Home
Bindingskracht.nl E-mail

Drie heerlijke dagen heb ik met Isabelle gewandeld door het bosrijke en vooral steile gebied in de Saksische Sweiz. Vandaag zal het niet lukken, want de regen komt met bakken tegelijk naar beneden. Zelfs als het aan eind van de ochtend opklaart, is wandelen door het veel te natte bos voor vandaag geen optie. Feitelijk zitten we opgesloten in ons ruime vakantiehuisje, waar we allebei beschikken over een eigen slaapkamer.
'Lotte, mag ik je laptop gebruiken om te zien of er in de omgeving nog wat anders te beleven valt?'
Uit ervaring weet ik dat Isabelle er zorgvuldig mee om zal gaat. We delen vaker elkaars laptop.
'Volgens mij ligt hij onder mijn bed,' roep ik daarom terug.

Kort erop hoor ik hoe mijn vriendin spulletjes op de eettafel opzij schuift, waardoor de netvoeding en vaste netwerkaansluiting binnen handbereik komen.
'Is je wachtwoord nog steeds hetzelfde?' hoor ik nog uit de woonkamer.
Uit de keuken geef ik de bevestiging en daarmee toestemming om alvast te beginnen.

Met twee koppen thee kom ik de kamer binnen en neem naast haar plaats. Zoals zo vaak staan er weer talloze vensters open die ze al één voor één minimaliseert. Nadat ook Excel is weggeklikt beslaat een afbeelding het halve scherm. Razendsnel probeer ik de tekening weg te drukken.
'Hé Lotte ... niet zo snel ... ik ben nog niet klaar.' Met één muisklik maakt ze het venster extra groot. Aandachtig bestudeert Isabelle de jonge vrouw die op bed lijkt te liggen.
In mijn eigen fantasie draagt deze vrouw een hoog gesloten lange avondjurk, haar grote borsten gewaagd omsloten door de soepel vallende satijnachtige stof die slechts een klein gedeelte van haar lichaam bedekt. Beide armen lijken wijd gespreid en de polsen met touw gefixeerd aan uiteinden van het bed. Haar ongetwijfeld lange benen zijn vermoedelijk door touwen in een open, compromiterende positie gedwongen.
'Lotte ... waarom heb je deze foto op je laptop,' vraagt Isabelle en draait verontwaardigd naar me toe.
Ik ben me bewust van haar priemende blik . Mijn gezicht loopt rood aan. Een prikkelend opwinding trekt vol schaamte door mijn eigen lichaam.
Veel te snel komt de volgende opmerking: 'blijkbaar heb je hem recent nog bekeken, want hij staat nog open. Waarom heb je deze foto tijdens ónze vakantie op je laptop staan? Wat houd je nog meer voor mij verborgen?'

Schuchter kijk ik Isabelle aan. 'Ik ... uuhh ... verlang er soms naar,' hakkel ik en sla mijn ogen neer.
'Net als in "vijftig tinten grijs" zeker. Een lustobject voor een dominante man,' stoot Isabelle onverwachts fel uit. Het lukt haar blijkbaar niet om begrip op te brengen voor deze situatie.
'Nee ... dat niet ... gewoon ... uuhh ... eens met wat touw vastgelegd worden en dan niets kunnen doen. Volledig teruggeworpen worden op mezelf.'
'Wat je wilt is toch veel te gevaarlijk. Zodra je vastgebonden bent is verweer onmogelijk. Je bent dan geheel overgeleverd aan de grillen van een opgefokte geile man.' Nauwgezet houdt ze mijn gezicht in de gaten.

Even slaat de terechte angst toe, maar die maakt al snel plaats voor gelatenheid. 'Dat is nou precies het probleem.
Ik wil dolgraag eens ervaren wat touwen met me doen. Toch heb ik geen idee hoe dat veilig te realiseren valt.
Mijn fantasie over bondage houdt me al jaren bezig.' In mijn stem is vermoedelijk gelatenheid te horen. Mijn ogen worden vochtig.
'Het zit je wel erg hoog hè,' vat Isabelle samen.
Ik knik lijdzaam.

Langzaam kom ik weer tot bedaren en leg me neer bij mijn huidige situatie. Samen kruipen we achter de laptop hopend op andere gedachtegangen. Al snel ontdekken we dat volgens de lokale weersberichten de regen nog lang zal aanhouden. Even proberen we op Internet iets leuks te vinden om te doen, maar als vanzelf verleggen we onze aandacht naar mijn bondagefantasieën. Het duurt ruim een half uur voordat we tussen de snoeiharde porno een site vinden die eenvoudige uitleg over het gebruik van stukjes touw om een partner subtiel vast te binden.
'Kijk ... dat zou ik nou graag willen. Die zachtheid en toch geen kant op kunnen,' fluister ik.

