Home
Bindingskracht.nl E-mail

Twee maanden terug stapte Manon de sportschool binnen. De proefweek smaakte naar meer, mede door het enorme aanbod groepslessen. In het begin had ze alle energie nodig om mee te komen met de easy flow yoga.
Bij de gevorderden kwamen de bewegingen als vanzelf.
Gaandeweg was er meer tijd om rond te kijken. Naast de ruim dertig vrouwen van ver uiteen lopende leeftijden was er vaak één enkele man. Lang, krachtig, atletisch en goed gebouwd. Geregeld dwaalde haar fantasie af door de goed zichtbare bobbel in zijn nauwsluitende korte sportbroek. Ook zijn strakke kontje kon ze waarderen. Zijn leeftijd viel niet in te schatten. Wat ouder, dat wel, maar hooguit een paar jaar.

Na enkele weken vulde ze haar programma aan met de bodybalance. Ook hier zag ze dezelfde man, helaas geregeld in gezelschap met vermoedelijk zijn partner.
De man was meestal vooraan in de zaal. Hoewel hij vrij stil was, legde hij toch gemakkelijk contact met diverse vrouwen. Manon genoot van het plagende spel tussen hem en de docente. Hierdoor wist ze al snel dat hij Paul heette. In het begin verfoeide ze de confronterende spiegelwand, tot ze in de gaten kreeg dat ze hem daarmee ongemerkt kon observeren. De laatste tijd was er vaker onderling oogcontact geweest, aangevuld met een vriendelijke, neutrale groet.
Het was onvermijdelijk dat de man geleidelijk haar anders zo lege erotische droomwereld binnendrong.
Vorig jaar had ze een punt gezet achter een slepende, onbevredigende relatie. Vooral in de slaapkamer miste ze het sprankelende en de variatie.

Op een zaterdagochtend loopt ze de lokale gereedschapwinkel binnen, op zoek naar een snoeischaar voor de tuin.
In een ooghoek ziet ze hem, Paul, de man van de yoga. Bij de koopjesafdeling staan ze onverwachts zij aan zij.
Hij houdt een interessant geprijsde, grote haspel met rood touw in zijn handen.
'Jammer. Net te laat,' zegt ze met een hese, sensuele stem.
Hij kijkt haar recht in de ogen. Ze voelt de blos op haar wangen verschijnen. Verwart vraagt ze zich af of het door hem komt, of door de fantasie die het touw bij haar oproept. Ze herkent het platte, holgeweven touw met een afmeting van
5 bij 10 mm. Ze heeft het lekker zachte en soepele touw al eens eerder in haar handen gehad.
Dolgraag zou ze zelf de haspel kopen, zonder echt een idee te hebben wat ze er dan mee zou willen doen.

'Ga jij hem nemen?' Haar knieën worden week als hij haar iets te lang aankijkt. De nabijheid van Paul verwart haar.
Ze durft niet toe te geven dat de oorzaak ook bij de haspel met touw kan liggen. Of misschien wel de combinatie.
Het is duidelijk dat ze niet de eigenaresse wordt van het touw. Helaas.
Op zijn uitnodiging lopen ze samen de nabijgelegen ijssalon binnen. Met een ijsje in de hand zoeken ze een rustige plek langs de oever van de kade.

Als de ijsjes op zijn informeert ze voorzichtig naar het waarom hij de haspel heeft gekocht. Ditmaal verschijnt er een blos op zíjn gezicht. Juist daarom wil ze weten welke richting zijn gedachten op gaan. Ze is zich bewust van de prikkels in haar onderbuik. Doelbewust legt ze haar polsen gekruist op haar schoot. Haar blik is daarbij gericht op de onverwachts opzwellende bobbel in zijn broek.
'Ben je bekend met uuhh ... bondage,' vraagt ze zenuwachtig. Haar hele lichaam lijkt onbedwingbaar te trillen.
Ze weet niet eens waarom ze de vraag heeft gesteld, want haar eigen ervaring gaat niet verder dan wat ze soms op internet tegenkomt. Ondanks het enorme aanbod zijn er maar weinig plaatjes die zachtheid en respect als uitgangspunt hebben. Er is één website die geregeld haar aandacht trekt vanwege het tedere binnen de bondagespel. Ze is vooral gecharmeerd van het feit dat daar de passieve partij de regie in handen houdt. Ze drukt haar polsen parallel tegen elkaar en strekt haar armen in zijn richting.
'Zou jij me met het touwen durven vastbinden?'
Zijn handen zijn aangenaam warm als hij haar polsen zonder verder wat te zeggen omlaag drukt. Door het onverwachte lichamelijke contact durft hij een tipje van de sluier op te tillen. Gaandeweg ontfutselt ze meer.
Paul blijkt inderdaad bekend met bondage. Als ze doorvraagt beseft dat zijn kennis wel erg ver gaat. Ze informeert naar de website die zo tot haar verbeelding spreekt. Na enig aandringen onthult hij dat het zijn creatie is.
Hoe klein kan de wereld zijn.

