Home
Bindingskracht.nl E-mail
Jarenlang liep ik rond met een groot, onvergevuld verlangen. Het verlangen om mijn eigen man eens te naakt mogen vastbinden. Ik durfde mijn fantasie niet te delen met de mensen in mijn omgeving. Naar mijn idee zouden ze mij sterk veroordelen. Vooral tijdens het genotsvol vrijen met mijn man kwam mijn fantasie steeds opnieuw weer bovendrijven. Ik verlangde dan nog intenser om hem eens te mogen vastbinden. Niets ingewikkelds. Het ging mij vooral om de subtiliteit, om de mogelijkheid om eindelijk eens uitgebreid en ongestoord mijn handen te mogen laten dwalen over alle plekjes van zijn mooie, krachtige lichaam, waar ik altijd vol bewondering mijn blikken over liet schijnen ...., als ik de kans kreeg tenminste. Toch merkte ik vaak dat hij dit verlangen van mij niet genoeg onderkende. Zelf keek hij altijd wél heel intens toe als ik me voor de avond uitkleedde. Vaak verlangde hij dan dat ik wat dichter bij hem kwam staan. Speels vroeg ik hem dan haast vergeefs om de tegengunst.

Zoals zo vaak dwaalde ik stiekem over internet op zoek naar beeldmateriaal van naakte, vastgebonden mannenlichamen. Hoe harder ik zocht, ik bewuster ik werd van mijn gemis en van mijn verlangen naar bondage bij hem. Met zorg verwijderde ik na afloop altijd de tijdelijke bestanden, zodat anderen niet konden achterhalen wat me bezig hield. Tijdens mijn vele zoektochten stuitte ik op de advertentie van "bindingskracht'. Hun website onthulde vele beelden waar ik juist zo naar verlangde. Ik ging geheel op in de uitleg hoe je iemands polsen kon vastbinden.
De instructies waren helder en overzichtelijk, gecompleteerd met foto's om het te visualiseren.
In eens hoorde ik een stem achter me. Het was de overbekende stem van mijn beste vriendin. Ik schrok geweldig en voelde me betrapt. Onhandig probeerde ik het venster weg te klikken. Ik wilde mijn daden zo snel mogelijk verhullen.
'Zo José ..., geheimen voor je beste vriendin?' klonk haar speelse stem, waarin een tikje uitdaging doorklonk.
Ik voelde een enorme mengeling van opwinding en zenuwen. Ik wist vrijwel zeker dat ze de beelden van de site had gezien. 'Hoelang zou ze toegekeken hebben? Hoeveel zou ze gezien hebben? Ik zou me nu nooit meer lukken om me eruit te kletsen, dat was wel zeker.'
'Hmm ..., dat zag er trouwens best interessant uit', sprak ze goedkeurend. 'Laat me nog eens kijken. De vorige pagina graag'. Ze drukte me haast van mijn plek en reikte naar de muis. Perplex als ik was realiseerde ik me dat mijn geheimen toch met anderen gedeeld konden worden?
Samen bekeken we uitvoerig de website. Het onderwerp sprak mij nog altijd bijzonder aan. Ik legde Tineke uit dat ik hierin eindelijk een mogelijkheid zag om het begerenswaardige lichaam van mijn man in volle glorie te kunnen voelen en met mijn ogen af te tasten.

Tineke herkende mijn verlangen om ook eens de regie in handen te hebben tijdens het liefdesspel. Ook zij zocht daarin naar mogelijkheden, maar bondage sprak haar minder aan. Wel was duidelijk dat ik een complete leek was op het gebied van de omgang met touwen. Om mijn man te verleiden was het toch nodig dat ik meer ervaring opdeed.
Mijn vriendin wilde best wel helpen, maar ook zij had niet de kennis.
De website repte over een workshop en de optie om touw aan te schaffen. Na lang aarzelen stuurden we toch een mailtje. Voorzichtig legde ik daarin uit wat ik zocht. Het antwoord dat ik terugkreeg stelde mij gerust.
Tijdens de workshop kon ik naar hartelust informatie uitwisselen en ervaring opdoen. Mijn kleren kon ik al die tijd gerust aanlaten. Uiteindelijk bleek ik wel mijn spijkerbroek uit te moeten doen, want anders zaten de pijpen in de weg. Na afloop bezat ik de kennis om mijn fantasie in concrete daden om te zetten.

