Home
Bindingskracht.nl E-mail
'Nee Freek, geen sprake van,' roep ik gedecideerd. 'Je zult moeten wachten tot vanavond.'
'Toe nou Lisanne. Liefje van me. Ik heb je een maand lang gemist. Gun me de kans om je te verwennen. Ik wil je zo graag weer voelen.'
'Ja, ja, die manier van jou ken ik allang. Als we het nu doen kan het maar een manier betekenen en daar pas ik voor.
Ik wil je uitgebreide aandacht ervaren. Oprecht voelen dat je niet zonder me kunt.'
Ik ben me bewust van mijn harde opstelling, terwijl mijn lichaam opstandig reageert. Ik houd vol. Als we nu gaan vrijen is het spel ongetwijfeld in minder dan vijf minuten voorbij.
'Kan ik je echt niet overhalen,' probeert Freek nog. Voorzichtig streelt zijn hand over mijn gezicht.
Vrijwel direct is er de felle reactie in mijn onderbuik. Krachtig sluit ik mijn benen in een poging mijn eigen verlangens te onderdrukken. Toch weet ik dat Freek het al heeft opgemerkt.
'Schat, je bent veel te verleidelijk. Je heerlijk vertrouwde naaktheid verstopt onder slechts één badlaken. Het is zo nabij. Mocht ik je nu maar vastbinden, dan weet ik dat je alle tijd van me krijgt.'
Voordat ik besef wat er gebeurt reageer ik fel: 'dát lukt je toch nooit .We hebben niet eens geschikt touw in huis.'
'En wat als ik het wel heb? Zou je het dan toestaan?'

Het is een lang gekoesterde fantasie van mij om eens weerloos vastgebonden te worden, om vervolgens bruut genomen te worden door een erg vurige minnaar. Ik probeer Freek te polsen. Hij voldoet op dit moment aan mistens de helft van de voorwaarden. Durf ik het avontuur op dit moment wel met hem aan te gaan? Zal het hem dan lukken om dan zijn aandacht uitsluitend aan mij te schenken, zonder alleen maar aan zijn eigen genot te denken. 'Wat staat me allemaal te wachten als ik het toelaat?' Vergeefs zoek ik de antwoorden. Het lukt me gewoon niet om deze onverwachte situatie zorgvuldig in te schatten.
'Weet je wat Freek ....' begin ik onzeker. '... ik zal geduldig op bed blijven wachten, vijf minunten. Niet langer. Ben je binnen die tijd terug met geschikt touw, dan mag je me vastbinden. Maar ... uuhh ... schoenveters, vliegertouw en andere onzin tellen niet. De eerste keer wil ik dat je heel zorgvuldig te werk gaat met écht touw. Ik wil dat je me zo goed vastbindt, dat ik niet zelf los kan komen. En ... ook mag het geen pijn doen.'
Uit de snelheid waarmee Freek de kamer uitschiet weet ik terstond dat ik een behoorlijke inschattingsfout heb gemaakt. Het is vrijwel zeker dat hij spoedig zal terugkomen met touw. Vreemd eigenlijk, want hij heeft het er nooit over gehad. Ons sexleven is best redelijk, zeker als Freek weer terugkeert van een wat langere buitenlandse reis.
Dan springen de vonken er dagenlang vanaf. Voordat de passie is weggeëbd is hij al weer vertrokken. De stille dagen ben ik geheel op mezelf aangewezen. Als het echt nodig is biedt de webshop van Pabo wel wat opties.
Eigenlijk is het een heerlijk compliment dat Freek nog altijd gretig naar mijn lichaam verlangt, dat ik met diverse sporten zo goed mogelijk in conditie probeer te houden.

Mijn adem stokt als Freek kwiek de trap afdaalt. Een snelle hartslag stuwt bloed zo krachtig naar mijn hersennen dat het bijna zwart wordt voor mijn ogen.
Ik overweeg om nog gauw een slipje aan te trekken, maar daarvoor is het nu al te laat.
Triomfantelijk laat Freek de blauwe stukken touwen zien.
Even schiet nog door me heen dat het vreemd is dat de touwen al op lengte lijken te zijn. Toch besef ik dat het niet het juiste moment is om daar vragen over te stellen.
'Lisanne, weet je het zeker? Durf je het echt aan?'
Zijn onzekerheid werkt vertederend. Gelijktijdig stelt het me ook gerust.

