Home
Bindingskracht.nl E-mail

Het mooie zomerweer nodigt uit een fietstocht te maken. De krachtige zonnestralen laten de ochtendtemperatuur al snel vele graden stijgen. Ik weet bijna zeker dat het verantwoord is om me luchtiger te kleden. Ik loop naar boven en trek de deur van mijn kast open. Al snel valt mijn oog op het laag uitgesneden lichtblauwe t-shirt. In een wilde bui besluit ik om ook gelijk een ander setje aan te trekken.
Vol trots bekijk ik mijn lange, slanke lichaam in de grote spiegel. Mijn brede heupen gaan soepel over in mijn slanke taille. Mijn kleine, ferme borsten mogen van mij nog altijd een slag groter. Gelijktijdig zijn ze uiterst functioneel en bezorgen ze mij menig heerlijke tintelingen onder ervaren, strelende handen.
De zon heeft de vaak onbedekte delen van mijn lichaam al een heerlijke, zacht-goudbruine tint gegeven. Toch vind ik het jammer dat ik niet egaal bruin ben. Vooral mijn borsten en billen steken inmiddels wit af tegen de rest. Ik neem me heilig voor om daar de komende tijd extra aan te werken.
In de spiegel test ik of ik niet te uitdagend gekleed ben. Ik ben me sterk bewust van de geraffineerde inkijk die ik bied als ik te veel vooroverbuig. 'Hhmm ..., lekker ondeugend.'

Met de fiets dwaal ik over Neerlands rustige wegen, zonder een specifiek doel. Ik vind het gewoon heerlijk om buiten te zijn, langs de boerderijen te gaan. Als vanzelf sla ik af het bos in, maar ik merk dat de temperatuur daar een stuk lager is. Snel zoek ik toch de openheid weer op. Het is bijna elf uur en ik realiseer me dat ik inmiddels dicht in de buurt ben van José. 'Eens kijken of ze koffie heeft', mijmer ik en verleg mijn koers.
'Jammer ..., niet thuis'. Tot driemaal toe heb ik bij de voordeur aangebeld, maar er komt geen antwoord. Ik draai me om en loop terug naar mijn fiets. Dan verschijnt alsnog José, gekleed in een zomerjurk.
'Tineke, kom binnen. Ik zit trouwens in de tuin. Zoek maar vast een stoel, dan zet ik even wat koffie,' biedt José aan.
Ze toont oprechte blijdschap, en ja .... natuurlijk ben ik van harte welkom.

Twee tuinstoelen baden al in de zon. De ene voorzien van een badlaken, de ander met een stapel tijdschriften, die ik voorzichtig een plaatsje uit de zon geef. Voor mij is immers duidelijk welke stoel José gebruikt.
De zon is inmiddels sterk in kracht toegenomen. Druppeltjes zweet lopen over mijn rug omlaag. Mijn toch al verhitte lichaam heeft moeite om af te koelen. Dan komt José met zowel met warme koffie als een glas koude limonade.
Ze kent mijn voorliefde. Lekker.
'José, heb jij het niet vreselijk warm in die jurk?', vraag ik speels ondeugend, want ik herinner mij ineens dat ik haar klamme huid zag glinsteren in de zon toen ze de deur voor mij opende. Het erotische beeld had me sterk aangegrepen. Uit haar reacties merk ik direct dat ik het rechte eind heb.
'Trek dan gewoon wat uit! Je hoeft je voor mij niet in te houden.' In haar gezicht zie ik zowel opluchting als iets anders dat ik nog niet kan thuisbrengen. Ze aarzelt. Vreemd.
'Dan zal ik het goede voorbeeld maar geven,' bedenk ik me. Stoutmoedig trek ik nonchalant mijn t-shirt uit, dat inmiddels al diverse zweetplekken vertoont. Nu ik toch bezig ben besluit ik ook maar meteen mijn spijkerbroek uit te trekken. Het geeft mij een heerlijk gevoel dat ik juist deze dag heb uitgekozen om mijn nieuwe, met kant afgezette lichtblauwe setje voor het eerst te dragen.
De brede band van mijn tailleslipje sluit perfect om mijn heupen, en ik kan voelen hoe mijn billen lekker worden opgevangen. Even had ik vanmorgen gevreesd dat de schouderbandjes van mijn beha, zelfs in de uiterste stand, nog te kort waren. Nu sluit de beha aangenaam strak om mijn bovenlichaam en de iets gevulde cups omklemmen als stevige handen mijn borstjes. Weer ervaar ik de golf van trots voor mijn eigen lichaam.

