Home
Bindingskracht.nl E-mail
Gisteren had ik Mark weer gezien bij het verjaarspartijtje van Lisette. Halverwege de avond ging het gesprek richting het boek en de film " vijftig tinten grijs". Vrijwel iedereen sprak zijn walging en verontwaardiging uit. Gelukkig hoefde ik me niet te mengen in de discussie, dat deden anderen al genoeg. Geregeld keek ik Mark aan, omdat hij zich eveneens stil hield. Met de komst van nieuwe gasten kwamen gelukkig eenvoudigere onderwerpen binnen.
'Heb je zin om morgenavond bij me langs te komen? Ik ben benieuwd naar jouw visie over het onderwerp van daarnet,' fluisterde Mark terloops in mijn oor.
Woelend in bed bedenk ik de vele opties die me te wachten staan. Als mijn inschatting juist is, dan heeft Mark ook een binding met bondage. Het is een al lang gekoesterde wens om eens volkomen weerloos naakt te worden vastgebonden en te ervaren wat het me doet om dan aangeraakt te worden en niets terug te kunnen doen. Gelijktijdig past de rol van de slavin zoals Anatasia absoluut niet bij me. Gedachten in die richting werken voor mij averechts.
Door het taboe op het onderwerp bondage is het me nooit gelukt om een geschikte gelegenheid te vinden om er iets mee te doen. Feitelijk moet je eerst iemand ontmoeten waarmee het klikt. Onder het groeien van het onderlinge vertrouwen kan dan heel geleidelijk een stukje touw worden geïntroduceerd in het liefdesspel. Dit scenario sluit echter niet aan bij mijn wilde fantasieën, waarbij ik bruut word overrompeld. Met het ochtendgloren komt het besef dat ik in dit leven toch risico's zal moeten menen, wil ik ooit wat bereiken. Het feit dat Mark een goede bekende is binnen onze vriendkring maakt het makkelijker.

Hoewel ik geen idee heb wat de avond zal brengen, stap ik voor de zekerheid nogmaals onder de douche. Uitgebreid neem ik de tijd om te tuttebellen. Verwachtingsvolle prikkels trekken door mijn lichaam als ik mijn oksels scheer en doen me besluiten om ook de plek tussen mijn benen weer een scheerbeurt te geven. Bij het wegspoelen van de laatste restjes zeep van tussen mijn schaamlippen glijden de krachtige stralen van de douchekop uitnodigend over mijn genotknobbeltje. Ditmaal weet ik de verleiding te weerstaan om door te gaan. Ik wil dit heerlijke, hongerige gevoel zo lang mogelijk vasthouden.
In de spiegel bekijk ik de reflectie van mijn slanke, naakte lichaam. Speels breng ik mijn polsen tot achter mijn rug en probeer me voorstellen hoe het zal voelen als ze met touw strak tegen elkaar zijn vastgebonden. Het idee dat me totaal niet kan verweren als vakkundige handen op onderzoek uitgaan, doen me opnieuw duizelen. Even slaat de paniek toe, zonder dat ik er ditmaal aan toegeef.
Steeds opnieuw haal ik weer andere kleding uit de kast in een poging de juiste combinatie te vinden. Een geheel blauwe outfit geeft me uiteindelijk de meeste voldoening. Door de zichtbare contouren van mijn strakke beha moet deze toch maar thuis blijven. Nogmaals bekijk ik het resultaat in de spiegel. Mijn anders zo prominent aanwezige tepels vallen deels weg in de plooien van mijn jurk.
Laat de avond maar komen, ik ben er fysiek klaar voor.

