Home
Bindingskracht.nl E-mail
Voor Caitlin smolten de weken zich saai aaneen, zonder enig vuurwerk.
Het was al maanden terug dat ze met spijt haar LAT-relatie had afgebroken. Op vele fronten was er de ideale mix geweest. Het ontbreken van enkele voor haar belangrijke elementen, hadden uiteindelijk toch de doorslag gegeven.
Vaak verlangde ze terug naar die heerlijke momenten waarop hij haar liefdevol verwende. Met hem lag ze geregeld uren in bed om te genieten van elkaars lichaam. De tijd nemen voor elkaar, steeds verder onderzoeken wat elk van hen lekker vond en er dan gretig aan toegeven. Ze had genoten van het teasen en pleasen dat hij tot in de perfectie beheerste. Als kers op de taart was er dan soms de diepe penetratie van zijn altijd meer dan bereidwillige forse lid.

Met al zijn kunde had hij in haar een verlangen gecreëerd dat nu onverzadigbaar leek. Ondanks haar wat rijpere leeftijd had ze aspecten van haar lichaam mogen ervaren waarvan ze het bestaan niet eens wist.
Voor haar hongerige lijf waren de afgelopen eenzame maanden een hel geweest. Ondanks gerichte acties, onder meer via Relatieplanet, was er nog geen enkel perspectief aan de horizon. Ondertussen smachtte haar lichaam naar de absolute volle bevrediging, die ze zelf niet kon bereiken. Eigen pogingen boden slechts kortstondige verlichting.
Vergeefs dwaalde ze telkens weer over het Wereld Wijde Web. Er waren genoeg ingangen, maar de subtiliteit kon ze niet ontdekken.

Op Speuders.nl vond ze een bijzondere advertentie. De eenvoudige foto's stimuleerden haar geest, ondanks de heftigheid van het aangehaalde onderwerp "teder wederzijds naakt vastbinden". Natuurlijk was ze als haast elke vrouw volledig bekend met de "vijftig tinten grijs". Gelijktijdig wist ze dat ze nooit iemands slavin zou worden.
De beelden die ze in de ongekuiste versie van de film had gezien waren daarvoor te heftig. Prikkels vond ze vooral aan het begin van nieuwe scènes. Fantasieën over zelf een blinddoek om krijgen, of op eenvoudige wijze worden vastgebonden, bezorgden haar telkens weer heftige sensaties in haar onderbuik.

Ze nam de laptop mee naar de beslotenheid van haar slaapkamer. In de veilige omgeving trok ze haar broek en slipje uit en ging op bed liggen. Aandachtig bestudeerde ze de foto's bij de advertentie, terwijl ze met haar hand voorzichtig haar al zolang niet beroerde schaamstreek streelde. Dat ze al zó nat was had ze niet verwacht.
De advertentie deed haar blijkbaar veel meer dan ze zelf had vermoed. Vooral de foto van de net bevrijdde borsten trok enorm. De touwen hadden diepe sporen achtergelaten in het tere weefsel. Toch wist ze dat er tederheid aan ten grondslag had gelegen. Veel te snel kwam haar eigen ontlading.
De dagen erop nam ze uitgebreider de tijd. Het lukte zelfs om orgasmes wat uit te stellen. Haar belangstelling werd verder aangewakkerd, terwijl haar borsten hunkerden naar een vergelijkbare behandeling met touw.

De advertentie leek op haar lijf geschreven. Beter nog, hij was vóór haar lijf geschreven. Ze was lang en slank.
Ze vermoedde dat haar kleine borsten voor de steller van de advertentie geen probleem zouden zijn.
Ook de andere foto's bevestigden vooral tederheid, dat ze onbewust al had aangevoeld.
Pas na een week durfde ze het aan om een berichtje te versturen.
Achteraf realiseerde ze zich dat ze daarbij haar eigen e-mail adres had gebruikt.