'Jouw beurt,' meld ik opgewekt. '... of moet ik je soms helpen ...?' vraag ik uitdagend.
Iets houdt José tegen, maar ik kan er mijn vinger niet op leggen. Een golf van opwinding trekt door me heen als ik besef dat ze waarschijnlijk helemaal naakt is onder haar zomerjurk? Ze hoeft zich trouwens nergens voor schamen.
'Heb je nog een badlaken? Het lijkt me heerlijk om topless in de tuin te zitten ... uuhh, als je geen bezwaar hebt natuurlijk ...?' vraag ik, alsof ik me van geen kwaad bewust was.
Ik zie opluchting op haar gezicht. Ze wijst me de badhanddoek en ondertussen laat ze dan toch haar zomerjurk over haar brede schouders omlaag glijden.
José is een knappe vrouw, met een lichaam, dat veel op dat van mij lijkt. Blauwe ogen, lang bruin haar, lief gezicht, lang, slank, mooie vrouwelijke welvingen, egaal bruin. Prachtig gewoon. Ze ziet hoe ik haar aandachtig opneem.
Ik bloos. Ze lacht me toe.
Ze laat zich naakt in de stoel glijden. Ik sta in dubio. Moet ik ook mijn ondergoed verliezen? Ik voel de blik van José, alsof ze met haar ogen mijn slipje wil uittrekken. Ik voel mijn eigen onrust, of is het opwinding? Ik weet het niet.
Ik besef dat het beter is om vooral mijn slipje uit te trekken, want elk moment kan er een vochtige plek zichtbaar worden. Toch ook schaam ik me voor mijn spierwitte borsten.
'Blijf maar even staan, dan zal ik wat zonnebrand halen,' hoor ik José fluisteren, terwijl ze opstaat.
Ik wil het flesje van haar overpakken, maar zij heeft andere plannen. Zacht masserend wrijft ze mijn borsten in.
Ik voel hoe een golf van opwinding door me heen trekt. Mijn tepels verharden.

De zon neemt nog altijd in kracht toe. Het wordt mij bijna te heet. Ik zie hoe ook José baadt in het zweet. Ik snuif diep.
Ik kan haar ruiken. Weer ervaar ik een onbekende sensatie. 'Ik zal er niet aan toegeven!' wil ik uitroepen. Gelijktijdig begrijp ik mijn eigen boosheid niet. Het beeld raakt mij diep.
José veert helemaal op, en kijkt me ondeugend aan. 'Ik heb zin in een spelletje.'
Ik ben benieuwd wat ze bedacht heeft. Iets zit me dwars, maar ik kan mijn vinger er niet op leggen.
'Zou jij me met water willen besproeien als ik op de trampoline zit?' Haar stem klinkt nu hees.
'Zie je wel. Er is iets gaande.' Ik wil haar niet teleurstellen. Ik stem toe, zij het met een ongerust hart.
'Tineke, vind je het vervelend om dan vooraf mijn polsen op mijn rug vast te binden, zodat ik me niet kan verzetten?
Het lijkt me super spannend'
Ze kijkt me hoopvol aan. 'Dan mag je me volop plagen. Ik wil even niet kunnen ontsnappen.'
Ik zie de onrust die door haar heen trekt. 'Ach wat maakt het uit? Gewoon een touwtje?' Met een simpel knikje geef ik mijn instemming. Mijn stem vertrouw ik even niet.
José houdt haar armen op haar rug. Mijn handen trillen als ik een stevige knoop leg. 'Waarom raakt het gebruik van touw me zo?' vraag ik me verward af.
'Gaat het, niet te strak?'
'Nee', antwoordt ze, bijna fluisterend.

