Home
Bindingskracht.nl E-mail
'Veertien maanden ...,' zucht Charelle onverwachts vanaf haar zonnebed, terwijl ze discreet gehuld in bikini uitgebreid geniet van de warmte op het Franse platteland.
'Wat ... uuhh ... is er met die tijd ...?' informeert Esmay nauwelijks hoorbaar. Ze is altijd terughoudend met haar reacties, zeker bij Charelle.
'Ik bedenk me ineens dat ik al veertien maanden niet ben aangeraakt.' In haar stem ligt een weemoedige ondertoon.

Voorzichtig probeert Esmay te polsen wat haar hartsvriendin zo droevig stemt. Voor Esmay is het moeilijk voor te stellen dat Charelle al zo lang geen menselijk contact heeft gehad. Aan het begin van de week was er toch nog de innige omhelzing na hun te lang uitgestelde hereniging?
Dan komt het besef dat Charelle doelt op oprecht intiem lichamelijk contact.
Ooit was Charelle helemaal vol van de wat oudere, gescheiden Duncan. De details die ze spaarzaam prijs gaf waren zó herkenbaar voor Esmay. Vooral het verhaal hoe Charelle naakt vastgebonden op bed, passievol in alle rust haar maagdelijkheid verloor. Haar alom onbegrepen, gelukkige periode kwam ten einde toen Duncan drie jaar geleden werd uitgezonden naar Saoudi Arabië. Sinds die tijd was Charelle nog slechts één keer samen met Duncan tijdens een lange vakantie. Later begreep Esmay dat er toen weer volop ruimte was voor subtiele bondage.

'Denk je nog wel eens terug ... uuhh ...aan Duncan?' informeert Esmay aarzelend.
'Te vaak ... véééél te vaak ...,' klinkt het van ver. 'Dat is juist mijn probleem.'
Het is overduidelijk dat Charelle heftig verlangt naar de spanning en sensatie, naar volledige overgave.
Het lukt haar blijkbaar niet om daar discreet op veilige manier invulling aan te geven.
Met moeite weet Esmay de wonderlijke onrust te bedwingen die terstond door haar heen trekt als haar gedachten afdwalen naar dat opmerkelijke, tedere spel met touwen waarover Charelle soms rept. Zelf weet ze maar al te goed hoe het is om erotische ervaringen te beleven als nooit te voren. Ook voor haar geldt dat bondage opwindend en pikant kan zijn.
'Is er al ... uuhh ... zicht op een nieuwe relatie ...?' probeert Esmay.
De pruillippen en lichaamstaal van Charelle zijn overduidelijk.

Het is maar goed dat het programma voor de middag al is vastgesteld. Met de fiets rijden ze naar het dorp om deel te nemen aan een kleine groepsexcursie. Het geeft Esmay ruimte om haar eigen onrustige gedachten te ordenen.
Ze kan Charelle zóóveel bieden. Toch is ze terughoudend, omdat ze niet weet of haar vriendin open staat voor intiem contact ... met een vrouw.
Op de terugweg trakteren ze elkaar op een ijsje. Met de fiets aan de hand lopen ze over de verlaten landweg.
'Zal ik je straks eens uitgebreid masseren ...? Daar knap je vast van op,' oppert Esmay nonchalant. Ze voelt hoe de kracht uit haar benen trekt. Haar fiets biedt nog net voldoende ondersteuning.
Voorzichtigheid is geboden. De kans om deze jonge vrouw te behagen wil Esmay niet mislopen.
Kortstondig zoekt Charelle oogcontact. Dan draait ze weg. 'Ach ... doe vooral geen moeite,' klinkt het zachtjes.
Meer stimulans heeft Esmay niet nodig. Hun beide levens lopen toch al jaren parallel.

Ook bij Esmay was de zo hoog geprezen eerste keer uitgelopen op een totaal fiasco. Ze wil er eigenlijk nooit meer aan worden herinnerd. Gelukkig was ze liefdevol en vooral begripvol opgevangen door haar aangetrouwde, tien jaar oudere tante. Via ontspanningsmassages ontdekte Esmay voorzichtig en onbaatzuchtig de sensationele geheimen van haar eigen jonge, toen nog volstrekt onervaren vrouwenlichaam.
Naarmate Esmay haar tante vaker zag werd het accent gewiekst verschoven naar bondagemassage. Voor Esmay ging een totaal nieuwe wereld open. Wat ze ervaarde sloot naadloos aan bij wat ze al jaren vergeefs zocht:
Niet langer verzette Esmay zich tegen intieme aanrakingen door een vrouw. De harde grens die ze daarover ooit had opgesteld vervaagde.

