Home
Bindingskracht.nl E-mail
Als studente pshygologie aan de universiteit in Leiden heeft Joyce enorm veel mazzel gehad dat ze op de valreep een andere kamer kon bemachtigen. Het alternatief om weer bij haar ouders in te trekken was geen optie. De lange reistijd zou haar opbreken.
Timothy, haar nieuwe huisbaas, is enkele jaren geleden gescheiden en woont nog altijd in zijn veel te ruime woning. Verhuizen wil hij niet, want zijn woning is geheel naar zijn hand gezet en bevalt prima. Eens per twee weken komt een interieurverzorgster voor de vrouwelijke touches en wat gezelschap. Sinds kort heeft zij echter een vaste baan.
Eigenlijk was Timothy niet plan om een kamer te verhuren. Hij werd overgehaald door een vrouwelijke collega.

Na de wat formele introductie kwamen Timothy en Joyce met ideeën hoe een werkbare omgeving er uit kon zien.
Zijn regels leken in de verste verte niet op de de dicipline bij het christelijke gezin waar ze voorheen op kamers woonde. Mede door Timothy vervaagde heel geleidelijk haar van huis uit meegekregen preutsheid. Ook de aangeleerde schaamte voor haar lichaam verdween tenslotte naar de achtergrond. Joyce beseft dat het goed is dat Timothy qua leeftijd ruim twee keer zo oud is. Daarmee blijft een natuurlijke afstand, terwijl ze onderling oog hebben voor elkaars lichaam.

Gedurende de lente maanden ontdekte Joyce het genot van het topless zonnen in de tuin. Wel zorgde ze er voor dat ze discreet bleef richting buren en ... Timothy.
Op een dag kwam ze onverwachts vroeg "thuis". Dat ook Timothy van naaktrecreatie hield kwam voor haar als verrassing. Sindsdien zijn ze vaker samen in de tuin. Joyce geniet enorm als ze zijn ogen schielijk over haar lichaam voelt trekken. Het geeft haar de gelegenheid om zijn goed geconserveerde, wat rijper mannenlichaam te observeren. De sluimerende opwinding die daarop in haar onderbuik ontwaakt brengt haar steeds opnieuw wat van slag.
Ze kan, en wil niet toegeven aan haar geleidelijk ontwakende opwinding.
In huis worden de omgangsvormen steeds gemakkelijker. Niet langer zijn er ingewikkelde momenten rondom het gebruik van de badkamer. Haar gedegen kleding maakt plaats voor een nonchalant slipje, die ze de laatste tijd vaker onbewust vergeet. Joyce merkt dat ze goed gedijt bij de vrijere levensstijl.

Het is de laatste zaterdag van de maand juni. Haar zolderkamer heeft een aangename temperatuur.
Na een lange sessie achter haar laptop neemt Joyce de tijd voor ontspanning. Ze heeft net een comfortabel positie in haar stoel ingenomen als er discreet wordt geklopt. Slechts gehuld in een fraai rood slipje opent ze zonder schaamte haar zolderdeur.
Het dienblad, met een pot thee en twee sierlijk opgebouwde ijscoupes, komt als een verrassing. Deze geste van Timothy weet ze te waarderen. Het blijkt vandaag zijn vijfstigste verjaardag. Het "heugelijke" feit wil hij met haar delen. Zelf heeft hij moeite met de mijlpaal. In alles voelt hij zich stukken jonger.

'Kom, neem plaats,' stelt Joyce uitnodigend voor.
'Zal ik even een t-shirt aanschieten ... of ... uuhh ... trek jij de jouwe uit,' vervolgt ze brutaal. Diep in haar lichaam voelt ze plotseling haar krachtige hartslag. Ze schrikt ervan. Dit hoort niet. Het is ongepast. Ondertussen geniet ze van de warme gloed die het opwekt. Flarden van recente dromen komen helder naar boven.

Het ijs is vrijwel veroberd als Joyce benieuwd is wat hem deze dag bezighoudt. 'Wat heb je laatste tijd het meest gemist?' polst ze voorzichtig. 'Waar hoop je op?'
Ze bemerkt een aarzeling bij Timothy die ze niet bij hem verwachtte. Meestal is hij redelijk rap van tong. Ditmaal is het anders. Het wordt dus uitkijken dat ze niet uitglijdt over glad ijs. Ze laat Timothy ruimte om zich te openen.

