Home
Bindingskracht.nl E-mail
De laatste jaren staken bij Shannon oude fantasieën de kop op. Meestal schoven ze vanzelf naar de achtergrond door haar drukke baan. Verder was er genoeg te doen in huis, omdat ze zelfstandig woonde.
Daarnaast was er de al twee jaar wat slepende LAT-relatie met Erick. Hoewel hij zinspeelde op het gezinsleven hield Shannon onbewust de boot af. Haar biologische klok tikte ondertussen al wat luider.

De herkomst van de storende fantasieën kende ze wel. Als kind zijnde werd ze regelmatig door Frank, haar buurjongetje, vastgebonden tijdens het spelen van cowboytje en indiaantje. In het begin beperkten zij zich tot de omgeving rondom de nabijgelegen ouderlijke woningen.
De eerste keer staat voor eeuwig in haar geheugen gegrift. Ze zat met haar rug tegen een uitneembaar paaltje dat auto's weerhield om het fietspaadje te nemen. Frank had heel kundig haar polsen tot achter het paaltje vastgebonden. Terwijl mensen uit de buurt vonden dat ze zo lief samen speelden, liet Frank haar een tijdje zitten. Niemand zocht er wat achter toen ze later ook de paal van een verkeersbord in hun spel betrokken. Na lang aandringen kreeg Shannon soms de kans de rollen om te draaien.

Naarmate ze van thuis wat meer vrijheden kregen verlegden ze hun speelterrein geleidelijk naar de bosrijke omgeving. Een wat verder van het pad gelegen boom met een vrijwel kaarsrechte stam werd hun favoriet. Het enkele touw dat ze steeds hadden gebruikt werd aangevuld met nog enkele stukken. Shannon genoot enorm als ze langer tijd vastgebonden stond, met een blinddoek voor haar ogen en knevel in haar mond.
Als ze Frank eindelijk weer eens mocht vastbinden, speelde een ondeugend gevoel van wraak een rol. Soms kwam ze dicht tegen hem aanstaan en bewoog steeds sneller. Vooral als ze zijn bovenbeen tussen haar dijen drukte waren er sensationele prikkels die ze niet begreep.

Kort na haar negende verjaardag verhuisde Frank met zijn ouders naar het buitenland. Daarmee verloor ze een goed vriend en verdere mogelijkheden binnen het voor haar zo intrigerende spel met touwen. De behoefte bleef, waardoor ze een extra zintuig ontwikkelde voor bondagespelletjes. Naarmate ze ouder werd vermengden haar bondage fantasieën zich prominenter met erotische spanningen.
Binnen de LAT-relatie met Erick had ze genoeg geëxperimenteerd tijdens hun seksuele ontdekkingstochten, maar in die vroege fase van hun relatie had ze nooit verteld over haar diepere verlangens. De laatste tijd merkte ze dat ze gelegenheden aangreep om er over te beginnen, maar vond geen gehoor. De preutsheid van Erick begon haar tegen te staan. Met vriendinnen ging ze naar de sauna, maar Erick kreeg ze nooit mee. Ooit suggereerde ze een naaktcamping, maar dat was geen succes.
Langzaam groeide haar twijfel. Het alternatief was om er een punt achter te zetten. Het liefst achter de prikkelende gedachten aan bondage, maar dat bleek geen optie. Toch moest ze er niet aan denken om bij een psychiater langs te gaan. Ze had wel wat beters te doen.

Onverwachts moest ze voor haar werk naar een seminar in het uiterste noorden van Nederland. Terwijl ze onderzocht hoe ze er heen moest gaan kreeg ze een mailtje van Jasper, een andere deelnemer aan het seminar. Gezien de nabijheid van hun woonplaatsen was het bijna logisch dat ze zouden carpoolen.
Volgens de weersberichten en buienradar bleef het aangekondigde sneeuwfront veilig boven zee. Naarmate de dag vorderde schoof het front toch iets omlaag. Aan het eind van de middag dwong een dik pak sneeuw Shannon en Jasper om in een hotel te overnachten. Ze had de toezegging dat haar kosten door haar bedrijf werden gedragen, waarmee de keuze makkelijker werd.