Alle opgedane kennis en ervaring probeerde Esmay vervolgens uit op jonge mannen die geleidelijk prominenter aandrongen. Menig man werd door haar genadeloos afgedankt. Pas bij de zesde serieuze kandidaat vond ze een levenspartner die zijn uitgebreide theoretische kennis over "teder wederzijds naakt vastbinden" best wilde aanvullen via de geboden praktijk ervaring. Esmay had daarmee alles wat haar hartje begeerde. Slechts de behoefte om met anderen te delen bleef nauwelijks merkbaar op de achtergrond sluimeren.

'Charelle, ik moet eerst nog even wat opzoeken,' meldt Esmay terloops. 'Geniet ondertussen van de zon.'
Bij een eerdere rondgang over het terrein had Esmay in een bijschuur al een fraaie, degelijk massagetafel gevonden. Nu is ze op zoek naar touwen die geschikt zijn voor het bondagespel dat ze voor ogen heeft. Nadat ze het halve huis heeft afgezocht pleegt ze een gewaagd telefoontje.
De vrouw van de eigenaar van het vakantiehuisje is thuis. Via haar aanwijzigingen komt uiteindelijk een weggestopte doos vol touwen van onder een laagje stof tevoorschijn. Het wat dikkere touw lijkt ongeschikt voor het fijner werk.
Zodra Esmay toch de touwen ter hand neemt ervaart ze weer die wonderlijk indrukwekkende onrust in haar lichaam.
Als ze vervolgens een stuk touw om haar polsen wikkelt, trekken spontaan erotische prikkels door haar heen.
In haar verbeelding zijn er zacht strelende handen op haar onderbenen. Na het eerste contact trekken de handen uitdagend langs de klamme binnenkant steeds verder omhoog. Esmay voelt vrijwel direct haar geilheid oplaaien.
Wanhopig drukt ze haar benen strak bijeen. Het blijft haar verbazen hoe heftig ze reageert op alleen al de gedachten aan tedere, subtiele bondage.

Buiten zet Esmay de doos met touwen achter een muurtje, net uit het zicht. Voor het verplaatsen van de massagetafel heeft ze eigenlijk hulp nodig, totdat ze een set wielen vindt die perfect blijken te passen. Moeiteloos rolt ze daarmee de tafel naar buiten, alsof het zo hoort. Nadat ze een mooie locatie heeft gevonden verdwijnen de fraaie wielen eveneens achter de muur.

Charelle heeft het genieten van de zon erg letterlijk genomen. Met licht gespreide benen ligt ze ongegeneerd, volledig naakt op het zonnebed. Haar kortgeleden nog zorgvuldig geschoren schaamheuvel en vulva zijn schaamteloos zichtbaar. Er is geen enkel lang haartje meer te bekennen.
'Charelle ... ga je mee? In de schaduw staan de spullen klaar.' Het is Esmay gelukt om haar stem voldoende onder controle te houden.
Voorzichtig opent Charelle haar ogen en kijkt haar vriendin bedenkelijke aan. Behoedzaam bedekt ze haar naaktheid en glipt in haar slippers. Bij de massagetafel wordt haar veilige handdoek vakkundig afgetroggeld. Een beetje opgelaten vlijt Charelle op haar buik neer en sluit haar ogen.
Expressievormen: 2022 Bondage verhalen: Boeiende massagetafel.
Aandachtig bestudeert Esmay het fraaie, strakke vrouwenlichaam. Vooral de volle billen hebben haar aandacht, net als de stevige, lange benen.
Er is zoveel dat Esmay haar vriendin kan bieden ... als ze er voor open staat.
De gedachten alleen al zijn voldoende om het hart van Esmay sneller te laten kloppen. Voldaan voelt ze de opwinding doortrekken tot tussen haar eigen benen. Zonder dat er concreet iets gebeurt is er weer de geilheid.
De hongerige handen waar ze nu zelf zo naar snakt laten op zich wachten.
Ze rukt zich los uit haar gedachten.
Omzichtig gaat Esmay aan de slag. Geroutineerd masseert ze de licht gespannen rug. Langzaam geeft Charelle zich over aan het onbekende. Er volgt geen verzet als geleidelijk ook de billen binnen handbereik komen.
Quasi onverstoorbaar verlegt Esmay haar aandacht naar de benen die gewillig iets wijken.
'Oohh ... lekker ...,' kreunt Charelle als handen langs de binnenkant discreet steeds wat verder omhoog gaan.
Er trekt een verwachtingsvolle siddering door Esmay. Snel herstelt ze zich en geniet van haar eigen uitstel gedrag.

