zwarte pupillen.

Haar schouders waren al even gevoelig voor de subtiele aandacht van mijn vingertoppen die nauwelijks haar huid aanraakten. Al strelend zocht ik rustig haar lichaam verder af, op zoek naar nog meer gevoelige plekjes. Ditmaal waren er genoeg. Haar hele lichaam leek één grote antenne te zijn. Het was een waar genoegen om haar zo te mogen verwennen. Er was bij ons beide al lang geen spoor van haast meer te bekennen. De oerdriften waren verdrongen en hadden plaats gemaakt voor iets hogers. Ik voelde de warmte in mijn eigen lichaam in reactie op haar ontvangen. We voerden elkaar steeds verder omhoog over een zuiver pad van genot. De minuten regen zich aaneen. We verloren elk besef van tijd.

Uiteindelijk hielp ik haar bij het opstaan. Haar polsen nog altijd onwrikbaar vastgebonden op haar rug. Zonder te spreken leidde ik haar naar de achterkant van de andere bank. Met zachte hand dwong ik haar schouders omlaag, zodat haar bovenlichaam op de hoge leuning rustte.

Weer nam ik de tijd om haar teder te strelen. Door haar voorovergebogen positie had ik nu vrij spel bij haar omlaaghangende borsten. Speels sloot ik haar harde, uiterst gevoelige tepels tussen duim en wijsvinger. De zacht ronddraaiende bewegingen ontlokten al snel weer tal van wonderlijke reacties, die duidelijk hun uitwerking op mij hadden.
Mijn volle handen sloten zich om haar borsten. Teder masseerde is het tere weefsel. Heel geleidelijk verstevigde ik mijn grip. Ik kende haar behoefte om af en toe steviger gepakt te worden. Onze grenzen daarin kwamen best mooi overeen. Ik kon haar immers geen pijn doen. Dat paste niet bij mij.

Mijn kloppende, harde penis drong zich aan. Uiterst voorzichtig bewoog ik mijn heupen heen en weer. Het was geweldig mooi om te ervaren hoe zij eindelijk kon toegeven aan haar eigen diepe verlangen.
Ditmaal kon zij echter met haar handen geen sturing geven. Zelf wilde ik ervaren of het vanzelf zou lukken. Steeds opnieuw stootte ik voorzichtig tegen haar nog half gesloten schede. Ik kon duidelijk de warmte en vochtigheid voelen. Het was nog slechts een kwestie van tijd.
Ik was me bewust van de heerlijke rillingen die door mijn eigen lichaam trokken. Opnieuw had ik absoluut geen haast. Ik wilde zo lang mogelijk van deze intimiteit genieten. Ik wilde zo lang mogelijk genieten van het opgewonden kloppen van mijn hunkerende penis.

Heel geleidelijk opende haar schede zich voor mij. Zonder haast besteedde ik eerst uitgebreid aandacht aan de ingang. Terwijl ik heel rustig verder ging reageerde zij steeds wilder. Zij had moeite om zich te bedwingen. Ze rukte aan de touwen in een poging zich los te werken. Juist daardoor merkte ze dat ze écht gevangen was. Haar toch al sterk aanwezige spanning leek door de strakke touwen tienvoudig te worden versterkt.
Ze had steeds meer moeite met de controle over haar eigen lichaam. Door haar gebonden polsen was ze nog altijd aan mij overgeleverd. Dan gaf ik gehoor aan haar zo overduidelijke verlangen. Met snelle bewegingen drong ik steeds dieper bij haar binnen. Het was heerlijk om te voelen dat ze me maar al te graag toeliet.

©Bindingskracht: juli 2005

Terug.

Expressievormen: Erotische verhalen 1: Laat thuis