Het reeds volgeboekte hotel had begrip voor hun situatie. Ze opperden een recent gerenoveerde kamer die nog niet helemaal klaar was. Vanwege het ongerief boden ze een gereduceerd tarief en gratis ontbijt. Er was vrijwel geen alternatief, maar slapen met een nog nagenoeg onbekende man was niet ideaal. Terwijl Shannon andere opties probeerde, inspecteerde Jasper de riante kamer. Buiten het grote tweepersoons bed was er een ruime bank, waardoor het delen van een bed niet nodig was, mocht de nood aan de man komen. Het eenvoudige keukentje was inderdaad niet af, maar dat vormde voor de nacht geen probleem.
Expressievormen: 2021 Bondage verhalen: Bondageverlangens door verleden.

Bij binnentreden van de hotelkamer deinsde Shannon geschrokken terug. Een nog achtergebleven bouwstempel riep intense herinneringen op aan de vastbindspelletjes die ze vroeger met Frank deelde, maar ook aan de heftige inbeeldingen die haar de laatste tijd zo bezig hielden.
Jasper had haar aarzeling opgemerkt. 'We kunnen verder zoeken ...?'
'Ach, laat maar. Het is goed zo ...,' klonk het aarzelend, terwijl ze een traantje wegpinkte.
Bezorgd legde Jasper een hand op haar schouder en voelde de schokjes die door haar lichaam trokken.

'Als er nú een stuk touw was geweest had ik je gevraagd om me direct aan deze paal vast te binden.'
Heftige rillingen trokken door haar lichaam toen ze Jasper indringend aankeek. Zonder te weten waarom vertelde Shannon over haar diepere verlangens. 'En dan liefst naakt ...,' vulde ze nog aan.

Bij eerdere inspectie van het keukentje had Jasper een stuk groen touw in een kastje gezien. Hij hield het omhoog.
'Is dit geschikt?' Hij had geen idee wat Shannon doormaakte. Wel voelde hij haar rebellie.
Onbedoeld schakelde Shannon het denken uit. De enorme haast om toe te geven aan een veel te lang gekoesterde wens overrompeld haar. Ze voelde geen schaamte toen ze ijlings uit haar kleren stripte. Naakt zocht ze één van de posities waarin ze vroeger zo vaak was vastgebonden.
'Bind mijn polsen vast,' commandeerde ze.
Zodra ze machteloos was, werd ze overvallen door de prikkels die ze zich zo goed herinnerde uit het verleden.
Ditmaal was er ook de heerlijke vermenging met een erotische onrust die door haar lichaam trok. Wat ze ervaarde was vele malen heftiger dan in haar fantasieën.

Aandachtig observeerde Jasper de jonge, volstrekt naakte vrouw die zoveel emoties bij hem opriep. Ze had haar ogen gesloten, alsof ze zich wilde afsluiten van de omgeving. Jasper was niet specifiek een rokkenjager, maar hij wist van de bloementjes en de bijtjes. Het samenzijn met Shannon was zó anders dan eerdere ontmoetingen met vrouwen. Geduldig wachtte hij af.

Heel geleidelijk ontwaakte Shannon uit de diepe trance waarin ze vanaf het begin was weggezakt. De wonderlijke opwindende prikkels werden stilletjes verdrongen door opkomende protesten van spieren. Ze had geen idee hoelang ze al vast stond. Ze opende haar ogen en zocht de aandacht van de nog geheel geklede Jasper. Nadat hij haar had losgemaakt trok ze haar slipje en hemdje aan. Hees sprak ze haar bewondering uit dat hij haar had gerespecteerd.
In bed nestelde Shannon zich dicht tegen Jasper aan, die discreet zijn ondergoed had aangehouden. Even was er verwarring toen Jasper haar hand op zijn fors opgezwollen penis legde. Zonder verdere actie zakte ieder van hen weg in een lichte slaap.
Vroeg de volgende ochtend was er tijdens de lange autorit naar huis ruimte voor het evalueren.

