Home
Bindingskracht.nl E-mail
'Kevin, zondag wordt het mooi weer. Ik heb zin in een boswandeling.' Sophie heeft haar opmerking terloops geplaatst.
Toch zorgt iets in haar stem direct voor een flinke bobbel in mijn broek. Het is overduidelijk welke ideeën ze daarbij heeft, hoewel ze er verder niet op ingaat.
Voor de zekerheid vul ik de gehele zaterdag met tal van lastige klusjes in en rond het huis. Al snel merk ik dat mijn inschatting juist is, want Sophie reageert die dag geregeld prikkelbaar.
'Sorry voor vandaag,' klinkt haar stem vanaf de deurpost, terwijl ze toekijkt als ik tegen de avond alvast mijn rugzak voor de volgende dag in orde maak.
Ik heb een aardig vermoeden van waar ze allemaal tegenaan loopt.
'Sophie, het is goed zo, morgen mag je het goedmaken.'
'Als je wilt mag je straks ....' Ze maakt haar zin niet af. Allebei weten we dat het geen goed idee is.
Vlak voor het slapen gaan nestelt ze zich behaaglijk in mijn veilige armen.

Vroeg in de ochtend hoor ik Sophie al beneden rommelen. Na een korte douche voeg ik me bij haar.
'Kunnen we zo dadelijk weggaan?' informeert ze ongedurig.
Ik herken haar gretigheid. Bijna uit gewoonte overweeg ik haar speels te plagen en tijd te rekken. Uit ervaring weet ik dat het ditmaal niet goed zal uitpakken. Ze heeft maar één doel voor ogen.

Redelijk lange tijd gaat het goed in het bos en genieten we samen van de geleidelijk in kracht toenemende zon. Naarmate we dieper het bos intrekken neemt haar onrust duidelijk toe. Steeds vaker speurt ze de omgeving af, eerst naar andere wandelaars, dan naar een geschikte plek.
'Schat, wil je me vastbinden, mijn polsen achter mijn rug,' vraagt ze hees.
Het spel dat ze zo graag met mij speelt is begonnen. Subtiele bondage is bijna een dagelijks onderdeel van ons leven. Het overheerst allerminst, wel verrijkt het ons voorspel en werkt bijna als yoga. Het is voor ons heerlijk ontspannend en geeft bevreding, zelfs als er relatief weinig gebeurt. Het gebruik van touwen in het bos is een krachtige variant, waar vooral Sophie soms heftig naar uitkijkt. Zowel in het geven als het ontvangen.
Net als altijd heb ik geen idee wat er allemaal in haar gebeurt. Zelfs het kleinste stuk touw werkt al als een aan/uit schakelaar, waarmee Sophie verandert van een degelijke, aardse vrouw naar een hongerige femme fatale.
Dat ze nu haar kleren nog aanheeft is voor mij een aanwijzing dat ze eerst een tijdlang de absolute kracht van de touwen wil ervaren. Onder mijn wakend oog wil ze machteloos op zichzelf worden teruggeworpen.

Ik laat haar rustig begaan als ze met gebonden polsen zonder mijn hulp op het grote betonblok probeert te komen.
Ze test het koude staal tot ze een geschikte plek heeft gevonden.
'Kevin, heb je nog meer touw?' Haar stem verraadt wat ze doormaakt. Het is vertederend om te zien dat ze desondanks roerloos blijft staan. Ze weet ook dat ze zich geen zorgen hoeft te maken, want ik heb de rugzak bij me die vaker meegaat op dit soort uitstapjes.
Ik heb bijna de nijging om alle inhoud uit de tas te schudden. De extra speeltjes die ik op het laatst nog heb toegevoegd weerhouden me.