Het is heerlijk om samen met Freek te experimenteren met de touwen. Uit alles maak ik op dat mijn echtgenoot er nog maar weinig kaas van heeft gegeten. Het bevestigt mijn vermoeden dat we er beide geheel nieuw in staan.
Nadat het ons ongeveer is gelukt om de touwen rond mijn polsen aan te brengen, verleggen we onze aandacht naar mijn enkels. Althans, zo mag ik hopen.
Mijn grote badlaken bedekt nog altijd keurig al mijn intieme delen. Toch lijkt het stuk textiel ineens sterk gekrompen.
De blik van Freek glijdt steeds vaker omhoog langs de binnenkant van mijn bovenbenen. Ik voel mijn naaktheid, als ik besef dat Freek vooral oog heeft voor mijn zorgvuldig kaalgeschoren schaamstreek. Hoewel ik weet dat hij er moeite mee heeft, kon ik die ochtend niet de verleiding weerstaan om gelijk met mijn oksels ook de daar beneden normaal netjes kortgehouden haartjes ditmaal helemaal te verwijderen. De herinneringen aan de krachtige waterstralen uit de ondeugend afgestelde sproeikop versterken het prikkelende gevoel dat toch al wild door mijn lichaam trekt.
'Ik hoop dat Freek vandaag geen haast heeft,' schiet nogmaals onrustig door me heen.

'Schat, hoe mag ik je vastbinden? Wat zou je graag willen?' dringt als vanuit de verte zijn stem tot me door.
Expressievormen: 2015 Bondage verhalen: Onverwachts genoegen .
Ondanks de opwinding die duidelijk doorklinkt in zijn stem gunt hij mij de ruimte om aan te geven waar ik me prettig bij voel.
Ik besef dat we nog altijd in de logeerkamer annex kleedkamer zijn. Kort onderzoek ik het eenpersoonsbed dat voldoende mogelijkheden biedt om de uiteinden van de touwen aan vast te maken. Voorzichtig strek ik mijn armen tot in de beide hoeken net boven mijn hoofd. Mijn benen durf ik niet te spreiden. Het onbedoeld steeds verder omhoog gekropen badlaken bedekt al lang niet meer volledig mijn schaamstreek.
Ik voel dat de paniek wil toeslaan. 'Nog altijd heb ik de keuze om weg te vluchten, toch ...?'
'Bind mijn polsen maar aan de poten vast,' zegt een zwoele stem die nooit van mij kan zijn, terwijl de beginselen van een ondeugend orgasme zich onbedoeld aandienen. Prikkelende fantasieën verdringen al mijn rationele bedenkingen. Ineens ben ik heel benieuwd waar dit spel toe gaat leiden.
Het duurt niet lang voordat de uiteinden van de touwen om de poten van het bed zijn gewikkeld. Even onderzoek ik mijn bondage. 'Als ik echt zou willen kan ik vermoedelijk loskomen. Dat moet de volgende keer beter, zeker als ik de kans krijg om Freek vast te binden.' Ik schuif mijn gedachten terzijde en richt me op wat er allemaal in mijn lichaam gebeurt. Speels stribbel ik wat tegen als Freek mijn benen uiteen spreidt en de touwen vastmaakt.
Zoals ik al had verwacht verdwijnt supersnel het badlaken en lig ik met gespreide armen en benen schaamteloos naakt op het bed. Mijn ogen dwalen over de forse bobbel in zijn broek. Dadelijk mag ik toekijken hoe hij zijn kleding op de grond laat glijden. Dan zal hij me nemen, zoals hij bij voorbaat al van plan was.
Vol verbazing zie ik hem echter de kamer verlaten. 'Het zal toch niet? Laat hij me vastgebonden achter?'
'Schat, toe nou. Laat me niet alleen,' roep ik hem vergeefs na.
Als hij kort erop terugkeert heeft hij een sjaal, een rol duct tape en iets roze in zijn handen, dat ik onmiddellijk herken als mijn Funky Vibelicious mini-vibrator.
'Hoe is het mogelijk ... dat kán hij niet weten.' Toch spreek ik mijn gedachte niet hardop uit.
'Schat, til je billen eens op.'
Zonder na te denken ga ik op zijn verzoek in, terwijl hij snel het grote rolkussen onder mijn billen schuift. Mijn naaktheid is compleet.
De zorgvuldig aangebrachte blinddoek versterkt het gevoel.
'Als je wilt kan ik een stuk tape over je mond plakken. Liever heb ik dat je aanwijzingen geeft, zodat ik je zo goed mogelijk kan verwennen met de vibrator. Ik ben reuze benieuwd hoe jij dat ding gebruikt als ik er niet ben.'
Voordat ik kan antwoorden hoor ik hoe hij een stuk tape losscheurt. Ik draai snel mijn hoofd weg. Ik heb tijd nodig om na te denken.