'Als ik de haspel betaal, wil jij mij dan een keer vastbinden? Jij mag het voortouw nemen,' fluistert ze schor, terwijl haar hand subtiel zijn kruis betast.
'Het is niet verstandig ...,' klinkt het onzeker. 'We moeten dit niet doen ...'
Ze herinnert stukken tekst die ze op de website heeft gelezen. Als de verhalen waar zijn heeft Paul ruime ervaring met een goed en subtiel bondagespel. Zijn missie is om kennis over te dragen aan anderen, in de hoop dat het hun leven verrijkt. Ze ziet ook zijn twijfel, want het is theoretisch vragen om moeilijkheden. Voor allebei misschien wel. Kan ze hem vertrouwen? Durft ze hem toe te laten in haar leven ... en in haar huis?
Ze schuift alle twijfels stoer terzijde. 'Zie het als een workshop. Dat heb je volgens mij eerder gedaan, schat ik zo in.
Doe maar net alsof je instructies geeft, en laat me ondertussen ervaren wat het mij doet,' dringt ze aan.
'Neem je dan een partner mee, want het is de bedoeling dat je als stel de workshop volgt?' verweert Paul.
Ze kijkt omlaag en schudt nauwelijks merkbaar met haar hoofd. Haar ogen worden vochtig. Ze was zo dichtbij, maar de unieke kans is voorbij.

Het contact bij de sportschool heeft niet geleden onder het bondage onderwerp. Het heeft hen eerder dichter bij elkaar gebracht. 'Sta je er nog steeds voor open?' fluistert hij na enkele dagen van nabij.
Wilde prikkels trekken frivool door haar heen als ze beseft dat het bondagespel toch nog binnen handbereik ligt.
Ze hoeft niet na te denken, dat heeft ze de afgelopen dagen te vaak gedaan. Gretig accepteert ze zijn aanbod.
In de nacht probeert haar verstand de wonderlijke erotische prikkels te verdringen. Vergeefs. Wel blijven er de twijfels, vooral als ze zich realiseert dat ze graag naakt wil worden vastgebonden. Ze heeft geen idee hoe dat zal uitpakken. Ondertussen geniet ze van de gezonde spanning.

Manon kijkt verlangend uit naar het weerzien van Paul. Juist daardoor lijken in de daarop volgende dagen de minuten veel trager te verlopen dan normaal. Het duurt een eeuwigheid voordat het eindelijk woensdagavond is.
Toch ook heeft ze haar twijfels. Eerdere contacten met Paul waren speels en onschuldig. Nu hoopt ze dat Paul een borst- of bodyharnas kan aanleggen. Ze wil daarbij naakt zijn, en dát maakt het extra moeilijk voor haar. Even overweegt ze om haar yoga kleren aan te trekken. Resoluut schuift ze deze veilige optie terzijde.

Het zal niet lang duren voordat ze de ware kracht van het touw gaat voelen. Er is alleen nog die drempel, en dan niet alleen de fysieke drempel naar haar slaapkamer.
'Kunnen we meteen beginnen, voordat ik de moed verlies?' stamelt ze. Ze weet precies wat ze wil. Juist daardoor is haar wilde, harde hartslag duidelijk waarneembaar. Ze heeft geen idee hoe ze zal reageren op de touwen. Mag ze het genot toelaten? Hoe zal Paul reageren? Wat gaat er in hém om? Is hij te vertrouwen?

