Home
Bindingskracht.nl E-mail

'... mis je zijn aanraking niet ...?' vroeg Marina zachtjes.
De opmerking van haar therapeute kwam ditmaal hard binnen. Snel draaide Amanda haar hoofd weg en probeerde haar tranen te onderdrukken.
'Laat het toe ...' klonk het bemoedigend.

Amanda was negentien toen ze Hugo leerde kennen.
Hoewel hij niet de eerste was, had ze met hem haar seksuele ontwikkeling beleefd. Geleidelijk kwam de rust en verschoof hun aandacht naar het tedere, onderlinge lichamelijke contact.
De avond, nu precies twee jaar en één dag terug, stond voor altijd in haar geheugen gegrift. Hugo worstelde met een foto die hij wilde tonen. Stuntelend legde hij uit dat de context van de foto niet bij hem paste. Wel de details van gevangen polsen en blinddoek.
Zijn terughoudendheid, maar ook zijn moed, maakte haar nieuwsgierig. Gelijktijdig was ze zich bewust van zijn waarschuwing. Toen hij uiteindelijk de foto liet zien deinsde ze terug, vooral door de onderdanige positie waarin de vrouw zich bevond. Hugo had de rest van de avond nodig om uit te leggen wat hem zo trok in de foto.
Voor hem draaide het bij bondage om het vergroten van seksueel genot. Niets kunnen of hoeven doen als de ander de tijd nam voor de aanraking, zonder nadruk op penetratie.
Laat die avond probeerde Amanda roerloos te blijven liggen terwijl hij haar lichaam subtiel streelde. Zorgvuldig vermeed hij ditmaal bekende, doeltreffende plekjes. Na haar aanvankelijke aarzeling zakte ze weg in een heerlijke ontspanning. Opkomende gedachten om hem nu ook te verwennen verdrong ze geregeld bewust naar de achtergrond. Langzaam begreep ze wat hem zo aantrok in de foto. Toch was het voor haar nog een hele stap om zich vrijwillig te laten vastbinden. Kon ze hem dan volledig vertrouwen? Ze wist het niet.

De volgende ochtend vreeën ze met elkaar. Gewoon normaal, lief en intiem.
Na afloop mocht ze blijven liggen en nagenieten. Hugo bracht de kinderen wel naar de opvang.
Kort in de avond belde hij vanuit de auto. Het zou wat later worden. Het is er nooit van gekomen. Hij raakte betrokken in een zware kettingbotsing en was op slag dood. Daarmee kwam ook een abrupt einde aan haar liefdesleven.
Ze stond er ineens alleen voor. Werk wachtte, net als de verzorging van haar kleine meiden.

Ze miste Hugo elke dag. Ze was moeder, maar ook vrouw. 's Morgens in de stille uren in bed strekte ze haar armen letterlijk naar hem uit. Ze voelde hem bijna fysiek. Zolang ze die fantasie kon laten gaan, was het oké, dacht ze stoer.

Die onverwachte, eenvoudige, oprechte opmerking van haar therapeute schudde Amanda wakker. Haar hele verdere leven lag nog voor haar. Hugo zou het hopelijk begrijpen.

Amanda zocht antwoorden op vragen die zich heel geleidelijk aandrongen. Kon ze het aan om weer met een man te zijn, die zowel aandacht had voor haar, als voor haar kinderen. Ook de laatste onvervulde wens van Hugo drong zich steeds vaker aan. Was het een juiste koers om eerst haar eigen lichaam opnieuw te ontdekken?
Geregeld dwaalde ze over het Internet op zoek naar informatie over bondage. Ze schrok van de hardheid in de BDSM wereld. Ongetwijfeld was daarin ook de zachtheid, maar ze kon het niet vinden.

