Home
Bindingskracht.nl E-mail
Tijdens ons weekje vakantie is de voorjaarswarmte in Egypte heftiger dan ik vooraf had ingeschat. Eerder dan gepland keren we daarom terug op de boot van onze Nijlcruise, hopend dat het zwembad verkoeling kan brengen.
Terwijl Teressa direct verdwijnt richting zonnedek, besluit ik me eerst wat op te frissen.
Als ik langs Mark's kamer loop merk ik dat zijn deur op een kier staat. Ik weet zeker dat het niet voor mij is bedoeld.
Best jammer eigenlijk, want de afgelopen dagen was ik me vaak bewust van zijn nabijheid. Deze ochtend nog had ik overduidelijk zijn indringende blikken gevoeld tijdens het bezoek aan de parfumerie. Ten overstaan van het gehele reisgezelschap was ik eruit gelicht om te worden gemasseerd met een welriekende olie. Iedere keer als ik mijn ogen sloot was het net alsof Mark achter me stond en mijn schouders masseerde in plaats van de best knappe Egyptenaar. Het lukte me niet om in te schatten of ik het prikkelende gevoel in mijn lichaam moest toeschrijven aan de "sandlewood" of aan Mark's persoonlijkheid.
Met mijn 25 jaar ben ik nog altijd maagd. Toch stoort het me niet echt. Normaal ben ik behoorlijk extravert, maar zodra het mannelijk geslacht te dichtbij komt word ik ineens ontzettend bleu. De aanwezigheid van Mark in ons reisgezelschap is verwarrend voor mij, vooral ook omdat ik merk dat Mark eveneens moeite heeft met zijn houding als we elkaar weer eens onverwachts figuurlijk tegen het lijf lopen. 'Waarom gebeurt het nooit letterlijk ...,' bedenk ik me dan als ik merk dat mijn hartslag weer eens flink te keer gaat. Ik weet zeker dat Mark het felle kloppen van mijn halsaderen steeds perfect registreert. Maar hij doet niets met die informatie.

Schuchter steek ik mijn hoofd om de hoek van Mark's kamer en word totaal verrast door wat ik aantref.
Mark ligt ontspannen slapend op bed, zijn volwassen mannelijkheid schaamteloos zichtbaar.
Mijn eerste reactie is om zo snel mogelijk te verdwijnen. Ik heb het recht niet.
Het lukt me echter niet om mijn nieuwsgierigheid in goede, vertrouwde banen te leiden. Nooit eerder heb ik op deze wijze een volwassen mannenlichaam mogen aanschouwen en de unieke kans wil ik me deze vakantie niet laten ontnemen. Als een uitgehongerde leeuwin op zoek naar voedsel voor haar welpjes sluip ik geluidloos dieper zijn kamer binnen. De beelden die ik veel te gretig tot me neem, overtreffen mijn stoutste dromen. Mijn rechter hand omklemt mijn schaamstreek. Automatisch sluit ik mijn bovenbenen om de druk verder op te voeren. Mijn linkerhand vindt mijn jonge, veerkrachtige kleine borst. Diep in mij voel ik een onbestemde leegte. Ik probeer niet te bewegen, terwijl mijn ervaren handen, gedreven door intuïtie, weer eens hun geheel eigen leven leiden.
Mark's diepe regelmatig ademhaling werkt rustgevend. Haast is overbodig, zeker zolang zijn penis er nog ontspannen bij ligt. Ik gun mezelf de ruimte om vooral heel veel te observeren. Met mijn ogen volg ik de mooie lijnen van zijn atletische lichaam. Steeds weer keer ik terug naar het wonderlijke speeltje dat zo anders is dan het mijne.
Angstig vraag ik me af hoe dat ooit kan passen.
Met moeite onderdruk ik een diepe zucht. 'Zal het de eerste keer pijn doen, zoals iedereen beweert. Zal het mij anders vergaan?' Voor mij is dat een van de redenen om "het" steeds maar weer uit te stellen.
Als vanzelf vindt mijn middelvinger de ingang van mijn vagina, alsof het alvast de weg uitstippelt. Mijn vingertopje glijdt over mijn gevoelige harde knobbeltje. Aarzelende bewegingen winnen geleidelijk aan kracht. De zo vertrouwde heerlijkheid neemt het over. Langzaam verlies ik de controle over mijn eigen lichaam, zoals wel vaker de laatste tijd.

