Home
Bindingskracht.nl E-mail

Langzaam had ik in de loop der tijd samen met hem de volle magie van het bondagespel met de wonderlijke touwen ontdekt. Voor mij was het een enorme rijkdom om samen af en toe bezig te zijn met het "teder wederzijds naakt vastbinden".
De tijd nemen om ons toch al boeiende liefdesleven nog voller te maken. Allebei genoten we daarbij zowel van het geven als van het ontvangen. Het was bijzonder mooi om te merken dat er weinig nodig was om de sensuele prikkels in alle hevigheid te ervaren.
Uiteraard kenden we via wat zoektochten over Internet de harde kant die het bondagespel met zich mee kon brengen, maar dat trok ons absoluut niet. Het was prachtig om te merken dat voor ons zelfs al één enkel stukje touw genoeg kon zijn om geweldig opgewonden te raken.

Heel soms bespeurde ik tijdens het bijzondere spel met de touwen bij mezelf de subtiele associatie met de specifieke geur van rubber. Samen zochten we dan naar mogelijkheden om hieraan invulling te geven, zonder echt goed resultaat. Dus bleven we doorzoeken naar eenvoudige hulpmiddelen.
Mijn behoefte en de richting werd voor mij steeds specifieker. Ik zou dolgraag over een rubberen balletje willen beschikken dat ik dan af en toe in mijn mond zou krijgen als ik vastgebonden was. Het huidige golfballetje werkte al uiterst effectief, dus zocht ik daarvoor een waardige opvolger.
Vergeefs zochten we de verschillende winkels af. Speelgoedwinkels, dierenwinkels, en internetsites konden niet bieden wat we zochten. Tot overmaat van ramp meldde mijn partner ook nog dat het waarschijnlijk heel moeilijk zou worden om een gat in een eventuele rubberen bal te boren.

Dan ineens ... sloeg het toeval toe. Op zolder wilde ik een tafel met wieltjes. Tijdens een bezoek aan een ijzerwarenwinkel zochten we de diverse prijzen van wieltjes op, zodat we verder konden met het ontwerpen.
Daar lag totaal onverwachts de oplossing. Bij het zien ervan trokken scheuten van pure opwinding wild door me heen. Artikel 10254, Zwenkwiel 40 mm zwart met plaat, draagkracht 35 kg, € 6,14.
Die uitgebreide informatie was voor mij totaal niet relevant. Het wieltje was een perfect ronde, ECHT rubberen bal, met een doorsnede van 40 mm. Midden door de bal liep een nog perfecter gat. Uitgebreid onderzocht ik de geur en de smaak van het rubber. Hier lag dus het antwoord om mijn lang gekoesterde wens.
Even nog had ik moeite met de prijs van het zwenkwieltje, en met het werk dat we er nog aan zouden hebben. Mijn partner hakte de knoop door, en gaf mij dit wonder als cadeau.

Ik kon niet wachten tot we thuis waren. Ongeduldig keek ik toe hoe hij met een slijpsteen de as vrijmaakte en het balletje bevrijdde. Het touwtje, dat kort ervoor nog door de golfbal zat, paste perfect. We waren in één keer klaar. Ik kon me nauwelijks nog bedwingen.
Blijkbaar had hij mijn verwilderde toestand gezien waarin ik nu verkeerde. Daarom nodigde hij me uit om mee te gaan naar de slaapkamer. Terwijl ik me voor zijn ogen geheel mocht/moest uitkleden, maakte hij in twee stukjes touw de overbekende drievoudige lussen. Zonder me echt aan te raken schoof hij ze vervolgens om mijn polsen. Dan moest ik op bed gaan liggen. Kort erop waren mijn polsen compleet gevangen in touwen die zowel onder mij door, als ook onder het bed door liepen. Volgende stukken touw bracht hij net boven mijn knieën aan. Ik herkende de handelingen die we hadden gevonden om een "suspension" te maken. Nadat hij ook deze touwen flink strak had getrokken lag ik met ongelooflijk wijd gespreide benen op bed. Als laatste volgde de blinddoek.

Mijn lichaam stond opeens compleet op zijn kop, en leek een volledig eigen leven te willen leiden. Ik had mezelf absoluut niet meer in de hand. Dan kreeg ik eindelijk ook nog eens het langverwachte, splinternieuwe balletje in mijn mond. Vaag merkte ik nog dat hij het touwtje niet echt strak had getrokken, waardoor het zeer comfortabel zat.

Ik werd door hem volledig op mezelf teruggeworpen. Hij liet me de ruimte. Dan sloeg de combinatie van perfecte geur en uiterst prikkelende smaak in volle heftigheid toe. Ik voelde me helemaal licht worden. Een wonderlijk tintelend gevoel trok door mijn hele lichaam. In de wetenschap dat hij me nauwlettend in de gaten hield liet ik me als in een trance meedrijven.

Teder streelden de toppen van zijn vingers over de lippen van mijn half geopende mond. Door de sensatie van het rubber waren mijn lippen uiterst gevoelig geworden voor aanraking, zeker als het op deze wijze gebeurde. Ik kreunde van genot.

Rustig gleden zijn vingertoppen over mijn hele gezicht. Alles kreeg aandacht. Mijn kaaklijn, mijn jukbeen, mijn oren, voorhoofd en neus. Weer voelde ik de enorme sensatie toen hij zijn handen door mijn haren liet glijden.
De touwen hielden me gefixeerd op het bed. Ik kon mezelf niet beschermen toen zijn vingers afzakten naar mijn borsten. Opnieuw ervaarde ik weer hoe gevoelig ze in de loop der jaren waren geworden. Alle herinneringen aan eerdere aandacht kwamen weer bovendrijven.
Uitgebreid verwende hij mijn tepels door ze afwisselend te strelen, te masseren, of door eraan te sabbelen als een hongerige baby. Ik had de grootste moeite om de wonderlijke golven van genot op te vangen. Door de strakke touwen kon ik me nauwelijks verroeren. Mijn wijd gespreide benen zorgden ervoor dat mijn vagina open en bloot lag, totaal onbeschermd. De geur en smaak van het rubber droegen extra bij in het versterken van het opgewonden gevoel dat de leiding over mijn lichaam leek over te nemen.

Ik kon horen hoe hij zijn kleding uittrok. Door de strakke blinddoek kon ik hem echter niet bekijken. Het kon maar één ding betekenen. Gelukkig maar, want ik hield het haast niet meer.
Ik kon voelen hoe hij op het bed, tussen mijn gespreide benen, plaats nam. Nog altijd nam hij de tijd om me met zijn vingers te verwennen. Ditmaal dwaalden ze over het gehele, vrij toegankelijke, gebied tussen mijn benen.
'Ik wil je in me voelen, zo diep mogelijk!' wilde ik uitschreeuwen. Door het rubberen balletje restte slechts een vaag gemompel. Er zat niets anders op dan af te wachten tot hij eindelijk zo ver was.


©Bindingskracht: augustus 2005

Terug.

Expressievormen: Erotische verhalen 1: Rubber balletje