Home
Bindingskracht.nl E-mail
Lianne voelde vlinders in haar buik bij het zien van een nieuw bericht van Dennis. Vijf jaar had het geduurd om weer verliefd te worden.
De eerste jaren na de scheiding moest ze niets van mannen weten. Helaas was dat lang niet altijd wederzijds.
De vele avances wimpelde ze resoluut af. Verder bleek het gewoon níet mogelijk om onschuldig contact te hebben met mannen, zonder verwachtingen te scheppen, of jaloerse blikken van echtgenotes te ontvangen.

De draad des leven had ze enkele maanden terug eindelijk opgepakt toen ze op een verjaardagsfeestje Freek ontmoette. Ze herkende een lotgenoot die eveneens met zijn ziel onder zijn arm liep. Zodra er een plek naast hem vrij kwam nam ze hem in beslag. Na de aanvankelijke aarzeling groeide het onderlinge contact. Eerst met een verkennende druk van een been, dan met een verdwaalde hand. Het was bijna logisch dat de avond bij haar thuis werd voortgezet.
Ze waande zich een bloednerveuze puber die voor het eerst met een jongen naar bed ging. Haar hart ging wild te keer toen ze zich aan haar kant van het bed uitkleedde. De seks was hard, wild en veel te snel voorbij. Een tweede keer was er niet van gekomen, omdat Freek zich verzoende met zijn vrouw. Spijt had ze niet.

Daarna was er gedurende enkele maanden Peter. Anders dan bij Freek zag ze geen toekomst met hem.
Bij goede vrienden nam ze onverwachts het besluit om een punt achter Peter te zetten. Eerst konden zij het niet begrijpen. Zoveel vrije mannen van haar leeftijd waren er immers niet op de wereld. Daarnaast had ieder van hen uiteraard zijn eigen bagage. Slechts weinig rugzakken waren goed georganiseerd en ontdaan van overtollige ballast.
's Avonds activeerde ze opnieuw haar profiel op Relatieplannet, ondanks slechte ervaringen uit het verleden.

De volgende ochtend waren er de verwachte talloze reacties. De meeste verdwenen direct in de prullenbak, totdat uiteindelijk Dennis overbleef. De inhoud van zijn berichtje was uitnodigend. Zijn profiel sprak haar aan.
Het vermeldde óók dat hij hield van subtiele erotiek. Minpuntje was de eerlijke tekst dat hij dat liefst af en toe aanvulde met een blinddoek of een stukje touw.
Spontaan antwoordde Lianne dat na het lezen van zijn profiel de belangstelling wederzijds was.
Ze wilde Dennis ontmoeten!

Twee weken later reed ze op zaterdagmiddag naar de parkeerplaats, ergens midden tussen hun beide woonplaatsen. Onbedoeld had ze zelfs haar toilettas ingepakt. De eerste indrukken waren goed. Uit veiligheid stapte ze niet bij hem in de auto, maar reden met haar auto naar de zee.
De lange wandeling door de duinen en terug langs de waterkant deed haar goed. Vanwege het zonnige weer had Dennis zijn t-shirt al snel uitgetrokken. Wat ze zag beviel haar wel. Langzaam kwam het besluit om zijn prestaties in bed te beoordelen, los van de touwtjes uiteraard. Met dat onderwerp had ze geen ervaring, en wilde dat graag zo houden.

De wijze waarop hij de liefde bedreef was totaal onbekend voor haar. Hij verwende haar lichaam op talloze manieren, zonder nadruk te leggen op de penetratie. Toch werkte zijn forse gereedschap perfect, en leek gevoed door Duracel batterijen. Traag drong af en toe zijn stijve lid diep bij haar binnen. Geheel ontspannen en uiterst voldaan viel ze laat in de avond naast hem in slaap. In de vroege ochtend werd ze teder gewekt en wederom langdurig verwend.
Pas bij de koffie probeerde ze te achterhalen waarom hij in zijn profiel repte over touwtjes en een blinddoek.
Hij schoof de vraag terzijde. Het kon wat hem betreft wachten ... wachten tot ... ooit ... of nooit.
Zou ze het aandurven als hij het opperde? Ze wist het niet. Juist daardoor wekte hij haar interesse en groeide haar vertrouwen.