Gaandeweg liet Shannon meer los over hoe gedachten aan bondage haar leven inmiddels behoorlijk beheersten.
Ze vertelde over haar vergeefse zoektochten en hoe ze het waardeerde dat Jasper haar belangeloos aan de paal had vastgebonden. Het herbeleven van eerdere ervaringen was voor haar een lang gekoesterde wens. Dat ze ditmaal geheel naakt was geweest bood een extra bijzondere ervaring die ze maar wat graag vaker wilde beleven.
Voorzichtig viste Shannon naar mogelijkheden voor een vervolg. Het feit dat ze beide in een relatie waren verwikkeld gaf weinig reële ruimte.
Shannon had al begrepen dat Jasper bekend was met bondage. Wel verbaasde het haar dat hij er nog nooit concreet mee in aanraking geweest, vooral omdat hij zijn rol zo goed vervulde.

Shannon kon de indruk die Jasper op haar had nagelaten moeilijk van zich afschudden. Vooral 's nachts lag ze vaak wakker. Steeds weer beleefde ze het moment waarop ze vastgebonden stond aan de bouwstempel.
Tegen de afspraak was er toch een mailtje van Jasper. Lange tijd lukte het haar om het te negeren. Toen ze de tekst eindelijk zag was ze verbaasd over de eenvoud. Zorgvuldig had Jasper de emotionele kant vermeden. Wel waren er verwijzingen naar de website van "Bindingskacht", met name naar de benodigdheden, zoals touwen en andere hulpmiddelen, en daarnaast ook de verschillende vormen van bondage.

Het automatische gevoel van aantrekkingskracht dat door haar lichaam trok ervaarde ze als ongemakkelijk.
De impuls controle werd steeds moeilijker. Ze stond in dubio. Resoluut hakte ze de knoop door.
Als Jasper op haar kosten het tweede setje touwen wilde kopen was ze graag weer model. Wel verlangde ze dezelfde voorwaarden die ze eerder samen hadden gehanteerd, dus met de volledige nadruk op de bondage.
Als extra voorbereiding op de inmiddels ingeplande samenzijn vond ze op Internet een balknevel voor haarzelf.

Op rustige momenten oefende Jasper met de touwen die bij hem thuis waren bezorgd. Uitgebreid nam hij de website door. Wat hem raakte was het cruciale uitgangspunt dat de passieve partij de regie in handen had. Hij herinnerde zich weer hoe Shannon in het hotel de aanwijzingen had geven.

De dagen voorafgaand aan een nieuwe ontmoeting gebruikte Shannon om te bepalen wat ze ditmaal wilde ervaren.
Ze nam de website door om te zien welke optie met de touwen werden geopperd.

Al snel merkte ze dat haar woning tal van mogelijkheden bood. Voorzichtig probeerde ze posities uit, op zoek naar de beste plek voor het nieuwe avontuur. Haar keuze viel op een grote bijzettafel in de woonkamer. De poten waren uitermate geschikt voor een gefixeerde spreidstand.
Ze onderzocht hoe extra stukken touw haar konden weerhouden om door de knieën te zakken. Uiteindelijk vond ze een houding waarbij haar bovenlichaam strak kon worden opgespannen.
Pas toen ze na gedane arbeid onder de douche stapte merkte ze hoe vochtig haar schede was geworden.
Tijdens het lange wachten was er weer dat wonderlijke, prikkelende gevoel dat de laatste tijd zo vaak haar gemoed beïnvloedde.

Triomfantelijk liet Jasper de touwen zien die ze konden gebruiken. Het was zijn voorstel om te starten met simpele oefeningen waarbij ieder van hen aan de beurt kwam.

Sannon merkte dat ze over veel meer ervaring beschikte dan Jasper. Ze genoot enorm dat Jasper keer op keer touwen bij haar aanbracht. Terwijl ze tal van aanwijzingen gaf waande ze zich weer samen met Frank, de buurjongen.