In de enkele dagen die volgden had ze intensief mailcontact met de onbekende man achter de advertentie.
Geregeld lag ze 's nachts wakker van de wijze waarop hij invulling wilde geven aan zijn geplaatste oproep.
Woorden als "tederheid" en "subtiliteit" gaven uiteindelijk de doorslag. Lang twijfelde ze over het versturen van telefoonnummer en een optie van een tijdstip om te bellen. Al met al had het zeker wel een half uur geduurd voordat ze die knoop had doorgehakt. Normaal was ze nooit zo trefzeker.
Die avond leidde zijn aangename stem al vroegtijdig tot een wel heel bijzondere ontlading van haar lichaam, en een afspraak voor de volgende dag op een parkeerplaats.
Vanuit de anonimiteit zouden ze onderzoeken of ... en hoe ... ze verder konden gaan.
Expressievormen: 2017 Bondage verhalen: Hunkerend lichaam wordt gevoed.
Van haar stoere voornemen bleef niets over. Met deze man wilde ze het erotische avontuur aangaan. Niet direct het vastbinden, wel de subtiele verwennerij.
In zijn slaapkamer had haar klamme lichaam moeite om af te koelen. Zelfs het afwerpen van alle kleding bood nauwelijks verlichting.
'Blijf rustig liggen, ik kom zo terug,' fluisterde hij in haar oor.
Gedwee gaf ze gehoor aan zijn oproep.
Toch dwaalde haar hand af naar de verhitte plek tussen haar benen.
Ze had zijn forse lid gezien. Het verlangen om eindelijk weer eens gevuld te worden kwam in alle heftigheid bovendrijven.
Vol ontzag bekeek ze zijn wild steigerende lid die verder was opgezwollen dan ervoor. Hoe zou het zijn als hij ongevraagd bij haar binnendrong. Viel het formeel onder verkrachting, of had ze intussen haar toestemming verleend?

Het lange touw waar Paul mee kwam aanzetten deed haar adem stokken. Teder maakten zijn handen contact met haar bovenlichaam bij het aanbrengen van het touw net onder haar borsten. De volgende ronde liep over de bovenkant van haar borsten, zodat het zachte weefsel werd ingedrukt. Ze voelde het snelle kloppen van haar hartslag bij haar ingeklemde borsten. Dus toch. Ze had hier reikhalzend naar uitgekeken.
Aandachtig volgde ze zijn bewegingen met het touw.
Zijn vingers leken elke gelegenheid te benutten om haar huid teder te verwennen. Het contact met haar gevangen borsten werd haar bijna te veel, zeker toen zijn vingers afdwaalden over haar harde, pijnlijk gezwollen tepels
Door een nieuwe aanraking kromp ze ineen, krachtig in bedwang gehouden door de touwen.
'Paul ... ik trek het niet zo lang meer. Wat voor moois heb je nog meer in gedachten?' bracht ze hijgend uit.
Ze maande zichzelf tot kalmte. Vandaag mocht het er niet van komen. Ze wilde het bewaren tot een volgende keer, mocht die ooit komen. Veel hing af van hoe hij nu zou presteren. Zouden zijn woorden net zo goed als zijn daden?

'Sluit je ogen en ontspan je.'
Zijn verzoek klonk als een bevel, maar dan vol hartstocht.
'Schrik niet Caitlin,' waarschuwde hij zachtjes.
Makkelijker gezegd dan gedaan, bleek al snel. De ijskoude druppel water midden op haar borst kwam te onverwachts. Ze voelde het in reactie krachtige, bijna pijnlijke samentrekken van haar geplaagde tepel. Vreemd genoeg reageerde ook de andere zijde, zelfs zonder de drie druppels die nog volgden.
Met nog altijd gesloten ogen zag ze de nieuwe druppel niet aankomen die ditmaal op haar mond neerdaalde. Ze werd totaal verrast door de chaotische reactie in haar schaamstreek. Het was net alsof ze heel onstuimig klaarkwam.
Voordat ze was bijgekomen was er de speelse tong, die over haar gevoelige borst omlaag glijdende waterdruppels achtervolgde. Met zijn mond verwarmde hij vervolgens haar sterk afgekoelde tepel. Speels sloten zijn tanden om het gevoelige weefsel en trokken het wat omhoog.
Verward vroeg ze zich af hoe het zou zijn als haar borsten werden opgesloten door de touwen, net zoals op de foto? Ineens verlangde ze ernaar om door hem te worden vastgebonden. Om niets te kunnen doen.
Weerloos te ondergaan wat haar minnaar nog meer te bieden had.