Met haar ex regelde Lianne dat haar beide meisjes om het weekend bij hem waren, zodat ze ruimte kreeg voor zichzelf. In het begin sputterde de ex heftig tegen, tot ze de rechtelijke afspraken aanstipte.
In haar vrije weekenden was ze vaak en lang bij Dennis. Nog altijd waande ze zich in een sprookje. Seks met hem bleef haar bekoren. Op een maandagochtend, toen er eigenlijk geen tijd was, had hij onverwachts diep in haar voor het eerst sinds hun samen zijn een zaadlozing. Voor haar was daarmee hun liefde compleet.

Dinsdagochtend was er weer een klaarstaand berichtje. Het was vertederend te lezen dat hij niet kon wachten haar weer te zien. Hij nam er geen genoegen mee dat ze ditmaal pas zaterdagavond kon komen.
Of ze misschien donderdag vanaf 15:00 tijd had, want hij wilde haar graag weer uitgebreid verwennen.
In de mailwisseling die volgde probeerde ze te achterhalen wat zijn plannen waren. Hoe meer ze hem uitdaagde hoe minder hij losliet.

Tegen zijn advies in nam Lianne een vrije dag, zodat ze zich goed kon voorbereiden. Ze verzorgde haar benen tot vrijwel geen haartje meer zichtbaar was. De inmiddels weer wat gegroeide haartjes in haar schaamstreek werkte ze met een trimmer zorgvuldig bij. Haar lange blonde lokken waste ze uitgebreid onder de douche en met een mesje scheerde ze haar oksel.

Expressievormen: 2021 Bondage verhalen: LAT-relatie met bondage.
Het werd tijd om haar nieuwe rode lingeriesetje in te wijden. Na lang wikken vond ze een bijpassende, gewaagde jurk. Haar keuze was verre van het casuele dat hij had verzocht.
Ze was nog niet klaar met haar make-up toen Dennis al via de achterdeur binnentrad. Door de waarderende blik in zijn ogen wist ze dat ze de juiste keuze had gemaakt.

'Ga rustig verder. Laat je door mij niet storen ...,' klonk het hees, terwijl hij een stoel wat dichterbij schoof. Zijn ogen dwaalden richting haar half verborgen volle borsten in de nu ruim openvallende jurk.
Ze bewoog nauwelijks waarneembaar haar bovenlichaam en vergrootte daarmee de inkijk.
Quasi onverstoorbaar ging ze verder, bewust van de macht die ze op hem had. Heel geleidelijk draaide ze haar linkerbeen en toonde haar blote klamme bovenbenen tot aan haar rode slipje . Ze werd beloond via een forse bobbel in zijn broek.
Hij genoot zichtbaar van alleen het kijken, en waarschijnlijk ook van fantaseren hoe hij haar verder zou behagen.
'Trek je jurk uit, maar blijf op de tafel zitten.' Zijn stem had iets dwingends, met een opwindende ondertoon. Hij snakte naar adem.
'Ga jij dan ook uit de kleren ...?' antwoordde Lianne zwoel.
Dennis zocht naar de gordijnen.
'Is niet nodig. Niemand komt in de achtertuin,' verzekerde ze hem. 'Je hebt de poort op slot gedaan?'