'Kom schat, laten we de stad ingaan,' oppert Isabelle resoluut.
Ik kijk haar beduusd aan. 'Je snapt het écht niet hè... Ik heb je net deelgenoot gemaakt van mijn innigste geheimen en jij wilt de stad ingaan? Alsof het je niets kan schelen hoe ik me nu voel?'
'Het tegendeel is waar,' sputter mijn vriendin.
'Ik neem je mee naar de winkel, dan kopen we samen touw. Daarna keren we terug naar huis en zal ik proberen je vast te binden op bed. Wat denk je daarvan?'
'Wil je dat écht voor me doen ... ?' fluister ik zachtjes en vol ongeloof, terwijl een traan behoedzaam een weg zoekt over mijn wang.
Met haar pinkje vangt ze hem op. Ze lijkt toch te beseffen wat me bezig houdt.
Expressievormen: 2017 Bondage verhalen: Behoefte aan bondage (1).
Het is al ver in de middag als het ons lukt om mijn polsen met touw aan de uiteinden van het bed vast te binden. Zorgvuldig test ik het resultaat. Zelf loskomen is er voor mij niet meer bij. Precies zoals ik het zou willen in een veilige beslotenheid.
'Ben je tevreden? Is dit wat je wilt, ' vraagt mijn hartsvriendin oprecht bezorgd.
Haar blik glijdt ondertussen over mijn gevangen lichaam en blijven rusten op mijn kogelharde tepels die zeer geslaagde pogingen doen om dwars door mijn t-shirt te prikken. Een vreemd soort opwinding dwaalt onrustig door mijn lichaam.

'Draag je geen beha?' De verwondering klinkt door in haar stem.
Zij zou zoiets nooit doen. Qua vorm is ze te veel afhankelijk van de geboden ondersteuning door een goed passend model.
'Voor jou een vraag Isabelle ... voor mij een weet.' antwoord ik brutaal, terwijl in mijn stem de uitdaging is waar te nemen.

Vrijwel direct besef ik de fout die ik heb gemaakt. Voor Isabelle heb ik daarmee de deur opgezet om op onderzoek uit te gaan. Ze klimt op bed. Haar volle gewicht houden mijn heupen stevig in bedwang. Even is er nog haar aarzeling, dan tilt ze toch mijn t-shirt omhoog.
Ik word totaal verrast door haar actie. Mijn jonge borsten bewegen in rap tempo op en neer en volgen mijn steeds snellere ademhaling. In het midden prijkend parmantig mijn donkere, krachtig samengetrokken tepels.
Ze schuift mijn t-shirt verder omhoog en geniet van de onrust die haar handelingen bij mij teweeg brengen.
Haar hand dwaalt zachtjes over de platte buik van mijn toch al sterk verhitte lichaam. Ik ben me bewust van mijn snelle hijgen als haar vingertoppen traag in de richting van mijn borsten trekken. Via een omtrekkende beweging nadert ze de beide, inmiddels supergevoelige plekjes. Ik raak steeds verder buiten adem.
'Auuu ...,' krijs ik, als ze met haar vingers mijn rechter tepel flink in de tang neemt. Eigenlijk doet het niet echt pijn, het is vooral het onverwachte dat me verrast ... en ook de heftige, totaal onbekende reactie die het in me oproept.
Het is bijna jammer dat ze haar aandacht verlegt.
Terughoudend strelen haar vingers mijn onderbuik. Haar plagende vingertoppen lijken op zoek naar de sluiting van mijn spijkerbroek. Onder haar kronkel ik speels mijn lichaam. Normaal zou ik dit nooit toelaten, maar door de touwen kan ik me niet verweren.
Ik besef de macht die ze over mij heeft. Even nog rommelt ze besluitloos aan de broekband.
Dan wipt ze kordaat het knoopje los en schuift de rits omlaag.
Veel te gewillig til ik mijn billen op en geef daarmee de toestemming mijn spijkerbroek uit te trekken.

Te laat realiseer ik mij dat ik niet alleen geen beha draag, maar vandaag ook geen slipje. De zwoele geur van mijn opwinding streelt vrijelijk langs mijn neus. Ons spel krijgt voor mij ineens een heel andere betekenis.

Nadat mijn spijkerbroek achteloos op de grond belandt, neemt ze nieuwe stukken touw. Zachtjes dwingt ze mijn benen verder uiteen. Ik voel mijn innerlijke weerstand die vergeefs aanklopt bij mijn gezonde verstand. Het spel met de touwen heeft mij danig in de greep.

'Lotte, zal ik je weer losmaken?'
'Nee ...,' stoot ik kreunend uit. '... laat me nog een tijdje genieten van de touwen,' zucht ik.
'Heb je nog meer nodig,' vraagt Isabelle onzeker.
'Ik lig naakt vastgebonden op het bed. Zou jij je kleren ook uit willen doen. Hier op het bed, vlak voor mijn ogen.'
De smekende blik in mijn ogen kan haar nauwelijks zijn ontgaan. Allebei zijn we netjes getrouwd. Zelf heb ik al een kleine meid en Isabelle vertelt geregeld (on)behoorlijk gedetailleerd hoe ze samen met Johan uitgebreid oefent. Feitelijk is het niet mogelijk dat één van ons lesbisch is. Het moet dus te maken hebben met dit veel te voortvarende bondagespel.

