Home
Bindingskracht.nl E-mail
Whauw! Wat een prachtig beeld!! Vanwege het warme weer had ik besloten eerder naar huis te komen om van de zon te genieten. Overwachts vind ik mijn wonderlijke echtgenote José naakt vastgebonden op de trampoline.
Door de aanwezigheid van haar vriendin Tineke in de tuinstoel kan ik op mijn gemak de situatie tot me door laten dringen. Ik ken de behoefte van José om af en toe eens stevig vastgebonden te zijn. Ik besef dat ik daarin vaak te kort schiet. Tineke kijkt me onschuldig aan, en ik weet dat haar in deze geen blaam trof.

José draait naar mij toe waardoor haar in de touwen gevangen vrouwelijke vormen extra worden geaccentueerd.
Ik geniet enorm van het wel zeer prikkelende beeld dat ze me daardoor biedt.
Ze kijkt me zwoel en uitdagend aan. Ik merk dat ze sterk verhit is, en niet alleen door de zon. De magie van de touwen hebben weer de bekende uitwerking op haar. Het liefst zou ik haar losmaken om uitgebreid met haar te vrijen.
Dan bedenk ik me hoe zeer zij steeds weer verlangt naar vooral de aanraking.
'Blijf nog maar even liggen', geef ik aan. 'Ik ben zo terug. Ik trek even wat uit'.

In huis struikel ik bijna over de diverse touwen die die her en der verspreid liggen. Ik doe een poging om ze wat op te ruimen. Het 6 mm dikke touw brengt me op een idee. Snel zoek ik de rest bij elkaar dat ik nodig had voor mijn plannetje. Slechts gehuld in een zwembroek loop ik weer naar buiten.
Tineke heeft blijkbaar moeite met de gehele situatie en is bezig José los te maken.
'Ik neem het wel van je over', geef ik aan, en schenk haar een glimlach ten teken dat ik me niet bezwaard voelde.
'Geniet jij nog maar wat van de zon'.
Ik merk nog net hoe zij zich terugtrekt in de tuinstoel. Toch heb ik het idee dat zij zich niet geheel op haar gemak voelt in de situatie.
Expressievormen: Erotische verhalen 2: Trampoline (2)
Gelukkig voor mij zijn de polsen van José nog altijd gebonden. Snel maakt ik 3-voudige lussen in de touwen. Ik ken nu de diverse handelingen die nodig zijn om de touwen aan te kunnen brengen. Het duurt niet lang om José ligt met armen en benen wijd gespreid op de trampoline. Ik buig me voorover en kus haar uitgebreid intiem op de mond. Ik ben me bewust van de rillingen van puur genot die door haar heen schieten. Zonder probleem verplaatst zij zich in het nieuwe spel. Dat ze daarbij geheel open en bloot vastligt draagt enorm bij in haar wonderlijke onrust. De sterke, specifieke geur van haar okselzweet dringt tot mij door.Ik beschouw het altijd als een geweldige beloning. Door die geur weet ik dat ze heel erg opgewonden is.
Het zweet breekt haar aan alle kanten uit. Het zou nu onmogelijk zijn om haar zijdezacht te strelen. Ik pak daarop het flesje zonnebrandolie. Speels vernevel ik steeds een heel klein beetje olie. Op José heeft het een bijzondere uitwerking. Ik hoef haar niet te strelen, de nevel doet het voor me. Ik mag genieten van haar vol genot kronkelende lichaam.

Mijn zwembroek is allang veel te klein geworden. Bezorgd wend ik mijn blik naar Tineke, maar de stoel is leeg.
Ik hoor nog net hoe de voordeur in het slot klikt.
Ik merk dat ik het heel prettig vind dat Tineke zich discreet heeft teruggetrokken.

Ik vlei me naakt neer naast mijn echtgenote. Ze blijft me verbazen. Sinds de bondageworkshop is ons liefdesleven sterk veranderd. Het voorspel heeft nu een veel prominentere plek gekregen. Ik heb me voor die tijd nooit gerealiseerd dat zij zo'n behoefte had aan de zachte aanraking en het voelen van mijn nabijheid.

Door de olie op haar lichaam glijdt mijn hand heel gemakkelijk over haar lichaam. Haar ademhaling wordt steeds onrustiger, terwijl ik me juist zo zorgvuldig concentreer op de onschuldige plekjes, zoals haar armen, zij en buik.
Ik moet me inhouden, want het spel heeft ook zijn uitwerkingen op mij. Het lichaam van José spreekt normaal al zo sterk te mijn verbeelding. Nu ligt ze naakt vastgebonden naast me. Ik kan zo verder gaan.
Het kost me echter geen enkele moeite om haar verder te verwennen in een mengelen van subtiel plagen en tedere aanraking. Zelfs de zon draagt een steentje bij door haar lichaam te vangen in de warme zonnestralen, die een eigen spel spelen met de talloze zweetdruppels. Nog voordat het zweet verdampt schittert het zonnelicht alle kanten op.

Ik verleg mijn aandacht naar haar ferme kleine borsten. In reactie op de onverwachtse aanraking schokt haar hele lichaam. Ik hoor hoe José het weer moeilijk krijgt. Ik herken het zachte snikken. Het oude zeer van de vele gemiste kansen komt weer bij haar boven. Beide hebben we haar behoefte aan de aanraking onvoldoende onderkend.
Ook voor mij is het een hele openbaring dat zelfs mijn lichaam zoveel meer geheimen bevat.

Ik merk ook hoe de magie van de touwen het haar moeilijk maakt. Ik streel zachtjes haar gezicht
Dan maak ik haar los. 'Zo ..., genoeg voor vandaag. De tijd is om', meld ik plagend. Natuurlijk weet ik dat we alle tijd hebben, maar ik gun haar het genoegen om nog een tijd voort te borduren op het ontvangen spel. Ik geef haar de ruimte om te genieten van de beroeringen in haar lichaam die haar zo overstelpt.
Misschien heb ik zelf wel de meeste moeite met de afsluiting. Ik zou zó graag verder willen met het verwennen van haar verrukkelijke lichaam


©Bindingskracht, september 2006

Terug.