Knoopje voor knoopje opende hij zijn overhemd, zonder het oogcontact te verbreken. Ademloos keek ze toe hoe steeds meer kleding een plek vond op de stoel achter hem. Het aanblik van zijn brede, atletische bouw miste zijn uitwerking niet. Roerloos wachtte ze tot hij helemaal naakt voor haar stond.
Af en toe gunde hij zicht op zijn strakke, smalle billen met daaronder stevige bovenbenen. Ze had het getroffen.
Ze tilde de zoom van haar jurk op en schoof het geleidelijk omhoog. Zorgvuldig hield ze zijn stijf opgezwollen, steigerende penis in de gaten. Ze hield haar jurk op, waardoor hij dichterbij moest komen.
Met haar vingertopjes streelde ze voorzichtig zijn ineengekrompen balzak. Het zijdezachte contact met de geribbelde huid werd hem bijna fataal. Strak omklemde ze zijn harde paal en schoof haar hand traag op en neer.
Het hijgende gekreun werkte aanstekelijk.
Ze draaide naar hem toe en sloot haar benen om zijn taille. Heel geleidelijk trok ze hem dichterbij. Zijn eikel zat precies ter hoogte van haar schede en drukte verwachtingsvol tegen haar schaamstreek. Ze zou nu zóó graag gevuld worden. Door haar slipje was er weer het uitstel dat ze door hem zo had leren waarderen. Zijn forse handen lagen op haar borsten, maar konden ze niet volledig omsluiten.
Teder masseerde hij het gevoelige, zachte vlees.
Met Dennis was er zo weinig nodig om een orgasme te bereiken. Hij leek precies te weten hoe hij haar kon verwennen. Telkens weer had ze het gevoel dat hij zichzelf wegcijferde. Als ze er naar vroeg, antwoordde hij altijd ontkennend. Dit was zíjn vorm voor genot.

'Wat is voor jou lekker ...? Waar kan ik jou mee plezieren?'
Lianne besefte dat ze met haar vragen risico nam. Ze was zijn voorliefde voor touwtjes en een blinddoek niet vergeten. Ergens vermoedde ze dat het onderwerp vandaag aan de orde zou komen. Ze hadden alle vrijheid.
Nonchalant veegde ze de tafel schoon. Languit ging ze op tafel liggen en spreidde licht haar benen.
'Wil je me hier nemen ...,' daagde ze hem uit. 'Het mag hoor ...,' vervolgde ze. Hopelijk kwam ze niet te gretig over?

Nauwkeurig observeerde ze hem. Plagend kruiste ze haar polsen en bracht ze tot boven haar hoofd. Het was vertederend om te zien hoe hij worstelde ... waarschijnlijk met zijn geweten.. Het onderwerp bondage zou altijd tussen hen op de achtergrond blijven spelen.
'Of wil je me soms vastbinden ...,' vroeg ze aarzelend met schorre stem.
Verlegen draaiden zijn ogen weg. Ze had dus gelijk. Het klamme zweet brak haar uit.

In haar hoofd maakte ze een rekensommetje. Hun eerste ontmoeting leek zo lang geleden. Toch kende ze hem pas vier weken. Het uur der waarheid naderde. Een opwindende onrust trok door haar heen. Verwachtingsvol zwollen haar schaamlippen op. Haar hart ging wild te keer. Ze wilde zijn forse penis in haar voelen, maar dan wel zonder de touwen waar ze niet bekend mee was. Aarzelend verlegde ze haar eigen grenzen.
'Verwen me zoals jij wilt. Toon het me, maar doe voorzichtig met me.'

Uit zijn tas diepte Dennis diverse zorgvuldig opgerolde kluwen rood touw. Eén voor één haalde hij ze uit elkaar.
De lange stukken touw legde hij over de leuning van een stoel.
Hij maakte oogcontact. 'Weet je het echt zeker ...?' fluisterde hij bijna onhoorbaar.
Ze knikte en gaf daarmee haar toestemming. Vandaag wilde ze hem vertrouwen.

