Home
Bindingskracht.nl E-mail
Mijn behoefte aan weer eens een subtiele bondage wil ik maar wat graag van de daken schreeuwen, maar dat is niet echt handig. Ik wil geen aanstoot geven. Ondertussen lukt het gewoon niet om mijn snel groeiende drang naar een geraffineerd wederzijds spel met touwen te onderdrukken. Naarmate de tijd verstrijkt merk ik mijn lichamelijke onrust en realiseer me dat ik daardoor in het dagelijkse leven sneller prikkelbaar ben.
Mijn scheiding ligt al flink wat jaren achter me en langzaam komt het besef dat ik verlang naar nieuw contact met die ene, haast perfecte partner. Lidmaatschappen op diverse datingsites leveren helaas nog altijd niets bruikbaars op. Ongetwijfeld is mijn gedurfde en iets te heldere profielschets daar debet aan. Toch heb ik geen zin om binnen een eventueel nieuwe relatie (veel) water bij de wijn te doen. In mijn ogen moet het leven zo vol en intens mogelijk worden geleefd. Daartoe hoort voor mij soms ook milde of subtiele bondage, compleet met het speels uitdagen, het pleasen en teasen. Dit intense spel biedt mij vaak een haast tantra-achtige ontspanning en heel veel voldoening.

Geregeld dwaal ik over het Wereld Wijde Web, terwijl ik al lang weet dat dit me absoluut niets zal opleveren. Er zijn talloze afbeeldingen van mooie, subtiel gebonden vrouwenlichamen. Ze bieden mij even de haastige verlichting, maar benadrukken na afloop vooral de leegte in mijn huidige bestaan.
Eén afgedwaald plaatje, ditmaal van een gebonden man, schetst precies waar ik naar op zoek ben. Het liefst wil ik deze eenvoudige tekening toevoegen aan mijn reeks profielfoto's op de datingsite. Uiteraard een volstrekt zinloze, rebelse actie die waarschijnlijk ook niet echt zal worden gewaardeerd.
Ik moet geduld hebben en hopen dat de sterren me ooit weer eens gunstig gestemd zullen zijn.

Met regelmaat dwalen mijn gedachten af naar de zo sprekende tekening, waarvan de sfeer nauwelijks binnen duizend woorden valt te beschrijven. Het concept straalt rust uit, zonder haast en overheersing. Aandacht schenken, de tijd nemen om te verwennen en te ontvangen. In mijn steeds vaker terugkomende fantasie zijn we allebei naakt.
Mijn polsen met een simpel stukje touw achter mijn rug tezamen gebonden. Door een volgend stuk om mijn enkels weet ik dat ik geen kant uit kan. Daarmee heb ik de toestemming om me volledig te concentreren op het ontvangen, zonder iets terug te hoeven doen. Samen hanteren we de spelregels dat ik mag bijsturen, op zoek naar nog groter genot als ontvangende partij. Het is aan haar hoe ze op speelse wijze invulling geeft aan deze verlangens.
In mijn dromen zie ik dat dit subtiele spel ook mijn partner in vervoering brengt. Haar zacht strelende handen worden geleidelijk ondeugender en uitdagender. Nieuwsgierig geworden onderzoekt ze zacht mijn fors opgezwollen lid, die onder normale omstandigheden allang steigerend op zoek was gegaan naar de ultieme, veel te snelle ontlading.
Nu laat ze me balanceren op het wonderlijke, diffuse overgangsgebied. Ze voelt haarscherp aan als er bij mij weer een orgasme nadert. Door haar aandacht steeds weer wat te verleggen houdt ze me op het hoge, uiterst bevredigende niveau. Elk moment zou nu het spel mogen stoppen en rest ons beide een volmaakt voldaan gevoel.
Als de tijd in ons voordeel is, zouden we de rollen ook nog kunnen omdraaien en vanuit een al verhoogd genotsniveau opnieuw elkaar in vervoering brengen.