Ze gaat Paul voor de trap op. Ze wijst hem het vrije deel van haar twee persoonsbed, het deel dat sinds haar scheiding nooit meer is beslapen. Emoties wellen op en doen haar bijna de moed verliezen. Ze moet sterk zijn. Ze mag niet aarzelen, zeker nu niet.
Paul haalt een half lege haspel uit zijn tas. Daarna volgen verschillende stukken op maat gemaakt touw. Naakt, en vooral onzeker, staat ze voor hem. Ze kijkt toe hoe Paul knopen legt in een lang stuk dubbelgevouwen touw.
De bovenste lus schuift hij over haar hoofd. Ze voelt het warme contact van zijn handen op haar verwaarloosde huid. Oohh, ... wat heeft ze dat gemist. Gewoon, ... het onschuldige zachte contact.
Ze moet haar benen licht spreiden zodat Paul de stukken touw langs beide kanten van haar schaamstreek kan aanbrengen. Ze voelt hoe de druk wordt opgevoerd als Paul het touw strak trekt via de lus op haar rug.
Ze hoopt dat haar onderdrukte kreuntjes van genot niet zijn opgemerkt.
Expressievormen: 2019 Bondage verhalen: Bondage avontuur door sportschool.
Paul legt achter op haar rug een knoop in het touw.
Hij voert de uiteinden van het touw strak langs beide zijden van haar lichaam tot het bovenste open stuk aan de voorzijde. Vrijwel direct voert hij het touw terug. Steeds opnieuw vanaf de achterzijde tot een volgende opening aan de voorzijde. Bij elke rondgang komt het touw strakker te staan. Manon probeert zich groot te houden als ze voelt hoe tussen haar benen de touwen haar schaamlippen samenklemmen en de druk opvoert bij haar clitoris.
Haar ademhaling heeft ze allang niet meer onder controle.
Haar gemoedstoestand lijkt Paul te ontgaan. Gelukkig maar, want het is best gênant.

Er komt geen protest als Paul haar armen tot achter haar rug dwingt en met een stuk touw samenbindt. Hij laat haar op bed plaatsnemen en bindt ook knieën en enkels met touw tezamen. Dan doet hij een stap terug, waarmee hij aangeeft dat hij klaar is met deze ronde.
'Mag ik proberen los te komen?' vraagt ze twijfelachtig.

Manon is zich bewust van de strakke omklemming van de touwen. Bij elke beweging met haar bovenlichaam neemt de druk in haar schaamstreek toe.
Ze laat zich achterover vallen op het bed. Tal van oefeningen van de yoga probeert ze uit, op zoek naar het ultieme genot. Ze gebruikt de druk van de touwen tussen haar benen. Bewegingen met haar heupen worden intensiever.
Ze kan niet bevatten waarom ze op deze wijze tot ontlading kan komen. Ze schuift de twijfels terzijde, zodat ze optimaal kan genieten van eindelijk weer eens een orgasme, ditmaal een bijzonder bevredigende.
Schouders beginnen op te spelen, waardoor ze weet dat ze al geruime tijd geboeid is. Ze draait op haar buik, op zoek naar verlichting.
Direct realiseert ze zich dat ze onmogelijk uit deze houding kan bevrijden. Ze is nu hélemaal op Paul aangewezen. Toch houdt hij zich afzijdig, waardoor Manon op zichzelf wordt teruggeworpen.
Ze zoekt de ontspanning binnen de druk van de strakke touwen. Ze sluit haar ogen en blijft roerloos liggen. Geleidelijk zakt ze weg in een innerlijke rust, aangevuld met subtiele erotische prikkels. Het enige wat nog ontbreekt zijn handen die haar gevangen lichaam strelen.
Als ze opkijkt ziet ze dat Paul haar aandachtig observeert.
Een geilheid die zich heel lang afzijdig heeft gehouden trekt in alle heftigheid door haar heen. Borsten zwellen op, net als de schaamstreek. Ze zou best weer eens gevuld willen worden, langzaam, steeds dieper. Het zal niet lukken.
De ingang van haar vagina is geblokkeerd door de touwen. Juist door het onmogelijke groeit het verlangen.