Geleidelijk kwam Lianne overeind en liep naar hem toe. Toen ze dichterbij kwam draaide hij haar langzaam om.
Haar armen bracht hij teder tot langs haar lichaam en hield ze even vast. Ze begreep de boodschap.
Hij had moeite met de drie haakjes van haar rode beha. Zijn vingertoppen gleden weifelend naar voren en openden haar beha. Er trokken nog meer wilde huiveringen door haar heen
Dan was er het lange stuk rood touw. De opkomende golf van paniek drukte Lianne weg.
Zijn lange linkerarm schoof langzaam voorlangs. Het lichte contact zorgde voor kippenvel. Subtiel streelde hij haar gerimpelde tepelhof. Ze duizelde. De zachte kneepjes in haar harde tepel waren voelbaar tot diep in haar onderbuik.
Zonder aarzeling schoof het uiteinde van het dubbelgeslagen touw via de zijkant van haar lichaam naar voren.
Langs de onderkant van haar rechterborst richting haar linkerborst, en terug naar achteren. Haar armen bleven vrij.

Zijn trillende vingers hadden moeite om het touw door de lus te halen. Dan trok hij het strak. De enorme druk op haar borstkast werd haar bijna te veel. Liefdessappen vloeiden spontaan uit haar grotje.
'Verwen me ...,' wilde ze uitschreeuwen, maar ze besefte dat dit zijn ultieme manier was om een vrouw te behagen.
Het lange rode touw ondersteunde steeds verder haar borsten, tot er een bikinitopje was ontstaan. Met een veel korter dubbelgeslagen stuk touw bond hij haar polsen voor haar lichaam bijeen.

Opnieuw lag ze op de tafel. Naakt ditmaal. Gebonden polsen boven haar hoofd vastgemaakt tot over de rand van de tafel. Weerloos kwam zowel haar lichaam als haar verstand in opstand, elk in een totaal andere richting. Door haar aandacht te verleggen naar haar ademhaling kwam geleidelijk de rust weer terug. De opwinding begon te overheersen, zelfs zonder dat hij iets concreets deed.
De tafel werd verschoven, weg van de muur. Daarmee creëerde Dennis ruimte om haar van alle kanten te naderen. Hopelijk zou zijn aandacht gericht zijn op het verwennen. Ze wilde hem zó graag vertrouwen.
Teder streelde hij haar gezicht. Niet alleen haar wangen, maar ook haar oren, wenkbrauwen en neus. Zijn mond kwam naderbij. Vlak boven haar lippen hield hij stil, net buiten bereik, zelfs toen ze haar hoofd wat optilde.
De toppen van zijn vingers gleden omlaag naar haar hals en geleidelijk lager. Verwachtingsvol verhardden opnieuw haar tepels.
Dennis had het opgemerkt. Traag bewoog zijn hoofd richting haar linkerborst. Een tong beroerde vederlicht de erogene zone. Haar lichaam reageerde fel op het nauwelijks waarneembare contact. Telkens opnieuw was er de korte liefdevolle aanraking. Het verlangen om door hem gevuld te worden verdween naar de achtergrond. Ze richtte haar aandacht op het dieperliggende genot dat door haar heen trok. Uitdagend kronkelde ze met haar heupen, terwijl touwen haar bovenlichaam gevangen hielden. Ze voelde de lichte druk van de muis van zijn hand op haar schaamstreek. Er was zo weinig nodig om haar te hagen.
Dennis pakte nieuwe touwen van de grond.
'Wat ga je doen?' stamelde Lianne. Het spel met de touwen verwarde haar. Het genot wat ze ervaarde was zó anders dan in haar wildste dromen. Machteloos moest ze toelaten dat hij haar benen spreidde. Haar enkels werden met touwen vastgemaakt aan de poten van de tafel. Hoe zou ze reageren als hij haar nu wild en gepassioneerd zou nemen?
Of had hij iets anders in gedachten?
Ze besefte het gladde ijs waarop ze zich bevond. Niemand was op de hoogte van wat er zich hier afspeelde. Ze kon alleen maar hopen dat hij goede voornemens had.

Dennis kwam weer naast haar staan. Onderzoekend kuste hij zachtjes haar mond. Gretig antwoordde ze. Zijn tong speelde met haar lippen. Ze voelde heftige reacties in haar onderbuik. Langzaam drong hij dieper haar mond binnen en betastte haar zachte gehemelte. Een onverwachte heerlijke orgasme overviel haar.