Expressievormen: 2017 Bondage verhalen: Ex-echtgenote van mijn ex-zwager.
Door al mijn wilde gedachten geeft mijn lichaam aan dat ik weer naarstig op zoek moet naar een bevredigende ontlading, maar dat zal niet meevallen. Zoals vaker de laatste tijd verzin ik complexe mogelijkheden om mezelf vast te leggen, maar dat is lang niet eenvoudig. Vastmaken zou misschien nog wel gaan, maar de noodzaak om weer zelfstandig los te komen gooit altijd flink wat roet in het eten. Daarnaast ontbreken de speelse, ondeugende handen die me uitdagend verwennen, zonder dat ik vooraf weet wat er komen zal.
Uit een grijs verleden heb ik tal van spullen, die al aardig aan het verstoffen zijn. De leren polsboeien haal ik wel vaker te voorschijn, om bij mezelf mijn polsen op mijn rug te fixeren. Even weer de spanning voelen en herinneringen terughalen aan al het moois dat ik vroeger had.

Ik weet dat de krachtige najaarszon mijn slaapkamer flink heeft opgewarmd, zodat het geen probleem is om mijn kleding af te werpen. Zorgvuldig plan ik de acties voor vandaag.
Door de spanning en de prikkels is mijn eikel zoals zo vaak weer flink vochtig. Een teken dat ik rustig verder moet gaan op de ingeslagen weg.
Ik doe de pols- en enkelboeien om en leg de stok klaar. Nadat ik de donkere blinddoek heb aangebracht moet verder alles op de tast. Met een dubbele musketonhaak koppel ik mijn polsboeien aan elkaar. Als laatste maak ik ook mijn linkerenkel vast aan de stok.
Ik strek mijn lichaam en breng mijn gebonden polsen tot boven mijn hoofd. Ik voel de spanning in mijn gespreide benen. Vaag word ik me bewust van de zwakke prikkels die door me heen trekken, maar ze missen de bevredigende kracht. Zelfbondage is gewoon niet toereikend.
Hoe mooi zou het zijn als er inderdaad een nieuwsgierige vrouw in mijn slaapkamer was om me speels te verwennen. Voorlopig moet ik genoegen nemen met de fantasie en hopen dat ik ooit weer samen met iemand mag genieten van het "wederzijds naakt vastbinden".
Mijn benen zijn nog altijd wijd gespreid als ik nog altijd geblinddoekt met mezelf aan de slag ga. Toch lukt het me ditmaal niet om het verlossende hoogtepunt te bereiken. Uit ervaring weet ik dat het tijd wordt om mijn zinnen te volledig verzetten. Ik maak mezelf weer los en kleed me onverrichter zake aan.

Terwijl ik nog boven bezig ben word ik verrast door de deurbel die ondeugend een bekende aankondigt.
Buiten wacht Jolanda, de ex-echtgenote van mijn ex-zwager. Hoewel de tijdstippen van onze scheiding vrijwel samenvielen, stonden de gebeurtenissen geheel los elkaar. In de loop der tijd hadden we enorm veel steun aan elkaar. De afstand die we in vroegere jaren met moeite wisten te respecteerden is altijd gebleven, waardoor het contact misschien wel veel intenser en diepgaander is geworden.
Onder het genot van wat glaasjes wijn bespreken we onze vorderingen in het datingland, of beter gezegd het gebrek eraan. Al snel wordt toch ook de laptop opengeklapt en dwalen we samen over onze datingsites. Daarbij komt ook de onverholen inhoud van mijn profiel ter sprake. Toch weet ook Jolanda geen betere oplossing. Als bondage echt mijn ding is, dan kan dat maar beter direct ter tafel komen. Haar eigen profiel is veel oppervlakkeriger opgesteld, maar ook dat mocht niet baten.
Samen bekijken we potentiële kandidaten. Af en toe plaatsen we een nieuw berichtje, waarbij de tekst gaandeweg steeds meliger wordt. Geregeld voel ik dan haar nabijheid. Het liefst zou ik haar willen aanraken, maar ik houd me in. Het is ongepast, ze is immers praktisch mijn zusje. Toch ben ik me terdege bewust van haar onregelmatig ademhaling als ze net iets te dicht naar me toebuigt. Protesterend zoekt mijn opbollende lid vergeefs naar ruimte.
Ik durf me nauwelijks te bewegen.

