Home
Bindingskracht.nl E-mail
Als twee puberende meiden hadden we die zonnige namiddag al winkelende de binnenstad van Haarlem onveilig gemaakt. Menig loslopende man daagden we in het voorbijgaan op prikkelende wijze uit. Soms kregen we als beloning de snel groeiende bobbel in een strakke spijkerbroek. Het was meteen ook een bevestiging dat mijn nieuwe beha mijn kleine ferme borsten veel beter lieten uitkomen bij mijn slanke lange figuur. De oprechte aandacht van zowel de mannen als van de jaloerse vrouwen nam ik maar al te graag tot me.

We arriveerden gelijktijdig met de postbode bij mijn huis. Gretig keek ik steels of hij het pakketje bij zich had.
'Verwacht je iets bijzonders,' vroeg Lissy naast me.
'Nee hoor ...,' stamelde ik blozend en concentreerde me op het openen van deur. Snel liep ik door naar de keuken om een pot thee te maken.
'Hé Eva, de postbode komt weer langs,' hoorde ik Lissy vanuit de kamer roepen. Vrolijk liep ze met de grote enveloppe de keuken binnen, terwijl mijn hart enkele slagen nodig had om het versnelde ritme op te pakken.
Met een indringende blik keek Lissy me onderzoekend aan. 'Best zwaar trouwens. Wat zit er in ...?'
'Zal ik het voor je open maken ...,' vroeg ze met een kinderlijke onschuldig.
Nog voordat ik goed en wel kon reageren had ze al een schaar in haar handen. Terstond voelde ik hoe het zweet me aan alle kanten uitbrak. Toch greep ik niet in.
'Zooo ..., oohh, ... verwacht je inbrekers?'
Ik bleef haar een pasklaar antwoord schuldig. Wel zag ik langzaam bij haar een lampje aangaan. Lissy loodste mij als een samenzweerster ongedurig de kamer in. Samen namen we plaats op bank.

'Weet je wel hoe ze werken?' Haar vraag drong slechts moeizaam tot me door. De wilde prikkels die ik samen met Peet had willen ontdekken waren op dit moment veel heftiger dan ik vooraf had durven vermoeden. Wat dat betreft had ik gelijk gehad met mijn impulsieve aankoop via Marktplaats.
Samen onderzochten we voorzichtig de werking van de handboeien, zonder elkaar in de boeien te slaan. Eerst nog dachten we dat de sleuteltjes ook nodig waren om de boeien te blokkeren. Via de handleiding ontdekten we echter ook de functie van de palletjes aan de achterzijde. Naarmate we meer vertrouwen kregen sloten de handboeien soms ook om een van onze polsen.

De hoog rode konen bij Lissy waren een mooie afspiegeling van wat er allemaal in mijn eigen lichaam gebeurde. Niets vermoedend leidde Lissy mijn armen tot achter mijn rug en sloot de handboeien. Dan trok zij zich terug op de bank en liet mij knielende op de grond achter.

In de veilige huislijke omgeving kon ik de tijd nemen om te voelen, om te ervaren wat er allemaal in en met mij gebeurde. Door mijn eigen associatie met erotiek trokken verwarrende prikkels ongedurig door mijn lichaam, terwijl de onrust steeds verder toesloeg.
Expressievormen: 2015 Bondage verhalen: Lips handboeien.
Ik voelde de strakke omklemming van mijn nieuwe beha en besefte dat het nieuwe kledingsstuk mijn figuur heel voordelig deed uitkomen, zeker in deze gedwongen houding.
Ik verlangde heftig naar Peet, naar zijn nabijheid, naar zijn soms ruwe aanhalingen. 'Wat zou hij allemaal met me doen als mijn polsen inderdaad zo zijn gefixeerd? Zal hij zich dan kunnen bedwingen en de tijd nemen om me te verwennen?'
'Gaat het ...?'
Nu pas drong het tot me door dat Lissy me een tijdje heel aandachtig had geobserveerd.

'Wil je me zo losmaken?' Onderzoekend keek ik haar aan.
'Je zult dan eerst een vergoeding moeten betalen,' antwoordde ze ondeugend.
'Wat verlang je dan van mij,' vroeg ik aarzelend. Niet wetend wat me te wachten stond. Ik wist dat ik haar volledig kon vertrouwen, en dat ze nu meeging in mijn spel.

'Gedurende twee minuten verlang ik onvoorwaardelijke toegang tot je lichaam,' klonk het streng. 'Pas dan zal ik je losmaken. Zolang je dat niet vrijwillig toelaat blijven de handboeien om je polsen.'
'Maar ... uuhh ... als ik naar de wc moet ...,' protesteerde ik nog.
'Ach, dan help ik je wel,' klonk haar nonchalante antwoord.

