Home
Bindingskracht.nl E-mail
Zorgvuldig controleer ik de complexe camera op het statief in een hoek van de verder verlaten studie. Ik ben trots op het knappe staaltje techniek. Met een eenvoudige druk op de knop maakt de camera gedurende vijf minuten om de vier seconden geruisloos een foto. Na afloop volgt automatisch een download van de high quality pictures naar de server en wordt de memorycard gewist. Binnen drie minuten staat de camera alweer klaar voor een volgende ronde.
Nogmaals loop ik mijn lange checklist langs. Eigenlijk is het overbodig, want ik weet zeker dat ik niets ben vergeten.
Het wachten is nog op mijn mannelijke naaktmodel. Uit de vele reacties op mijn oproep bleef Freek als enige serieuze kandidaat over. Mijn model had slechts één enkele voorwaarde. Hij zag af van de gebruikelijke hoge vergoeding, als ik bereid was om tijdens de fotoshoot eveneens uit de kleren te gaan. Verder benadrukte hij nog heel specifiek dat hij niet uit was op sex.
Mijn eigen nijpende financiële situatie dwingt mij om uiteindelijk toch in te stemmen, tegen beter weten in. De afgelopen maand heb ik weer eens veel te veel geïnvesteerd in nieuwe apparatuur. Vandaag krijg ik eindelijk de kans om de spiegelreflexcamera serieus in te wijden. Ik ben heel benieuwd naar het uiteindelijke resultaat.

Vrijwel direct na binnenkomst gaan we aan de slag. Even is er over en weer het aftasten hoe we ons het beste van onze kleren kunnen ontdoen. Discreet zoekt ieder van ons een eigen plekje. Ik probeer Freek bij te houden met het verliezen van kledingstukken, zodat we min of meer in gelijke tred opgaan. Terwijl ik hem vanuit een ooghoek observeer, ben ik me bewust dat zijn blik me nauwgezet in de gaten houdt. Het geeft mij meteen het excuus om alvast een eerste indruk te krijgen van mijn gewillige model. Wat ik tot nu toe zie bevalt me wel. Freek is goed geproportioneerd en wat dat betreft prima materiaal. Wat mij onbewust opvalt is het ogenschijnlijk gebrek aan reactie in zijn fraai gevormde lid.
Ergens had ik verwacht dat zijn penis inmiddels flink stijf zou zijn. Toch is het veel beter zo.
Uit alles blijkt dat Freek een ervaren model is, ondanks zijn ongebruikelijke verzoek.

Ik heb wel vaker naaktmodellen gefotografeerd, maar ditmaal voelt het wezenlijk anders. Vanaf het moment dat ik Freek's atletische lichaam van alle kanten vastleg, zie ik duidelijk dat hij heel aandachtig mijn lichaam schaamteloos bestudeerd. Zijn ogen vertonen daarbij opvallend veel gelijkenis met de camera die ik zelf in mijn handen heb. Zodra ik mijn focus specifieker op zijn nog altijd ontspannen lid richt, is mijn schaamstreek een gewillig object voor hem. Vergeefs probeer ik mijn altijd zo goed zichtbare kleine schaamlippen verborgen te houden. Al snel staak ik deze vruchteloze actie, omdat ik te vaak ongebruikelijke houdingen moet aannemen om het beste resultaat te verkrijgen.
Zijn continue, alles registrerende blik heeft een prettige, warme, opwindende werking op mij. Het extra bloed dat als vanzelf wordt opgestuwd, doen mijn grote schaamlippen onbedoeld fors opzwellen. Deze natuurlijke reactie valt niet in te tomen. Het besef dat Freek deze verandering ongetwijfeld heeft opgemerkt heeft een enorm prikkelend effect.
Vreemd genoeg blijft mijn model er ogenschijnlijk wél opvallend rustig onder. Zijn net iets gegroeide penis leg ik nauwkeurig met close-ups vast. Nu al weet ik dat deze shoot zeer fraaie beelden gaat opleveren.

Heel af en toe hoor ik de stevige inspanning die de server moet leveren als hij bezig is om de grote hoeveelheid MegaBytes weg te schrijven naar de extra grote hard schijf. Ik kan bijna niet wachten om te zien wat de onbemande camera inmiddels heeft kunnen vastleggen van de vele, spetterende vonken die tussen ons overspringen.
Ik snelle blik op de klok bezorgt me een felle schok. De paniek slaat toe. Er rest ons geen tijd. Ook Freek schrikt ervan. Haastig schiet hij zijn kleren aan. Hij had allang weg moeten zijn.
Zodra de deur achter hem sluit voel ik me moe en rillerig. Naar mijn idee had ik nog zoveel meer willen doen. Het lukt me echter niet om te achterhalen wat ik nog mis op deze nagenoeg perfecte middag.

