Home
Bindingskracht.nl E-mail

'Hoi Demi. Met mij,' klinkt het enthousiast door de telefoon.
'Ik heb weer een kunstwerk klaar. Ditmaal ben ik écht trots op mezelf.
Wanneer kom je langs om het resultaat te bekijken?' vervolgt ze opgewekt.
Door het enthousiasme in haar stem waan ik me terug op Mykonos. Een cadeautje voor de tijd die ik vrijblijvend gun. Erotische prikkels trekken speels door mijn lichaam als ik terugdenk aan die bijzondere laatste middag.

Ik weet precies wat Myrthe bedoelt. Een maand terug heeft ze me meegevraagd op een uitstapje voor modellenwerk.
Ze is immers altijd op zoek naar materiaal van waaruit ze licht erotische schilderijen kan opzetten, om er vervolgens een geheel eigen draai aan te geven.

Kort nadat we onze hotelkamers op Mykonos hebben betrokken wacht Myrthe bij de lobby. Ze heeft geregeld dat ze een uur kan beschikken over de voor het publiek nog niet geopende kleine sportaccommodatie. Gehuld in mijn nauwsluitende yoga outfit doe ik diverse oefeningen die ik anders bij mijn groepslessen doe. Op de maat van de zachte achtergrond muziek vind ik mijn ritme en sluit me af van de buitenwereld. Ik hoef me niet te bekommeren om Myrthe. Zij is ongetwijfeld met haar camera bezig mijn bewegende lichaam vast te leggen.
Ik ben me bewust van haar nabijheid als ze me uitnodigt naar het krachthonk te gaan. Ik selecteer de apparaten waarmee ik bekend ben en ga aan de slag. Al snel voel ik dikke zweetdruppels over mijn lichaam een weg zoeken naar beneden. Normaal doet het me niets. Nu is het anders. Al mijn activiteiten worden vastgelegd. Van Myrthe weet ik dat ze juist met kleine details aan de gang kan gaan. Ondanks mijn goedsluitende kleding voel ik me naakt en kwetsbaar. Zeker als ik bemerk hoe mijn tepels opzwellen en door de stof heen prikken. Er trekt een erotische onrust door mijn lijf. Een onrust die Myrthe ongetwijfeld allang heeft opgepakt.

Gelukkig volgt een verkoelende sessie in het nagenoeg verlaten zwembad.

De volgende dag wandelen we in alle vroegte over het strand. Door de aangewakkerde wind fladdert mijn flinterdunne zomerjurk bij vlagen strak om mijn lichaam. Mijn kleine bikini geeft me een beschermd gevoel.
Voor Myrthe geven deze contouren juist extra houvast als ze de met camera vastgelegde beelden verwerkt tot schaarsgeklede, onherkenbare femme fatale.

Bij een baai hoopt Myrthe dat ik meer kleding verlies. Ik twijfel, omdat ik niet weet wat de Griekse regelgeving is. Anderzijds zijn we deze ochtend nog niemand tegengekomen. Daarnaast is de baai niet gemakkelijk toegankelijk.
Mijn twijfels deel ik met Myrthe. Ze lijkt er begrip voor te hebben.
'Laten we dan wat verder landinwaarts trekken.' Ze wijst met haar arm naar de rotspartij in de verte.
'Misschien vinden we daar een geschikte locatie,' vult ze aan.

Naarmate we dieper landinwaarts trekken voel ik eerdere remmingen wegtrekken. Mijn jurk heb ik hier niet nodig. Gewillig neemt Myrthe het kledingsstuk over en bergt het op in de rugzak die veel groter is dan vandaag nodig is.
Toch lijkt hij behoorlijk gevuld. Ondanks mijn nieuwsgierigheid zijn het niet mijn zaken. Ze zal wel weten wat ze doet.
Bij een zandduin laat ik me gaan. Hollend en rollend stort ik omlaag en verlies daarbij mijn topje. Het warme zand doet me goed. Ik voel me als een losbandig klein kind.

Myrthe houdt me door de lens van de camera minutieus in de gaten als ik het fijne zand al dansend van mijn lichaam wrijf. Speels schuif ik mijn slipje steeds wat verder omlaag, zodat ik ook daar het hardnekkige zand kan verwijderen. Uiteindelijk geef ik me gewonnen en verlies dit laatste houvast. Bevrijd poseer ik voor de gewillige camera, terwijl ik me te goed doe aan de warme zonnestralen.

