Home
Bindingskracht.nl E-mail
Via een datingsite ben ik in contact gekomen met Paul. Volgens eigen zeggen een sportieve, lange, slanke man.
Door onze uitgebreide email-wisselingen kreeg ik al snel in de gaten waarom Paul niet wilde toegeven aan zijn werkelijke leeftijd. Daarvoor was hij veel te actief. Ook op het soft erotische vlak had hij nog een enorme wensenlijst.
In het begin had ik hem geregeld op mijn kleine borsten gewezen, waar ik zelf niet helemaal tevreden over ben. Ondanks mijn beide kinderen waren mijn borstjes steeds weer teruggekeerd tot de vorm uit mijn jeugd, net als mijn taillelijn. Op geen enkele wijze liet Paul zich er door afschrikken. Zijn verlangen om me eens in het echt te ontmoeten leek er alleen maar door te groeien.
Het karakter van onze emails veranderde geleidelijk naar erotisch fantasieën. Dat Paul van subtiele bondage hield was voor mij geen verassing, het stond immers expliciet vermeld in zijn datingprofiel. Het was tevens de reden om op zijn eerste berichtje te reageren, ondanks ons leeftijdverschil.
Zelf heb ik nauwelijks ervaring met vastbinden. Ooit had een nieuw vriendje mijn polsen boven mijn hoofd vastgemaakt met een sjaaltje, maar de knullige wijze waarop hij me daarna probeerde te verwennen was niet aan mij besteed. Sinds die tijd is mijn verlangen om eens écht vastgebonden te worden uitgegroeid tot een sluimerende, niet ingevulde obsessie.

Keer op keer bekeek ik de foto uit de mail van afgelopen zondag. Zo vastgebonden worden aan een boom in het bos sloot heel precies aan bij mijn meest stoutmoedige dromen. Eigenlijk veel te gretig was ik ingegaan op zijn voorstel voor een face-to-face ontmoeting. Tijdens de boswandeling zouden we rustig de tijd nemen om elkaar eerst beter te leren kennen. Pas als er sprake was van een klik kon de eventuele overstap naar bondage aan de orde komen.

Het is nog vroeg in de ochtend als ik de parkeerplaats van het restaurant in de Meern nader. De snel opklimmende lentezon schijnt al krachtig. Het belooft nu al een warme dag te worden. Nauwlettend houd ik elke auto in de gaten die het terrein opdraait. Mijn hart gaat wild te keer bij ons eerste oogcontact. Voorlopig voldoet Paul helemaal aan mijn verwachtingen. Als ik op hem afloop legt hij zijn hand onschuldig in mijn rug en leidt me naderbij. Spontaan beantwoord ik zijn drie kusjes. Zonder verder na te denken stap ik bij hem in de auto.

De boswandeling gaat heel vanzelf, alsof we al jaren bij elkaar zijn, althans zo stel ik het me voor. We houden stil bij een open vlakte om te genieten van de zon. In de verte zijn herten zichtbaar. Paul komt achter me staan. Ik doe een stapje achteruit en leun tegen hem aan. Zijn handen op mijn buik voelen heel vertrouwd. Ik ben me bewust van mijn eigen onrust. Ik moet beslissen of ik hem voor de volle honderd procent wil vertrouwen en het bondagespel in het bos met hem aandurf. Ik richt mijn aandacht op zijn handen die nog altijd onschuldig op mijn buik rusten. Lange tijd geniet ik van zijn nabijheid. Tenslotte draai ik me om binnen de omklemming van zijn armen en kus hem vol op de mond. Onze tongen vinden elkaar. Het nieuwe pad ligt open.

Samen gaan we op zoek naar een verlaten plek in het bos, weg van de geëigende paden. Daarmee komt mijn eigen veiligheid in gedrang. Niet langer kan ik rekenen op snelle interventie van eventuele buitenstaanders. Het moment van de waarheid komt met rasse schreden dichterbij. Ondanks mijn felle onrust wil ik doorzetten. Ik wil ervaren wat bondage me doet.
Expressievormen: 2015 Bondage verhalen: Gebonden blind date.
'Eline, durf je het wel aan?'
Zijn bezorgdheid neemt de laatste twijfel weg.

Eén stukje touw, meer is er niet nodig om mijn vrijheid te verliezen. Het moment van de waarheid is aangebroken. Nauwlettend houd ik Paul in de gaten, maar die behoud zijn afstand.
Ik test het touw waarmee mijn polsen zorgvuldig achter mijn rug zijn vastgebonden. Het touw zit niet echt strak. Toch kan ik geen kant uit. Zelfs de smalle boom geeft niet mee.
Er is geen weg terug op deze blind date.

'Bevalt mijn lichaam je,' reageer ik onrustig als zijn ogen gretig over mijn hele lichaam dwalen. 'Zijn mijn borstjes niet te klein?'
'Eline, je ziet er prachtig uit. Mij hoor je niet klagen.
Ik snap niet waarom jij zo bezorgd bent om je borsten.'