In gedachten probeert Esmay vervolgstappen te bedenken. Wat ze zelf wil is glashelder. Alleen Charelle is nog een onzekere factor.
'Weet je ... naast de massagetafel heb enkele stukken touw liggen. Volgens mij kan jij daar wel van genieten ...?' Esmay houdt haar stem met moeite neutraal.
Reacties blijven uit, waardoor Esmay niet echt weet waar ze aan toe is.

Traag draait Charelle op haar rug. 'Okee ...doe maar,' klinkt het slaperig. Bijna uit gewoonte brengt ze haar armen in de richting van de bovenste hoeken van de massagetafel.
Esmay voelt weer de kracht die ze vaak diep verborgen weet te houden. Een kracht die alleen al bij de gedachten aan bondage als een heftige vulkaanuitbarsting door het oppervlakte breekt. Op die specifieke momenten is er een onbedwingbaar verlangen om vastgebonden te worden en aan haar partner overgeleverd te zijn. Voor haar werkt het bevrijdend om juist in de onderdrukking de lust te voelen. Eindeloos genieten van de ongekende mogelijkheden van haar lichaam. Onbeschaamd talloze keren klaar komen ... of juist niet.
Er is geen verzet als Esmay met de wat stugge touwen de polsen van Charelle aan de tafel fixeert.
Ook nu, in de omgekeerde werkvorm, stroomt bij Esmay heftig en onbeschaamd haar vrouwelijkheid. Ze wordt bijna bedwelmd door het verlangen om deze vrouw uitgebreid te behagen
Even overweegt Esmay om de voorkant van het gevangen lichaam te masseren. In plaats van de olie giet ze wat handgel over haar eigen handen. Ze test de gladheid van haar schone handen en vingers op haar eigen benen.

Roerloos blijft Charelle liggen als haar armen teder worden gestreeld. Speels glijden vingers vanaf de onderarmen, via de holte bij de elleboog, naar de oksels. De eerder nog geruisloze ademhaling van Charelle neemt in kracht en snelheid toe. Het laat Esmay niet onberoerd.
Net als voorheen bij haar tante voelt Esmay de opwinding en de bijbehorende warme gloed ergens tussen haar hart en haar bekken. Ongemerkt laait het waakvlammetje op tot een warm vuur. Ze drukt haar benen stijf tegen elkaar in een poging het erotische geweld in goede banen te leiden.
Door het lange voorspel wordt ze zelf beloond met een vanuit de diepte aangewakkerd orgasme dat tot in alle hoeken van haar lichaam doordringt.
Voorzichtig streelt Esmay de zijkanten van het uitgestrekte bovenlichaam van haar vriendin. De onrustige reacties van Charelle missen hun uitwerking niet. Esmay is nog maar nauwelijks herstelt van het onverwachtse genot dat haar ten deel viel als nieuwe prikkelende sensaties binnendringen. Met moeite kan ze zich herpakken. De palm van haar hand zweeft tot vlak boven de strak opgespannen linker borst. Het contact met de harde tepel is minimaal, maar pakt des te heftiger uit.
De andere hand maakt omtrekkende bewegingen over de strakke buik. Esmay voelt weer haar eigen geilheid als ze bij elke rondgang steeds iets lager dwaalt. Ongevraagd spreidt Charelle uitnodigend haar benen. Meer aanmoediging heeft Esmay niet nodig.
De korte haartjes in de schaamstreek vormen een zachte omgeving voor haar onderzoekende hand.
Subtiel masserend verwent ze een tijdlang de gevoelige omgeving. Geleidelijk maakt ze contact met het harde knobbeltje van de verborgen clitoris. Als ze de druk onder haar volle hand een beetje opvoert merkt ze dat Charelle haar benen beschermend probeert te sluiten.
Er is geen weerstand als Esmay touwen om Charelle's enkels aanbrengt. De nog licht gespreide benen wijken gewillig uiteen. Extra touwen om de knieën dwingen de benen verder van elkaar. De onderdrukte kreuntjes zijn slechts voor een geoefend luisteraar waarneembaar.

Weer dwaalt Esmay's blik over het fraaie naakte lichaam.
De jonge borsten liggen door de gedwongen houding mooi plat op de borstkast. De uitstekende botten van het bekken vormen een contrast met de diepliggende strakke buik.
Keer op keer glijdt Esmay's volle hand over de wat hoger gelegen schaamheuvel.
Als Esmay opkijkt ziet ze dat Charelle haar ogen nog altijd gesloten heeft. Het is bijna alsof de jonge vrouw weggezakt is in een diepe slaap. Slechts de snel op en neer bewegend buik verraadt dat Charelle enorm geniet van de geleidelijk toenemende opwinding.