'Demi, je bent vandaag flink hyper. Volgens mij moet ik je maar eens vastbinden, zodat je tot rust kan komen?'
De opmerking is terloops gemaakt, zonder dat er wat achter zit. Tenminste, zo schat ik in.
Uitaard is het krankzinnig, toch ... ??
'Wat zit er eigenlijk in je rugzak,' vraag ik onzeker, terwijl ik haar nauwgezet in de gaten houd.
'Was je dit vooraf al van plan?'

Myrthe vertelt over de mogelijke grote opdracht waarmee ze nog aan de slag moet. Voordat ze hem kan aanvaarden heeft ze veel beeldmateriaal nodig. Mocht ik toestemming geven, dan zou ze enorm geholpen zijn. Er is volgens haar geen sprake van een vooropgezet plan. Eerder van het benutten van zoveel mogelijk kansen.
'Als ik het doe, dan pak ik je wél terug hoor,' verzeker ik haar.
'Dat is goed recht ... Betekent het dat je me ter wille wilt zijn ...?' Vol verwachting kijkt ze me aan.
Ach, het is ongetwijfeld voor een goed doel. En ... zoveel kwaad kan het toch niet?

Mijn hart gaat wild te keer als het eerste stukje touw voor de dag komt.
Ongemerkt trekken erotische prikkels door mijn lichaam. Beelden van de trilogie "vijftig tinten grijs", "vijftig tinten donker" en "vijftig tint vrij" komen in alle helderheid terug. De films deden me weinig, behalve ... die piepkleine stukjes waarbij Anastasia teder werd gestreeld terwijl haar polsen boven haar hoofd in boeien waren gevangen.
Juist die zachte aanrakingen zijn me bijgebleven, vooral in mijn onrustige dromen.
Nu krijg ik in het echt de kans om te ervaren wat touwen met me doen. Alleen is de setting verkeerd. Zelfs in mijn wildste fantasieën ben ik altijd binnenshuis, en zeker niet met een vrouw.
Expressievormen: 2020 Bondage verhalen: Beloning via bondage.
Myrthe pakt mijn polsen beet en brengt ze achter mijn rug tezamen. Mijn laatste restje weerstand mengt zich met wonderlijke prikkels die speels door mijn onderbuik fladderen. Mijn buikspieren verkrampen als het touw strak wordt getrokken.
Onwennig draai ik me om en toon mijn lichaam. Ik voel me niet alleen kwetsbaar, maar ook ineens ... super geil.
Begrijpen doe ik het niet. Zoveel stelt een stukje touw toch ook weer niet voor. En toch ... toch heeft dit modellenwerk ineens een hele andere dimensie gekregen.
De camera klikt er veelvuldig op los als ik de aanwijzingen van Myrthe opvolg. De ware kracht van de touwen dringt daardoor heel diep tot me door. Ontsnappen is niet mogelijk. Machteloos ben ik aan haar overgeleverd. En het voelt goed ... verdomd goed.
Ik had hier veel eerder aan moeten toegeven, dan had mijn leven ongetwijfeld anders gelopen.

Geleidelijk volgen meer touwen en worden vrijheden nog verder ingeperkt. Duidelijk voel ik het strakke, dubbele touw rond mijn taille. Veel prikkelender is het dubbele touw dat Myrthe ongevraagd precies tussen mijn schaamlippen heeft aanbrengt.
Vaag dringen de aanwijzingen voor het modellenwerk tot me door. De noodzakelijke subtiele veranderingen met mijn bovenlichaam stimuleren gevoelige plekjes. Ik kan geen kant uit, en toch ... toch reageert mijn lichaam bijzonder heftig. Ik geniet enorm van juist die rustige, kleine bewegingen die het hardst binnenkomen. Niet langer heb ik oog voor de omgeving. Niet langer ben ik machteloos. Via de strakke touwen bespeel ik mijn lichaam. Een opdringerig orgasme druk ik naar de achtergrond, zodat ik op een fantastisch hoog plateau blijf.
'Demi, gaat het ?' Haar bezorgdheid is oprecht.
'Het gaat ... euhh ... prima ...,' steun ik. 'Laat me maar. Concentreer je op de beelden. Het is goed zo.'
Tijdens de korte onderbreking heeft mijn lichaam zich ongemerkt verder opgeladen. 'Wauw ...,' gil ik bijna uit.

Myrthe komt dichterbij. Begrijpend kijkt ze me aan. Twee wijsvingers komen in de buurt van mijn harde tepels.
Er volgt geen verzet. Ik sluit mijn ogen en geniet van de nauwelijks waarneembare aanrakingen. Opnieuw kronkelt mijn lichaam, op zoek naar extra stimulans, hoewel dat vrijwel niet nodig is. Steeds weer word ik overspoeld door zeer indringende orgasmen. Dit is zóóó anders dan ik gewend ben.
Totaal uitgeput en gelijktijdig geheel opgeladen laat ik me op mijn zij vallen. Professioneel geeft Myrthe aanwijzigen voor nog een korte serie foto's.
Het is bijna jammer dat ze me bevrijdt.