Vlak voor mijn ogen lijkt Mark's lid geleidelijk te zwellen. Steeds groter en forser, maar het boezemt niet langer angst in. Met Mark zou ik "het" misschien wel aandurven. Het moet er immers toch ééns van komen.
Mijn rechterhand glijdt onder mijn t-shirt en vindt moeiteloos mijn harde, gevoelige tepel. Ik dank de voorzienigheid dat ik vandaag ondeugend heb besloten om mijn beha thuis te laten. Ik houd mijn adem in als Mark onverwachts beweegt. Gelukkig wordt hij niet wakker, want ik zou me geen houding weten.
Opnieuw concentreer ik al mijn aandacht op één van de mooiste wonderen der natuur. Het rijkelijk omlaag sijpelende voorvocht brengt me in verwarring. 'Het past niet bij iemand die slaapt ... toch?'
Expressievormen: 2015 Bondage verhalen: Verkenning van het mannelijk lichaam
'Kon ik je eerst maar een tijdje aanraken en uitgebreid onderzoeken, zodat ik beter ben voorbereid,' fluister ik zachtjes, terwijl ik Mark nauwlettend in de gaten houd. Zijn stralende pretoogjes zijn vervolgens geen verrassing.
'Marije, hoe zou je dat willen regelen,' klinkt een veel te wakkere stem zonder enig spoor van verbazing.
'Is het dan toch allemaal opzet?' Ik kan het haast niet geloven. Het is gewoon niet mogelijk.
Het moet toeval zijn, een gelukkige samenloop van omstandigheden. Alsof het is voorbestemd.
'Mark, ik weet het niet. Ik ben nog niet zover,' stamel ik. Toch voel ik niet betrapt.
'Zou het helpen als je mijn polsen vastbindt, zodat ik niets kan doen' oppert Mark.
'Dat .... uuhh .... zal zeker helpen,' antwoord ik net iets te gretig, terwijl mijn hart vreselijk tekeer gaat.
Uit het niets haalt Mark als een volleerd tovenaar een lang stuk wit touw tevoorschijn. Onder zijn begeleiding lukt het me om zijn armen stevig op zijn rug tegen elkaar vast te binden. Met een laatste dubbele knoop overtuig ik mezelf dat Mark niet zelfstandig kan loskomen. Onzeker glijden mijn handen over zijn volle, ronde billen. Geleidelijk groeit mijn zelfvertrouwen en durf ik zijn prachtige, gevangen lichaam gerichter aan te raken.
'Mag ik je naakt zien,' prevelt een hese, opgewonden stem van nabij.
Ik heb totaal geen moeite met zijn verzoek. Het lijkt me niet meer dan reëel. Ik houd zijn stijve lid nauwlettend in de gaten, als ik tergende langzaam mijn t-shirt omhoogschuif. Fier naar voren wijzend geven mijn ferme, kleine borsten voor het eerst in hun jonge leven acte de présence ten overstaan van een paar wel erg hebberige mannelijk ogen.
Al mijn aandacht is gericht op zijn wild steigerende harde paal. 'Dat past nooit,' stoot ik onbedoeld hard kreunend uit.
'Sshh ... maak je geen zorgen. Neem alle tijd die je nodig hebt.'
Zijn zachte stem stelt me gerust, net als het feit dat zijn armen stevig zijn vastgebonden, zodat hij zich niet aan mij kan vergrijpen. Ik moet er niet aan denken wat was gebeurd als hij de vrije hand had gehad.
Moeiteloos glijden ook mijn rok en slipje op de grond. Mijn bril houd ik op. Nu ik deze geweldig kans krijg wil ik er absoluut niets van missen. De veelheid aan prikkelende impulsen valt moeilijk in goede banen te leiden. Dit alles sluit absoluut niet aan bij mijn nette, degelijke opvoeding. Een eerste kennismaking met een man hoort niet op deze manier te verlopen.
Voordat mijn verstand de kans krijgt deze fantastische betovering wild te doorkruisen zak ik snel door mijn knieën, zodat ik oog in oog kom met zijn wonderlijke mannelijkheid. Speels schuiven mijn handen al strelend via de binnenkant van zijn bovenbenen heel langzaam steeds verder omhoog. Ondeugend glijdt mijn duim over zijn gerimpelde balzak. Ik schrik enorm als Mark pijnlijk getroffen ineenkrimpt.
'Oohh ... lekker ... ga door,' stoot Mark verkrampt uit.
Ik heb geen verdere aanmoediging nodig. Door zorgvuldig naar zijn ademhaling te luisteren, lukt het me om zijn lichaam heel geraffineerd als een gevoelig muziekinstrument te bespelen. Ik besef me terdege dat het maar goed is dat hij is vastgebonden, want anders had mijn lichaam zich allang overgegeven aan een nu wel erg opdringerig oerinstinct.
Weer glijdt een grote hoeveelheid voorvocht uit zijn nog altijd stijve lid. Met het topje van mijn tong lik ik het op en sta verstelt wat dit zachte, subtiele contact met Mark doet. Mijn mond sluit om de krachtig pulserende eikel.
'Maak me los ...,' smeekt Mark. 'Oohh ... nee ... ga door ... lekker.'
Het is heerlijk om te merken dat Mark het steeds moeilijker krijgt. Gaandeweg realiseer ik me dat het tijd wordt om de aandacht te verleggen. Op mijn tenen staand lukt het me om hem hartstochtelijk te zoenen. Onze tongen vinden elkaar. Mijn hand sluit krachtig om de schacht van harde lid. Voorzichtig beweegt mijn hand op en neer.
'Au ...' Mark krimpt ineen.
'Eerst je hand omhoog bewegen ... ja zo gaat het goed,' brengt Mark hijgend uit.
Al snel heb ik wél het juiste ritme gevonden.