In haar lichaam echoden de tintelingen van weleer. Het prikkelende, opwindende gevoel dat ze toen al voelde kreeg een geheel nieuwe, sexueel getinte betekenis. Het verlangen om vandaag weer echt weerloos vastgebonden te worden werd steeds sterker.

Kordaat nam ze het voortouw. Onder het mom van nog een laatste paar knopen bond ze Jasper's polsen achter zijn rug tezamen. Ze ging op zo'n 2 meter voor hem staan. Het kostte haar de grootste moeite om zich treuzelend en aarzelend van haar kledingsstukken te ontdoen. Liever had ze haar kleren van haar lichaam gerukt.
Ditmaal koos ze er voor om haar nauwsluitende slipje aan te houden. Zorgvuldig nam ze met Jasper haar draaiboek door, totdat ze zeker wist dat hij het concept begreep. Bij de paragraaf over het verwennen van haar lichaam merkte ze pas de forse bobbel in zijn broek. Ze had geen idee hoelang die al opspeelde. Voor de zekerheid herhaalde ze dat vandaag de seks niet aan de orde was. Meer kon ze niet doen. Het moest blijken of haar vertrouwen in hem terecht was.

Nadat ze Jasper had bevrijd draaide hij haar halfrond. Opnieuw werden haar polsen zorgvuldig achter haar rug vastgebonden. Zonder aarzeling liet ze toe dat hij de mondknevel inbracht. Direct voelde ze de verandering in haar lichaam waar ze zo naar snakte. De hoeveelheid prikkels uit haar jeugd werden aangevuld met nieuwe sensaties. Haar hart klopte nadrukkelijker in haar ribbenkast, haar tepels zwollen pijnlijk op, haar benen werden week, de aanmaak van liefdessappen kwam in een stroomversnelling. En dat terwijl de nieuwe act nog maar nauwelijks was begonnen.

Shannon spreidde haar benen. Haar enkels werden met touw aan elk van de poten vastgemaakt. Ze snakte naar adem toen een hand traag langs de binnenkant van haar rechte been al strelend omhoog gleed. Door haar versnelde hartslag drong het in alle helderheid tot haar door dat ze nu machteloos aan hem was overgeleverd. Er was weinig nodig om te bedenken dat Jasper met haar kon doen en laten wat hij wilde. Zijn volle hand drukte inmiddels zwaar op haar schaamstreek. Door de mondknevel klonk haar gemompel gesmoord. Het kon zowel worden uitgelegd als angst, als onderdrukte kreten van genot. Ze wist het zelf niet. Eén ding was zeker, dit was wederom een onvergetelijke belevenis.

Jasper stond op zo'n twee meter van haar vandaan. Nog voordat hij opnieuw bewoog wist ze precies wat er ging gebeuren. Haar eigen striptease act kreeg een vervolg, zij het minder vloeiend. Heel geleidelijk onthulde hij zijn goed getrainde atletische bovenlichaam dat ze bij hun eerste ontmoeting nauwelijks had opgemerkt.
Nonchalant belandden zijn sokken op de reeds aanwezig stapel kleding. Jasper ging weer rechtop staan.
Bij het losmaken van zijn spijkerbroek zag ze de grote bobbel. Ademloos keek ze toen hoe meer van zijn geheimen werden onthuld. Ze herkende de schone onderbroek, van dezelfde soort die hij de vorige keer had gedragen.
Zijn gladgeschoren schaamstreek was een verademing ten opzichte van het oerwoud dat Frank zo koesterde.
Ze rukte aan de touwen. Ze verlangde naar de vrijheid om haar hand op zijn fors opgezwollen speeltje te leggen.