Ook Mark lijkt ontzettend zenuwachtig als we samen op de bank plaatsnemen. Zijn ogen dwalen veel te gretig over mijn lichaam. Normaal zou ik me in zo'n geval direct terugtrekken. Ditmaal geniet ik van de opwinding die het bij mij teweegbrengt. Even richt ik me op onze lichaamstaal, die rust en openheid uitstraalt. Intuïtief durf ik Mark dus volledig te vertrouwen.
'José, ik zou je graag willen vastbinden. Als ik het goed heb ingeschat gisterenavond, dan sta jij er open voor, klopt dat?' Verwachtingsvol kijkt hij me aan.
Mijn bloed stijgt vrijwel direct naar mijn hoofd. 'Wat zou je willen doen,' vraag ik onzeker. Het zweet breekt me aan alle kanten uit. De paniek blijft gelukkig uit.
'Het liefst zou ik je polsen op je rug willen vastbinden en extra touw om je borsten willen aanbrengen.'
'Moet ik dan uit mijn kleren?'
'Liefst wel. Durf je dat aan?'
Niemand weet dat ik vanavond bij Mark op visite ben. Een golf van angst trekt door me heen als ik me realiseer dat ik door de touwen helemaal weerloos zal zijn. Het vooruitzicht is heel erg prikkelend.
'Wat ga je daarna allemaal met me doen?'
'Daarover hoef je geen zorgen te maken. Je mag zelf steeds aangeven waar grenzen liggen. Ik zal ze respecteren, dat beloof ik je.'
Onderzoekend kijk ik Mark aan. Nog altijd heeft hij zijn afstand bewaard. Nergens is een spoor van opdringerigheid.
Ik probeer te achterhalen wat me nog weerhoudt. Met een kort knikje stem ik in.

Als ik terug kom van het korte bezoek naar de wc liggen verschillende touwen gebruiksklaar op de bank.
'Kleed me maar uit.' Mijn stem klinkt heel stoer.
Als Mark mijn jurk omhoog schuift voel ik het zacht contact van zijn handen over mijn huid. Er is geen weg terug.
Expressievormen: 2015 Bondage verhalen: Toegeven aan bondageverlangens.
Het eerste stuk touw wordt tweemaal strak aan de bovenkant van mijn borsten aangebracht, net boven mijn tepels.
Even is er het onwennige contact als Mark het touw langs de binnenkant van mijn bovenarm voert. Er schiet een verwarde rilling door me heen als het touw wordt strakgetrokken.
Een volgend stuk wordt met zorg precies onder mijn borsten aangebracht.

Zodra mijn polsen op mijn rug tezamen zijn gebonden weet ik dat ik volledig aan Mark ben overgeleverd. Met een volgend stuk touw worden mijn gebonden polsen verder omhoog getrokken. Het touw leidt hij over mijn schouders tot midden tussen mijn borsten.
De spanning in het touw dringt door in mijn al wonderlijk opgestuwde borsten. Ik proef de herkenning, maar ook de bevrijding. Het past bij mijn ideeën over vastgebonden worden.
Machteloos moet ik toestaan dat mijn slipje omlaag wordt geschoven. Mijn naaktheid is compleet als Mark het kleinood tot vlak bij zijn neus brengt en mijn intieme geur gretig opsnuift.
Even komt schaamte bovendrijven als zijn hongerige blik over mijn gevangen lichaam schiet. Dan wordt alles overschaduwd door puur opwinding. De rauwe kracht van de touwen houdt me volledig in bedwang. Bij elke beweging voel ik de sensationele stuwing in mijn beide borsten.
'Wil je zachtjes mijn borsten strelen,' smeek ik en sluit verwachtings vol mijn ogen.
Sensuele vingers verkennen de omgeving van mijn harde, naar voren gerichte tepels. Ze lijken precies te weten wat ik nodig heb. Tedere handen raken mijn verhitte gezicht aan en glijden over mijn rug omlaag. Via mijn schouders is er opnieuw het contact met mijn inmiddels uiterst gevoelige borsten. Elke plekje dat wordt betast blijft lang natintelen.
Met een ruk aan mijn lange haren wordt mijn hoofd ruw naar achteren gedwongen.
Toch schuilt er geen wreedheid achter.
Het is als een geraffineerd onderdeel van ons spel, waarin zijn hand hard en gericht tussen mijn benen verdwijnt.
'Oohh lekker ... ga door,' kreun ik als vingers geroutineerd over mijn clitoris glijden.
Mijn machteloze positie is ditmaal super opwindend, omdat ik me totaal niet kan verweren.
'Tjeesus José ... wat heerlijk. Hopelijk mag ik nog uren doorgaan,' hijgt Mark van nabij.
Verwonderd constateer ik dat mijn actieve bondagepartner net zoveel geniet van het geven, als ik van het ontvangen.
'Ben je zoveel te kort gekomen de laatste tijd,' hoor ik Mark verbaasd fluisteren, terwijl hij stoutmoedig mijn hele lichaam verder betast.
Ik schenk geen aandacht aan zijn opmerking. Ondanks mijn weerloze positie kronkel ik wild met mijn onderlichaam in een poging zijn vingers steeds dieper mijn vagina binnen te lokken. Met elke beweging voel ik gelijktijdig de strakke touwen die mijn bovenlichaam volledig in bedwang houden. Even lijken rationele gedachten te willen overheersen, maar de lust die het spel in mij doet oplaaien krijgt de overhand.
'Toe Mark, verwen opnieuw mijn borsten,' breng ik hijgend uit en probeer iets van controle te herwinnen.
Ik voel de heerlijk prikkelende pijnscheuten als glibberige vingertoppen stevig masserend mijn gevoelige tepels omsluiten. Het harde, bijna ruwe contact gaat subtiel over in een zacht liefkozen.