Zoekend naar een uitweg kronkelt ze met haar lichaam. Al snel ontdekt ze hoe ze de druk van de touwen kan gebruiken om zichzelf te verwennen. Niet langer maakt Manon zich zorgen om Paul. Hij mag gerust toekijken.
Het idee dat zijn gezwollen penis heel dicht bij is maakt haar weer onrustig. Er is zoveel meer dat ze nu zou willen, maar ze kan geen kant uit. Ze durft niet te smeken, want dat valt buiten de scope van de workshop.
Ze sluit weer haar ogen. Gedachten beginnen te overheersen en gaan nog maar één kant uit.
Ze onderzoekt de touwen die haar zo strak gevangen houden.

Ze schrikt van handen die haar polsen omvatten. Ze wil protesteren als ze beseft dat Paul haar polsen gaat losmaken. Ze wil veel langer blijven liggen om te ervaren wat de machteloosheid haar doet. Het is net alsof Paul haar gedachten kan lezen. Zachtjes duwt hij tegen haar lichaam.
'Draai je om,' klinkt het van nabij.
Gedwee geeft ze gehoor. Als ze opkijkt ziet ze dat Paul al klaar staat met het touw dat kort geleden om haar polsen zat. Gewillig biedt ze haar polsen aan. Op zijn aanwijzingen verschuift ze iets over het bed. Met een nieuw stuk touw fixeert Paul haar polsen aan een poot van het bed, waardoor ze langgestrekt op het bed ligt.
Ze geniet van de bodyharnas die door deze houding geheel anders aanvoelt. Zo is er de gevoelige druk bij haar gezwollen borsten. Verder mist het touw tussen haar benen zijn uitwerking niet op haar inmiddels kletsnatte kutje.

Ze krijgt het pas écht moeilijk als Paul nonchalant zijn t-shirt uittrekt. Even ziet ze een glimp van zijn strakke buik, totdat hij weer verdwijnt onder het zo bekende mouwloze gele shirt dat hij vaak draagt bij de yoga.
'Je mag rustig verder gaan ...,' dringt ze aan.
Nauwelijks heeft ze het verzoek uitgesproken of ze beseft de dubbelzinnigheid van haar boodschap. Onbedoeld heeft ze misschien toestemming gegeven om samen te vrijen. Ze weet niet of ze daartoe in staat is. Hoe zou het zijn als ze tijdens haar eerste vrijpartij sinds haar scheiding weerloos is vastgebonden. Het idee mist zijn uitwerking niet op haar lichaam. Protesten van haar hersenen worden gemakshalve weggedrukt.

De schrikt slaat om het hart als ze ziet dat Paul zich daadwerkelijk verder uitkleedt. Ze bekijkt zijn strakke, gespierde bovenlichaam waar ze al zo vaak van heeft gedroomd, meer dan goed voor haar is. Als hij zijn korte broek uittrekt valt haar oog op de bobbel in zijn onderbroek. Nog even, en dan ...
Ze merkt dat Paul bewust stilvalt. De spanning wordt haar te veel. Verlangend kronkelt ze haar lichaam in de hoop hem op andere gedachten te brengen.
'Toe nou ...,' smeekt ze terwijl ze ziet hoe de verborgen bobbel sterk in omvang toeneemt. Ze slaakt een diepe zucht als het geheim eindelijk wordt onthult.
'Dat gaat nooit passen,' dringt het tot haar door. Paul is groter geschapen dat haar ex-man. Geen wonder dat de prestaties toentertijd vaak tegenvielen.
Paul vleit naast haar neer. Als ze haar lichaam naar hem toedraait houdt hij haar tegen. Ze moet op haar rug blijven liggen.

Verlangend hoopt ze op lichamelijk contact. Helaas laat Paul haar wachten. Ze voelt de opbouw van de spanning.
De touwen benadrukken haar machteloosheid. Ze kan niet zelf het initiatief nemen, zoals ze anders altijd doet.
Pas nu realiseert ze zich dat het waarschijnlijk een van haar valkuilen is geweest binnen het huwelijk. Natuurlijk genoot haar man er van, maar het liet hem geen ruimte voor een eigen spel.