Het denken moet maar wachten. Vlak voor mijn ogen trekt ze eerst haar lange broek uit. Ze houdt me nauwlettend in de gaten als even later haar gele string omlaag glijdt. Opnieuw komt ze schrijlings op me zitten. Als ze een man was zou ze door mijn open houding gemakkelijk onbeschaamd diep bij me binnen kunnen dringen.
'Waar wacht je nog op. Ik wil je borsten zien,' plaag ik nerveus.
Vreemd eigenlijk dat ik als passieve partij het spel bepaal. Ik mag toekijken hoe Isabelle schijnbaar moeiteloos haar trui omhoog schuift, waarmee haar gele beha in zicht komt.

Er trekt een siddering door me heen als ze naar achter reikt en de haakjes ontsluit, waarmee haar zware borsten helaas moeten toegeven aan de altijd aanwezige zwaartekracht.
Ze buigt voorover en zoekt met haar tepels ondeugend contact met de mijne. Timide maken haar lippen contact met mijn mond. Haar onverwachte reactie overrompelt me. Ik sluit mijn ogen en laat me leiden door mijn innerlijke gevoel. In gedachten zoen ik nu met een wel erg bedreven man. Diep in mij groeit het verlangen om stevig en hard gevuld te worden. Ik heb geen idee welke gedachten er door Isabelle trekken, terwijl haar hand onwennig in de richting van mijn onbeschermde, gladgeschoren schaamstreek glijdt.
'Oohh ... ga door. Niet stoppen ...' stoot ik hijgend uit als haar vingers onderzoekend en soepel tussen mijn schaamlippen glijden. Mijn kletsnatte schede spreekt inmiddels boekdelen. Enerzijds voel ik me knap ongemakkelijk, anderzijds is er het diep van binnenuit groeiende verlangen.
'Lotte ... weet je het zeker? Krijg je straks geen spijt? Misschien is het beter dat ik je een blinddoek voor doe?' hoor ik als vanuit de verte.

Even verdwijnt Isabelle naar haar eigen kamer om de Nike hoofdband te halen. De korte pauze geeft me de mogelijkheid om na te denken. Nogmaals zoekt ze de bevestiging.
'Lotte, wil je écht dat ik doorga ...?'
Onzeker knik ik en geef daarmee de toestemming. Nu heb ik immers de kans om de macht van de wonderlijke touwen in alle (h)eerlijkheid te ervaren.
Vlak voordat mijn zicht wordt ontnomen door de hoofdband zie ik ook bij haar een smachtende blik die me doet smelten. Niet langer is er de twijfel. Ik geef me over aan de intieme handelingen die ik zelf maar al zo goed tot in de perfectie beheers.
Ditmaal is het anders. Ik hoef niets te doen. Sterker nog ik kán niets doen. Ik ben weerloos overgeleverd aan een ander, zoals ik me zo vaak in mijn fantasieën voorgesteld heb. Zo vastgebonden liggen is precies waar ik al lange tijd intens naar verlang. Hoewel ... de nabijheid van een naakte, atletisch gebouwde, lange man zou het plaatje écht compleet maken.

Veel te snel kondigt een heftig orgasme zich aan. 'Ga door ...,' schreeuw ik uit. Wild ruk ik aan de touwen die gelukkig totaal niet meegeven. Door met mijn heupen te draaien probeer ik haar langzaam terugtrekkende vingers te volgen.
'Jeesus ...,' hijg ik, terwijl mijn hoogtepunt net buiten bereik blijft. Gelijktijdig word ik me bewust van een intens voldaan gevoel dat ik helemaal niet herken. Zo blijven zweven op een hoog prikkelend plateau voelt heerlijk bevredigend.
Dan zijn er de gevoelige vingertoppen die weer strelend mijn lichaam verkennen. Felle scheuten van puur genot echoën door tot in de verste uiteinden van mijn lichaam. Het doel van dit tedere bondagespel wordt me plotseling heel duidelijk. Ik wil dit vaker ondergaan, maar dan wel met een man, een échte man.

Onverwachts stop het spel en verlaat Isabelle opnieuw mijn slaapkamer. Door de touwen en de blinddoek ben ik ineens helemaal op mezelf teruggeworpen. Ik gun mezelf de tijd om te genieten van mijn nog altijd heftig stuiterende lichaam.
'Wauww ...,' stoot ik uit met dezelfde kracht waarmee een forse dildo mijn intieme heiligdom binnendringt en direct het heftige orgasme forceert dat al geruime tijd uiterst vals op de loer lag.

'Hoezo hartsvriendinnen die elkaar diepste geheimen delen ...,' schiet nog kort door me heen.
Intens bevredigd zak ik weg in vergetelheid. Vaag merk ik nog dat Isabelle het dekbed zorgzaam om me heen drapeert en de touwen losmaakt.

©Bindingskracht, 2016

Terug.