'Mag ik wat foto's van je maken met jouw fototoestel?'
Ik ben daar niet happig op. Gelijktijdig ben ik benieuwd naar het eindresultaat. Vanaf diverse plekken legt Paul mijn netelige positie vast. Zijn oprechte aandacht voor mijn totale lichaam laat me niet koud. Het geeft mij de gelegenheid om bewuster te ervaren wat er allemaal gebeurt.
Het besef dat Paul me nog altijd niet echt heeft aangeraakt versterkt de erotisch prikkels die door mijn lichaam trekken. Deze wonderlijke opwinding heb ik in geen jaren niet meer gevoeld.

Hij komt vlak bij staan. Ik houd mijn adem in. Zijn handen glijden over mijn lichaam, zonder contact te maken. Ik doe een stap naar voren. Mijn gebonden polsen houden me gevangen, net buiten mijn bereik.
'Toe nou Paul ... ik wil je handen voelen,' smeek ik veel te hongerig.
Het is alsof hij heeft gewacht op mijn toestemming. Net boven mijn brede riem kruipen zijn handen langzaam onder mijn t-shirt. Ik huiver onder de zachte, subtiele aanraking. Heel rustig gaan zijn warme handen verder omhoog. Heerlijke uren lijken te verstrijken voordat hij mijn borsten bereikt.
'Ik draag een gevulde beha,' mompel ik, terwijl de schaamte weer komt bovendrijven.
Zonder enig spoor van aarzeling gaat Paul verder. Zijn vingers glijden langs de bovenkant van mijn linkerborst en sluiten om mijn altijd al harde tepel. Mijn lichaam reageert heftig op het beurtelings tedere en dan weer ruwe masseren van het gevoelige plekje. Ik voel de kracht van het touw als ik me ditmaal maar al te graag overgeef aan de wonderlijke verwennerij. Ik kan me niet herinneren wanneer ik voor het laatst ben klaargekomen op alleen de aanraking van mijn tepel. Het doet er niet meer toe, zolang hij maar doorgaat.
Het dringt nauwelijks tot me door dat Paul me losmaakt en op de grond neervlijt.
Nieuwe touwen komen te voorschijn. Pas als mijn beide polsen boven mijn hoofd zijn vastgemaakt aan twee boomstammen besef ik wat Paul van plan is. Zeker als ook mijn linkerenkel met touw aan een boomstam is vastgemaakt. Met al mijn kleding nog in tact laat ik toe dat ook het touw rond mijn rechterenkel wordt aangebracht. Door mijn gespreide benen zal het moeilijk worden om via mijn strakke broek en idem slipje bij me binnen te dringen.
Paul neemt de tijd om ook deze weerloze positie met de camera te vereeuwigen

Paul ligt nog maar net naast me als hij heel geroutineerd achter op mijn rug de drie haakjes van mijn beha losmaakt en verschaft zich daarmee ongevraagd onbeperkte toegang. Met beide handen masseert hij mijn borsten hard tegen mijn lichaam.
Dan weer neemt hij ze vol in zijn handen.

'Zijn ze echt niet te klein,' vraag ik weer onzeker.
'Eline, voor mij hoeven ze niet groter. Ik heb niet meer nodig.
Ze zijn gewoon perfect.' In zijn stem klinkt oprechte bewondering.
Door zijn aandacht lijken mijn borsten spontaan diverse maten te groeien. Zodra aan mijn tepels wordt gesabbeld reageert mijn lichaam weer heel heftig. Ik ruk aan de touwen als van binnenuit een nieuw orgasme komt opzetten. Gelijktijdig wil ik me verzetten als de riem van mijn broek wordt losgemaakt, gevolgd door knoop en rits.
Zijn over mijn strakke slipje glijdende hand leidt de weg naar een intens vervullend hoogtepunt.

Nahijgend til ik gedachteloos mijn billen op en geef daarmee toestemming om mijn broek tot op mijn knieën te schuiven. Gretig geef ik antwoord op zijn zoekende tong, terwijl ondertussen zijn hand over mijn schaamstreek streelt. Speels verdwijnt af en toe een ondeugende vinger via verschillende kanten onder de satijnachtige stof. Bijna als per ongeluk is er dan de korte onverwachtse aanraking van mijn clitoris of het diep binnendringen in mijn vagina. Zodra zijn mond weer om mijn linker tepel sluit besef ik maar al te goed wat hij aan het doen is. De dubbele dosis genot laat me niet onberoerd. Niet langer heb ik de energie om me te verzetten en geef me over. Drie opmerkelijke orgasmes binnen een uur is meer dan ik in het afgelopen jaar heb gehad.

De touwen worden snel losgemaakt en op een hoop gegooid. Tegen mijn verwachtingen in trekt hij mijn broek omhoog en maakt hem dicht. Hij helpt me gedeeltelijk overeind en fatsoeneert mijn t-shirt. Gelijktijdig tovert hij mijn beha er onderuit.
'Hoef jij niks,' vraag ik verwonderd als ik me in zijn armen nestel.
'Dat komt wel. Voor mij was dit spel heerlijk bevredigend. Gun jezelf de ruimte om lekker na te genieten.'
Zijn hand rust mijn borst en bevestigt de waardering. Speels dwaalt mijn hand over de harde bobbel in zijn broek.
Voor nu is het inderdaad te veel, precies zoals hij al aangaf.


©Bindingskracht, 2015

Terug.