Home
Bindingskracht.nl E-mail
Het aanbod van een ontspannende rugmassage had ze heel gretig aangenomen. Het duurde niet lang of ik had de massagetafel in de kamer uitgestald. Gelijktijdig had zij de badhanddoeken opgezocht.
Terwijl ik de handdoeken uitspreidde begon zij zich nonchalant uit te kleden. Ze trok haar spijkerjasje uit. Haar strakke t-shirt had moeite om de krachtige contouren haar uitdagende, nu zo volle borsten te volgen. Ik had haar al veel vaker zonder kleren gezien, en toch kon ik altijd weer opnieuw genieten van de mysterie, van de enorme prikkel die er voor mij van uit ging.
Ik keek toe hoe ze haar strakke spijkerbroek losknoopte. De bewegingen van haar heupen om de spijkerbroek omlaag te schuiven, waren voor haar volkomen normaal. Dat haar zwarte slipje voor een deel meekwam had ze niet eens in de gaten. Dan kwamen haar zongebruinde lange benen één voor één te voorschijn. Steeds gunde ze me daarbij een blik op haar nog half verborgen schaamstreek.
Dan was haar t-shirt aan de beurt. Tergend langzaam werd stukje voor stukje delen van haar eenvoudige beha zichtbaar. Pas nu kreeg ze in de gaten dat ik ontzettend genoot van het prikkelende spel dat ze me onbewust aanbood.

Haar ademhaling stokte even. Dan, quasi onverstoorbaar, ging ze verder. Ze reikte naar achteren naar de sluiting van haar beha. Geraffineerd schoof ze de bandjes over haar schouders omlaag. Haar kleine, ferme borsten liet ze nog verborgen.
Even gunde ze me dan toch een volle blik over haar heerlijke, slanke lichaam. Opnieuw genoot ik weer van haar o zo speelse borsten. Juist door hun wat kleinere omvang kon ze er tal van kanten mee uit. Zonder beha schoven de borsten iets meer opzij, zodat het leek alsof ze heel weinig te bieden had. Andere keren, met een zorgvuldig uitgekozen beha leek ze een cup C te hebben, met een prachtige decolleté die ze dan trots aan de wereld wilde laten zien. Ondertussen reageerden haar borsten super gevoelig op mijn speelse aanrakingen, zowel op de zijde zachte streling als op de stevige massage.

Soepel gleed ze als een aanvallende panter op de massagetafel. Door haar tanig lichaam was ze super lenig en kon ze heel veel hebben. Af en toe had ze dan wel behoefte aan een goede massage van haar rug.
Ik had het inmiddels aardig warm gekregen. Mijn t-shirt had ik even niet nodig. Ook mijn lange broek zat aardig in de weg.

Voorzichtig zocht ik contact met haar lichaam. Ik palpeerde de spieren in haar rug. Af en toe doken mijn vingers wat dieper. Door te luisteren naar haar zachte kreunen ontdekte ik al snel de plekken die wat meer aandacht nodig hadden. Ik deed olie in mijn hand, wreef mijn handen warm en begon met de massage. Onder mijn ervaren handen veranderde ze als vanzelf in een speels kroelend poesje. Af en toe dwaalden één van haar handen over mijn ontblote bovenbeen. Soms ging haar hand dan ondeugend verder omhoog, op zoek naar meer. Nu was het mijn beurt om te doen alsof ik niets in de gaten had, alsof haar aanrakingen mij koud lieten. Ik was nu immers de masseur?

Na de rug waren haar lange, gespierde benen aan de beurt. Al masserend gleden mijn handen over alle delen van haar been. Ik besteedde evenveel aandacht aan de verschillende plekjes. Toch merkte ik steeds weer haar reacties als mijn masserende handen langs de binnenkant van haar bovenbeen omhoog gleden. Vooral als ik in de buurt van haar vagina kwam werd haar ademhaling onrustiger. Ik maakte er een spel van om haar uit te dagen, nog altijd net binnen de richtlijnen van de ethiek van de massage blijvend.

Na verloop van tijd vroeg ze of ik ook de voorkant van haar lichaam nog even wilde masseren. Overduidelijk hoorde ik de zwoele heesheid in haar stem. Ik wist genoeg. Daarom gaf ik haar kort de ruimte om liggend op haar buik nog wat bij te komen van de rugmassage.
Expressievormen: Erotische verhalen 1: Masseur wordt bondeur
Ik liep even naar boven om enkele stukjes touw bij elkaar te graaien. Snel maakte ik in twee stukjes de zo bekende drievoudige lussen. Uiterst gewillig gaf ze mij de ruimte om de lussen om haar polsen aan te brengen. Ze tilde haar rug op, zodat ik het touw onder haar door kon halen. Het duurde niet lang of haar polsen lagen strak vastgebonden op de massagetafel. Touwen net boven haar knieën zorgden ervoor dat ze haar benen niet meer kon sluiten.

Zonder haar aan te raken keek ik toe hoe ze in de ban van de magie van de touwen raakte. De overweldigende uitwerking van slechts een enkel stukje touw bleef me altijd geweldig verbazen.
Nog altijd hadden we geen verklaring voor wat er dan met haar gebeurde. Het deed er niet echt toe. Het opgewekte genot des te meer. De schokkende bewegingen die door haar lichaam trokken riepen bij mij het beeld op dat ze diverse orgasmes achter elkaar bereikte. Nog altijd wachtte ik met de massage. Het beeld dat ze me ongemerkt schonk was uiterst prikkelend. Ik was me terdege bewust van mijn eigen opwinding. Het liefst zou ik haar willen losmaken om de heel intens de liefde met haar te bedrijven.

Met moeite rukte ik me los uit mijn eigen droomwereld. Ik zou haar masseren. Even werd ik nog geleid door de routine, maar haar kreunende geluidjes bij de volle massage van haar borsten drong overduidelijk tot me door. Ze lag gevangen in de touwen, ze was geheel aan mij overgeleverd. Speels nam ik haar borsten steeds krachtiger onder handen. Opnieuw genoot ik van het feit dat haar borsten klein, maar dapper waren. De geringere welvingen smolten als vanzelf samen met haar atletische lichaam. Mijn handen konden daardoor heerlijk divers over haar soepele, gladde huid glijden.
Al vaker had ik gemerkt dat ze heel veel kon hebben op haar borsten. Ik genoot van haar steeds onrustiger wordende ademhaling in response op mijn erotisch plagende handen. Ik merkte ook het effect dat het had op mijn eigen lichaam. Allebei verlangden we naar veel meer, en gelijktijdig wilden we nog lange tijd doorgaan met deze sensuele massage. Ik liet me leiden door mijn gevoel, en het feit dat zij weerloos en kronkelend van genot op de tafel lag. Geheel aan mij overgeleverd. Er waren nog veel meer plekjes die ik uiterst zorgvuldig nog van haar mocht masseren, en nu had ik de kans. Gelijktijdig kon ik merken dat ook zij geweldig genoot van de volle, oprechte aandacht.

©Bindingskracht, juni 2007

Terug.