'Paul ... ?' probeerde ze voorzichtig, terwijl ze haar gedachten ordende.
Hun oogcontact was oprecht, zonder verborgen agenda's. Ze moest doorzetten zolang ze de moed kon opbrengen.
'Mag ik ... uuhh ... wat touwen over mijn borsten voelen?' bracht ze aarzelend te berde.
'Wil je dat ik je vastbind ...?' In zijn stem was verbazing hoorbaar, die aansloot bij wat ze zelf ervaarde.

Hij leidde haar polsen tot achter haar rug en plaatste ze gekruist op elkaar. Ze voelde het touw dat geleidelijk haar polsen omsloot. Nog even en dan behoorde ze hem toe, dan zou ze zich niet meer kunnen verzetten en machteloos aan hem zijn overgeleverd. Een onzekere spanning trok door haar lijf. Had ze de juiste inschatting gemaakt?
Gewillig bood ze haar linkerpols aan. Ze volgde zijn bewegingen terwijl hij het touw strak aanbracht.
Met een volgend stuk touw fixeerde hij haar rechter enkel tegen haar bovenbeen. Ze wachtte op meer touwen die haar lichaam zouden bedwingen.
Ze draaide haar hoofd zodat ze kon toekijken hoe hij geleidelijk zijn kleren uittrok, tot hij volledig naakt voor haar stond. Net als gisteren was zijn lid weer fors opgezwollen. Het topje van zijn natte eikel glinsterde in het licht.
Ze zag zijn begeerlijke blik die over haar opgestrekte lichaam trok. Ze wist dat daarmee haar borsten niet op hun voordeligst uitkwamen. Ze toonden nog kleiner dan dat ze al waren. Paul had er totaal geen moeite mee.
Oprecht streelden zijn vingertoppen het zachte, gevoelige weefsel en zette haar lichaam verder in vuur en vlam. Onderzoekend gleden zijn handen traag over haar gezicht, hals en zij.
De rust die hij uitstraalde deed haar goed, waardoor haar lichaam wat kon bedaren.
Speels positioneerde hij haar linkerbeen en bracht een touw aan.

'Paul, wil je me op bed vastbinden?'
Hij keek haar vragend aan.
'Op het matras bedoel ik.'
Met knikkende knieën hielp ze hem de matrassen terug te leggen. Het bed werd teruggeschoven tot tegen de muur en voorzien van een schoon laken. Dat ze beide naakt waren leek volkomen normaal.
Haar ogen dwaalden gretig over zijn gebruinde, atletische lichaam. Hij zag er goed uit, zeker gezien zijn leeftijd.
Zijn hand sloot vol om haar linker borst. Zijn mond bewoog in haar richting. Gretig beantwoordde ze zijn tongzoen, hoewel ze zich had voorgenomen dat tijdens de eerste date niet te doen.
'Caitlin, ik denk dat jij voor vandaag al behoorlijk aan je tax zit. Ik ga je losmaken. Een volgende keer pakken we de draad ... de touwen bedoel ik eigenlijk ... weer op.'
Paniek overviel haar. Ze wilde nog zoveel meer ervaren, liefst die dag nog.
'Okee ... ik denk dat je gelijk hebt,' antwoordde ze gelaten.

Hij nam haar mee onder de douche. Ze zag dat hij enorm genoot van het wassen van haar lange, slanke lichaam.
Bij elke gelegenheid sloot hij haar ingezeept en al in zijn armen.
Ze was zich sterk bewust van zijn enorme lid die vaak prominent tegen haar schaamheuvel drukte.
Er restte slechts enkele centimeters totaan de plek waar ze die maar wat graag wilde ontvangen.
Een andere keer ... misschien. Gelijktijdig wist ze wel beter. Ze was allang over de streep getrokken.
Nu nog het juiste moment. Wat haar betreft morgen al. Niet meer vandaag.
Ze was inderdaad helemaal voldaan, en er was zoveel dat ze eerst wilde verwerken.
Ondanks de heftige tweestrijd besloot ze huiswaarts te keren. Het liefst had ze de nacht in zijn armen doorgebracht.
Toch was het beter zo. In de ochtend zouden ze de plannen op elkaar afstemmen.

