Home
Bindingskracht.nl E-mail
Na afloop van weer een stevige wandeling door het steile gebied van de Saksische Sweiz bood een verfrissend bad de weldadige ontspanning. Loom drentel ik besluitloos door ons vakantiehuisje.
'Lotte, kan ik je laptop weer even gebruiken.'
Eigenlijk heb ik geen idee waarvoor ik de laptop nodig heb. Toch heb ik ook geen zin om een boek op te pakken.
'Natuurlijk Isabelle, je weet waar hij ligt. Dan neem ik ondertussen zelf ook een uitgebreid bad.'

Met het openklappen van de laptop komen weer de beelden op mijn netvlies van twee dagen terug. Ik besef terdege dat ik de herinneringen onbewust heb weggedrukt. Nog altijd kan ik niet begrijpen hoe het zover kon komen. Waarom had ik toegegeven aan Lotte's behoefte aan bondage? Hoe kon het gebeuren dat ik haar vastbond op bed? Het verwennen van een andere vrouw past helemaal niet bij mij, daarvoor geniet ik te veel van het mannelijke geslacht.
Het spel met de touwen heeft me dieper geraakt dan ik weldenkend wil toegeven. Het was zowel prikkelend als opwindend. Ergens ben ik best benieuwd hoe ik zelf zal reageren op touwen. Hoe zal het voor mij zijn om vastgebonden te worden?
Opnieuw bekijk ik het plaatje dat we al eerder hadden gevonden. Ik breng mijn polsen tot achter de stoel en druk ze tegen elkaar, waardoor de spanning in mijn lichaam komt. Het gewenste effect blijft echter uit, omdat het touw ontbreekt.
Ik probeer te doorgronden wat me bezighoudt. Na lang wikken en wegen komt steeds dezelfde uitkomst. Nu maar hopen dat Lotte het niet erg vindt om ook mij vast te binden. Gelijktijdig neem ik het besluit dat ik dan mijn kleren aan wil houden. Ik moet er niet aan denken dat goed bedoelde vrouwenhanden intiem mijn lichaam gaan verkennen. Natuurlijk streel ik vaak mijn eigen lichaam, feitelijk te vaak, om de plekjes te verwennen die extra aandacht verlangen. Johan heeft op dat gebied toch wel weinig fantasie. Zelfs als ik hem uitgebreide instructies geef blijven de resultaten ver achter bij wat ik zo vaak even zo hard nodig heb.

'Natuurlijk Isabelle. Is toch geen probleem. Je hebt nog wat van me te goed.'
De reactie van Lotte op mijn idee met de touwen is oprecht en onschuldig. Blijkbaar is het voor haar heel gewoon om deze wederdienst te bewijzen.
'Lotte, je hoeft allemaal maar mijn polsen vast te binden. Verder niets. Ik wil ontdekken hoe ik zal reageer op de touwen. Ervaren wat het met me doet.'
Voordat ik op bed ga liggen besluit ik toch mijn strakke spijkerbroek uit te trekken.
Expressievormen: 2017 Bondage verhalen: Behoefte aan bondage (2).
Nauwgezet volg ik Lotte's handelingen als ze het touw een aantal malen om mijn polsen wikkelt. Pas als ze het uiteinde van het touw tussen mijn polsen doorhaalt en strak trekt komt mijn lichaam licht prikkelend in opstand.
'Zal ik het touw boven je hoofd vastmaken aan het bed,' vraagt Lotte net iets te voortvarend.
'Hè .. . nee ... uuhh ... het is goed zo. Dit is voorlopig voldoende,' de weg vrijlatend voor eventueel meer.
Lotte kijkt nog even achterom als ze haar eigen slaapkamer verlaat. Met een laatste zorgzame blik sluit ze de deur.
Het strakke touw houdt mijn polsen stevig in bedwang. Er zit nauwelijks beweging in. Toch wordt mijn bloedtoevoer niet afgekneld. Door mijn aandacht op mijn ademhaling te concentreren kom ik meer tot rust en kan ik me richten op het voelen. Langzaam zak ik weg in een lichte slaap.

Als ik weer terugkeer bespeur ik in mijn lichaam de vage onrust die ik wel vaker voel. In de beslotenheid van de Lotte's slaapkamer heb ik alle tijd om er aan toe te geven. Door me in allerlei bochten te wringen lukt het me toch om mét mijn vastgebonden polsen mijn slipje uit te trekken. Ik besef de macht van het touw als een spannende opwinding door mijn hele lichaam trekt.
Mijn lichaam hunkert naar een orgasme. Vergeefs zoek ik naar een mogelijkheid om de hand aan mezelf te slaan. Wat ik ook probeer, mijn genotknobbeltje blijft net buiten bereik. Frustratie maakt plaats voor prikkelende spanning. Ik kan niets concreets doen, zelfs niet met mijn pinkje. Het is mij volstrekt onduidelijk hoe het nu verder moet.