De daarop volgende dagen besteed ik veel aandacht aan het selecteren van de beste foto's. Het valt me zwaar. Er is zoveel moois om uit te kiezen. Daarnaast word ik ook regelmatig afgeleid door mijn steeds weer ophitsende erotische opwinding als de fantastische beelden me terugvoeren naar die bewuste dag.
Heel geleidelijk keert mijn inwendige rust terug. Nieuwe sessies met andere modellen doen mij weer vervallen in een veel veiligere setting. Freek verdwijnt langzaam naar de achtergrond.

Maanden later is er een nieuw mailbericht van Freek. De ongeopende mail houdt me lang in de ban, vooral ook omdat het onderwerp ontbreekt. Kort en goed komt het er op neer dat Freek hoopt dat ik nogmaals wil assisteren bij het maken van materiaal, ditmaal specifiek voor zijn eigen portfolio. Dat Freek weer een beroep op míj doet kan alleen maar betekenen dat er een herhaling, of zelfs een uitbreiding op de eerdere sessie in het verschiet ligt.
Zodra ik de diep weggeborgen foto's van Freek te voorschijn haal ervaar ik weer de magie die er nog altijd van uitgaan. Gelijktijdig lukt het me niet om uit te vinden op welk gebied Freek verdere aanvulling nodig heeft.
Mijn verstand en de weer fel door me heen trekkende prikkels vechten een ongelijke strijd. Het duurt daardoor lang voordat ik eindelijk een zorgvuldig opgestelde, neutraal antwoord kan versturen. Na afloop geef ik mezelf een welverdiend complimentje, want het is me toch gelukt om de pure zakelijkheid goed te verwoorden. In het snelle antwoord van Freek bespeur ik nergens teleurstelling. Hij is vooral blij dat ik bereid ben te helpen.
Uit de diverse data en tijdstippen selecteer ik resoluut de optie van diezelfde middag. Ik wil niet te lang te wachten met deze ingewikkelde opdracht, zodat de eigen onrust geen kans krijgt om te overheersen.
Onder de douche merk ik dat mijn lichaam al heel precies weet wat komen gaat.
Expressievormen: 2013 Bondage verhalen: Gebonden man in de studio.
Het verbaast me absoluut niet dat Freek al binnen tien minuten naakt door mijn studio paradeert. Vlak voor de geroutineerd opgestelde complexe camera voer ik een gewaagde stripteaseact uit, die door Freek met een hongerige blik nauwlettend wordt geobserveerd. Toch blijft net als bij de vorige fotoshoot een oprechte, oprichtende reactie uit. Met mijn eigen camera verberg ik mijn weer snel groeiende onzekerheid, terwijl ik gretig zo veel mogelijk poses vastleg.

Ik schrik geweldig als Freek uit zijn grote, volle tas diverse stukken touw te voorschijn haalt. Terstond verdubbeld mijn hartslag. Bedremmeld informeer ik naar de toedracht.
'Ik heb enkele foto's nodig waarbij mijn lichaam deels gevangen is in touw. Je zou me er geweldig mee helpen.'
Zijn krachtige stem doet me iets bedaren. Bedeesd geef ik aan dat ik geen ervaring heb met bondage en dus niet de meest geschikte persoon ben.
Met een nonchalant gebaar wuift hij al mijn bezwaren terzijde.
Er is geen weg terug meer.
Geduldig neemt hij de tijd voor de uitgebreide en ingewikkelde instructies. Dat hij daarbij ook míjn polsen gekruist vastbindt is feitelijk een logisch gevolg. Geboeid houd ik zijn inmiddels fors opgezwollen lid in de gaten. Wild raast de opwinding door mijn lichaam als ik me realiseer dat ik nu weerloos aan hem ben overgeleverd. Als hij zou willen kan hij zich zo aan mij vergrijpen. Mijn vertrouwen wordt goddank niet beschaamd. Ik zou me absoluut geen raad hebben geweten.

Het kost me moeite om me weer te richten op mijn complexe taak. Dankzij zijn geduldig uitleg lukt het me tenslotte om zijn polsen gekruist op zijn rug vast te binden. Ineens heb ík alle macht. De krachtige geur van zijn opwinding versterkt mijn toch al fel opgezweepte verlangen. Vastberaden verleg ik mijn aandacht naar de beide camera's.
De nieuwe positie die Freek van mij verlangt wordt me bijna te veel. Hij wil dat ik elk van zijn polsen strak tegen zijn bovenbenen vastbindt. Diverse malen moet ik daarbij het touw hoog in zijn lies aanbrengen. Keer op keer is er het ongewilde contact van mijn handen met zijn ineengekrompen balzak. Vlak voor mijn ogen geeft zijn harde paal ondertussen ongedurig acte de presence. Haastig rond ik het spel met de touwen af.