Expressievormen: 2015 Bondage verhalen: Verwennerij in het bos .
Zonder op het de verhoging te klimmen bind ik haar knieën strak tegen elkaar. Het uiteinde van het touw waarmee ik haar polsen op haar rug heb vastgebonden, is lang genoeg om tweemaal rond haar taille te wikkelen.
Met een lang stuk touw om de mast bind ik haar heel stevig tegen het solide frame. Toch ben ik niet tevreden. De knoopjes van haar vest en onderliggende bloes zijn te verleidelijk. Ondanks de reeds aangebrachte touwen lukt het me om een schouder te ontbloten. Het restant van het touw voer ik over de bovenkant van haar volle, stevige borsten. Er is nog genoeg ruimte om haar spijkerbroek wat omlaag te schuiven.
Haar mooie zwarte slipje behoud zijn plek, ongeveer.
Teder glijden mijn handen heel geleidelijk langs de binnenkant van het bovenbenen steeds verder omhoog. Nog voordat ik mijn einddoel heb bereik is haar rechter borst en vooral de harde tepel een gewillig doelwit.
Abrupt staak ik mijn spel en trek me terug.
Het is altijd prachtig om te zien hoe Sophie geniet van de strakke touwen. De stevige omklemming houdt haar gevangen, terwijl haar lichaam zonder stimulans van buitenaf ongecontroleert toewerkt naar een onstuitbaar orgasme. Het blijft wonderlijk om toe te kijken hoe haar lichaam verkrampt op zoek naar de verlossing. Ze drukt haar benen strakker tegen elkaar en kronkelt met haar onderlichaam. Ook het touw om haar borsten levert hun bijdrage.
Pas als ze uitgeput en voldaan in de touwen hangt maak ik haar los.
'Oohh .... dat was lekker schat. Precies wat ik al zolang naar heb uitgekeken. Ik ben blij dat het nu eindelijk lente is.'
Alsof er niets gebeurd is vervolgen we onze wandeling door het bos. Het geeft haar de gelegenheid om wat bij te komen. Toch weet ik dat het spel nog lang niet ten einde is.

We strijken neer op een grasrijk plekje in de zon. Het is tijd voor een koffiepauze en het afronden van mijn ontbijt.
Na een bezoek aan een boompje heeft ook Sophie al een boompje voor haarzelf opgezocht. In evakostuum leunt ze met haar rug tegen een lange rechte stam op zoek naar een prettige positie waarin ze weer wil worden vastgebonden. Haar polsen heeft ze al verwachtinsvol achter haar tegen de stam geplaatst.
Verdere aanmoediging heb ik niet nodig. Nog voordat zij zich kan bedenken stap ik met een stuk touw op haar af.
Er trekt een heftig rilling door haar heen als ik mijn handen in haar taille leg. Onder mijn zachte aandrang draait ze zich gewillig om. Als ze met haar buik tegen de boom aanstaat bind ik haar polsen voorlangs vast. Het touw is lang genoeg om haar gebonden polsen extra stevig aan de paal te fixeren.
Met een volgend stuk touw kom ik achter haar staan.
Via mijn lichaam druk ik haar dicht tegen de stam aan.
Ik voel haar reactie als mijn handen haar volle borsten omsluiten en ze vervolgens langs beide kanten van de stam leiden. Met mijn voeten dwing ik haar benen wat verder uiteen. Het aangebrachte lange touw houdt haar nu volkomen in bedwang. Toch ben ik nog niet tevreden.
Met een volgend stuk touw bind ik haar paardenstaart aan de stam vast. De rest van het touw verstevigt haar gevangen positie. Vergeefs zoek ik in de rugzak naar het dunne touwtje dat zo mooi via de boomstam om haar harde, uitstekende tepels had gepast. Voordat ik terugloop naar mijn rugzak krijgt ze een ferme tik op haar beide billen. Ik weet dat ze het lekker vindt, als goed gedoceerd sporadisch contrast met de zachte aanrakingen die ze vele malen liever ontvangt.
Vanaf een plek net buiten haar ingeperkte gezichtveld observeer ik aandachtig hoe ze op zoek gaat naar ruimte in de touwen. Enerzijds vindt ze het leuk als ze ondanks mijn ijver los weet te komen, anderzijds wil ze zo lang mogelijk genieten van de kracht van de touwen.
Als ze haar wél lukt om los te komen gun ik haar vaak de beloning dat ze mij beter mag vastbinden.
Terwijl ze druk bezig is, zonder echt vorderingen, ontkleed ik me langzaam. Uit de rugzak haal ik een lange, dikke vibrator te voorschijn. Geruisloos loop ik op haar af.
Ik had me geen zorgen hoeven maken, want ze nog veel te druk met zichzelf bezig.