Mark dwingt me om plaats te nemen op de bank en spreidt onbeschroomd mijn benen. Het zal nu niet lang meer duren voordat hij bij me binnendringt. Ik wil nog lang niet los, maar juist ervaren hoe het is om vastgebonden klaar te komen. Ik ben te nieuwsgierig.
De grote, ouderwets ogende vibrator is een verrassing. 'Het zal toch niet ...?'
Onbewust schuif ik mijn onderlichaam verwachtingvol naar voren, mijn billen tot op de rand. Zonder te weten waarom verleg ik mijn linkerbeen en vergroot daarmee de toegang tot mijn vagina.
De touwen houden mij zorgvuldig in bedwang, als Mark me keer op keer handig tot steeds weer een nieuw, uiterst genotvol plateau leidt. Hij gunt me echter geen kans om een concreet hoogtepunt te bereiken.
Als de vibrator tot rust komt, dringt de volledig open positie tot mij door waarin ik me inmiddels ongegeneerd heb gemanoeuvreerd . Toch is er geen schaamte, maar juist een nog ongestilde honger naar meer.

'Mark, voordat je me losmaakt wil ik vastgebonden klaarkomen. Bepaal zelf maar hoe je dat regelt.'
Ik zet me schrap als zijn tong mijn kletsnatte schede nadert.
'Je mag ook bij me binnendringen als je wilt,' breng ik nog net op tijd uit.
Mijn lichaam heeft zich al te lang ingehouden. Zodra zijn tong soepel over de gehele lengte door mijn schede glijdt kom ik veel te snel klaar, zonder dat ik de kans heb gekregen om het effect van de touwen bewust te registreren. Nog altijd stevig gevangen in de touwen kijk ik toe hoe Mark's kleren op de grond belanden. Soepel glijdt zijn harde lid diep bij me binnen. Ik kan me nauwelijks bewegen en moet toelaten dat Mark ruim de tijd neemt om ondertussen mijn lichaam met zijn handen steeds verder te verwennen. Moedwillig benadrukt hij mijn weerloze positie door vrijpostig mijn intieme lichaamdelen te onderzoeken.
Ik sluit mijn ogen en realiseer me maar al te goed dat deze spelvorm met de touwen perfect bij mij past.
Ik wil er veel vaker van genieten, liefst zo lang mogelijk.


©Bindingskracht, 2015

Terug.