In de weken die volgen denk ik vaak terug aan wat er op Mykonos gebeurde. Vooral de bondage houdt me geboeid.
Ik wil meer ervaren, veel meer. Zien wat het me doet. Uitzoeken waarom dit voor mij zo ingrijpend was en is.
Gelukkig heb ik de toezegging dat ik de rollen mag omkeren. Ik ben niet op zoek naar wraak, eerder naar antwoorden. Onderzoeken welke vorm van bondage bij me past. Op internet vind ik passende onderwerpen als "teder wederzijds naakt vastbinden" en "meditatieve bondage".

Geleidelijk komt een plan bovendrijven waarmee ik "wraak" kan nemen. Naarmate details verder ontwikkelen dringt tot me door dat ik het liefst zélf mijn geplande bondage wil ondergaan. Geregeld betrap ik me erop dat in de vroege ochtend mijn lichaam onrustig is. Mijn handen wrijven dan over mijn borsten en tussen mijn benen. Onbedwingbare lust vindt sporadisch de echte verlichting via gemakkelijk opgewekte orgasmen. Touwen, in combinatie met machteloosheid hebben diep in mij een warm plekje gecreëerd.

Over de telefoon leg ik mijn dilemma voor aan Myrthe. Ze kan zich wel vinden in mijn wens.
'Ik denk dat ik wel iets weet dat héél geschikt voor je is ... als ik mijn gang mag gaan.'
Ik bespeur geen aarzeling in haar stem, waardoor ik weer begin te twijfelen. Wat staat me te wachten als ik instem?
Dan realiseer ik me dat het op Mykonos goed heeft uitgepakt, te goed eigenlijk. Ik wil doorzetten.

Een week later bekijk ik in Myrthe's atelier aandachtig het grote doek. Het is inderdaad een mooi werk geworden. Subtiel, eenvoudig, met volop ruimte voor eigen interpretatie. Duidelijk zie ik de gelijkenis met de positie waarin ik me op Mykonos bevond. Toch lijkt deze vrouw onderdanig, sterk in tegenstelling tot met wat ik mocht ervaren. Het is zelfs niet eens met zekerheid vast te stellen of er wel sprake is van bondage.
Langdurig bestudeer ik het kunstwerk, terwijl mijn lichaam opstandig wordt. Een warme gloed trekt door me heen en prikkelt mijn borsten en laat mijn vagina opzwellen. Het verlangen om weer gevangen te worden in touwen komt sterk bovendrijven. Ik wil opnieuw weerloos genieten van de opborrelende opwinding.
'Kleed je uit,' fluistert Myrthe zachtjes in mijn oor. Ze geeft daarmee het teken voor de tweede act.

Ze houdt me tegen als ik me wil omdraaien. Knoopjes van mijn blouse worden heel geleidelijk door knoopsgaten gehaald. Naarmate er meer ruimte ontstaat schuift ze mijn blouse alvast wat open, met vingertjes over mijn in een strakke beha gevangen en opgezwollen borsten. Diepgeworteld genot doet mijn buikspieren verkrampen, net als mijn schaamstreek. Traag schuift Myrthe mijn blouse van mijn schouders. Strelende handen over mijn bovenarmen volgen mijn kledingstuk verder omlaag. Kort erop voel ik haar handen aan de binnenkant van mijn benen. Ze maken subtiel contact als ze naar boven trekken en onder mijn soepele rok verdwijnen. Ik huiver van welbehagen als vingers op zoek gaan naar mijn intieme plekje. Ruim voor die tijd volgt al een heerlijk ontspannen ontlading.
Dit is zóó anders dan ik gewend ben. Dit is een spelvorm, waarbij alle tijd wordt besteed aan de ontvangende partij.
Steeds meer kledingsstukken belanden op de grond, tot ik uiteindelijk naakt ben. De blinddoek vormt het sluitstuk van deze act. Ze brengt mijn armen tot op mijn rug en bindt ze vast met een strak stuk touw. Ik moet mijn benen lichtjes spreiden.
Weer zijn er heerlijke handen die zijdezacht mijn lichaam strelen. Gebiedjes die voor mij zo gewoon zijn, worden vermeden. Andere, nieuwe plekjes schenken ineens veel genot. Tot drie keer toe weet ze me te verleiden.
De statistieken van Durex kunnen in de prullenbak.