Manon draait haar lichaam weer naar Paul toe. Opnieuw houdt hij haar tegen. Speels ditmaal.
Met zijn vingertopje verwent hij lichtjes haar linker tepel.
De verbinding naar haar vagina staat ineens wijd open. 'Zachtjes is lekker,' dringt in alle heftigheid tot haar door, terwijl er vrijwel niets gebeurt.
Voor Paul is het blijkbaar de gewoonste zaak. Beurtelings verwent hij haar hongerige tepels. Manon drukt haar benen stevig tegen elkaar. De strakke touwen om haar vagina missen hun uitwerking niet.

Het aanstormende orgasme valt absoluut niet te bedwingen.
'Tjeetje Paul ... wat doe je allemaal?' stoot ze hijgend uit.
'Hoe zo ...?' klinkt het onschuldig.
Voor Manon is het duidelijk dat ze te maken heeft met een erotische kunstenaar. Paul zoekt feilloos haar grenzen op, om ze vervolgens geraffineerd steeds kortstondig te overschrijden. Door de touwen wordt ze gedwongen om al het moois te ondergaan. Er is geen uitweg. Toch kost het haar moeite het verlangen weg te stoppen om iets terug te doen. Ze zet zich schrap voor een volgende sessie.

Zijn rechterhand steunt op haar linker heup en "dwingt" haar te blijven liggen. Er trekt een huivering door haar heen als hij zijn mond in de richting van haar rechter borst beweegt. En dat terwijl er nog niets gebeurt. Het idee alleen al is voldoende.
Zijn vochtige tong beroert delicaat haar harde, gevoelige tepel. Opnieuw ontdekt Manon hoe weinig er nodig is om haar te laten stuiteren. Met zijn hand op haar schaamstreek probeert Paul haar kronkelende lichaam te bedwingen.
Ze voelt een van zijn vingers midden op haar gesloten spleetje. Binnen de weinige ruimte die geboden wordt beweegt ze haar bekken op en neer. Ze bemerkt het verkrampen van haar buikspieren als veel te snel een volgend orgasme aandringt. Waarschijnlijk heeft Paul het ook opgemerkt, want hij staakt vroegtijdig de verwennerij.
Ze wil hem smeken door te gaan, totdat ze beseft dat uitstel onderdeel van zijn tactiek is om haar zo veel mogelijk genot te gunnen. Als haar hongerige lichaam iets tot bedaren is gekomen gaat Paul verder waar hij voor de pauze was gebleven. Wel lijkt de aanraking nog verfijnder. Een nieuw orgasme valt niet te bedwingen, hoe graag ze zou willen uitstellen.

Een vinger zoekt speels de ingang van haar schede. Traag verkennend dringt hij geleidelijk wat dieper, opnieuw zonder haast. Een onderzoekende vinger neemt ruim de tijd bij wat haar onbeminde g-plek zou kunnen zijn.
Tal van spieren trekken samen, spieren waarvan ze het bestaan niet wist. Ze snakt naar adem nu haar lichaam heftig reageert op de zachte stimulans.

Het is bijna jammer dat Paul besluit alle touwen te verwijderen. Uitgeput valt ze terug op bed.
Ze voelt de zachte druk rond haar enkels. Gewillig spreidt ze haar benen, wachtend op de finale.
Paul komt weer naast haar liggen. Hij sabbelt aan haar tepel. Opnieuw wordt ze overvallen door een orgasme.
Ze is nog maar nauwelijks herstelt of een vinger dringt brutaal bij haar binnen. Het vult de plek die hij ook op een andere manier had mogen vullen. In de diepte voelt ze hoe de traag bewegende vinger haar met halve rondjes vertroetelt.
Een ander vinger mengt zich in het spel en zweept haar op via de druk op haar vrijliggende clitoris.
Manon staat er van versteld dat er zo weinig nodig is om het ultieme genot te ervaren.
Meervoudige orgasmen schiet nog door haar heen. Ze heeft er over gelezen en het altijd terzijde geschoven, omdat het domweg uitgesloten was dat het bestond. Nu weet ze beter.
Er ligt een nieuwe toekomst voor haar weggelegd. Nu moet ze alleen nog het juiste pad zien te vinden.


©Bindingskracht, 2020

Succes in het nieuwe decennium.


Terug.