Vragend, en ook smekend, keek ze hem aan. Hij maakte zijn vingers nat met speeksel en bevochtigde haar ongetwijfeld toch al natte schaamstreek. Veelvuldig herhaalde hij het proces.
Pas toen hij tevreden was gleden zijn vingers over haar schaamlippen. Eerst vooral aan de buitenzijde.
Het lukte niet om bewegingsloos te blijven liggen. Het genot wat hij haar schonk was daarvoor te groot.
Ze verkrampte toen een intens orgasme geleidelijk aandrong. Haar diepe kreunen kon ze niet onderdrukken.
Onverstoorbaar gingen zijn vingers verder. Subtiel verlegde hij zijn aandacht naar haar kleine schaamlippen. Sporadisch maakte hij contact met haar genotsknobbeltje. Geduldig mocht ze ontvangen.
Door de touwen hoefde zij zich niet om hem te bekommeren. Alle aandacht was op haar gericht.
Hij bracht haar opnieuw naar een hoog plateau van genot. Met het hard binnendringen van twee van zijn vingers kwam ze heftig klaar. Zijn timing was wederom perfect.

Lianne kreeg geen kans om te bij te komen. Met zijn vingertop bespeelde hij het gebied boven haar clitoris, meer richting haar schaamstreek.
'Ja daar ...,' stootte ze hees uit. Ze stond verbaasd dat die normaal zo verwaarloosde plek zo gevoelig bleek te zijn.
'Iets meer druk ...,' klonk het hijgend. Ze rukte krachtig aan de touwen en genoot van de macht die ze op haar hadden.

Ze kon zich niet verzetten toen zijn mond haar meest intieme plekje naderde. Nooit eerder was ze door een tong bevredigd. Ze probeerde haar benen te sluiten. Hij drukte ze weer uiteen.
'Nee ... niet doen. Ik wil dat niet,' bracht ze verward uit.
Zodra zijn tong geraffineerd wat actiever werd gaf ze zich gewillig over aan het onbekende, en daarmee onbeminde genot. Weerloos moest ze de wonderlijke verwennerij toelaten, tot drie keer toe.
Gehaast maakte hij haar los. Met zachte hand dwong hij haar rustig te blijven liggen. Daarmee kreeg ze de ruimte om na te genieten.

Ze lag nog naakt op de tafel terwijl hij de touwen verzamelde.
'Hoef jij niets ...,' uitte ze bezorgd. Hij had er recht op. 'Wat kan ik jóu bieden? Wat vind jíj lekker?'

Dennis had al gezien dat de tuin afgelegen en verborgen lag. 'Hoe veilig is de tuin?' klonk het vermoeid.
'Ik heb buren, maar die zijn discreet. De buurvrouw ligt geregeld naakt in de tuin. Volgens mij zijn ze nu niet thuis.'
Samen zochten ze een plekje op het grote grasveld. De late zon had nog weinig aan kracht ingeboet.
Lianne keek toe hoe Dennis nieuwe touwen in orde maakte. De tentharingen die hij in de grond sloeg kwamen als een verrassing. Ze wilde niet nog meer, voor nu was haar energie op.
Gelukkig was het ditmaal Dennis die een tijdje met wijd gespreide armen en benen vastgebonden wilde liggen.
Zodra ze de touwen via zijn instructies had aangebracht, zakte Dennis ontspannen naast haar weg. Geduldig lag ze dicht tegen hem aan en fantaseerde wat ze straks allemaal zou doen. Langdurig teasen schoot door haar heen, net zoals hij bij haar had gedaan. Een orgasme zou ze bij hem zo lang mogelijk uitstellen.
Haar lichaam kwam opnieuw in opstand. Ze zou nog wachten ... wachten tot Dennis zich roerde.
Ondertussen probeerde ze te begrijpen waarom het spel met de touwen haar zo aangreep. Het was vooral de uiterlijke rust die het bracht, terwijl het lichaam ruimte kreeg om intens te genieten.


©Bindingskracht, 2021Terug.