'Okee, ik zal doen wat je zegt. Geen tape alsjeblieft.'
'Wat is het eerste dat ik moet doen?'
'Kleed je uit, zodat ik weet dat ook jij naakt bent,' breng ik verward uit. De extra minuten, of misschien wel seconden besteed ik koortsachtig om de vervolgstrategie te bepalen.
'Streel zachtjes en teder mijn borsten,' verlang ik van hem. Mijn strakgespannen borstjes zijn hard en uiterst gevoelig. 'Oohh ..., ga door,' kreun ik onbedoeld onder zijn subtiele aanrakingen. 'Sabbel voorzichtig aan mijn tepels,' smeek ik steeds opnieuw gedurende vele fantastische uren. Althans, zo lijkt het. 'Dwaal af en toe over mijn ribben,' stoot ik hijgend uit en sta versteld van mezelf.
Door de blinddoek kan ik niet zien wie mijn lichaam op zo'n onnavolgbare wijze bespeeld. De wonderlijke verwennerij komt helemaal niet overeen met de ruwe, ongecontroleerde aanrakingen die ik van Freek gewend ben.
'Schat, vertel me dat je me gemist hebt.' Ik wil zijn stem horen. Ik heb wil de zekerheid hebben dat niemand anders met mijn lichaam aan het dollen is. Ik slaak een zucht van verlichting als ik de bevestiging krijg.
'Oohh schat, verwen mijn bovenlichaam.'
De aangenaam zacht strelende vingers glijden opnieuw onderzoekend over mijn strakgespannen bovenlichaam, van de toppen van mijn vingers tot aan de uitstekende botten van mijn heupen. Zelfs de onderzijde van mijn rug wordt meegenomen.
Van nabij hoor ik zijn snelle ademhaling. Teder zoeken onze lippen contact, terwijl zijn handen mijn gezicht strelen.
'Toe nou ...,' smeek ik als ik merk dat zijn mond zich al veel te snel weer terugtrekt.
Mijn zorgen waren onterecht, want kort erop vinden onze lippen elkaar weer. Toch, steeds opnieuw neemt hij weer wat afstand, alsof hij me zowel wil voelen als wil zien.

Ik word totaal overrompeld door een heftig opkomend orgasme, als onverwachts de sterke trillingen van mijn geluidloze vibrator via mijn clitoris nagalmen tot in alle uithoeken van mijn lichaam.
'Ietsje zakken,' stoot ik hijgend uit. Het directe contact is veel te machtig.
'Dwaal wat meer in het rond.'
De touwen houden me gevangen, terwijl mijn geest snakt naar de ontlading. Ik kronkel met mijn lichaam, niet wetend wat ik wil. 'Uitstellen ... vooral uitstellen,' dringt zwak tot me door. Ik wil op het hoge plateau blijven. Genieten van de inmense golven van genot die ongecontroleerd door mijn lichaam trekken. De vibrator voelt nu heerlijk anders aan, omdat ik de controle niet heb.
'Stop ...,' fluister ik nog zachtjes, maar het is al te laat.
'Tjeetje ... dat was dat lekker,' kreun ik aangenaam verrast.

'Hoe kan ik je verder verwennen,' klinkt zachtjes een bezorgde stem vlak bij mijn oor, die netjes gewacht heeft tot ik weer een beetje ben hersteld.
'Wil je mijn hele lichaam weer uitgebreid strelen? Net zo zachtjes als je eerder deed?'
Onder mijn blinddoek sluit ik mijn al gesloten ogen en geef me opnieuw over aan zijn heerlijke spel als zorgzame handen speels ondeugend via de binnenkant van mijn benen verder omhoog trekken.


©Bindingskracht, 2015

Terug.