De komst van Lotte verrast me. Ze treft me in een schaamteloos open houding, met mijn handen zoekend tussen mijn benen.
Zou ze beseffen wat ik doormaak?
Mijn hart maakt overuren als ze een volgend stuk touw ter hand neemt. Zonder wat te zeggen wikkelt ze het om mijn enkels en dwingt me op mijn zij. Er is nog genoeg touw om mijn polsen en enkels onwrikbaar aan elkaar vast te binden. Ineens kan ik totaal geen kant meer op. Ik ruk aan de touwen, op zoek naar de ruimte die er niet is.
Het besef dat mijn schaamstreek totaal onbeschermd is, wordt versterkt door de warme hand op mijn bil.
Prikkelende opwinding verdringt al mijn rationele gedachten.
Ik kijk gedwee toe als Lotte de dildo uit de kast haalt die ik eerder deze week diep bij háár heb ingebracht. Ze pakt ook nog een kleine vibrator. Even kijkt ze me uitdagend aan. Dan kruipt ze op bed en zoekt een goede positie.
'Nee ... niet doen ... Ik wil het niet ...,' protesteer ik zwak, zonder enige overtuiging. Vergeefs probeer ik te vluchten, maar kan geen kant uit. Ik zet me schrap voor de onvermijdelijke diepe penetratie van de dildo.
Al bij het eerste contact van de fel trillende kleine vibrator brullen angst en schaamte luid om aandacht, maar worden totaal verdrongen door een onbekende oerinstinct. Weerloos moet ik toelaten dat ze me gaat verwennen.
Mijn verstand wil nog steeds fel uithalen, maar mijn lichaam vertelt ondertussen een geheel ander onbekend, doch uiterst interessant verhaal.
Vanuit de verte dringt een zacht, snelzoemende trillen tot me door. Lotte lijkt precies te weten wat ik doormaak.
Speels plagend verkent ze mijn schaamstreek. De buitenkant van mijn grote schaamlippen blijken vreemd genoeg supergevoelig en krijgen daardoor extra lang onverdeelde aandacht. Doordat ik me nauwelijks kan bewegen, kan ik me alleen maar concentreren op wat het allemaal met mijn lichaam doet.
Het speelse hardlopertje maakt eindelijk plaats voor het zwaardere, tragere werk van de grote dildo die voorzichtig aanklopt bij de ingang van mijn schede. In een rustig op en neergaand tempo word ik heel teder steeds wat dieper gevuld. Ik zet me schrap en vang ongemerkt het orgasme op dat traag door mijn lichaam galmt.
Nadat de dildo op en neer bewegend tot in het diepste diepe is binnengedrongen maakt dat kleine felle onding brutaal en direct contact met mijn klitje. Een nieuwe inwendige explosie overrompeld me zo krachtig dat het lijkt alsof ik volledig uiteen gereten word. Gelukkig houden de touwen mijn ledematen zorgvuldig bijeen.

Ik wil langer blijven liggen. Niets kunnen doen. Me volledig concentreren op het voelen, zonder toe te geven aan het beschuldigende vingertje. Daarvoor is toch al veel en veel te laat.
Zacht kreunend moedig ik de warme hand aan die ondeugend, steeds hoger onder mijn t-shirt kruipt. Speelse vingertoppen dwalen al naar voren. Mijn ademhaling wordt extra onrustig. Nog even, dan is mijn tepel aan de beurt.
Mijn teleurstelling is groot als het beloofde pad toch weer wordt verlaten.
Ik deins terug van de gretigheid waarmee opnieuw de omgeving van mijn onbeschermde spleetje aan een uitgebreid onderzoek wordt onderworpen. Ik wil er niet van genieten. Het is volkomen ongepast.
Gelijktijdig geef ik me veel te graag over aan de wonderlijke prikkels die tintelend door me heen trekken.
'Zal ik nog even doorgaan,' klinkt een vreemde, net wat te gretige stem.
'Ik val écht op mannen, toch ...?' bedenk ik me nog. Waarom zijn deze verboden vruchten dan nu zo ongewoon lekker? Komt het puur door de touwen en het daaraan gekoppelde onthaasten? Ik weet het niet meer.
'Oohh ... wat lekker ... ga door,' klinkt zuchtend mijn aanmoediging als geroutineerde vingers me opnieuw erg voortvarend verwennen.


©Bindingskracht, 2016

Terug.