Ik had nu de kennis in huis. Nu nog de gelegenheid. Ook daar was enige sturing in nodig.
Ik regelde dat de kinderen zouden logeren, zodat ik het hele weekend met mijn man alleen had. Naarmate het tijdstip van de mogelijke uitvoering van mijn plannen naderde nam mijn opwinding steeds verder toe. Zelfs mijn man had in de gaten dat ik ergens vol van was. Liefdevol vroeg hij me wat me bezig hield. Het kostte me veel moeite om zo neutraal mogelijk uit te leggen dat ik hem dolgraag eens wilde vastbinden, zeker nu de kinderen er niet waren. Geduldig ontvouwde ik mijn plannen. Zonder moeite bleek hij in te stemmen. Wel bracht hij nog in dat hij dan zou proberen los te komen. Als het hem zou lukken dan verlangde hij dat we de rollen zouden omkeren.
Ik keek hem vol verbazing aan. 'Kende hij dan óók die fantasie en had hij er nooit over durven reppen?' Het was nu niet de beste tijd om er op in te gaan. Het moest wachten tot later.
Mijn uur der waarheid naderde tergend langzaam. Dan was het bijna zover. Hij gaf aan dat hij nog even boven aan de gang moest, wat mij meteen de kans gaf om de spullen in de kamer alvast klaar te leggen. Steeds opnieuw keek ik op de klok. Mijn hart bonsde als een gek toen ik hem de trap af hoorde lopen. Ik voelde de scheuten van pure opwinding door me heen trekken bij het onverwachtse aanblik van zijn compleet naakte lichaam, dat altijd al zo sterk tot mijn verbeelding sprak.

Op mijn verzoek ging hij op de grond liggen en spreidde zijn armen, zodat zijn polsen ter hoogte van de tafelpoten zaten. Het duurde even voor ik de touwen precies goed had aangebracht. Toch had ik het redelijk snel voor elkaar. Daar lag hij dan, armen wijd gespreid, enkels tegen elkaar gebonden. Ik wist honderd procent zeker dat hij zonder hulp niet los zou komen. De blinddoek die ik voorhield was een verrassing voor hem, maar hij liet mij mijn gang gaan.
Ik genoot er geweldig van om me voor hem hoorbaar uit te kleden. 'Welke beha heb jij aan,' vroeg hij met hese stem, waarin het verlangen doorklonk om toch toe te mogen kijken.
'Fantaseer maar ...', gaf ik met zwoele stem terug en ik genoot ervan dat hij het subtiele spel oppakte.

Ik vleide naast hem neer en legde mijn hoofd op zijn stevige borstkast. Zijn onrustige ademhaling verraadde dat het spel ook op hem een sterk erotische uitwerking had en dat terwijl ik nog maar aan het begin van mijn ontdekkingsreis was. Mijn handen leken een geheel eigen leven te leiden toen ze zijdezacht over zijn lichaam dwaalden. Alle plekjes die ik al zolang in gedachten had willen verkennen lagen nu open en bloot voor mij. De geboden kans liet ik me niet meer afnemen. Ik had nog zoveel in te halen.
Samen ontdekten we dat zijn lichaam tal van onverwachte, gevoelige plekjes had. Veel meer dan ik ooit had kunnen bedenken. Voor mij was het ook bijzonder prettig om te merken dat hij er totaal geen moeite mee had dat hij vastgebonden voor me lag en niets kon doen. Eindelijk was er de tijd en de rust om zonder haast aandacht aan hem te schenken en zo mijn intens verlangen met hem te delen.

©Bindingskracht, januari 2007

Terug.

Expressievormen: Erotische verhalen 2: Gekoesterde man