Heel langzaam volgt het verhaal over zijn ex-partner Susan. Jarenlang vormden zij samen een onafscheidelijke duo. Geregeld maakten ze eenvoudige buitenlandse reizen. Veelvuldig trokken ze ook naar bosrijke omgevingen om daar te fietsen of te wandelen.
Weer is Timothy even stil. Het versterkt haar vermoeden dat hij met Susan het bos ook gebruikte om heimelijk in de open lucht te vrijen.
'De herinneringen zijn je kostbaar ...?' stelt Joyce vast, hopend op pikante details.
Expressievormen: 2022 Bondage verhalen: Bondagegenot voor studente.
Er volgt een weifeling die ze geen plek kan geven. Wat is er zo speciaal dat hij er niet over wil uitwijden?
'Wat mis je het meest,' probeert ze opnieuw. Ondanks haar inmiddels erg open houding in de stoel durft ze zich niet te verroeren. Ze wil weten wat hem bezighoudt, zonder dat zijn aandacht wordt afgeleid.
'Is het de seks?' Haar stem slaat lichtjes over.
Haar schaamlippen zwellen op. Ze voelt een geilheid die ze de laatste tijd vaker in zijn nabijheid ervaart. Even meent ze te zien dat zijn penis in omvang toeneemt.
Ze komt licht tot bedaren als hij onopvallend zijn hoofd schudt.

'Het is meer dan dat ... veel meer,' klinkt het van ver.
Naarstig zoekt Joyce een rechtvaardige respons, mocht Timothy toenadering zoeken. Het is absoluut niet verstandig om dit pad met hem te bewandelen. Haar maagdelijkheid wil ze bewaren voor een krachtige Griekse god, maar dan wel eentje uit Nederland.

'Wat maakte het samenzijn met haar zo bijzonder,' probeert ze opnieuw. 'Je kunt het me gerust vertellen. Ik ben inmiddels een grote meid. Misschien is het makkelijker als je het in één zin samenvat. Dan kunnen we van daaruit verder bouwen.'
Timothy durft Joyce niet aan te kijken. 'Ik mis vooral het zachtje, ontspannen ... uuhh ... bondagespel ... dat we ... uuhh ... héél vaak deden ...,' klinkt het bedeesd.
Met moeite weet Joyce de heftige schokken op te vangen die wild door haar lichaam schieten. Al jaren droomt ze over subtiel aangebrachte touwen, en over een oprechte minnaar die dan aandacht heeft voor háár.
Het is er nog niet van gekomen. Het is te gevaarlijk om door een wild vreemde man te worden vastgebonden.
Ligt hier een optie? Zou ze het met Timothy aandurven? Ongeduldig wacht ze op het vervolg.

'Ik wil zo graag weer eens een mooie vrouw teder vastbinden. Ervaren hoe ze reageert als ik toekijk. Hopen dat zij zich open durft te stellen voor spontane aanraking.' Zuchtend haalt Timothy diep adem.
'Een nieuwe zoektocht is moeilijk. Vrijwel nergens is de zachtheid te vinden die voor mij daarbij zo belangrijk is.
Het zal er waarschijnlijk nooit meer van komen. Ooit waren er de advertenties op "Speurders", maar dat platform bestaat helaas niet meer. Ook Relatieplannet is inmiddels verdwenen.'

Voor Joyce is het totaal plaatje nog niet compleet. 'Wat is de rol van goede seks in dat geheel?'
Timothy kijkt haar indringend aan. 'Het gaat niet persé om de seks. Het gaat erom dat beide partijen uitgebreid genieten. Uitgangspunt is de ontspannen aandacht voor elkaar, de subtiele aanraking, het speels verwennen. '
Het zweet breekt Joyce aan alle kanten uit. Diverse druppels glijden over haar rug naar beneden. Nooit eerder heeft ze een penis toegelaten. Ineens voelt ze een onbekend, oeroud, intens verlangen. Voor haar is er geen weg meer terug. Er rest geen tijd om te denken. Haar stuiterende lichaam valt niet meer te bedwingen. Deze gelegenheid is te uniek om te laten lopen Ze moet toeslaan. Het ijzer smeden voor het te laat is.
'Als je wilt mag je mij wel ... uuhh ... vastbinden. Als cadeautje voor je verjaardag, ' voegt ze er snel aan toe.
'Mijn slipje wil ik aanhouden ...?' Ze kijkt hem indringend aan en staat verstelt van zijn energieke omslag.