José geniet al kronkelend van het koude water dat haar gevangen lichaam verwent. Toch wil ik niet te lang doorgaan.
'Ga door ...' klinkt schor haar smeekbede ter aanmoediging. Blijkbaar heeft ze nog altijd niet genoeg gehad. Zelf moet ik er niet aan denken. Voor mij zou het water veel te koud zijn. José heeft het blijkbaar heel hard nodig. Ik ga door met het besproeien van haar lichaam. Ik wissel zachte, brede stralen af met gerichtere stralen. Ik loop om de trampoline heen, om haar van meerdere kanten te benaderen.
Dan vind ik het genoeg geweest. Ik zie het kippenvel op haar lichaam. Haar tepels staan hard en stijf van de kou.
Ik geniet van het beeld.
Volgens mij wil ze nog veel meer. 'Wil je nog iets anders ....?' vraag ik zo onschuldig mogelijk. Ik kijk haar indringend aan. 'Zal ze het durven vragen? Hoe zal ik er dan op reageren?' Geduldig wacht ik af. Ik geniet van de onrust die haar overmand.
'Ik zou wel eens op de trampoline vastgebonden willen worden. Je weet wel ... Armen en benen wijd gespreid.
Niets kunnen doen. Helemaal op jezelf teruggeworpen worden. Zou jij het voor me willen doen?'
Ik probeer te onderzoeken waar ik goed aan doe. 'Als ik toestem, wat staat me dan nog te wachten ...? Wil ik dat wel? Wanneer heeft ze genoeg?'
Ik zie de hete opwinding in haar gezicht. Haar verlangen is groot. Groter dan mijn terughoudendheid.

Expressievormen: 2013 Bondage verhalen: Trampoline (3) Lesbische ontdekking?
Kort erop ligt ze naakt vastgebonden op de trampoline. Armen en benen wijd gespreid. Touwen vastgemaakt aan de randen. Ze kan geen kant op. Loskomen is er niet bij.
Speels pak ik opnieuw de waterslang. Een nevel van water daalt onverwachts over haar weer sterk verhitte lichaam neer. Haar tepels worden weer ondeugend donker en hard. Dan stop ik weer en gun de zon de tijd om haar lichaam weer op te warmen.
Ik ga naast haar zitten. Speels beroer ik vluchtig met mijn vinger haar zij. Ik heb eigenlijk niet eens in de gaten wat er gebeurt. Haar heftige reacties had ik absoluut niet voorzien. Ik schrik. Ze slaakt een diepe zucht.
'Oohh ..., lekker. Ga door,' moedigt ze mij aan.
Mijn hart gaat wild te keer, als mijn uitgespreide vingers door haar lange haar glijden
'Streel mijn borsten ...!' In haar smeekbede klinkt de wanhoop die diep bij me binnendringt.
Ik sluit mijn ogen en streel José. Ik herken de plekjes die ik voorzichtig aanraak. In gedachten voel ik andere vingers over míjn lichaam dwalen. Ik neem haar tepels tussen duim en wijsvinger en masseer speels haar harde knopjes.
Ik schrik van de scheuten van genot die door mijn eigen lichaam trekken.
Het is net alsof iemand met míjn tepels beroert. Allerlei vraagtekens komen bovendrijven. Net als mijn pure opwinding.

Het hele spel werkt ontspannend op me. Ik voel me lichter worden. Niet langer probeer ik me te verzetten.
Ik word nieuwsgierig. Ik wil meer ontdekken, meer ervaren. Ik heb nu de kans.
Haar lichaam voelt klam aan onder mijn aanraking. Ik herken de symptomen. Ik verwen haar op de wijze zoals ik zo vaak wordt verwend. Afwisselend zacht strelend, dan weer stevig masserend.
Onverwachts draagt de wind een zweem van haar opwinding. Ik zoek bevestiging. Mijn vingers hebben totaal geen moeite om haar clitoris te vinden in de geweldig vochtige omgeving. Nieuwsgierig geworden stimuleer ik haar opgezwollen genotknobbeltje. Het lukt haar niet langer om stil te blijven liggen.
'Sabbel aan mijn tepels,' klinkt weer een noodkreet vol passie.
Ik neem haar tepel in mijn mond. Het verbaast me dat het zo vertrouwd aanvoelt. Ik weet precies hoe ik haar kan verwennen.
José kronkelt van genot als mijn vinger ondertussen zijdezacht over haar opgezwollen knobbeltje heen en weer beweegt. 'Oohh ....' Ze rukt wild aan de touwen. Haar ademhaling wordt onrustiger. Luidruchtig bereikt ze een langgerekt hoogtepunt. Ik probeer ondertussen te begrijpen wat er allemaal bij mij gebeurt. Ik geniet intens van dit wonderlijke spel.
'Gebruik je tong daar beneden,' kreunt ze uit. 'Ga door! Ik wil nog veel meer!' Ik verlies me nu helemaal. Met gespreide benen kniel ik naast haar hoofd. Dan buig ik voorover. Standje 69, besef ik nog net. Mijn tong vindt moeiteloos de plek die ik nog nooit eerder heb aangeraakt.
Het zweet breekt me aan alle kanten uit als de tong van José ondertussen mijn meest intieme plekje vindt.

©Bindingskracht, september 2013

Terug.