Shannon had verwacht dat Jasper haar opgespannen lichaam zou betasten. Bij elke beweging die hij maakte hoopte ze op een aanraking. Ze sloot haar ogen en keerde in gedachten terug naar het bos. Oude herinneringen kwamen bovendrijven. Herinneringen aan toen ze nog een jong en onschuldig meisje was. Aan hoe Frank haar vaak langere tijd vastgebonden tegen de boom liet staan. Ze ervaarde weer de wonderlijke tintelingen die al zoekend door haar lichaam trokken. Destijds kon ze die niet plaatsen. Gevoed door haar naaktheid ontwaakten aangename erotische prikkels vanuit de diepte. Een stimulans van buiten was overbodig. Als vanzelf verscheen kippenvel op haar armen. Vanuit haar harde tepels werd haar schaamstreek gestimuleerd, zonder dat ze er aan kon toegeven.

Shannon hield zich stil toen een koude rilling door haar lichaam trok. Zacht kreunend gaf ze zich over aan de vingertoppen die subtiel haar zij streelden. Ze snakte naar adem toen zijn tong in de buurt kwam van haar gevoelige tepels, zonder daadwerkelijk contact te maken. Haar lichaam werd steeds verder opgeladen. Vlak voordat haar lichaam zou exploderen hield hij stil. Vergeefs zocht ze naar een uitweg.
Traag trokken warme handen langs de binnenkant van haar klamme bovenbenen verder omhoog. Ineens had ze er spijt van dat ze haar slipje had aangehouden. Ze begon te mompelen, waarop Jasper de balknevel verwijderde.

Jasper gebruikte de unieke gelegenheid om uitgebreid haar lichaam te onderzoeken. Via de gerichte instructies ontdekte hij tal van gevoelige plekjes, waarvan sommige ook voor Shannon totaal nieuw waren.
Zo vond ze het heerlijk als hij haar open hals streelde. Ook haar schouders en rug waren gevoelig voor eenvoudige, zachte aanraking. Ineens was Jasper nieuwsgierig naar het effect dat dit alles op haar had.
Resoluut dook zijn hand in haar nauwsluitende slipje. Moeiteloos gleed zijn middenvinger haar vochtige schede binnen. Nieuwsgierig beroerde hij het iets dieper gelegen, harde, geribbelde gebied aan de voorkant van haar vagina. Hij schrok enorm toen Shannon onbeheerst klaar kwam.

'Verwen mijn borsten,' fluisterde ze.
Met haar schorre, hese stem gaf ze hem aanwijzing hoe hij haar optimaal kon bevredigen. Door haar sturing had ze heel weinig nodig om keer op keer heftig klaar te komen. Al proberend vond Jasper een positie waarbij hij met zijn mond aan haar linker tepel kon zuigen. De vingertoppen van zijn linker hand stimuleerden haar andere tepel.
Zijn rechter hand verdween ondertussen weer in haar slipje. Wild schokkend kwam ze klaar.

Nadat Jasper haar had bevrijd schoot ze snel haar kleding aan. Op de bank nestelde ze dicht tegen de inmiddels ook geklede Jasper aan. De volle hand op haar borst voelde vertrouwd.

©Bindingskracht, 2021

Terug.
Jasper kwam heel dichtbij staan. Ze ervaarde de warmte van zijn lichaam. Handen reikten tot achter haar rug om een lang stuk touw strak om haar bovenlichaam aan te brengen Met zijn heupen drukte hij haar billen tegen de rand van de tafel. Hij zakte iets door zijn knieën, totdat zijn harde paal ter hoogte was van haar schaamstreek.
Ze bewoog haar heupen in een poging hem te ontvangen.
De touwen en haar slipje hielden haar in bedwang.
Jasper trok het nieuwe touw nog wat strakker. Bij elke heftige ademhaling voelde ze de spanning rond haar borstkast.
Het maande haar tot kalmte.
Een volgend stuk touw dwong haar polsen naar achteren, weg van haar lichaam. Het bracht haar bovenlichaam tot de achteroverbuiging die ze wilde ervaren.

Aandachtig bekeek Jasper de aantrekkelijke vrouw. Door de touwen kon ze niet aan hem kon ontsnappen. Het kostte hem moeite om niet direct haar borsten te grijpen, zoals hij anders allang had gedaan.
Door het bondagespel ontstond er bij hem innerlijke rust, dat zich vermengde met aangename opwinding.