Van achter een schot in haar zolderkamer haalt Timothy een stoffige, grote doos te voorschijn. Geroutineerd vist hij een opgerold stuk touw te voorschijn. Zorgvuldig zoekt Joyce een comfortabele positie op de stoel, waarbij de voorkant van haar lichaam van hem is weggedraaid. Nog voordat ze echt kan nadenken zijn haar polsen al geroutineerd achter haar rug tezamen gebonden. De zorgvuldig aangebrachte touwen houden haar stevig in bedwang. Zodra de laatste knoop is aangebracht test ze de touwen.
Haar lichaam ontwaakt op een wijze die ze nauwelijks herkent.
Het besef dat ze niet meer zelfstandig kan vrijkomen stuurt sterke, erotisch getinte signalen door haar heen. De bescherming die haar slipje bood, verliest aan kracht. De ondeugende naaktheid die opwelt komt haar vaag bekend voor. Heel soms in haar dromen heeft ze iets vergelijkbaars meegemaakt. De prikkelende sensatie zoekt vergeefs een uitweg.

Joyce draait haar hoofd en observeert Timothy. Normaal is hij behoorlijk kordaat. Waarom twijfelt hij dan nog?
Wat houdt hem tegen? Haar verlangen om aangeraakt te worden komt steeds heftiger bovendrijven.
Timothy worstelt met zijn geweten ... en zijn verstand.
Alle signalen staan op rood. Hij heeft zich laten verleiden door een bloedmooie, jonge vrouw, zijn huisgenote. Ze is te jong voor hem. Zijn blik dwaalt weer over die verleidelijke, strakke borsten.

'Verwen me,' kraait Joyce opgewonden.
Dit ... dit hoort niet, weet hij. Het mag niet.
Is er een veilige uitweg?
Waar doet hij goed aan? Hij mag haar niet teleurstellen?
Bij het eerste, verkennende contact deinst Joyce verschrikt achteruit. Haar lichaam krimpt ineen.
Er is geen angst, wel het voor haar ongekende genot dat ze ervaart.
'Ga door ...,' smeekt ze zacht kreunend. De hitte stijgt naar haar hoofd.
Verlangend zoekt ze steun tegen het forse, klamme bovenlichaam dat zich net achter haar bevindt. Haar gevangen handen maken onverwachts contact met zijn forse penis. Het lukt haar om zijn short en onderbroek wat omlaag te schuiven. Het onhandige contact mist zijn uitwerking niet. De warmte in haar onderbuik verrast haar, net als de liefdessappen die als vanzelf beginnen te vloeien. De volle magie van het bondagespel en het uitstellen dringt tot haar door.

Even neemt Timothy afstand om zijn afgezakte korte broek en onderbroek uit te trekken. Het slipje van Joyce behoudt zijn waardige plek.
Elke nieuwe, onschuldige aanraking lokt heftige reacties bij haar uit. Timothy weet precies wat ze doormaakt.
Zijn zorgvuldig gekoesterde herinneringen aan het bondagespel met Susan komen bovendrijven.
Wat dat betreft hadden ze het goed samen. Het is voor hem nog altijd een raadsel waarom Susan destijds hun relatie verbrak. Nu is er een nieuwe kans. Een kans die hij met beide handen moet aangrijpen, want zo'n mogelijkheid dient zich niet snel weer aan.

Aarzeld maken zijn handen contact met haar bovenarmen. De voor hem zo vertrouwde bewegingen komen weer terug, net als het opwindende gevoel dat door hem heen trekt. Meer heeft hij niet nodig. Dit spel is zijn domein. Oprechte aandacht aan elkaar schenken. Tijd nemen om de ander gepassioneerd te verwennen, zonder nadruk op de seks. Opnieuw voelt hij het verhitte, hongerige lichaam dat tegen hem aanleunt. Haar speelse aanrakingen in zijn kruis voelen vertrouwd. Hij heeft zo weinig nodig voor écht genot.

Traag strelen zijn vingertoppen de zijkant van haar lichaam. Haar kronkelende bewegingen zijn de beloning.
Geleidelijk verlegt hij zijn aandacht naar haar bedekte schaamstreek en geniet van de zware ademhaling die het bij haar opwekt. Af en toe dwalen zijn handen omhoog, richting die jonge, fraai gevormde borsten. Weer zijn er heftige reacties. Niet alleen bij haar, maar nu ook bij hem.
'Draai je om en ga zitten in de stoel,' fluistert hij in haar oor.
Met nog altijd tesamen gebonden polsen zoekt ze een comfortabele, half liggende houding.

Een zweem van de zoete geur van haar geilheid trekt langs zijn neusgaten, waardoor zijn lid vol opzwelt. Verlossing is zo nabij. Slechts haar rode slipje houdt hem tegen.
Toch past het niet in dit spel, nog niet.
Joyce voelt de macht van de nieuw aangebracht touwen die haar onderbenen tegen haar bovenbenen drukken.
Het eerste, echte contact met een man had ze zich héél anders voorgesteld. Deze ongewone werkvorm is vele beter dan ze ooit zelf had kunnen bedenken.
Met volle teugen geniet ze van het ongewone uitstelgedrag.
Haar ontmaagding moet wachten tot een ander moment.
Hoeveel meer mensen zouden op deze wijze genieten van de erotiek?
Was ze maar vrij ... zodat ze zichzelf kan bevredigen.
Met het naakte lichaam van Timothy in beeld is een hoogtepunt al zo nabij.