'Mark, kom je even mee naar boven?' klinkt zwoel haar zachte, hese stem in mijn oor.
Haar verzoek brengt me in verwarring, net als de vreemde, nerveuze timbre in haar stem.
Ik merk het knikken van mijn knieën als Jolanda aanstalten maakt om mijn slaapkamer te betreden.
Nog altijd liggen er tal van attributen wijd verspreid over het bed en de vloer. Hoe zal zij daar op reageren?
'Jolanda, eigenlijk heb ik best wel honger. Wil je me zo helpen in de keuken?' probeer ik nog.
'Natuurlijk Mark,' klinkt schor haar antwoord. 'Straks.'

Haar stem komt als van heel ver weg als ze dan toch de slaapkamerdeur opent. Ze lijkt totaal geen aandacht te hebben voor mijn rondslingerende speeltjes. 'Ga eerst maar even op bed liggen.'
Geroutineerd brengt ze onverwachts mijn armen tot boven mijn hoofd. Voordat ik besef wat er gebeurt sluiten handboeien om mijn polsen. Handboeien die ongetwijfeld tot haar standaarduitrusting als hoofdagente behoren.
De wilde fantasieën die ik destijds vaak in haar aanwezigheid had komen in alle heftigheid terug.
Ze heeft de boeien zeer geraffineerd aangebracht en daarbij gebruik gemaakt van het traliewerk van mijn gietijzeren bed. Ik realiseer me dat ik nu helemaal aan deze opmerkelijke vrouw ben overgeleverd. Precies zoals in mijn stoutste dromen, maar dan met een andere vrouw, nooit met haar. Protesteren heeft nu totaal geen zin meer, zou ik dat al hebben willen doen.

Speels opent ze bij haarzelf een aantal knoopjes van haar beige jurk en gunt mij daarbij de diepe inkijk.
Vlak voor mijn ogen zie ik haar mooie borsten, zorgvuldig opgesloten in een strakke sportbeha, de volle vorm verhullend. Dolgraag zou ik nu mijn hand laten dwalen. Vergeefs ruk ik aan de boeien.
Ze kust me vol op mijn mond, terwijl haar rechterhand over mijn slanke, atletische lichaam omlaag dwaalt.
"Oohh ... spannend ...,' kraait ze uit als ze contact maakt met mijn inmiddels fel opgezwollen lid.
Haar blik glijdt over de vele speeltjes die nog her en der in mijn slaapkamer verspreid liggen. Zonder er woorden aan vuil te maken verlegt ze haar aandacht naar het lagere deel van mijn lichaam. Ik kan me niet verzetten als ze de riem van mijn broek losmaakt. Kordaat handelend volgen het knoopje en de rits. Ik til mijn billen wat op als ze besluit mijn broek uit te trekken. De aangename prikkels die door mijn eigen spel al behoorlijk waren ontwaakt komen in alle heftigheid terug.
Er trekt een siddering door me heen als haar hand krachtig om mijn stijve penis sluit. Langzaam beweegt haar hand op en neer. Het lukt me niet meer om stil te blijven liggen. Ik verlang naar een al zo lang uitgestelde orgasme.
Dan vertraagt ze haar tempo en de druk. Het effect is des te heftiger. Ik kronkel met mijn heupen op zoek naar de verlossing. Gelijktijdig besef ik dat ze blijkbaar heel precies weet hoe ze mij kan behagen. Steeds weer stelt ze uit en laat me balanceren op de flinterdunne scheidslijn.
'Toe nou Jolanda ...' smeek ik hijgend.
'Mark ... ik zal doorgaan als je mij belooft me straks op dezelfde wijze te verwennen?'
Ze kijkt me indringend aan en ziet mijn antwoord, nog voordat ik wat kan uitbrengen.
Ze buigt weer omlaag en neemt mijn opgezwollen paal in haar mond. Subtiel glijdt haar tong traag over mijn inmiddels uiterst gevoelige eikel. Het lukt me niet meer om me in te houden. Wild schokkend kom ik klaar.
Zonder moeite slikt ze mijn zaad door.


©Bindingskracht, 2016

Terug.