'Probeer eens de zoekopdracht "ontspanning bondage", misschien dat je daar verder mee komt,' opperde Marina.
Telkens weer stond Amanda verbaasd over de wijsheid van haar therapeute, alsof ze alles al had meegemaakt.
"Fifty Shades of Gray" kwam weer langs, net als Shibari, de Japanse vorm van bondage. Ze herinnerde zich de woorden van Hugo over het vergroten van seksueel genot. Voor Amanda werd het steeds duidelijker.
Aanraking in combinatie met ontspanning stond met stip bovenaan haar wensenlijstje.
Haar doel was duidelijk. Het verwezenlijken was minder helder. Waar kon ze veilig terecht? Welke man zou ooit begrijpen waar ze behoefte aan had? Ze wist het zelf niet eens precies. Dan was er ook nog de enorme drempel waar ze eerst overheen moest. Vertwijfeld vroeg ze Marina of ze haar lat lager moest leggen.
Haar therapeute hielp haar gedachten te ordenen. Ze stelde steeds meer indringende vragen die Amanda aan het denken zette.
Expressievormen: 2020 Bondage verhalen: Behoefte aan aanraking.
Hun sessie liep al ten einde toen Marina een plaatje overhandigde dat ze uit een archiefkast opgediepte.
'Sluit dit aan bij wat je zoekt ...?'
De eenvoudige tekening verwarde Amanda. Al bij de eerste oogopslag voelde ze ruwe opwinding door haar lichaam trekken. Subtiel, teder, oprecht.
Het beeld kwam heel precies overeen met de fantasieën die ze had gevormd bij de laatste wens van Hugo. Er was de blinddoek, haar naaktheid en haar machteloosheid. Zelfs de touwen kon ze gemakkelijk indenken.
Bestond deze subtiele vorm van liefde bedrijven? Waar kon ze het vinden? Zou ze het aandurven als het haar geboden werd?

Hoe lang had haar stilte geduurd? Onzeker keek ze Marina aan. Wat kon zij haar bieden?
Een blik op de klok leerde dat hun sessie al voorbij was.
'Wat gaat er nu door je heen ...?'
Zachtjes drong Marina's vraag tot Amanda door.
'Neem de tijd. Mijn volgende cliënt heeft afgebeld.'
Samen met haar formuleerde Amanda een wensenpakket.
Na afloop gaf Marina haar een "verwijsbriefje" voor de man uit de tekening. Ze verzekerde dat ze bij hem in goede handen was.

Op de valreep gaf Marina nog een aantal tips. Een sessie bij hem kon al gauw drie uur duren, niet het half uurtje dat Amanda had ingeschat. Verder moest ze durven te vragen als het nodig was. Wel lag er voor hem een taboe op seks.
Dat zou niet passen binnen de workshop. Over de kosten hoefde Amanda zich geen zorgen te maken. Marina had nog een wederdienst van Paul te goed.

Paul opende de deur en stond oog in oog met een verlegen meisje, een jonge vrouw eigenlijk. Waarderend gleed zijn blik over haar lichaam. Haar spijkerbroek sloot soepel om haar lange benen en brede heupen. Een slanke taille was half verborgen onder een dunne witte blouse. De zwarte beha was duidelijk zichtbaar, zelfs zonder de geraffineerde diepe inkijk. Marina had gelijk gehad. Deze sessie zou zeker geen opoffering zijn. Wel zou hij zeer voorzichtig moeten zijn met deze kwetsbare vrouw.

Meteen bij binnenkomst haalde Amanda de tekening uit haar kontzak en vouwde het papier open.
'Kun je me dit bieden?' vroeg ze nerveus. Zweetdruppeltjes gleden over haar rug omlaag. Haar eerdere onzekerheid kwam in alle heftigheid terug. Ze wilde vluchten.
Paul wees naar een stoel en nam de tijd om haar op haar gemak te stellen. Langzaam keerde haar kalmte terug.

'Hoe gaan we eigenlijk aanvangen?' Haar ogen schoten alle kanten uit. Het was lang geleden dat ze haar naaktheid had getoond aan een man. Ze probeerde te luisteren naar haar lichaam.

Onbedoeld trokken erotische prikkels door haar lichaam.
'Ik durf me nog niet met touw te laten vastbinden. Kunnen we voorlopig dit gebruiken?' Ze overhandigde Paul lange slierten rood lint. Ze hoopte dat hij zou begrijpen dat ze wilde kunnen ontsnappen als het voor haar te heet werd, en dan niet alleen onder haar voeten.

Paul kwam achter haar staan. Zachtjes leidde hij haar beide armen tot achter de stoelleuning. Er was weinig weerstand. Behoedzaam wond hij het lint om haar gekruiste polsen.
'Wwaauuw ...' stootte Amanda geschrokken uit. Rillingen trokken door haar heen en zochten een uitweg in haar schaamstreek. Snel opzwellende tepels drukten tegen de dunne stof van haar beha. Harde punten toonden zich prominent van onder haar blouse. Hijgend probeerde ze de controle over haar heftig ontwakende lichaam terug te krijgen. Wat ze ervaarde was veel intenser dan in haar wildste dromen.