Ze kan niets doen als haar lichaam opnieuw subtiel wordt verwend. Waar haalt hij de energie vandaan? Trouwens ... lopen alle rijpere mannen zolang rond met zo'n forse paal?
Een ervaren hand drukt op haar schaamstreek. Met kleine bewegingen van haar heupen gaat ze op zoek naar écht contact. Veel te snel bereikt ze haar eerste orgasme. Niet van de dag, want in de ochtend had ze zichzelf al verwend. Toen had het véél langer geduurd voordat ze klaar kwam. Als ze geweten had wat haar vandaag ten deel zou vallen had ze waarschijnlijk gewacht.
Teder wordt haar lichaam verwend door zacht strelende vingers die uitgebreid op onderzoek gaan.
Joyce sluit haar ogen. Na lang uitstellen krijgen ook haar hongerige borsten steeds meer aandacht.
Ze zet zich schrap als ze merkt dat haar tepels inmiddels super gevoelig zijn. Bij de minste aanraking trekken wonderlijke signalen door haar heen. De prikkelende opwinding probeert vergeefs een uitweg te forceren.
Strakke touwen houden haar zorgvuldig in bedwang.
Timothy laat haar balanceren op een magische plateau. Steeds weer stelt hij uit, om haar daarna mee te voeren richting een nog hogere top. Veel hoger dan ooit tevoren.
'Toe nou ...,' kreunt ze als zijn vingers het contact weer verliezen.
Onverwachts is er zijn tong die nauwelijks waarneembaar haar harde tepel beroert.
De zeer krachtige explosie overvalt haar.

Aandachtig bestudeert Timothy de heftige bewegingen in haar strakke buik. Lange slierten voorvocht druipen vanaf zijn eikel omlaag, zoals destijds zo vaak gebeurde. Hij is dankbaar voor het genot dat Joyce hem nu biedt. Toch ook weet hij dat hun spel nog niet ten einde is.

Zodra ze voldoende hersteld is, bindt Timothy een lang stuk touw strak om haar bovenlichaam. Joyce ervaart de enorme druk om haar borsten, zonder dat er sprake is van afknelling.
Ze kan geen kant op als hij achter haar stoel komt staan. Weer voelt ze zijn gretige blik over haar lichaam trekken, alsof elk stukje huid daadwerkelijk wordt aangeraakt. Dan beseft ze dat zijn aandacht ook uitgaat naar de groeistrepen op haar borsten. Zelf is ze niet blij met de striae, de lijnvormige huidafwijkingen die ontstonden toen de huid bij haar borsten in korte tijd pijnlijk werd opgerekt.
Strelende vingertoppen benadrukken onderzoekend de plekjes. Schaamte maakt plaats voor gepaste trots.

Opnieuw druipt voorvocht uit zijn meer ontspannen lid. Met haar mond probeert ze de ragfijjne draad op te vangen.
Timothy buigt verder voorover. Zijn hand reikt tot haar schaamstreek en glijdt moeiteloos onder haar slipje.
Op het moment dat zijn voorvocht haar tong streelt, dringt een vinger diep haar grotje binnen.
Door de strakke touwen volgt wederom een fantastisch orgasme.

Met zijn in haar vagina stilgevallen vinger geeft hij haar de ruimte om te herstellen. Door het blijvende contact voelt Timothy een groeiend verlangen in zijn eigen lichaam. Het heftig pulseren van zijn kloppende penis komt als verrassing. Net als het besef dat hij zijn eigen genot jaren heeft verwaarloosd.
Dan is er het innige oogcontact ... en de toestemming om door te gaan.
Het is duidelijk dat Joyce nog lang niet wil stoppen.
Nauwgezet bestudeert hij het door touwen gevangen jonge lichaam waarover hij mag beschikken.
Dit is het mooiste verjaardagsgeschenk dat hij ooit mocht ontvangen.

©Bindingskracht, 2022Nb:
Bovenstaande is één van de vele fantasieën sinds het begin van deze website.
Hopelijk raken lezers er door geïnspireerd om hun liefdesleven te verrijken.

Neem de tijd om samen te experimenteren.
Geef aan wat voor jóu comfortabel is. Het maakt je aantrekkelijker.
Bedenk ook dat: 'Ja, als jíj het wilt,' nooit een goed antwoord is tijdens een teder bondagespel .


Terug.