Vrijwel zonder contact te maken strelen mijn vingers haar blote schouders. Over haar bovenarmen glijden mijn handen richting haar borsten. Mijn naakte lichaam maakt voller contact en drukt Sophie klem. De boomstam is gelukkig stevig genoeg om mijn kracht op te vangen. Teder masseer ik haar supergevoelige tepels en geniet van haar kronkelende lichaam onder me. Binnen ons spel met touwen heeft ze maar zo weinig extra stimulans nodig. Bijna elke aanraking is al genoeg om haar verder in vervoering te brengen.
'Ga door,' smeekt ze als ik ondertussen aan haar oorlelletje sabbel, waardoor ik niet precies weet wat ze verlangt. Vermoedelijk zijn het haar tepels die extra aandacht wensen. Zonder moeite bereikt ze een volgend hoogtepunt.

Dolgraag zou ik willen nagaan hoe nat haar vagina is, maar zie ervan af. Onopgemerkt neem ik de vibrator in mijn mond en maak hem zo vochtig mogelijk. Aandachtig bekijk ik haar schede. Zonder aarzeling breng ik de vibrator in één vloeiende beweging diep bij haar binnen en maak dan pas de lange op- en neergaande bewegingen, die feilloos door haar worden opgepakt.
'Zet hem aan ....,' klinkt hijgend een gesmoord verlangen.
Zonder het moment te verliezen begint de speeltje zachtjes te zoemen. Terwijl de vibrator zijn werk onverstoorbaar voortzet streel ik haar al zo verhitte lichaam. Voor mij is het heerlijk om te merken dat mijn schat zo weinig nodig heeft om heel intens te genieten.
Ik zou er veel voor over hebben om met haar te ruilen. Liefst gewoon van lichaam, om te ervaren wat er allemaal met haar - en vooral in haar - gebeurt. Aan den lijve ondervinden hoe het is om zo op te gaan in het spel. Bestond er maar toverij om terstond van positie te wisselen, waardoor míjn lichaam stevig tegen deze boom staat vastgebonden.
Ik zal moeten wachten tot een ander moment.
Krampachtig probeert ze zich te verzetten tegen het nieuwe orgasme dat al ongedurig aandringt. Precies op tijd schakel ik de vibrator uit, zodat ze op het hoge plateau blijft hangen. Ze kronkelt van genot als ik vervolgens heel uitgebreid, subtiel haar hele lichaam streel. Het kost haar duidelijk moeite om te blijven staan als ik mijn aandacht verleg naar haar lange benen. Uit een tube neem ik een hoeveelheid calendulazalf.
Met mijn vinger stimuleer ik vervolgens de ingang van haar anus, terwijl ik met mijn andere hand rustig de weer trillende, dikke vibrator op en neer beweeg.
'Stoppp ....,' smeekt ze zonder overtuiging. Zorgvuldig luister ik naar haar lichaam.
Uit ervaring weet ik dat ik nu juist moet doorgaan.
'Oohh ....jaaa .... jaaa ....'
Ik voel haar nieuwe spanningsopbouw, terwijl ze zich afzet tegen haar omklemming van de touwen die haar machteloos gevangen houden.

Nadat ik haar snel heb losgemaakt reikt ze naar een hoge tak vlak boven haar hoofd om haar lichaam te strekken. Haar volle borsten worden daardoor gelift en zien er jong en super verleidelijk uit. Ik breng een strak rekverband aan over de geweldige, vrouwelijk rondingen en leg daarmee hun positie krachtig vast. Het verbaast me dat Sophie het gewoon toelaat, alsof ze nog altijd niet verzadigd is.
'Wil je mijn polsen weer op mijn rug vastbinden.'
Door de enorme stuwing in haar borsten kost het haar nu moeite om de armen tot achter haar rug te brengen.
Verdere aansporing heb ik niet nodig. Kort erop vlij ik me verwachtingsvol neer in het zachte gras en help haar, als ze schrijlings op me komt zitten. Moeiteloos laat ze mijn fors opgezwollen lid binnen. Ze leunt verder voorover op zoek naar mijn vlakke handen die haar al sterk gestimuleerde borsten nog verder zullen platdrukken tegen haar lichaam. Bewegingsloos blijf ik liggen om bewust te voelen hoe Sophie op zoek gaat naar weer nieuwe bevrediging.
Ditmaal niet zo zeer voor haar zelf, maar vooral voor mij.
'Kevin .... laat je maar gaan,' klinkt haar bevestiging. 'Je hoeft niet op mij te wachten.'
Even nog probeer ik me nog te verzetten. Dan laat ik me meevoeren door haar wilde gretigheid.


©Bindingskracht, 2015

Terug.