Bij Esmay breekt het zweet uit als door het spel een nieuwe golf van erotische prikkels door haar heen trekt. Het voedt haar honger. Zelf zou ze nu dolgraag een fors opgezwollen penis diep in haar eigen grotje ontvangen. Ook waant ze zich weer terug bij haar tante.
Resoluut besluit ze om de rest van haar kleren af te werpen. Haar totale naaktheid zorgt voor een extra dimensie.
Vanaf het hoofdeind van de massagetafel schenkt Esmay met haar vingertoppen weer subtiel aandacht aan de vrouw die ze zo graag uitgebreid wil verwennen. Hopelijk op een wijze waarmee ze nog niet bekend is. Nauwkeurig houdt ze de reacties in de gaten.
Net als eerder zijn de ingeklemde armen heel gevoelig voor zachte strelingen. Ze gunt het haar vriendin.
Vanaf de armen glijden haar handen geleidelijk in de richting van de eveneens zeer gevoelige borsten. De harde tepels nodigen uit voor gedoceerde kneepjes. De ingeklemde benen roeren zich, net als de heupen. Het is heerlijk prikkelend om te merken hoe er wordt gereageerd op het genot dat ze aanbiedt.

Esmay buigt voorover tot haar linkertepel ter hoogte van Charelle's mond is. Zonder verdere aanmoediging verdwijnt de geboden tepel in een gulzige mond. De verwennerij kent geen weerga. Esmay heeft moeite om staande te blijven als de sabbelende mond krachtiger aandringt.
'Waauuw...,' stoot Esmay uit als totaal onverwachts weer een orgasme toeslaat.
Nog voordat de heftigheid kans krijgt om weg te ebben biedt ze haar andere tepel aan. Opnieuw is er de fabelachtige stuwing in haar lichaam.
De fantastische mond laat de tepel niet los als Esmay een positie zoekt langs de lange kant van de tafel.
Haar hand streelt over de onbedekte schaamheuvel. Kort erop glijdt haar middenvinger schaamteloos de inmiddels kletsnatte schede binnen. Met een iets gekromde vinger maakt ze voorin kortstondig contact met de opgezwollen ruwe huid rondom de g-plek. Slechts enkele momenten, meer heeft Charelle niet nodig. Machteloos rukt ze wild aan de touwen in een poging het geweld van de explosie in goede banen te leiden.
Voordat Charelle kan herstellen is de vinger al dieper binnengedrongen, op zoek naar het volgend wonderlijke plekje. Charelle voelt de opschudding als er diep binnenin het contact is met haar baarmoederhals. Hoe meer ze kronkelt, hoe oprechter het aangeboden genot. Snakkend naar adem móet ze de aangrijpende sensatie toelaten.

Aandachtig bestudeert Esmay het in touwen gevangen lichaam. Net als eerder wordt ze overrompeld door de uitdagende naaktheid. Het is aan haar om te bepalen wat volgt. Ze merkt hoe Charelle ondertussen vergeefs haar kwetsbaarheid probeert te verbergen.

Esmay kruipt vanaf het voeteneind op de massagetafel. Het liefst zou ze meteen met het poesje spelen tot de vrouw onder haar lekker gaat spinnen. Als Esmay hoger kruipt komt de andere mond haar verwachtingsvol tegemoet.
Harde tepels maken contact met haar inmiddels ook supergevoelige borsten. Speels beweegt Esmay haar borsten over de andere vrouwenborsten. De toch al aanwezige erotische opwinding wordt erdoor versterkt. Voorzichtig daalt ze neer op het uitgestrekte lichaam. Hun monden versmelten als blijkt dat Charelle heel goed kan tongzoenen.
'Verwen me ...,' smeekt Charelle tijdens een korte adempauze.
Meer aansporing heeft Esmay niet nodig. Kussend en likkend trekt ze ingehouden verder naar beneden. Esmay voelt het opladen van het steeds krachtiger bewegende lichaam dat zorgvuldig in bedwang wordt gehouden door de touwen. Dit is overduidelijk de veelomvattende aanraking die Charelle zo lang heeft moeten ontberen.

De zoete vrouwelijke geur van het super natte spleetje komt Esmay tegemoet als ze vanaf de navel in de richting van de schaamheuvel beweegt. Bedaard maakt haar tong contact met de half gesloten kleine schaamlippen. Bij elke ronde dringt haar tong net iets verder door. Esmay geniet van de nauwelijks hoorbare kreuntjes. Het windt haar op.
Als het gevoelige topje van clitoris meer binnen bereik komt, beweegt de strakke buik wilder op en neer.
'Oohh ... ga door ...,' klinkt de gesmoorde aanmoediging als Esmay ondeugend even stilhoudt.


©Bindingskracht, 2022

Terug.