Voorzichtig leidt Myrthe me door haar huis naar de afgeschermde achtertuin. De blinddoek houdt verborgen wat me te wachten staat. Als ik me met haar hulp neervlij, voel ik vreemd genoeg geen gras zoals ik zou verwachten bij de meeverende ondergrond. Myrthe spreidt mijn armen en benen. Mijn polsen en enkels worden omwikkeld met stukken touw. Het meest verstandige is om te vluchten, weg van wat me allemaal te wachten staat. We hebben het niet gehad over stopwoordjes. Daarvoor is het eigenlijk toch al te laat.
Zorgzaam spreidt Myrthe mijn linkerbeen wat verder. Met het straktrekken van het touw realiseer ik me dat ik ongemerkt al naakt en wijd gespreid vastgebonden lig. In plaats van me machteloos te voelen, word ik overspoeld door prikkelende erotische golven.
'Demi, ik ga even wat halen. Gedraag jij je ondertussen?'
Touwen houden me gevangen. Ik kan geen kant uit. Erotische opwinding maakt geleidelijk plaats voor innerlijke rust.

Vaag merk ik dat Myrthe dichterbij komt en positie zoekt tussen mijn gespreide benen. Door de touwen lukt het me niet ze te sluiten. Ik heb geen idee wat ze van plan. Het ongewisse maakt het super spannend. Ik heb een vaag vermoeden wat gaat volgen.
'Ik wil geen orale sex,' wil ik uitschreeuwen, maar houd me in.
Het puntje van haar tong maakt nauwelijks contact. Het effect is zeer doeltreffend. Mijn heftige kreunen wordt zorgvuldig door Myrthe gebruikt om de echte plekjes te vinden. De zijdezachte verwennerij zet mijn lichaam op stelten. Zo genotvol heb ik het nimmer ervaren. Het is vooral de combinatie van oprechte aandacht en weerloos zijn. Met haar vingers opent ze mijn vagina, op zoek naar dat knobbeltje. Dan is er weer die verrukkelijke tong.
Myrthe zoekt een nieuwe positie langs mijn flank. Contact blijft uit.
'Toe nou ...,' smeek ik.
Ze laat in het ongewisse wat volgen gaat. Dan, eindelijk, is er weer die geroutineerde tong. Ditmaal over alleen het topje van mijn harde, hongerige tepel. De contrasten zijn groot met de korte draaiing van mijn tepel die ik normaal ontvang. Dit is waar mijn lichaam écht behoefte aan heeft.
Ook mijn andere tepel ontkomt niet aan de pure verwennerij. Gelukkig maar. Als ze uiteindelijk aan mijn harde tepel sabbelt reageert mijn schede spontaan mee. Onverstoorbaar gaat Myrthe verder en trakteert me op wéér een orgasme. De tel ben ik allang kwijt. Het doet er niet meer toe. Ze gunt me de tijd om even bij te komen.
Teder knijpt ze in mijn rechter tepel die acuut verhard. Ze drukt iets over mijn tepel en lijkt het aan te draaien. Met snelle bewegingen wordt mijn tepel strakker ingeklemd. Ze voert de druk verder op, maar stopt voordat het te pijnlijk wordt. Dan volgt mijn ander tepel.
'Wauw ...,' kreun ik, als zonder schroom haar vinger heel geleidelijk in mijn schede glijdt.
Myrthe weet precies waar lekkere plekjes zijn, om ze vervolgens behoedzaam te prikkelen. Ondanks de touwen kronkelt mijn lichaam om zoveel mogelijk genot te halen uit de vinger die diep in me zit.
Door het bewegen ben ik me bewust van de klemmen om mijn tepels. Met haar tong streelt Myrthe over het topje van mijn tepel dat nog net boven de klem uitsteekt.
'Oohh .... heerlijk ...,' breng ik hijgend uit.

Onverstoorbaar gaat ze verder en dringt ondertussen met haar lange vinger stukje bij beetje dieper in mij. Ze laat me intens genieten van elk nieuw gevoelig plekje dat ze bijna automatisch weet te vinden.
Met het weghalen van de strakke klemmen is er haar mond die napijn snel wegsabbelt. Wat rest zijn sensueel geprikkelde tepels.

'Wil je al los?' vraagt ze voorzichtig.
Nog voordat ik kan antwoorden vervolgt ze: 'je mag ook nog blijven liggen.'
Ik opteer voor het laatste. Ik wil zo lang mogelijk het ontvangen genot vasthouden.©Bindingskracht, 2020

Terug.