Vanuit zijn ooghoek zag Paul een rood aangelopen vrouw. Hij kende haar verhaal. Aandachtiger nam hij haar op.
Slank, lief gezicht, heldere blauwe ogen, lang donkerblond haar en zacht egaal zongebruind. Onbegrijpelijk dat ze de draad van het leven nog niet had herpakt. Haar lichaam was gemaakt om liefde te bedrijven. Hij gunde het haar, maar niet met hem. Hun leeftijdsverschil was te groot. Wel kon hij haar een fascinerend pad wijzen.
Amanda gaf zich over aan het rode lint dat haar gevangen hield. Vingers trokken strelend via haar onderarm omhoog.
Ze genoot van het kippenvel, terwijl spanning uit haar lichaam trok.

Paul liet zijn vingers verder omhoog glijden. Hij boog meer voorover. De geur van haar fris gewassen haar drong tot hem door. Hij masseerde haar schouders. Geleidelijk dwaalde hij af in de richting van haar hals. Vingers gleden onderzoekend tot net onder haar beha.
Even verbrak hij het contact. Zijn grote handen plaatste hij ter hoogte van haar borsten op haar blouse. Ze kreunde waarderend. Zijn penis kwam licht in opstand.

Met nog altijd gebonden polsen hielp Paul haar uit de stoel.
Zijn blik gleed ongegeneerd over haar lichaam. In alles paste Amanda perfect in zijn beeld van een ideale vrouw. Hij genoot van de nog verborgen geheimen van haar lichaam. Haar broosheid was vertederend.

Hij sloot Amanda in zijn armen. Haar verlangen naar innige lichamelijk contact kwam als vanzelf weer bovendrijven.
Speels verdwenen handen onder haar blouse en verwenden haar blote rug. "Hhmmm ... "
Haakjes van haar beha waren niet langer veilig. Ze bemerkte het fors opzwellen van zijn lid. Ze wilde hem voelen, diep in haar.
Het kostte haar moeite om rustig te blijven.

Haar polsen werden losgemaakt. De blouse werd omhoog geschoven, waardoor haar beha achterlangs openviel. Veelvuldig maakten zijn handen zacht huidcontact. Haar bovenkleding belandde op de stoel. Het rode lint werd opnieuw om haar polsen aangebracht. Half naakt stond ze voor hem.
De rust die hij uitstraalde deed haar opbloeien.
Trots rechtte ze haar rug en toonde hem haar lichaam.
Paul kwam dichterbij. Ze moest zich inhouden om geen stap achteruit te doen. Het knoopje van haar spijkerbroek werd losgemaakt. Nog even en ze zou weerloos naakt voor hem staan. Ze verzamelde al haar moed en zette zich schrap. Alarmbelletjes begonnen te rinkelen toen Paul op zijn knieën kwam zitten.
Zijn handen maakten opnieuw contact met haar huid. Zacht, traag, oprecht. Eerst over haar rug en armen. Geleidelijk verlegde hij zijn aandacht naar de omgeving van haar borsten. Zijn mond naderde haar harde linker tepel. Verwachtingsvolle rillingen trokken vanaf haar tepel naar haar schaamstreek. Telkens stelde hij het echte contact uit. Totdat ... totdat zijn tong nauwelijks waarneembaar contact maakte. Ze kromp ineen toen een lang uitgesteld orgasme haar overdonderde. Ondanks haar redelijke seksuele ervaring was dit compleet anders dan ze gewend was.
Tjeesus ... wat had ze het lichamelijke contact gemist. Net als een intens, bevredigend orgasme.

Paul kwam dicht achter haar staan. De bobbel in zijn broek zat ter hoogte van haar gebonden polsen.
Amanda onderzocht met haar vingers zijn pretpakket, dat daardoor verder opzwol. Quasi onverstoorbaar schoof hij haar spijkerbroek langzaam omlaag. Het onderlinge contact bleef.
Gehuld in slechts haar slipje sloot ze haar ogen. Ze zag weer de tekening voor zich waar het allemaal mee was begonnen. Het enige dat nog ontbrak was de blinddoek. Die zou zeker volgen, alleen wist ze niet wanneer.
'Ga jij straks ook uit de kleren?' Er ging een schok door haar heen. 'Oeps ... dat was ongepast ...!?'
Ze hoopte eigenlijk van niet. Dolgraag zou ze weer eens een naakt mannenlichaam willen aanraken. Dit exemplaar kon ze wel waarderen. Paul was zó anders dan de gebonden mannen die zich in de afgelopen maanden steeds vaker bereidwillig hadden opgeworpen. Stuk voor stuk had ze hen afgewimpeld. Geen van hen kon invulling geven aan verlangens die ze zelf niet begreep.