Het is een hele verademing als ik een veiligheid afstand opzoek en weer verval in mijn rol als fotograaf.
Als eerste leg ik via close-ups zijn kloppende, gezwollen lid vast. Pas daarna heb ik meer oog voor het totaalbeeld.
Ondanks het verstrijken van vele minuten blijft zijn penis verwachtingsvol overeind staan.

'Freek, heb je nog specifieke wensen voordat ik je weer losmaakt?' flap ik onverwachts uit als ik bijna klaar ben.
Met mijn vraag begeef ik me op bijzonder glad ijs. Als ik alleen naar míjn lichaam luister weet ik heel precies waar ik inmiddels heftig naar verlang. Ondertussen zegt mijn verstand dat vrijen vandaag niet mág gebeuren.
'Ik wil graag toekijken als jij wat met je lichaam speelt ...?' In zijn stem klinkt een onzekere begeerte.
Onmiddellijk begrijp ik dat hij hem daarbij nog niet hoef los te maken.

Even nog doe ik een verwoede poging om de verleiding te weerstaan. Dan, veel sneller dan mijn bedoeling is, geef ik gretig gehoor aan de smeekbeden van mijn overduidelijk kloppende, smachtende vagina. Soppend glijden mijn vingers door mijn kletsnatte schede en het bevestigt wat ik eigenlijk allang weet. Door de reacties van mijn lichaam verdwijnt mijn oorspronkelijke schuchterheid als sneeuw voor de zon.
'Oohh ...' klinkt mijn half gesmoorde, kreunde reactie, als mijn eigen vingers voorlopig de plek opvullen waar ik iets heel anders zou willen hebben. Vandaag zal het niet gebeuren neem ik me nogmaals stoer voor.
Nauwkeurig dwalen mijn ogen over zijn zo mogelijk nog verder opgezwollen penis.

'Raak me aan ...,' dringt vaag zijn benauwde smeekbede tot me door.
Vlak voor me staat een naakte man, die door de touwen geen kant op kant. Mijn anders zo heldere verstand heeft al uren geleden de strijd opgegeven, waardoor ik zijn verzoek heel goed kan begrijpen.
De spanning die mij sinds de vorige fotosessie zo in bedwang houdt, keert ineens in alle heftigheid terug.
Ik ben me terdege bewust van het specifieke aan deze situatie. Zelf ben ik ook wel benieuwd wat het met me doet.
Ik krijg ineens toestemming om mijn volle aandacht op een mannelijk lid te richten, zonder dat ik hoef te reageren op zijn avances, of zorgen hoef te maken over te hartstochtelijk dwalende handen.

Speels sluit mijn rechterhand vol om zijn stijve paal. Heel traag beweegt mijn hand over de gehele lengte van de schacht op en neer.
Aan alles merk ik dat Freek het direct al geweldig moeilijk heeft. Kronkelend probeert hij me aan te moedigen om fanatieker aan de slag te gaan. Voor mij is het een reden om zo mogelijk nog trager te werk te gaan. Direct merk ik het effect. Zijn onregelmatige ademhaling gaat over tot een ongecontroleerd hijgen.
Door zorgvuldig te luisteren ontdek ik wat op dat moment het meeste invloed heeft. Ik beschouw het als een enorme beloning dat zijn eikel lekker nat is. Mijn vingertoppen vinden al snel de vele gevoelige plekjes op zijn eikel.

Ik merk dat zijn balzak bijzonder gevoelig is voor mijn nauwelijks waarneembare strelen.
'... speel ondertussen verder met jezelf ...' brengt hij gesmoord uit.
Ik heb geen verdere aanmoediging nodig.
In mijn gedachten copieer ik de bewegingen van mijn linkerhand die strak om zijn penis heel langzaam op en neer beweegt, naar de vingers van mijn rechterhand die steeds dieper mijn schede willen binnendringen. Ik ga op jacht naar mijn eigen lekker plekjes en onderzoek gelijktijdig hoe zijn stijve lid daarop reageert. Al snel ervaar ik hoe intens en indringend dit spel zonder haast is.
Het is geweldig om via de spanningsopbouw op een fraai plateau te belanden en daar een tijdje te blijven rondhangen.
Bij Freek merk ik een vergelijkbaar effect, hoewel het voor hem veel moeilijker lijkt te zijn. Ik heb nog net de tegenwoordig van geest om hem af en toe de ruimte te geven, zodat hij wat op adem kan komen.
Mijn hersenen maken ondertussen overuren om tot het beste vervolgscenario te komen.

©Bindingskracht, maart 2013

Terug.