Ik kon geen kant uit. Eigenlijk wilde ik dat ook nog niet. Ik had er geen moeite mee dat de minuten langzaam wegtikten. Het magische effect van de handboeien in deze setting was heel prettig, net als de prikkels in mijn harde tepels en opwindende kriebels in mijn onderbuik.
Ik besefte dat het tijd werd om het spel af te ronden. Onhandig stond ik op en draaide mijn in de handboeien gevangen polsen naar haar toe, hopend dat ze me zou losmaken.

'Nou ... hoe zit het met de betaling?' Haar toon maakte duidelijk dat ze geen tegenspraak duldde.
Ik hoopte maar dat het gespeeld was. Met een bedeesd knikje gaf ik haar de toestemming.
Bijna gretig drukte ze mijn schouder stevig tegen de muur. Geroutineerd haakte ze mijn beha los en vrijwel gelijktijdig opende ze mijn spijkerbroek.
Mijn felle opwinding uitte zich in een onrustige heftige ademhaling.

Lenige lange vingers drongen pijnlijk diep in het zachte vlees van mijn opgezwollen linker borst. Haar andere hand verdween moeiteloos in mijn half geopende broek en onder mijn strakke slipje. Mijn adem stokte toen drie vingers tegelijk schaamteloos diep mijn schede binnendrongen.
'Sluit je ogen en bedenk maar dat Peet voor je staat,' fluisterde een zwoele stem vlak bij mijn oor.
Even nog wilde ik opstandig protesteren, want Peet zou me nooit zo vakkundig kunnen verleiden. Dan sloot ik mijn ogen en gaf ik me over aan mijn onbewust reagerende lichaam, op zoek naar een uitlaatklep voor de al sinds die ochtend steeds verder opgebouwde spanning. Het deed er even niet meer toe wie de macht had, als die persoon maar vooral doorging met deze ongekend heerlijk verwennerij.
Lissy leek precies te weten waar ik behoefte aan. Geraffineerd liet ze me balanceren op de flinterdunne scheidslijn van puur genot en speelse pijn. Enerzijds waren er haar straf masserende vingertoppen die mijn harde tepel stevig omklemden, anderzijds waren er de soepel door mijn soppende schede glijdende vingers die vakkundig steeds opnieuw mijn clitoris stimuleerden.
Kreunend van genot rukte ik gelukkig vergeefs aan de handboeien, zonder me te kunnen verzetten tegen het snel naderende orgasme. Vlak voor een overweldigende orgasme trokken de beide handen zich terug en liet Lissy me sabbelen aan haar drie zeer vochtige, glibberige vingers.
'Toe Lissy ga nog even door ...', smeekte ik naar adem snakkend.
'Sorry Eva, de twee minuten zijn voorbij ...,' zie ze resoluut, ondanks haar eigen onrustige ademhaling.
'Oohh nee ... hè .... toe nou ... alsjeblieft ...' Ik herkende mezelf niet. Dit paste helemaal niet bij mij, zeker niet in het bijzijn van een vrouw.
Voordat ik de kans kreeg om onze situatie te analyseren bracht ze haar beide handen weer in stelling, alsof ze precies wist wat ik allemaal doormaakte. Haar tong streelde mijn rechter tepel, terwijl ze er gelijktijdig diep haar tanden inzette. Vanaf drie kanten toegediende wonderlijke prikkels overrompelden mijn inmiddels tot het uiterste gespannen lichaam. Mijn onderbuik verkrampte toen het verlossende orgasme tot een heftige, alles overheersende ontlading kwam.

Als in een waas voelde ik hoe Lissy de handboeien losmaakte. Teder fatsoeneerde ze mijn kleding voordat ze me languit op de bank neervlijde.
'Lissy ...,' begon ik aarzelend.
'Maak je geen zorgen schat. Ik val niet op vrouwen.' Voorzichtig veegde ze mijn lange blonde lokken uit mijn gezicht.
Ik wist dat haar opmerking oprecht was.
'Hoewel ...?' vervolgde ze plagend. 'Ach weet je ..., volgens mij had je het gewoon even nodig. Klopt dat?'
In mijn ogen vindt ze de bevestiging.
'Trouwens ... ga je de handboeien vanavond ook met Peet uitproberen?'
Ik wist het even niet meer. Voor vandaag had ik mijn taks aan spanning allang bereikt.
'Lissy, heb jíj nog ergens behoefte aan?' Ik merkte mijn eigen aarzeling.
'Eerlijk gezegd ...,' begon Lissy.
Ik zette me schrap. Ze is dan wel mijn beste vriendin, maar met haar vrijen past eigenlijk niet in onze relatie.
'Als je de handboeien vanavond toch niet gaat gebruiken zou ik ze graag dit weekend willen lenen. De kinderen zijn toevallig logeren en de handboeien zijn een mooie aanvulling op mijn nieuwe lingerie. Ik ben benieuwd of Chris het zal toelaten.' De speelse, verhitte ondeugd straalde van haar gezicht.
'Maandag krijg je ze weer terug, compleet met een samenvatting ..., als je dat wilt natuurlijk.'


©Bindingskracht, 2015

Terug.