Haar nacht duurde super lang. Het lukte niet om haar stuiterende lichaam onder controle te krijgen.
Ook haar gedachten schoten alle kanten uit. Deed ze er goed aan om zich door Paul te laten vastbinden?
Wat kon ze verwachten? De paniek brak uit, tot ze terugdacht aan de touwen om haar polsen en over haar borsten.
Pas in de vroege ochtend hakte ze definitief de knoop door. Ze belde hem op en besprak haar verlangen om door hem te worden vastgebonden. Ze benadrukte dat ze vooral op zoek was naar tederheid, naar de subtiele verwennerij van haar lichaam.

Direct bij binnenkomst liep ze naar boven. De deur van zijn slaapkamer stond open. Het bed was afgehaald, de matrassen stonden rechtop tegen de muur. Van het bed restte slechts de lattenbodem, dat nu midden in de kamer stond. De klaarliggende touwen nodigden uit.
Ze liet zich door hem uitkleden tot ze helemaal naakt was. Ze zocht een plekje op het bed en genoot van de wilde onrust die opnieuw door haar lichaam trok. Ze had behoefte aan een ruwe, harde vrijpartij. Toch overheerste het verlangen om te worden vastgebonden, om niets te kunnen doen als hij haar lichaam zou bespelen als een delicaat muziekinstrument. Met hem wilde ze een hele scala aan noten ervaren.
Terwijl hij met de touwen bezig was, zocht zij een positie waarin ze vastgebonden wilde worden. Als vanzelf spreidde ze armen en benen. De open houding voelde gewaagd aan en bezorgde haar weer die intense, wonderlijk prikkelende opwinding.
Paul had geen verdere uitnodiging nodig.
Kort erop lag ze vastgebonden in een onzedelijk positie die ze normaal nooit uit zichzelf zou innemen. Ze testte de touwen.
Het besef dat ze niet meer vrij kon komen deden haar hoofd tollen.

Haar warme, vochtige vagina smachtte naar zijn forse lid. Ze was weerloos aan hem overgeleverd.
Hij kon zo over haar beschikken als hij dat wilde. Ze zou zonder meer haar toestemming verlenen.

Ze kronkelde haar wijd gespreide lichaam, op zoek naar verlichting. Ze hunkerde naar een felle, bevredigende ontlading. Langzaam kwam het besef dat de touwen haar in hun greep hielden. Ze kon niets doen, ze moest wachten op wat komen zou. Geleidelijk keerde de rust terug in haar lichaam.
Een zijdezachte doek daalde neer en bedekte haar opgespannen lijf. Ze genoot van de heftige reacties die opwelden. Met een constante snelheid bewoog de sjaal traag omlaag over haar al zo getergde, gevoelig geworden huid.
Nu pas begreep ze het echt. Klaar komen is lekker, maar dit schenkt misschien wel veel meer voldoening.

Na de verwennerij met de sjaal volgden zijn tedere vingers. Zijn aandacht was gericht op het gebied van haar onderbuik en bovenbenen. Hij leek totaal geen belangstelling te hebben voor haar open natte plekje.
Bijna als per ongeluk gleed ondertussen soms een verdwaalde vinger over haar schaamlippen.
Zijn mond speelde behoedzaam met haar tepel. Er was zo weinig nodig om alleen via de tepel klaar te komen.
Haar spieren verkrampten bij het naderen van een orgasme. Voor Paul was het een teken voor een korte onderbreking, zodat ze kon herstellen. Keer op keer liet hij haar balanceren op het hoge plateau kort voor de ultieme verlossing.
Dan liet hij haar gaan door een gerichte, nauwelijks waarneembaar aanraking van haar clitje.

Verlost van de touwen en de spanning lag ze nagenietend in zijn armen.


©Bindingskracht, 2017

Terug.

Ps: Mocht jij je als vrouw herkennen in het verhaal neem dan gerust contact op.
Bovenstaand fantasie vertoont veel overeenkomsten met een mogelijke werkelijkheid.