Paul ging weer door zijn knieën. Zijn hoofd kwam daarmee ter hoogte van haar schaamstreek.
Even was er voor haar een gênante moment toen hij de geur van haar vrouwelijkheid bewust opsnoof.
Ze schaamde zich voor haar eigen opwinding.
Onverwachts maakte hij haar polsen los. 'Ga zitten en trek je benen op,' klonk zijn gesmoorde verzoek.
Bijna te gewillig voldeed ze aan zijn verzoek. Elk van haar polsen werd met rood lint aan het nabijgelegen onderbeen vastgebonden. Als ze zou willen kon ze waarschijnlijk ontsnappen. Het bood haar een mate van zekerheid.
Vanuit haar onderdanige positie keek ze toe hoe Paul bedaard zijn kleding uittrok. Ze zag het glinsteren van zijn zweet op zijn rug. Er was ook de natte plek in zijn onderbroek, ter hoogte van zijn eikel. Ze was dus niet de enige die het moeilijk had.
De blinddoek kwam als een verrassing. Vanuit de duisternis vroeg zij zich af wat de avond kon brengen. In gedachten nam ze nogmaals de spelregels door. Er zou geen seks volgen, maar wat dan wel?
Naarmate Paul het contact langer uitstelde voelde zij het steeds verder opladen van haar lichaam.
Ze zette zich schrap bij elke beweging die Paul maakte.
Totaal onverwachts lag een hand op haar rug. De aanraking was oprecht, knuffelend, troostend bijna. Lange tijd streelde Paul liefdevol haar rug en schouders. Zijn vingers speelden met haar lange haar en betastten teder haar gezicht. Zacht snikkend gaf ze toe aan de opwellende emoties. De blinddoek hield haar vochtig wordende ogen verborgen.
De linten hielden haar gevangen. Ze mocht ontvangen, zonder te hoeven geven. Ze leunde bewuster tegen hem aan. Ze had deze "eenvoudige" vorm van huidcontact zóóó gemist.

Eerst had ze het niet eens in de gaten dat zijn vingertoppen wat meer richting haar borsten gleden. Heel geleidelijk verschoof het accent richting de erotiek. Haar harde tepels werden verwend op een wijze die ze niet herkende. Het lichte contact was ontwijkend, en toch ook niet. Af en toe was er het uitstapje naar haar buik, om dan weer terug te keren.

Paul genoot van de hitte die ze uitstraalde. Haar zachte kreunen en hijgen misten hun uitwerking niet. Zijn penis zwol verwachtingsvol op. Door de blinddoek bleef dat gelukkig verborgen voor haar. Quasi nonchalant verlegde hij zijn aandacht naar haar bovenbenen. Al strelend trokken zijn vingertoppen in de richting van haar schaamstreek. Er was zo weinig nodig om haar te stimuleren. Haar lichaam verstijfde. Even nog was er de weerstand, dan gaf ze zich over aan het intense genot dat hij haar bezorgde.

Hij maakte de linten los, maar liet de blinddoek zitten. Zachtjes dwong hij haar te gaan liggen en spreidde haar lange benen. Ze verlangde heftig naar hem. Ze wilde door hem gevuld worden. De lange vinger die onderzoekend binnendrong had ze niet verwacht. Heel precies werden tal van unieke plekjes gestimuleerd.
Alle eerdere vooroordelen over meervoudige orgasmen liet ze voor wat ze waren.
Ze gaf zich volledig over aan het genot dat hij haar steeds weer bezorgde.
Zijn tong streelde haar linker tepel. Ze voelde de opvoerende druk van zijn hand op haar schaamstreek. Hij bracht haar daarmee opnieuw naar een hoog erotisch plateau, ditmaal zonder echt door te zetten. Al kronkelend ging ze op zoek naar het ultieme genot. Ze slaakte een luide kreet.

Hij bracht haar naar zijn slaapkamer en opende het bed. Van het dubbele eenpersoonsbed was slechts één deel vaak beslapen. Het onderlaken van het andere deel was onberispelijk. Zorgzaam dekte hij haar toe.
Ze wist dat ze mocht wegzakken om na te genieten. Vergeefs wachtte ze tot ook hij in bed zou kruipen.
Wat dat betreft hield hij zich keurig aan de afspraak ... te keurig.©Bindingskracht, 2020

Terug.