'Even stoppen alsjeblieft ...' kreunt Mark. '.... wil je hem in je mond nemen?'
Ondanks het gebrek aan ervaring weet ik precies wat Mark bedoelt. Ik laat me weer door mijn knieën zakken. Teder neem ik zijn gladde, vochtige eikel in mijn mond. Zachtjes sluiten mijn tanden om de harde schacht. Gulzig slik ik het onverwachts krachtig naar buiten spuitende warme sperma door, zodat niets van het kostbare vocht verloren gaat.
Ik maak Mark los en werp me gretig in zijn armen.

'Ik moet écht naar boven,' mompel ik met een verdwaasde stem.
Mark kijkt me recht in mijn ogen. 'Kom je vanavond naar me toe ...?'
Het korte knikje met mijn hoofd moet maar volstaan, want ik vertrouw mijn stem niet meer.
'Als je het aandurft mag ik dan jóuw polsen op je rug vastbinden.'
Mijn laatste, ondeugende blik spreekt boekdelen.

'Tjezus meid, wat zie jij er verhit uit. Ben je ziek aan het worden?'
De bezorgdheid van Teressa is vertederend. Terwijl ik mijn tranen van geluk nauwelijks weet te onderdrukken, vertel ik haar geëmotioneerd over het mooiste cadeau dat ik tot nu toe in mijn leven heb ontvangen.
'Go for it girl. Make me proud .... Maak je om mij geen zorgen. Ik heb al wat eigen plannen'
'O ja ..., kan ik dan vanavond over onze kamer beschikken,' vervolgt ze net iets te gretig.
Met een speels, bemoedigende klopje op mijn schouder geeft ze mij ondertussen haar zegen.

Ondanks het koele water van het zwembad duurt het lang voordat mijn oververhitte lichaam terugkeert naar de werkelijkheid. Een heerlijk vooruitzicht dat Mark me vanavond waarschijnlijk zal vastbinden doet me wegdromen op nieuwe golven van genot. Dit spel met de touwen is veel mooier dan gewoon "het". Verwonderd vraag ik me af of ik vanavond al mijn maagdelijkheid zal verliezen, of dat Mark me niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk weet te bedwingen. Ergens hoop ik op het laatste.
'Hoe zal het zijn om de nacht met hem door te brengen en samen te ontwaken. Hoeveel touw heeft Mark bij zich?'
' Waarom heeft hij trouwens touw meegenomen op deze vakantie?'
'Waar woont hij eigenlijk in Nederland? Misschien wel dicht bij mij in de buurt.'

©Bindingskracht, 2015

Terug.